خنده بازار نوروزی Centralclubs...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

خنده بازار نوروزی Centralclubs...!

پست توسط Mil@d »

خبرهای داغ!

خرمشهر آزاد شد!شاه رفت ! دیوار برلین همین دیروز فرو ریخت! هیتلر فرانسه رو تهدید به حمله کرد!
خبر داغ داغ: هابیل کشته شد قابیل فرار کرد!! هنوز هیچ گروهی مسئولیت این ترور رو به عهده نگرفته! شيطان از بارگاه الهي اخراج شد !هیتلر خودکشی کرد! جنگ جهانی دوم تمام شد! در یک واقعه دلخراش دقایقی پیش رستم پسرش سهراب را کُشت ! نلسون ماندلا با تامین قرار وثیقه ۸۰ ملیونی به تعطیلات نوروزی آمد..الان خبر رسد چرنوبيل منفجر شد!

آلبوم جديد هايده نيومده؟ نوار ویدئو شو 73 كسي نداره؟راستي امشب اگه پايه هستيد بريم سينما ركس آبادان فيلم گوزنها داره.!كي مياد؟
یه دایناسور اهلی داشتم، همین دیروز یه شهاب سنگ بهش خورد مرد... رفتم یکی‌ جدیدش رو بخرم فروشنده گفت اخریش بود، دیگه نمیارن! کسی‌ این بچه دانیاسور من رو ندیده؟ از وقتی‌ آن صدای انفجار اومد دیگه پیداش نشده... .آقا! الان حضرت نوح رو سر کوچه دیدیم داره جک و جونور جمع میکنه نمیدونم میخواد چیکار بکنه، داشت میرفت مدرسه ما دنبال یه جور خرچنگ در حال انقراض!
همین الان توماس ادیسون اینجا بود، یه حرفی‌ بهم زد که برق از کلّم پرید! بچه‌ها هر کی‌ بیکاره بیاد بپره پشت وانت، میخاییم بریم چین یه دیوار بکشیم دورش! یه ذره‌ صبر کن، هلند الان زیر آبه... اگه سد بزنن دورش می‌تونم برم از تو غارم برات بیارم... کسی‌ پترس فداکار رو ندیده؟ این بچه هر جا سوراخ می‌بینه یه انگشت میکنه توش..!
یکی پیدا شده میگه زمین گِرده !خدایا توبه! دیشب پیش اصحاب کهف بودم! بچه ها انقلاب 57 نشده هنوز؟ بريم لاله زار كاباره! میگن کریستوف کلمب داشته با کِشتی ول میگشته یه قاره جدید پیدا کرده! چه نشستین...همین الان فلان آقا محمد خان را بریدن ! آقا من الان میخواستم برم هیروشیما اما شنیدم آمریکا بمب زده دیگه نمیرم، الان تو راه ناکازاکی هستم، شنیدم اونجا امن تره
2 تا بلیت کشتی تایتانیک اضافه روی دستم مونده، کی‌ میاد با هم بریم؟ بلیت درجه ۳ است، اما یه جورهای می‌شه خودمون را قاطی‌ درجه یکی‌‌ها جا بزنیم.

من دارم با بچه‌ها میرم رنگ قرمز بپاشم رو دیوار خونه گالیله... جدیدا حرف‌های دشمن پسند زده... کی‌ بلده رو دیوار حکاکی کنه؟ ضمنا... "گالیله خره خر" به خط میخی‌ چطوری نوشته میشه؟ لطفا با کفتر برام پست کنین من عاشق شيرين شدم همسايه بغلي مونه 2 تا رقيب هم دارم يكيشون اسمش فرهاده اون يكي خسرو!! آقا زود جمع کنید چنگیز خان مغول حمله کرد! الفرار !! فیلم صامت (آبی و رابی) در تهران از امشب اکران میشه کی پایه است بریم؟ این اولین فیلمی که قراره توی ایران به نمایش در بیاد!
من فرهادم کسی پایه نیست بریم کوه بیستون رو بیاریم پایین! من هوس کردم با قایق از وسط پاناما ردّ بشم... کی‌ حال داره بیل بزنه؟ اخبار متناقضي ميرسه اول مرغ بوده يا تخم مرغ آخر؟ هم اکنون در پی تحقیقات بسیار گسترده متوجه شدم جمع روایای یک مثلث ۱۳۰ میشود! اگر باور ندارید خودتون اندازه بگیرید!کسی‌ مادر هاچ رو ندیده؟ همین الان رفت عسل بیاره ها... من رو با این وروجک تنها گذاشته... بچه ها ببینم کسی عکس گنده نداره؟میخوایم بزنیم رو دسکتاپ ماه!
بچه ها یه بیت شعر گفتم ببینید اگه خوبه ادامش رو برم. می خوام اگه بشه یه دیوانی چاپ کنم.اینم اون بیت:الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها......که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلهاعزیز من.. بسی‌ رنج بردم در این سال سی‌، عجم زنده کردم به این پارسی که شما بیایی عربی‌ صحبت کنی‌؟؟؟ قباحت داره والله!!!
توجه خبر جدید !پدر بزرگ من با مادر بزرگم ازدواج کرد من آقا يکي بياد کمک اين دايناناسور رو از جلو مغازه فراري بديم!عجيب درشت و قوي هيکله لامصب! بچه ها امروز کمیته ریخته بود خونه همسایه ما.میگن تو خونه اش ویدیو داشته.گرفتند و بردنش برید عقب تر.یک دستگاه ویدیو داشتیم با اون نوارهای کوچیک خاص خودش.تو خونه بهمون می گفتند رفتید بیرون یک وقت نگین ویدیو تو خونه هست.

