خرمشهر آزاد شد!شاه رفت ! دیوار برلین همین دیروز فرو ریخت! هیتلر فرانسه رو تهدید به حمله کرد!
خبر داغ داغ: هابیل کشته شد قابیل فرار کرد!! هنوز هیچ گروهی مسئولیت این ترور رو به عهده نگرفته! شيطان از بارگاه الهي اخراج شد !هیتلر خودکشی کرد! جنگ جهانی دوم تمام شد! در یک واقعه دلخراش دقایقی پیش رستم پسرش سهراب را کُشت ! نلسون ماندلا با تامین قرار وثیقه ۸۰ ملیونی به تعطیلات نوروزی آمد..الان خبر رسد چرنوبيل منفجر شد!
آلبوم جديد هايده نيومده؟ نوار ویدئو شو 73 كسي نداره؟راستي امشب اگه پايه هستيد بريم سينما ركس آبادان فيلم گوزنها داره.!كي مياد؟
یه دایناسور اهلی داشتم، همین دیروز یه شهاب سنگ بهش خورد مرد... رفتم یکی جدیدش رو بخرم فروشنده گفت اخریش بود، دیگه نمیارن! کسی این بچه دانیاسور من رو ندیده؟ از وقتی آن صدای انفجار اومد دیگه پیداش نشده... .آقا! الان حضرت نوح رو سر کوچه دیدیم داره جک و جونور جمع میکنه نمیدونم میخواد چیکار بکنه، داشت میرفت مدرسه ما دنبال یه جور خرچنگ در حال انقراض!
همین الان توماس ادیسون اینجا بود، یه حرفی بهم زد که برق از کلّم پرید! بچهها هر کی بیکاره بیاد بپره پشت وانت، میخاییم بریم چین یه دیوار بکشیم دورش! یه ذره صبر کن، هلند الان زیر آبه... اگه سد بزنن دورش میتونم برم از تو غارم برات بیارم... کسی پترس فداکار رو ندیده؟ این بچه هر جا سوراخ میبینه یه انگشت میکنه توش..!
یکی پیدا شده میگه زمین گِرده !خدایا توبه! دیشب پیش اصحاب کهف بودم! بچه ها انقلاب 57 نشده هنوز؟ بريم لاله زار كاباره! میگن کریستوف کلمب داشته با کِشتی ول میگشته یه قاره جدید پیدا کرده! چه نشستین...همین الان فلان آقا محمد خان را بریدن ! آقا من الان میخواستم برم هیروشیما اما شنیدم آمریکا بمب زده دیگه نمیرم، الان تو راه ناکازاکی هستم، شنیدم اونجا امن تره
2 تا بلیت کشتی تایتانیک اضافه روی دستم مونده، کی میاد با هم بریم؟ بلیت درجه ۳ است، اما یه جورهای میشه خودمون را قاطی درجه یکیها جا بزنیم.
من دارم با بچهها میرم رنگ قرمز بپاشم رو دیوار خونه گالیله... جدیدا حرفهای دشمن پسند زده... کی بلده رو دیوار حکاکی کنه؟ ضمنا... "گالیله خره خر" به خط میخی چطوری نوشته میشه؟ لطفا با کفتر برام پست کنین من عاشق شيرين شدم همسايه بغلي مونه 2 تا رقيب هم دارم يكيشون اسمش فرهاده اون يكي خسرو!! آقا زود جمع کنید چنگیز خان مغول حمله کرد! الفرار !! فیلم صامت (آبی و رابی) در تهران از امشب اکران میشه کی پایه است بریم؟ این اولین فیلمی که قراره توی ایران به نمایش در بیاد!
من فرهادم کسی پایه نیست بریم کوه بیستون رو بیاریم پایین! من هوس کردم با قایق از وسط پاناما ردّ بشم... کی حال داره بیل بزنه؟ اخبار متناقضي ميرسه اول مرغ بوده يا تخم مرغ آخر؟ هم اکنون در پی تحقیقات بسیار گسترده متوجه شدم جمع روایای یک مثلث ۱۳۰ میشود! اگر باور ندارید خودتون اندازه بگیرید!کسی مادر هاچ رو ندیده؟ همین الان رفت عسل بیاره ها... من رو با این وروجک تنها گذاشته... بچه ها ببینم کسی عکس گنده نداره؟میخوایم بزنیم رو دسکتاپ ماه!
بچه ها یه بیت شعر گفتم ببینید اگه خوبه ادامش رو برم. می خوام اگه بشه یه دیوانی چاپ کنم.اینم اون بیت:الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها......که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلهاعزیز من.. بسی رنج بردم در این سال سی، عجم زنده کردم به این پارسی که شما بیایی عربی صحبت کنی؟؟؟ قباحت داره والله!!!
توجه خبر جدید !پدر بزرگ من با مادر بزرگم ازدواج کرد من آقا يکي بياد کمک اين دايناناسور رو از جلو مغازه فراري بديم!عجيب درشت و قوي هيکله لامصب! بچه ها امروز کمیته ریخته بود خونه همسایه ما.میگن تو خونه اش ویدیو داشته.گرفتند و بردنش برید عقب تر.یک دستگاه ویدیو داشتیم با اون نوارهای کوچیک خاص خودش.تو خونه بهمون می گفتند رفتید بیرون یک وقت نگین ویدیو تو خونه هست.
توجه ؛ توجه الان ایمیلی بدستم که یه کاربر وقتی داشته طریقه زدن گره کروات نمکی ز رو میدیده ، خفه شده ، نمکی تاپیک آموزش چیزهای خطرناک نزار عزیز! آخه مگه تو دین نداری ؟ مگه خودت کاربر نیستی ؟ مگه خودت داداش نداری! بچه ها امشب همه شأم مهمون من، یه بوفالو شکار کردم میخوام نذری بدم... هر وقت حاضر شد با دود سیگنال میدم، لطفا از آوردن مهمون سفیدپوست خودداری کنید.
آخرین خبر!
خبر رسیده که شهری به نام اسپهان تاسیس شده. ساکنان این شهر رفتارهای عجیبی دارند. به عنوان مثال زیرتاپیک ها کامنت می گذارند ولی تشکر نمیزنند!. ضمنا انوشه انصاری به فضا رفته بود تابلو ورود ممنوع دیده که نوشته محدوده آبادان و حومه بعدش رفت با مریخ یک دست روپایی هم زد!
.
.

ولی کلا زیر سبیلی رد کن بره!
جنبه و شعور بچه ها خیلی بالاتر از تحلیلهای اینگونه پیرامون عکس بچه های نهایتا 2-3 ساله است