پخش دیجیتال تلویزیون در ایران.چند سوال

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

Re: پخش دیجیتال تلویزیون در ایران.چند سوال

پست توسط nt »

Mohammad 1985 نوشته شده:در مورد کیفیت هیچ فرقی با کیفیت پخش آنالوگ نداره اولین برتریش اینه فقط چند تا شبکه اضافه شده .

100% با نظرتون مخالفم چون کیفیتش واقعا فرق میکنه و اصلا قابل قیاس با انالوگ نیست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

من چیزی رو که دیدم دارم میگم ! همین ! در هر دو صورت برای ما کیفیت یکیه چه دیجیتال چه آنالوگ ! چون تقویت کننده داریم در هر دو صورت هم کاملا صاف و بدون هیچ مشکلی تصاویر پخش میشن . تلوزیون هم سونی هست و فول اچ دی
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

nt نوشته شده:
Mohammad 1985 نوشته شده:در مورد کیفیت هیچ فرقی با کیفیت پخش آنالوگ نداره اولین برتریش اینه فقط چند تا شبکه اضافه شده .

100% با نظرتون مخالفم چون کیفیتش واقعا فرق میکنه و اصلا قابل قیاس با انالوگ نیست

Mohammad 1985 نوشته شده:من چیزی رو که دیدم دارم میگم ! همین ! در هر دو صورت برای ما کیفیت یکیه چه دیجیتال چه آنالوگ ! چون تقویت کننده داریم در هر دو صورت هم کاملا صاف و بدون هیچ مشکلی تصاویر پخش میشن . تلوزیون هم سونی هست و فول اچ دی

سلام دوستان.
هنوز سیستم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بطور کامل دیجیتال نشده.یعنی اگر کسی آنتن مرکزی داشته باشه یا آنتن تلویزیونش در محل مناسبی باشه که تصاویر رو با کیفیت دریافت کنه تفاوتی رو حس نمیکنه.چون فعلا در ایران پخش دیجیتال به این صورته که تصاویر رو با همون کیفیت آنالوگ به دیجیتال تبدیل میکنن و بعد ارسال میکنند.ولی افرادی هم هستند که آنتن مرکزی ندارند و تصاویر رو با کیفیت نه چندان مطلوب دریافت میکنند.مثلا با برفک و یا سایه.
و همونطور که میدونید پخش تصاویر در سیستم آنالوگ یا کاملا صاف یا به قول معروف آینه هست و یا اصلا تصویری پخش نمیشه.
برای همین این افراد کیفیت تصاویر دریافتی از تلویزیون دیجیتال رو نسبت یه آنالوگ بهتر میبینند.

در هر صورت برای این که تصاویر رو با کیفیت دیجیتال داشته باشیم تغییراتی در صدا و سیما باید انجام بشه و کلیه مراحل از تولید تا پخش مثل فیلمبرداری.تدوین.ارسال و دریافت باید دیجیتالی بشه.
که انشاالله به زودی انجام میشه.
سوالی بود در خدمتیم. تصویر
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط allah »

Mahdi Mahdavi نوشته شده:در آخر یک گیرنده دیجیتال DVB-T به همراه یک هارد اکسترنال 500 گیگ Toshiba خریداری کردم که کاملا کار میکنه.بدون هیچ مشکلی.
و اما نکاتی جالب:
1-چون گیرنده ورودی USB داره و همچنین فرمت های تصویری بسیار زیادی رو مثل divx.MKV.VOB.AVI.MP4.TS.... رو برای پخش پشتیبانی میکنه دیگه میتونم فیلم ها رو روی هارد بریزم و با تلویزیون ببینم.
2-قابلیت ضبط برنامه ها رو هم داره.با برنامه ریزی.
3.رادیو هم داره.اون هم با قابلیت صبط.
مدل های دیگه هارد رو هم که میگفت پشتیبانی میشه seagate . Silicon Power و مارک trancent "فکر کنم ترنسنت بود"
سوالی بود در خدمتیم. :razz:

من به یک گیرنده دیجیتال با قابلیت دریافت رادیو که نیازی به اتصال گیرنده دیجیتال به تلویزیون نباشد دارم یعنی گوش کردن به صدای رادیوهای دیجیتالی ایران بدون احتیاج به اتصال به تلویزیون
یعنی می می خواهم امواج رادیو ایران را از طریق این گیرنده دیجیتال بشنوم بدون اینکه لازم باشد گیرنده دیجیتال به دستگاه تلویزیون متصل شده و صدای رادیو را از بلندگوی تلویزیون بشنوم
آیا گیرنده دیجیتال با چنین امکانی وجود دارد؟ اگر بله چه مارکی است؟
چون شنیده ام در حال حاضر برای شنیدن رادیوهای دیجیتالی ایران باید گیرنده را حتماً به دستگاه تلویزیون متصل کرد
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 203 بار
سپاس‌های دریافتی: 427 بار

پست توسط azarbod »

با سلام من یه سوال داشتم یه چند وقتی میشه که برخی سایت ها وشبکه های ماهواره ای اقدام به تبلیغ دستگاه کوچکی شبیهه فلش مموری میکنند که به ادعای اونا قادره بدون اتصال به دیش حدود 2000کانال تلوزیونی و5000کانال رادیویی را دریافت کنه قیمتش هم حدود80هزارتومنه از دوستانی که آشنایی کامل دارن منو راهنمایی کنن که این چطور ممکنه حتی بدون یه آنتن کوچولو اون همه شبکه رودریافت بکنه؟