توجه ؛ توجه الان ایمیلی بدستم که یه کاربر وقتی داشته طریقه زدن گره کروات نمکی ز رو میدیده ، خفه شده ، نمکی تاپیک آموزش چیزهای خطرناک نزار عزیز! آخه مگه تو دین نداری ؟ مگه خودت کاربر نیستی ؟ مگه خودت داداش نداری! بچه ها امشب همه شأم مهمون من، یه بوفالو شکار کردم می‌خوام نذری بدم... هر وقت حاضر شد با دود سیگنال میدم، لطفا از آوردن مهمون سفیدپوست خودداری کنید.

آخرین خبر!

خبر رسیده که شهری به نام اسپهان تاسیس شده. ساکنان این شهر رفتارهای عجیبی دارند. به عنوان مثال زیرتاپیک ها کامنت می گذارند ولی تشکر نمیزنند!. ضمنا انوشه انصاری به فضا رفته بود تابلو ورود ممنوع دیده که نوشته محدوده آبادان و حومه بعدش رفت با مریخ یک دست روپایی هم زد!
.
.
تصویر
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

Re: خنده بازار نوروزی Centralclubs...!

پست توسط ali1371 »

حال کردم خیلی خوب بود بااین داستان نویسی خوبی که داری یک کتاب کوتاه طنز چاپ کن
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

میزان عیدی و پاداش کاربران سنترال اعلام شد!

1/کاربران برتر هفته های گذشته :1 میلیون به علاوه هزینه مسکن و عائله مندی و سفر آخرت!

۲/ فک و فامیل ها ، همسایه های گرامی، همسایه طبقه بالای دایی جون اینها ! و پسرخاله حسن آقا لبنیاتی سرکوچه چون شمایی یک و پونصد+ 14 سکه طلا و یک جفت آینه شمعدان!

۳/ غیر ارزشی ها (گرایشهای مغز پسته ای و چمنی ): یک جفت مسواک و خمیر دندان کارکرده!

۴/ ارزشی ها : هر 6 ساعت 250 بار مرگ براسراییل- هر 8 ساعت 190 بار مرگ بر منافق! هر 24 ساعت نیز 1100 مرتبه مرگ بر امریکا!ضمنا نماز شب فراموش نشود! محو صهیونیزم بین الملل واستکبار جهانی تا 13 به در بدون ساندیس! همراه با مقادیری وام قرض الپس نده از حساب پول توجیبی ذخیره ارزی!

۵/ غیر سیاسیون،:و طرفداران آهنگهای روز و چت روم کردن تاپیک ها با سایر کاربران عیدی بی عیدی!

توضیح :کلیه مبالغ مقطوع می باشد لطفا چانه نزنید. هزینه عائله مندی و مسکن فقط به کاربران برتر تعلق می گیرد. تا این لحظه خبری از میزان عیدی و پاداش مدیران ارشد و شورای مخوف نظارت مخابره نشده است.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

یک نفر زنگ میزنه هواشناسی میگه آقا خیلی ممنون دیروز هوا خیلی خوب بود!
یک نفر که از حج برگشته‌ می‌گن سفر حج چطور بود. می‌گه: خیلی سنگ خورد تو سرو صورتم ولی آخرش بوسیدمش.

نصیحت پدرانه به بچه اش در شب امتحان:
امشب بشین یه چیزی بخور
تا فردا یه غلطی بکنی
تا توی یه طویله ای رات بدن

میگن درد عشق بدتره یادرد دندون میگه: هنوزتو اتوبوس دسشوییت نگرفته

یارو توی جبهه بیسیم چی بوده زنگ میزنه میگه : آقا ۵ تا عراقی دستگیر کردم بیاید ببرید میگن خودت بیار. میگه نه شما بیاین اینا نمیذارن من بیام

یارو ميره حموم، آب جوش بوده با نعلبكي دوش ميگيره.

