آموزش ازدواج موقت ...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

آیا با ازدواج موقت موافقید؟

بله
22
65%
خیر
12
35%

مجموع رای گیری: 34

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

آموزش ازدواج موقت ...!

پست توسط Mil@d »

.در این نوع از ازدواج زن و مرد پس از شناخت یکدیگر و صحبتهای اولیه در صورتی که هر دو طرف به این امر راضی باشند مدت زمان صیغه و همچنین مبلغ صیغه ( مقدار مهریه ) را خودشان به صورت توافقی تعیین می‌کنند ( مثلاً با هم قرار میگذارند برای مدت سه ماه و هر ماه یکصد هزار تومان به عقد ازدواج موقت هم در آیند ) . در ازدواج موقت زن ومرد باید متن صیغه رابخوانند.

متن صیغه:

زن می‌گوید : زوجتک نفسی فی المده المعلومه علی مهر المعلوم

مرد نیز جواب می‌دهد : قبلت

مدت زمان و مبلغ مهریه باید قبل از خواندن متن صیغه مشخص شود . در این نوع ازدواج اگر دختر باکره باشد باید از پدر یا جد پدری خود اجازه بگیرد ولی اگر باکره نباشد نیازی به اجازه ندارد . ازدواج موقت در مذهب شیعه (پیروان علی که امام اول شیعیان و جانشین پیامبر اسلام می‌باشد)امری مستحب موکد می‌باشد وبر آن تاکید شده است و ائمه اطهار نیز از آن به نیکی یاد می‌کنند و آن را یادگار رسول الله می‌دانندوغالبا به آن عمل می‌کردند . همچنین مرد مسلمان می‌تواند با زنان اهل کتاب مانند مسیحیان و یهودیان نیز ازدواج موقت داشته باشد . ولی زن مسلمان ( شیعه )فقط با مرد مسلمان شیعه می‌تواند ازدواج موقت بکند. بنابر نظر بعضی از مراجع شیعه «برای دختر رشیده اذن پدر در ازدواج موقت ضرورتی ندارد»

تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
  بی  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

Re: آموزش ازدواج موقت ...!

پست توسط ehtiaty »

این جور که شما گفتید که شد همون کاری که اکثراً با دوست دخترشون میکنن

مهمترین چیز یادتون رفت و اونم شاهده
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

پست توسط iran12345 »

من چند جا خونده بودم صیغه های چند روزه و حتی چند ساعته هم وجود داره.................. به نظر من که اصلا کار درستی نیست تصویر تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on iran12345, ويرايش شده در 0.
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 938 بار

پست توسط vahid_kh »

يه جور اشاعه فحشاء به صورت قانونيه.
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام :razz:

عقد موقت اتفاقا برای دوران نامزدی بسیار مناسب است:

1 - صیغه محرمیت البته با شرایط آن سبب می شود که دختر و پسر جوان با هم به صورت موقت محرم شوند و بتوانند با خیال آسوده با هم

صحبت کنند و مسائل مختلف را حلاجی کنند زیرا به صورت موقت محرم هم شده اند.

2 - با حفظ شرایط صیغه موقت در دوران نامزدی و در کل شبیه سازی از زندگی آینده -- صیغه موقت می تواند مفید باشد.

3 - با توجه به این که صیغه موقت است و دائم نیست در صورت / خدای ناکرده عدم درک زوجین می توانند راحت تر و آسان تر نسبت به عقد

دائم از یکدیگر جدا شوند.

به قول برادر سینا با تشکر تصویر

[HR]*
ادبیان عنوان تاپیک چندان درخور نیست! میلاد , مرد مومن راه میزاری جلو پای جوونای مردم!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

ehtiaty نوشته شده:این جور که شما گفتید که شد همون کاری که اکثراً با دوست دخترشون میکنن

مهمترین چیز یادتون رفت و اونم شاهده

1- برای دختر باکره اجازه پدر شرط است.
2- شاهد جزو شروط نیست.
3- شما مسائل بعد از ازدواج موقت را هم باید در نظر بگیرید، مثل اینکه اگه بچه دار بشن، مرد موظف است سرپرستی بچه را قبول کند و بچه از آنها ارث می برد؛ و یا بعد از خاتمه مدت عقد زن باید عده نگه دارد.

iran12345 نوشته شده:من چند جا خونده بودم صیغه های چند روزه و حتی چند ساعته هم وجود داره.................. به نظر من که اصلا کار درستی نیست تصویر تصویر

بله، صیغه یا همان ازدواج موقت دارای مدت است که آن هم هز میزانی می تواند باشد، حتی چند ساعت، اما باید بدانید درصورتی که نزدیکی صورت گیرد، بعد از آن زن می بایست عده نگه دارد، و اینگونه نیست که در هر ساعتی با کسی صیغه کند.
vahid_kh نوشته شده:يه جور اشاعه فحشاء به صورت قانونيه.

