روزنامه: بمب ها را به سمت ایران نشانه می روند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 983
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

روزنامه: بمب ها را به سمت ایران نشانه می روند

پست توسط @lirez@ »

"آندره رزچیکوف" در روزنامه روسی "وزگلاد" می نویسد: آمریکا احتمالا خود را برای حمله به ایران آماده می کند. این نتیجه گیری در گزارشی که [External Link Removed for Guests]از کالیفرنیا به جزیره "دیه گو گارسیا" در اقیانوس هند منتقل می شود.
در این مقاله گفته می شود که در ماه ژانویه سال جاری دولت آمریکا قراردادی برای حمل 10 کانتینر حامل تسلیحات به این جزیره امضا کرده بود. بر اساس بارنامه محموله از کانتینرهایی شامل 387 بمب تشکیل که از جمله برای انهدام تاسیسات زیرزمینی در نظر گرفته شده اند. جزئیات قرارداد توسط نظامیان در پایگاه اینترنتی ویژه مناقصه های بین المللی منتشر شده بود. برای حمل این بار کمپانی کشتیرانی در حدود 700 هزار دلار دریافت می کند. به غیر از بمب در کانتینرهای مذکور هزارات تجهیزات نظامی کمکی حمل می شود که از بندر کنکورد در کالیفرنیا بارگیری می شوند. در میان بمب ها 195 مورد به کلاس بمب های هوشمند Blu-110 و بقیه 192 مورد به بمب های سنگین 2000lb Blu-117 مربوط می شوند.تصویر
مولف در بخش دیگری از مقاله خود اشاره می کند که آمریکایی ها از جزیره دیه گو گارسیا بر اساس توافقنامه سال 1971 استفاده می کنند. در حال حاضر در این جزیره پایگاهی برپا شده که به غیر از 3200 نیروی آمریکایی 50 نظامی بریتانیایی و همچنین هواپیماهایی مانند بمب افکن های "بی-52" مستقر شده اند. در سال 2007 رسانه های گروهی اعلام کرده بودند که بمب افکن های مذکور بر اساس فناوری "استلس" (رادارگریزی) ساخته و به تسلیحات قوی برای انهدام تاسیسات زیر زمینی مجهز شده اند.
مولف در ادامه مقاله به سخنان برخی از کارشناسان در این رابطه اشاره می کند. "دن پلش" کارشناس امور سیاسی از بریتانیا معتقد است: "آمریکایی ها برای متلاشی ساختن کامل ایران آماده می شوند". وی اعلام کرد: "بمب افکن های آمریکایی امروز آمده اند که 110 هزار هدف در ایران را طی چند ساعت نابود سازند".
از سوی دیگر "ین دیویس" کارشناس نظامی از مرکز تحقیقاتی مستقل Nato Watch نیز معتقد است که انتقال بمب های قوی به جزیره دیه گو گارسیا حقیقتا نشانه تدارک آمریکا برای عملیات نظامی غیر زمینی علیه ایران است. به گفته وی باید آمریکا را وادار ساخت تا نیت خود را در خصوص این تسلیحات مشخص نماید. وی همچنین معتقد است که وزارت امور خارجه بریتانیا نیز باید در خصوص استفاده از این جزیره در حمله علیه ایران توضیحاتی ارائه دهد. پیش از این وزارت دفاع اعلام کرده بود که دولت آمریکا باید مجوز لندن برای استفاده از این جزیره در عملیات تهاجمی را دریافت کند.تصویر
"آلن مک کینون" کارشناس اسکاتلندی نیز به نوبه خویش معتقد است که ادبیات اخیر واشنگتن در رابطه با ایران یادآوری لحن دولت آمریکا پیش از حمله به عراق در سال 2003 است. آمریکایی ها در جریان جنگ علیه عراق و همچنین عملیات خلیج فارس در سال 1991 از جزیره دیه گو گارسیا استفاده کردند. روزنامه اسکاتلندی به همین خاطر خواستار توضیحاتی از وزارت امور خارجه آمریکا شد که پاسخی دریافت نکرده است.