یارو رو داشتن به جرم قتل زنش محاكمه ميكردن، دادستان ميگه:
سنگدل ‌تو وقتي داشتي زنت رو ميكشتي، نداي وجدانت رو نشنيدي؟
یارو ميگه: نه والله! بس كه اين زنيكه جيغ و داد ميكرد مگه ميذاشت ما چيزي بشنويم؟!!

به یارو ميگن از قفل فرمونت راضي هستي ؟ ميگه: آره فقط سر پيچ

خواننده توعروسي ميگه: خانوما، آقايون، دستا بالا، مي‌خواهيم بريم بندر! یارو داد ميزنه: كجا؟ ما تا ساندیس نگیریم هیچ جا نمیریم

یارو ميخواسته بچش رو نصيحت کنه! ميگه چند سالته؟ ميگه 16 سال ميگه : خاک بر سرت الان هم سن سالات 30 سالشونه

یارو ميره جبهه فرداش بر ميگرده .
ميگن پس چرا برگشتي؟
ميگه پدرسوخته ها به قصد کشت میزدن

یارو داشت گريه مي کرد. باباش پرسيد چي شده؟
گفت: عاشق شدم!
باباش گفت حالا عاشق کي هستي؟
گفت: هر کسي که شما صلاح بدوني

یه روز یه نفر می خواسته زیر دریایی آمریکاییها رو غرق کنه ،در می زنه فرار می کنه

یارو مي ره عيادت يکي از دوستانش، وقتي مي خواد بره به اقوام دوستش که اونجا بودن، ميگه: اين دفعه مثل دفعه قبل نکنيد، که مريضتون مُرد و منو خبر نکرديدها

يه روز يه یه نفر داشته دنده عقب با ماشين از كوه ميرفته بالا بهش ميگن چرا دنده عقب ميري ميگه آخه مي ترسم بالا جا نباشه نتونم دور بزنم بعدا وقتي مي خواسته پايين بياد باز مي بينن داره دنده عقب مي ياد ميگن الان چرا دنده عقب مي ياي ميگه اخه بالاي كوه جا بود تونستم دور بزنم

یارو شب عروسيش نميدونه به زنش چي بگه ...ميگه خانوادت ميدونن تو اينجايي؟؟

يه روز يه نفر يه 20 تومني پيدا ميکنه که وسطش سوراخ بوده .. ميگه : اي بابا ، اينم از شانس من وسطش گوشه نداره

به یه نفر میگن ایمیل دارین؟ میگه نه ممنون صرف شده!

يه نفر يه تيكه يخ گرفته بوده بالا، ‌داشته خيلي متفكرانه بهش نگاه مي‌كرده. رفيقش ازش ميپرسه: چيرو نگاه ميكني؟ طرف ميگه: ازش آب ميچيكه ولي معلوم نيست كجاش سوراخه

یارو رفته بود امريكا وقتي برگشت, ازش پرسيدن اونجا مشكل زبان نداشتي گفت من نه ولي امريكايها همشون مشكل زبان داشتن

یارو دست میندازه گردن دوست دخترش نمیدونسته چی بگه میگه میخوای گردنتو بشکنم

به یه نفر ميگن : جسم شفاف رو تعريف كن . ميگه : يه جسم كه از اينورش اونورش پيدا باشه .. تشويقش ميكنن . بعد مي پرسند : يه مثال بزن . ميگه : مثل نردبون

یه نفر با تعجب پولکی میخورده.
ازش میپرسن چی شده؟
میگه اگه حرف بزنیم که میگید طرف...
ولی خدائیش تا حالا چیپس به این شیرینی نخورده بودم

به یک نفر میگن نظرت درباره این بند موبایلا که میندازن تو گردن چیه؟
میگه خیلی خوبه فقط واسه شارژ منو دو ساعت الاف میکنه
به به نفر مي گن تور را تعريف کن.مگه تور مجموعه سوراخهايي است که با طناب به هم وصل شده اند
.
.
تصویر
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

اقا میلاد اگر کتابی در این مورد طنز هست معرفی کن ممنون میشم
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

اقا میلاد اگر کتابی در این مورد طنز هست معرفی کن ممنون میشم

کتابهای بدون سانسور عبید زاکانی و ایرج میرزا اگه گیرت بیاد!تصویر
در اینترنت هم نوشتارهای علیرضا رضایی و سام آشتیانی!

==========================

چرا پسرها نیاز به مراقبت دارند؟

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

.
.