یعنی شما از حضرت علی (ع) هم بیشتر می دانید؟!!
آیا تمام احکام ازدواج موقت را می دانید که اینگونه صحبت می کنید؟!!
آیا اکنون که ازدواج موقت به راحتی مجاز نیست و حتی می توان گفت مجاز نیست، فساد و فحشاء نداریم؟!!
آیا رابطه داشتن با مرد و زن بدون هیچ چهارچوبی و به دور از قانونمندی بهتر است یا اینکه همین رابطه ها در یک چهارچوب مشخص و معین صورت گیرند؟
اکنون در غرب این نوع رابطه به گونه ای دیگر (بدون ذکر نام خاصی ) برقرار است و دو نفر با هم برای مدت زمانی کنار یکدیگر زندگی می کنند بدون اینکه آن رابطه زناشویی مرسوم برقرار گردد، حال آنکه ما ازدواج موقت را داریم اما آنها ندارند، آنها اجرا می کنند (البته بدون قانون خاصی) و ما نگاه می کنیم، کدام بهتر است؟
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام دوستان
من به طرح ازدواج موقت زیاد موافق نیستم
البته ازدواج موقت باید باشه ، ولی نباید همه گیر بشه وگرنه ضربه خیلی شدیدی به جامعه وارد میشه
به نظر من ازدواج موقت در موارد خیلی استراری باید صورت بگیره
متاسفانه بد حجابی ، فیلم های ... ، ماهواره،اینترنت ، و از هم مهمتر دوری از دین باعث میشه که جوان به طرف ... بره و بعد عجیب تر از اون طرح ازداج موقت ارئه بشه
به نظر من بهترین نوع ازدواج نوع دائمی است
که میشه معنایی واقعی عشق و حس در کنار هم زیستن و خانواد تشکیل دادن رو چشید
ولی متاسفا برای بعضی ها حاشیه (شهوت.ج) جایی اصل رو گرفت
همین میشه که معنایی واقعی زندگی رو نمی فهمیم ، ش.ج(مخفف) که قرار بود، به وسیله ان توصعه انسانی باشد و در کنار ان همراه با لذت باشد ، توصعه انسانی را فراموش ، به جایی ان لذت جایی گذین ان شد .
البته کسی مخالف این موضوع نیست (ش.ج) و یک نیاز هست که باید براورده بشود ، ولی نباید به خاطره ان دست به هر کاری زد
قدرت اراده ، تحمل ، صبر هم خوب چیزهایی هستن
زندگی هامون رو سخت نگیرم ، بزاریم همه چیز از مسیر طبیعی طی شود
باتشکر تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام بر رفقای سنترالتصویر

بعدی از مدتی فراغ از شما عزیزان باز هم یک تاپیک خونین زدیم ولی بحثش به حدی داغه که خودم هم دارم می سوزم توش!تصویر
دوستان رنج سنی سنترالی ها عمدتا 19 تا 30 است! و مابقی هم سن بالا! این رنج دوران غلیان نیروی جنسی و شهوانی است! شرایط ازدواج در مللکت گل و بلبل ما هم مساعد نیست! و همگی نیاز به قرص مسکن دارند!

از قدیم و ندیم گفتند به 3 مورد دورغ نگو

1.پزشک
2.وکیل
3.نیاز جنسی: این سومی را سرکوب کنی قطعا روانی خواهی شد!شک نکن! ممکنه بزنی به کوه و صحرا! پس به خودت دورغ نگو که من خودمو با ورزش و تفریحات اسلامی سرگرم میکنم تا احیانا گناهکار نشم! این خالی بندی ها قدیمی شده!

ببینید عزیزان !