اینم عکسشه
[img]http://www.locopoc.com/PortalData/Subsystems/Locopoc/LocoAd/Images/Original/2222222222222222222222222مبدل%20کامپیوتر%20به%20تلویزیون%20(%20کوچکترین%20گیرنده%20و%20دریافت%20کننده%20همه%20کانالهای%20ماهواره%20ای%20).jpg[/img]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, عزیز.سلام
شما میتونید همین گیرنده هایی که گفتم رو تهیه کنید و یک بلند گو به فیش های پشتش وصل کنید.
از طریق فیش سه تایی DVD "که فکر کنم سفید و قرمزش مال صدا باشه"
همچنین اگر رادیوی معمولی داشته باشید و پشت رادیو دو تا ورودی فیش قرمز و سفید باشه میتونید از طریق همین فیش گیرنده رو به رادیو متصل کنید و از طریق بلند گو های رادیو صدا رو بشنوید.
  , عزیز.هم.نطور که روش نوشته با این دستگاه میتونید این تعداد کانال رو از اینترنت دریافت کنید و نیاز به اینترنت پر سرعت دارید.
اما در کل فکر نکنم منطقی باشه.به احتمال زیاد یک فلش مموری معمولی هست که یک نرم افزار خاص داخلش داره برای دریافت کانال های تلویزیون از اینترنت.
و قیمتش هم به نظرم یه مقدار زیاده.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط allah »

Mahdi Mahdavi نوشته شده:در آخر یک گیرنده دیجیتال DVB-T به همراه یک هارد اکسترنال 500 گیگ Toshiba خریداری کردم
3.رادیو هم داره.اون هم با قابلیت صبط.
:razz:

Mahdi Mahdavi نوشته شده:  , عزیز.سلام
شما میتونید همین گیرنده هایی که گفتم رو تهیه کنید و یک بلند گو به فیش های پشتش وصل کنید.
از طریق فیش سه تایی DVD "که فکر کنم سفید و قرمزش مال صدا باشه"
همچنین اگر رادیوی معمولی داشته باشید و پشت رادیو دو تا ورودی فیش قرمز و سفید باشه میتونید از طریق همین فیش گیرنده رو به رادیو متصل کنید و از طریق بلند گو های رادیو صدا رو بشنوید.
:razz:

ظاهرا امکان پخش صدای رادیو از گیرنده دیجیتال با اسپیکر بدون متصل کردن گیرنده دیجیتال به تلویزیون فقط در برخی مدلها و مارکهای خاص گیرنده دیجیتال وجود دارد زیرا وقتی از شخصی خواستم این امکان را در گیرنده دیجیتال خود امتحان کند ، گفت نتوانست صدای رادیو را از گیرنده دیجیتال بوسیله اسپیکر بدون اتصال گیرنده به تلویزیون دریافت کند
بنابراین ظاهراً باید همین مارک گیرنده دیجیتالی که شما معرفی کرده اید یعنی
گیرنده دیجیتال DVB-T
را خریداری کنم ،
آیا کسی در سایر مدلها و مارکهای گیرنده های دیجیتال توانسته است با اتصال اسپیکر به گیرنده و بدون متصل کردن گیرنده دیجیتال به تلویزیون صدای رادیو را دریافت کند؟
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

allah عزیز.
دستگاه بنده که xvision هست بدون تلویزیون هم رادیو رو میگیره.
فقط یک پیشنهاد دارم.
کمی صبر کنید شاید رادیو دیجیتال هم تولید بشه.
چوت برای این دستگاه حداقل باید 60.000 تومان بپردازید.که چون شما فقط از رادیو استفاده میکنید در حقیقت دارید پول چیزی رو میپردازید که استفاده نمیکنید.
و همچنین رادیو دیجیتال بلندگو هم داره و نیاز به اتصال بلندگوی جدا نداره.
در ضمن این دستگاه نیاز به اتصال به آنتن رو داره.آنتن تقریبا قوی.ولی ممکنه رادیو دیجیتال خودش تقویت کننده داشته باشه و نیاز به آنتن بزرگ و جدا نداشته باشه.
سوالی بود در خدمتیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi Mahdavi, ويرايش شده در 0.
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: NSH/ OINN
سپاس‌های ارسالی: 63 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

پست توسط Mersad-S »

سلام دوستان...من دنبال روش هستم تابتونم شبکه باران رو دربیرون از استان گیلان داشته باشم...باماهواره که نشد با TVدیجیتال هم نمیشه؟!!!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, گرامی.سلام.
فعلا این امکان وجود نداره.
تلویزیون دیجیتال در هر شهر این شبکه ها رو میگیره
4 شبکه ملی.شبکه 5 یا شبکه تهران.شبکه خبر.شبکه خبر.شبکه قرآن.شبکه جام جم 1 و 2-العالم.پرس تی وی و شبکه خود استان.
و یک شبکه هم قراره افتتاح بشه که هر روز و یا هر هفته شبکه یک استان رو بصورت تصادفی نشون بده.اما پخش شبکه استانی همه استان ها "برای مثال شبکه باران" بصورت سراسری آغاز نشده.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

در تهران وکرج هر روز یکی از شبکه های استانی پخش میشه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: NSH/ OINN
سپاس‌های ارسالی: 63 بار
سپاس‌های دریافتی: 90 بار

پست توسط Mersad-S »

باتشکراز دوستان عزیز...
دوستان علت اینکه شبکه باران روی ماهواره قابل دریافت نیست رو می دونند؟
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”