.
بار دیگر فرا رسیدن سال3میلیارد و پانصد و بیست و سه آبادانی را تبریک میگویم
.
.
.
تصویر
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام برادر میلاد
ببخشید برادر اگر ناراحت نمی شید
عکس شماره 2 و کمی 3 مشکل داره .
این عکس ها برای یک انجمن اسلامی زشت نیست ؟!
اینجا ناموس مردم میان میرن برادر
باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

sinaset نوشته شده:سلام برادر میلاد
علیک برادر سینا
نمی شم :grin:
جدی!
انجمن اسلامی؟ اسم اینجا انجمن تخصصی است! اسلام دین کاربرانشه!
ناموس مردم چرا خودش اعتراضی نکرد؟
باتشکر
متشکرم
ر

سینا جان بات شوخی میکنم :razz: ولی کلا زیر سبیلی رد کن بره! :-) جنبه و شعور بچه ها خیلی بالاتر از تحلیلهای اینگونه پیرامون عکس بچه های نهایتا 2-3 ساله است :D
===========
ناخودآگاه یاد یک جریانی افتادم مربوط به اینکه نشریه پرتو سخن گفته بود لوگو روزنامه تهران امروز شبیه زن رقاص است!
خودتان بخوانید.

روزنامه «تهران امروز»، هر روز می‌رقصد!

حروف كلمه امروز در لوگوی روزنامه «تهران امروز» همراه با تغييرات معنادار به‌گونه‌اي روی هم سوار شده‌اند كه شكل زني را در حال رقص به خود گرفته است.
از جمله تغييرات ايجادشده مي‌شود به موارد زير اشاره كرد:
1- انتهاي حروف «ر» در اين كلمه به‌گونه‌اي تغيير كرده است كه شكل پاي زن در حال رقص به خود گرفته است.
2- انتهاي حرف «و» و «ز» هم دستكاري شده تا بيش‌تر شكل دست به خود بگيرد.
3- نزديك‌شدن نقطه حرف «ز» به خود حرف هم شكل سر را تداعي مي‌كند در حالي كه به‌صورت طبيعي جاي نقطه آن‌جا نيست و موارد ديگر كه انتشار آن صحيح نيست.
از مسؤولا‌ن ارشاد تقاضا مي‌شود تا ضمن تذكر به «تهران امروز» آن‌را به تغيير لوگو استفاده شده ملزم كند. همچنين بيش از پيش مراقبت نمايند تا عده‌اي خواسته يا ناخواسته دست به چنين اقداماتی نزنند.

تصویر
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام اقا میلاد عزیز
ممنون شوخی خوبی بود :razz:

اهداف انجمن رو ببین
=================
اهداف:
1. - رشد علمی، اخلاقي و فرهنگی کاربران بر اساس موازین جمهوری اسلامی ایران.
2. - مصونيت جامعه بخصوص نسل جوان از فرهنگ اجانب و ایجاد استقلال فکری و عملی.
3. ـ اعتلاي آگاهي هاي عمومي در زمينه هاي مختلف و شكوفايي استعدادها و روحيه تحقيق و تتبع و ابتكار.
4. ـ رواج فرهنگ و هنر اسلامي.
5. - ایجاد اتحاد در میان جوانان و جهت دهی آنان در دریای عظیم اطلاعات.
6. - ایجاد بزرگ ترین بانک اطلاعات فارسی در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی و هنری.
================

ولی اگر نظر من رو بخوای در رابطه با اون عکس (بخصوص عکس دوم )
نا خداگاه ادم رو به فکر منفی می اندازه (که هست)
و این اثرش نسبتا زیاد است
من جایی شما بودم حتما پاکش می کردم
ولی شما انسان هستید و مختار
باتشکر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

پست توسط HARD »

باتشکر

عکس دوم حالا یه چیزی...ولی عکس سوم دیگه چرا؟تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

HARD نوشته شده:
باتشکر

عکس دوم حالا یه چیزی...ولی عکس سوم دیگه چرا؟تصویر

سلام دوست من
منم گفتم کمی سومی تصویر

باتشکر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

,
حاج اقا سینا مسئلتن یا شیخ! :P

اگر دخترکی و پسرکی 2 ساله کنار هم بایستند و بخواهند با هم بازی کنند و ناگزیر از گرفتن دست یکدیگر باشند حکمش چیست؟

الف)حرام است آقا!حراااااااااااااااام !و پسر 2 ساله را باید با 250 ضربه شلاق شلاق کتلت کرد!
ب)مستحب است که دستکش به دست کنند و بعد از دست دادن با اسید سولفوریک دستهایشان را کاملا ضد عفونی کنند!
پ)مکروه است و در صورت انجام غسل ارتماسی واجب است!
ث)همه موارد به انضمام محارب شدن پسر بچه و باید دستش که به دست دختر نامحرم خورده است را از مرفق قطع کرد!
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”