جامعه کنونی ایران یک بمب جنسی در حال منفجر شدن است! بدون تردید! تصویرخواهشا کسی این حقیقت عریان را ماست مالی نکند! در برخی نقاط ایران یک خانم کمی تریپش اون مدلی باشه 3800 تا چشم هیز میره دنبالش!البته طبعا در شهرهای دمکراتی چون نیمه شمالی تهران-شیراز-بالاشهراصفهان-شمال ایران--آبرسان تبریز و همین آبادان و اهواز خودمان این تیپ ها عادی است و کسی حوصله نگاه کردن هم دیگه نداره! چون چشم ها روزی چند هزار تاشو میبینه و عادت کرده!

حاشیه نریم!

من برعکس برخی دوستان مقید به آداب اجتماعی مدرن شخصا ازدواج موقت را فحشا با روکش مذهب نمی دانم! یک میانبری است که قشر معتقد و ایدئولوژیک جامعه را از احساس گناه تامین نیاز جنسی آسوده میکند.چیزی که 31 سال است تابو شده!اگه این صیغه نباشه نتیجه جز روابط جنسی بی قید و بند بین دوست دختر دوست پسرها نخواهد بود و معمولا ثمره نامشروعی هم که میده بی صاحب میمونه و میرن دکترهای غیر قانونی که طفل معصوم را سقط کنند!

ولی در صیغه هر دو طرف مکلف به رعایت یک سری قوانین هستند.مثلا 2 دوره عادت ماهانه زنانه که عده 45 روزه میشه..ضمنا تامین مالی زن نیز بر عهده و وجز وظایف شوهر موقت خواهد بود.

شاهد هم لازم نداره! لطفا فتوای جدید ندهید!فقط در مورد دختران باکره شرط عدم دخول لازم الاجرا است! چندان هم قواعد پیچیده ای و متحیر العقولی نداره! کلا در هیچ دینی به اندازه اسلام ینقدر شرایط ازدواج سهل و ساده نیست! یه آیه و یه مقداری مهریه و خلاص!ضمنا خیلی از راننده کامیون ها و دریانوردانی که به خاطر شغلشان کمتر به منزل مراجعت می کنند هم از این روش استفاده می کنند...همچنین زنان مطلقه و بیوه نیز از این روش به وفور استفاده می کنند.

به هر حال دوستان بحث را با استدلال و منطقی که به ذهنشان می رسد ادامه دهید..

در نظر سنجی بالای همین صفحه هم شرکت کنید که تا این لحظه موافقین صیغه از مخالفین ان بیشتر است و همین مساله گویای خیلی از دردهای پنهان جامعه است. تصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

oweiys نوشته شده:

ادبیان عنوان تاپیک چندان درخور نیست! میلاد , مرد مومن راه میزاری جلو پای جوونای مردم!

من نیز با نظر جناب اویس کاملاً موافقم .

ضمن عرض سلام به دوستان عزیز

جناب میلاد گرامی
فکر می کنم این موضوعات که حساسیت های خاص خود را دارد ، بهتر است که به هر صورتی بیان نشود.
به خصوص عنوان ( که دریچه موضوع است ) و تاثیر بسزایی میتونه رو متن قضیه داشته باشه. بنابراین احتمال داره حاشیه( عنوان ) ، اذهان رو به برداشت مناسب از متن قضیه تغییر دهد .

امیدوارم که از این به بعد به این موارد توجه بیشتر صورت گیرد تصویر
و اینکه در رابطه با موضوع بحث نیز:

هر آنچه در اسلام اشاره و بیان شده است، بی شک حکمتی دارد. اما در رابطه با موضوع حاضر، برداشت درست و عدم استفاده سوء، بی نهایت اهمیت دارد، و دقیقاً حساسیت مسئله همین جا است. ( که ایا تعابیر درست صورت می گیرد یا ....)

تا یادم نرفته:
خوب در رابطه با سوال نظر سنجیتون هم فکر می کنم بسیار کلی است
با توجه به آنکه اگر بخوایم حقیقت ماجرا رو در جامعمون ببینیم
متاسفانه تعابیر مختلفی از این مسئله است. ( مطلوب، نامطلوب )
پس بهتر است که جهت سوال نظر سنجی مشخص شود.

متشکرم
تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با تشکر از میلاد تصویر

بنده مسلمانم و شیعه , ولی ازدواج موقت را یک عمل شنیع و دور از هر گونه توجیح می دانم.

بار ها با دوستان زیادی صحبت کرده ام. ازدواج موقت پاک کردن صورت مساله ی نیاز طبیعی انسان ( یعنی همان ازدواج ) است.

