پخش دیجیتال تلویزیون در ایران.چند سوال

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

Re: پخش دیجیتال تلویزیون در ایران.چند سوال

پست توسط victory67 »

مهدی جان مطمعن هستی ::sa
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1138 بار
سپاس‌های دریافتی: 1124 بار

پست توسط salam_2407 »

Mahdi Mahdavi نوشته شده:سلام دوست عزیز.
من توی چند تا سایت مشخصات این تلویزیون رو دیدم.البته برندش که سامسونگ بود رو ننوشتید.
تا اونجایی که فهمیدم خیر.نداره و باید ست تاپ یاکس بگیرید.
اما امکانات جالبی داره.مثل ورودی LAN و WiFi "فکر کنم"

LAN و WiFi برای تلوزیون میتونه چیکار کنه و کلا به چکاری می خوره ؟

, عزیز ((مطمعن)) اشتباه است و به این شکل نوشته میشه ((مطمئن))
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

سلام خدمت کاربران محترم سایت تصویر
تا جایی که بنده اطلاع دارم سیستم پخش دیجیتال در حال حاضر به طور رسمی در استان تهران و قم افتتاح گردیده است و دوستان عزیز می توانند با داشتن دستگاه DVB-t و همین انتن های معمولی(حتی بدون تنظیم آنتن) تمام کانال ها + کانال های استانی و Press Tv که اخبار ایران به صورت انگلیسی هست را تماشا نمایند :D
دستگاه DVB هم به صورت ر-ی-س-ی-و-ر مانند هست که برای استفاده برای تلویزیون های معمولی هست و هم به صورت USB + یک آنتن کوچک برای اتصال به کامپیوتر
برای پخش کانال 3 هم از طریف م-ا-ه-و-ا-ر-ه در هنگام پخش فوتبال هم راه کار هایی دارد که در این انجمن جای بحث نمی باشد :-o
  , عزیز منم چند روز پیش یک LCD 42 سام گرفتم با توجه به اینکه گفته میشد TV های دارای گارانتی فاقد سیستم پخش دیجیتال می باشند اما خوشبختانه مال من داشت و با وجود اینکه هنوز در شهر من (یزد) سیستم پخش دیجیتال هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده اما من کانال های 1 و 2 و 3 و 4 و خبر و اموزش و استانی و کانال تهران و press Tv را دارم البته یکم دارای اشکالاتی نیز می باشد اما 85% مواقع عالی جواب میده
شما هم اگر هنگام اسکن کانال ها با 2 گزینه انالوگ و دیجیتال روبرو شدید بدانید که TV شما نیز دارای سیستم پخش دیجیتال می باشد در غیر اینصورت ::sa
ورودی lan هم برای اتصال Tv به کامپیوتر و شبکه کردن کامپیوتر با ان هست و Tv من هم دارای چنین قابلیتی هست اما من هنوز آن را تست نکردم آما تا جایی که تو اینترنت خوندم 50% مواقع دوستان تونسته بودند جواب بگیرند در ضمن در بعضی Tv ها هم برای اتصال به اینترنت و تماشای Tv های آنلاین نیز می باشد که فعلا در ایران مقدور نمی باشد.
شاد باشید
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

victory67 نوشته شده:مهدی جان مطمعن هستی ::sa

بله دوست عزیز.
البته بنده این اطلاعات رو از این چند سایت پیدا کردم
Please Login or Register to see this code
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1138 بار
سپاس‌های دریافتی: 1124 بار

پست توسط salam_2407 »

nt نوشته شده:ورودی lan هم برای اتصال Tv به کامپیوتر و شبکه کردن کامپیوتر با ان هست

این شبکه کردن فقط برای اتصال به اینترنت و تماشای تلوزیون انلاین است یا فایده دیگه ای هم داره
و اینکه تو شبکه تلوزیون چه جایگاهی داره و به چه عنوانی شناخته میشه (( اگر میدونید بگین از چه پرتکلی استفاده میکنه ))
ممنون تصویرتصویر
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

, عزیز
تا جایی که من می دونم می تونید فایل های قابل اجرا در TV خود را از طریق کامپیوتر با TV به اشتراک گذاشته و آنها را تماشا نمایید که کامپیوتر میشه Server و Tv میشه client
من خودم به شخصه تست نکردم و این را از روی نتیجه تست دوستان در برخی انجمن ها میگم
شاد باشید
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