رزچیکوف همچنین خاطر نشان کرد که درباره موضع ایران نیز باید گفت که حکومت جمهوری اسلامی بارها قول داده که به هر گونه تهاجمی پاسخ متناسب دهد.
در علین حال "ماکسیم مینایف" کارشناس ارشد مرکز اوضاع سیاسی روسیه مطمئن است که حل مسئله ایران از طریق دیالوگ سیاسی امکان پذیر است. وی به روزنامه "وزگلاد" گفت: "تا زمانی که آمریکایی ها به عملیات خود در عراق پایان ندهند، آنها جنگ دیگری را علیه ایران آغاز نخواهند کرد". وی یادآوری کرد که بر اساس استراتژی نظامی آمریکا این کشور نمی تواند همزمان در بیش از دو جنگ شرکت کند. بنابراین هرگونه بحث در خصوص امکان حمله به ایران از سوی آمریکا با استراتژی یاد شده در تناقض است. در صورت استفاده از جزیره دیه گو گارسیا برای عملیات نظامی باید از دیگر جهات ممکنه از کشورهای همسایه برای تهاجم نظامی نیز استفاده کرد: عراق و یا عربستان سعودی. مقامات این کشورها مخالف تهاجم به ایران هستند و مقامات ریاض نیز رسما استفاده از حریم هوایی خود برای چنین عملیاتی را ممنوع اعلام کرده اند.
مینایف می گوید: "آمریکا با این کارها تلاش می کند که با استفاده از "نشت اطلاعاتی" بر تهران فشار آورد. همه اینها را باید بعنوان ابزار جنگ تبلیغاتی در راستای ارعاب تهران باید بررسی کرد تا مقامات جمهوری اسلامی را به دیالوگ مستقیم با واشنگتن سوق دهد". وی همچنین شدیدا تردید دارد که انتقال تسلحیات جدید به جزیره برای ایران در نظر گرفته شده باشد. مینایف احتمال داد که آمریکا صرفا به تجدید توان این پایگاه می پردازد. وی در جمع بندی نظرات خود گفت: "این تلاشی برای مرتبط ساختن تجدید تسلیحاتی پایگاه با استراتژی آمریکا پیرامون مسئله ایران است".
اوضاع پیرامون ایران را "لئونید ایواشوف" رییس آکادمی مسائل ژئوپلیتیکی روسیه چنین تفسیر می کند: "در دستور کار حمله به ایران که احتمال آن از سوی آمریکا و اسرائیل می رود، گنجانده شده است. اما اینجا خیلی چیزها به مواضع روسیه و چین بستگی دارد".تصویر
وی اشاره می کند، "امکان آن وجود دارد که به ایران حمله شود و به احتمال قوی با استفاده از تسلیحات متعارف. چرا که اگر آمریکا و یا اسرائیل حتی از مقادیر کمی سلاح هسته ای استفاده کنند، آنها دست کلیه نیروهایی که با ملت ایران همبستگی دارند و مخالف سلطه نظامی آمریکا-اسرائیل هستند را باز می کنند. در پاسخ این نیروها ممکن است که به هر ابزاری از جمله تسلیحات میکروبی، عملیات تروریستی گسترده و همچنین اقدامات دیگر متوسل شوند".
به تعبیری، "چندین سال است که علیه ایران جنگ تبلیغاتی در جهت بی ثباتی اوضاع سیاست داخلی و ایجاد نفاق میان جامعه ایران انجام می شود. به همین خاطر ایران در حال حاضر کلیه تدابیر سیاسی، اقتصادی و همچنین نظامی را اتخاذ می کند تا حاکمیت خود را حفظ نماید".
ایواشوف معتقد است که ایران عملا در حلقه محاصره قرار گرفته است. در خلیج فارس یگان توانمندی از نیروی دریایی آمریکا مستقر شده است. در افغانستان ائتلاف نظامی آمریکا و ناتو حضور دارند و پایگاه های نظامی آمریکا در ترکیه، عراق و کویت دایر هستند.
خبرگزاری «ریا نووستی»
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”