Mohammad 1985 نوشته شده:در مورد کیفیت هیچ فرقی با کیفیت پخش آنالوگ نداره اولین برتریش اینه فقط چند تا شبکه اضافه شده .
100% با نظرتون مخالفم چون کیفیتش واقعا فرق میکنه و اصلا قابل قیاس با انالوگ نیست
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Mohammad 1985 نوشته شده:در مورد کیفیت هیچ فرقی با کیفیت پخش آنالوگ نداره اولین برتریش اینه فقط چند تا شبکه اضافه شده .

nt نوشته شده:Mohammad 1985 نوشته شده:در مورد کیفیت هیچ فرقی با کیفیت پخش آنالوگ نداره اولین برتریش اینه فقط چند تا شبکه اضافه شده .
100% با نظرتون مخالفم چون کیفیتش واقعا فرق میکنه و اصلا قابل قیاس با انالوگ نیست
Mohammad 1985 نوشته شده:من چیزی رو که دیدم دارم میگم ! همین ! در هر دو صورت برای ما کیفیت یکیه چه دیجیتال چه آنالوگ ! چون تقویت کننده داریم در هر دو صورت هم کاملا صاف و بدون هیچ مشکلی تصاویر پخش میشن . تلوزیون هم سونی هست و فول اچ دی

Mahdi Mahdavi نوشته شده:در آخر یک گیرنده دیجیتال DVB-T به همراه یک هارد اکسترنال 500 گیگ Toshiba خریداری کردم که کاملا کار میکنه.بدون هیچ مشکلی.
و اما نکاتی جالب:
1-چون گیرنده ورودی USB داره و همچنین فرمت های تصویری بسیار زیادی رو مثل divx.MKV.VOB.AVI.MP4.TS.... رو برای پخش پشتیبانی میکنه دیگه میتونم فیلم ها رو روی هارد بریزم و با تلویزیون ببینم.
2-قابلیت ضبط برنامه ها رو هم داره.با برنامه ریزی.
3.رادیو هم داره.اون هم با قابلیت صبط.
مدل های دیگه هارد رو هم که میگفت پشتیبانی میشه seagate . Silicon Power و مارک trancent "فکر کنم ترنسنت بود"
سوالی بود در خدمتیم.

Mahdi Mahdavi نوشته شده:در آخر یک گیرنده دیجیتال DVB-T به همراه یک هارد اکسترنال 500 گیگ Toshiba خریداری کردم
3.رادیو هم داره.اون هم با قابلیت صبط.
Mahdi Mahdavi نوشته شده: , عزیز.سلام
شما میتونید همین گیرنده هایی که گفتم رو تهیه کنید و یک بلند گو به فیش های پشتش وصل کنید.
از طریق فیش سه تایی DVD "که فکر کنم سفید و قرمزش مال صدا باشه"
همچنین اگر رادیوی معمولی داشته باشید و پشت رادیو دو تا ورودی فیش قرمز و سفید باشه میتونید از طریق همین فیش گیرنده رو به رادیو متصل کنید و از طریق بلند گو های رادیو صدا رو بشنوید.