سلام
با اینا میشه ماهواره رو گرفت؟
اگه یکی از دوستان برام توضیح بده که چه فرقی بین امواج پخش شده برای تلویزیون خودمون که با آنتن میگیریمش با امواج ماهواره ایی و اموج پخش دیجیتال هست خیلی ممنون میشم. آیا جنس پخش امواج ماهواره ایی با امواج دیجیتال یکی هست؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6708 بار
سپاس‌های دریافتی: 12102 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

نه نمیشه گرفت ! فرقی ندارن هر دو دیجیتال پخش میشن ولی فرکانسها فرق میکنه ! اینها برای گرفتن فقط به آنتن معمولی نیاز دارن نه بشقاب و این حرفا
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

دوستان سلام.
پخش دیجیتالی در اصفهان به طور آزمایشی راه اندازی شد.
من هم دیروز یک گیرنده دیجیتال X.vision مدل 131 که خروجی HDMI داره رو خریداری کردم.ولی چون فعلا پخش دیجیتال در حقیقت تبدیل تصویر های با کیفیت آنالوگ به دیجیتال هست تفاوتی با پخش معمولی نداره.اما چند تا قابلیت خیلی خوب داره و یک تجربه که بدست آوردم.گفتم در اینجا مطرح کنم تا دوستان هم استفاده کنند.
هنگام خرید گیرنده از نمایندگی مادیران در اصفهان پرسیدم که آیا این دستگاه هارد های اکسترنال بدون منبع تغذیه "portable" رو هم پشتیبانی میکنه که گفت خیر (توی بورشور نوشته که فقط هارد های با منبع تغذیه جدا رو پشتیبانی میکنه)
اما پس از پرس و جو و سر و کله زدن با فروشندگان مقیم بازار طالقانی فهمیدم که از برخی مدل های هارد استرنال پرتابل "یعنی بدون منبع تغذیه پشتیبانی میکنه"
در آخر یک گیرنده دیجیتال DVB-T به همراه یک هارد اکسترنال 500 گیگ Toshiba خریداری کردم که کاملا کار میکنه.بدون هیچ مشکلی.
و اما نکاتی جالب:
1-چون گیرنده ورودی USB داره و همچنین فرمت های تصویری بسیار زیادی رو مثل divx.MKV.VOB.AVI.MP4.TS.... رو برای پخش پشتیبانی میکنه دیگه میتونم فیلم ها رو روی هارد بریزم و با تلویزیون ببینم.
2-قابلیت ضبط برنامه ها رو هم داره.با برنامه ریزی.
3.رادیو هم داره.اون هم با قابلیت صبط.
مدل های دیگه هارد رو هم که میگفت پشتیبانی میشه seagate . Silicon Power و مارک trancent "فکر کنم ترنسنت بود"
سوالی بود در خدمتیم. :razz:
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 445 بار
سپاس‌های دریافتی: 129 بار

پست توسط An225 »

سلام
منم X Vision خريدم. هم با هارد اكسترنال Seagate پانصد گيگابايتي بدون منبع تغذيه و هم با كولديسك هشت گيگابايتي بدون هيچ مشكلي ذخيره مي كند. فقط اين ذخيره سازي به هيچ دردي نمي خورد چون فرمتي است كه كامپيوتر آن را تشخيص نمي دهد. در هر حقيقت براي هر ذخيره سازي، پنج فايل تشكيل مي دهد كه با هيچ استاندارد كامپيوتري همچون Avi، Mpeg، Divx و ... همخواني ندارد!
«اكنون شهيدان مرده‌اند، و ما مرده ‌ها زنده هستيم. شهيدان سخنشان را گفتند، و ما كرها مخاطبشان هستيم.» دكتر علي شريعتي
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

دوست عزیز.سلام.
باید 2 کار انجام بدید.
1-نصب Klite codec pack
2-نصب VLC Player
اولی یک سری کدک هست که به هر پلیری قابلیت اجرای این نوع فرمت رو میده.
دومی هم یک پلیر برای پخش این نوع فرمت هست.چون با هر پلیر دیگری به جز این پلیر تصویر هست اما صدا نیست.
البته برای من در 2 قسمت که یکی فایل ویدئو هست با پسوند TS و دیگری یک فایل تکست هست که info یا اصلاعات فیلم ضبط شده رو داره.
اگر بگید با چه فرمتی ضبط میکنه بهتر به جواب میرسید.
این هم لینک دو برنامه بالا:
Please Login or Register to see this code
سوالی بود در خدمتیم. :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6708 بار
سپاس‌های دریافتی: 12102 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

در مورد کیفیت هیچ فرقی با کیفیت پخش آنالوگ نداره اولین برتریش اینه فقط چند تا شبکه اضافه شده .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”