سلام بر رفقای سنترال
بعدی از مدتی فراغ از شما عزیزان باز هم یک تاپیک خونین زدیم ولی بحثش به حدی داغه که خودم هم دارم می سوزم توش!

دوستان رنج سنی سنترالی ها عمدتا 19 تا 30 است! و مابقی هم سن بالا! این رنج دوران غلیان نیروی جنسی و شهوانی است! شرایط ازدواج در مللکت گل و بلبل ما هم مساعد نیست! و همگی نیاز به قرص مسکن دارند!
از قدیم و ندیم گفتند به 3 مورد دورغ نگو1.پزشک
2.وکیل
3.نیاز جنسی: این سومی را سرکوب کنی قطعا روانی خواهی شد!شک نکن! ممکنه بزنی به کوه و صحرا! پس به خودت دورغ نگو که من خودمو با ورزش و تفریحات اسلامی سرگرم میکنم تا احیانا گناهکار نشم! این خالی بندی ها قدیمی شده!
ببینید عزیزان !
جامعه کنونی ایران یک بمب جنسی در حال منفجر شدن است! بدون تردید!

خواهشا کسی این حقیقت عریان را ماست مالی نکند! در برخی نقاط ایران یک خانم کمی تریپش اون مدلی باشه 3800 تا چشم هیز میره دنبالش!البته طبعا در شهرهای دمکراتی چون نیمه شمالی تهران-شیراز-بالاشهراصفهان-شمال ایران--آبرسان تبریز و همین آبادان و اهواز خودمان این تیپ ها عادی است و کسی حوصله نگاه کردن هم دیگه نداره! چون چشم ها روزی چند هزار تاشو میبینه و عادت کرده!
حاشیه نریم!
من برعکس برخی دوستان مقید به آداب اجتماعی مدرن شخصا ازدواج موقت را فحشا با روکش مذهب نمی دانم! یک میانبری است که قشر معتقد و ایدئولوژیک جامعه را از احساس گناه تامین نیاز جنسی آسوده میکند.چیزی که 31 سال است تابو شده!اگه این صیغه نباشه نتیجه جز روابط جنسی بی قید و بند بین دوست دختر دوست پسرها نخواهد بود و معمولا ثمره نامشروعی هم که میده بی صاحب میمونه و میرن دکترهای غیر قانونی که طفل معصوم را سقط کنند!
ولی در صیغه هر دو طرف مکلف به رعایت یک سری قوانین هستند.مثلا 2 دوره عادت ماهانه زنانه که عده 45 روزه میشه..ضمنا تامین مالی زن نیز بر عهده و وجز وظایف شوهر موقت خواهد بود.
شاهد هم لازم نداره! لطفا فتوای جدید ندهید!فقط در مورد دختران باکره شرط عدم دخول لازم الاجرا است! چندان هم قواعد پیچیده ای و متحیر العقولی نداره! کلا در هیچ دینی به اندازه اسلام ینقدر شرایط ازدواج سهل و ساده نیست! یه آیه و یه مقداری مهریه و خلاص!ضمنا خیلی از راننده کامیون ها و دریانوردانی که به خاطر شغلشان کمتر به منزل مراجعت می کنند هم از این روش استفاده می کنند...همچنین زنان مطلقه و بیوه نیز از این روش به وفور استفاده می کنند.
به هر حال دوستان بحث را با استدلال و منطقی که به ذهنشان می رسد ادامه دهید..
در نظر سنجی بالای همین صفحه هم شرکت کنید که تا این لحظه موافقین صیغه از مخالفین ان بیشتر است و همین مساله گویای خیلی از دردهای پنهان جامعه است.