برو دیگه دوستت ندارم! اسمتو نمی خوام بیارم! برو دیگه نمی خوام به خاطرت ابروهامو تاتو درست کنم! !اراجیف تو برام فایده نداره!برو که دیگه تو رو شناختمت!بگو به کی پز بدم آرایشامو! حالا که به حرفای نون خشکی فروختمت!من تو یه شهرکوچولو اما بزرگ!یک قصر طلایی ساخته بودم!به چه مردی!به چه شخصی! قلب و دین و ایمونمو باخته بودم!وقتی یکی Miss میزنه! miss های تو میاد به یاد من!که میومدی با یک SMS!دم دمای صبح سراغ من!!مسیجاتو باور میکردم!دوباره میرفتی و من تو سکوتم مسیجارو delete all میکردم!!!
اویس پس از شنیدن این بیانات سوزناک در حوالی آبودان سقوط میکنه و صاف می افته رو پشت بوم میلاد اینا! میلاد هم که حال مهمان نداشت به باباش گفت بگو میلاد نیست! ولی از سوراخ کلید در نگاه کرد دید اویسه!گفت بذار بنده خدا غریب افتاده تو این شهر بی در و پیکر! بریم پناه بدیم بش یک موقع ندزدنش! دیه گردنمون بیفته! اینا هم کرجی اند ماه حرام و غیر و حرام حالیشون نیست! در هر دو صورت دیه دوبل می گیرند! سلام و علیک میکنند و اینا بعدش میرن با ماشین میلاد ادامه مسیر تا برزیل!خوب میدونید دیگه و گفتن نداره! از آبادان تا برزیل یک کوچه بیشتر نیست!
ماشین میلاد که میبینیدش پراید ساخت برزیله!باكش دو گانه سوزه. هم بنزين كه 500ليتر جا ميگيره. هم گاز كه حدود يه تانكر. برنامه اي هم داريم براي استفاده از سوخت هسته اي در ضمن همون طور كه ميبينيد سپر ماشين به گونه اي طراحي شده كه هر كي از عقب بزنه از جلو ميخوره!اين پرايدها هوشمنده. بستگي داره بخواي چه كار كني سرعت و شتابش فرق ميكنه. مثلن من اگه بخوام الان بيام تهران حال خانم پررو و افاده ای رو بگيرم 5 دقيقه ديگه اونجام.ضمنا این ماشین قابلیت پرواز بر فراز اقیانوس و سایر کرات هم داره!یک بنده خدایی هست فضانوردی میکنه اگه خواست دربست می ریم تا مریخ! تازه این یعنی پرایدمونه! پژو رو ندیدی! اون که دیگه یعنی خیلی یعنی!
این پراید قابلیت کار با اینرنت هم داره!یعنی برای خودش میاد تو سنترال!آیدی داره و تاپیک میزنه و از پست ها هم تشکر میکنه! یک موقع دیدی عکس شورت فوتبالی رونالدو که برزیلی هم هست را تاپیک کرد!
کلا هیچگونه موجود برزیلی در شعاع 100 کیلومتری این پراید نباید ظاهر بشه وگرنه خیلی اوضاعش خطرناک میشه!
اویس بعد از پی بردن به عمق فاجعه پراید میلاد یک گاری 3 چرخه کرایه کرد دربست تا کرج!