ازدواج موقت توهین به شخصیت زن است و هیچ زنی چنین عملی را قبول ندارد! مگر خواص که اغلب نیازمند مسائل اقتصادی هستند.
انتهای بحث این تاپیک هم به احتمال زیاد قفل شدن هست.

وسلام تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود

این قضیه بستگی به هدف و نیت انجامش داره.
دو حال داره یا برای آشنایی قبل ازدواج یا برای ارضای نیاز.

در حالت اول،
بهتره 6 ماه تا یکسال آشنایی بدون محرمیت باشه تا عاطفه ایجاد نشه و طرفین منطقی فکر کنن.
ولی بعد از دوران نامزدی، از عقد تا ازدواج، صیغه مناسبه تا در شناخت بهتر و رفت و امد و خرید و... راحت باشن.

در حالت دوم،
شاید ازدواج موقت برای یک پسر مناسب باشه اما برای دختر چی؟
واقعا کدوم یک از پسرایی که در این نظرسنجی پاسخ مثبت دادن، حاضرن با دختری ازدواج کنن که قبلا یه ازدواج موقت داشته و از دختر بودن یا نبودن اون آگاه نیستن؟ در این مورد دختر هست که ضربه میبینه.

:x :-P
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#NaNNaNNaN]
sinaset نوشته شده:
البته ازدواج موقت باید باشه ، ولی نباید همه گیر بشه وگرنه ضربه خیلی شدیدی به جامعه وارد میشه
به نظر من ازدواج موقت در موارد خیلی استراری باید صورت بگیره

[COLOR=#c00000]همه گیر شدن اون بر می گرده به فرهنگ و هنجار های غالب جامعه و نه چیز دیگری
متاسفانه بد حجابی ، فیلم های ... ، ماهواره،اینترنت ، و از هم مهمتر دوری از دین باعث میشه که جوان به طرف ... بره و بعد عجیب تر از اون طرح ازداج موقت ارئه بشه

یعنی در زمان پیامبر اسلام هم همین عوامل باعث شده بود تا خداوند در دین اسلام چنین موردی را قرار دهد؟!! پس چگونه اعتقاد داریم که اسلام دینی فراگیر است و پاسخگوی نیاز انسان در همه اعصار؟!!
به نظر من بهترین نوع ازدواج نوع دائمی است

در این نکته شکی نیست. اما ازدواج موقت برای مواقعی است که امکان ازدواج دائم نمی باشد.

Mil@d نوشته شده:سلام بر رفقای سنترالتصویر

علیک سلام آقا

ولی در صیغه هر دو طرف مکلف به رعایت یک سری قوانین هستند.مثلا 2 دوره عادت ماهانه زنانه که عده 45 روزه میشه..ضمنا تامین مالی زن نیز بر عهده و وجز وظایف شوهر موقت خواهد بود.

میلاد جان نکته مهمی که شما اشتباه کردید مساله دادن نفقه در ازدواج موقت است که از وظایف شوهر نیست و نیز زن و شوهر از هم ارث نمی برند. این دو مساله اخیر و نیز اینکه زن برای خروج از خانه و داشتن کار نیاز به اجازه از شوهر خود ندارد نکاتی هستند که شما در نوع رابطه غربی اون هم می بینید. در زندگی مشترک بدون ازدواج که در غرب رواج دارد به دلیل ثبت نشدن رسمی این نوع زندگی دو طرف در برابر یکدیگر وظایف قانونی ندارند، مثلا اگر زمانی قصد داسته باشند تا از هم جدا شوند و دیگر رابطه ای بینشان نباشد نیازی نیست درگیر مسائل مالی همانند تقسیم اموال و غیره شوند. آزادی عمل زوجین در این نوع رابطه بیشتر است اما در همان نوع فرهنگ نیز خیانت و بودن با فرد دیگر قابل قبول نیست و در این نوع رابطه نیز حریمی مشخص وجود دارد. (البته در سالهای اخیر بهخصوص در قرن 21 تلاشهای زیادی در غالب کردن فرهنگ اباهی گری صورت گرفته که نمود آن در نوع رابطه های نشان داده شده در فیلم های هالیووری است که در پی ایجاد یک نوع ازادی مطلق در روابط زن و مرد هستند.) ملاحظه می کنید که همین آزادی بیشتر عمل و قیود کمتر در ازدواج موقت که باعث بوجود آمدن این نوع رابطه در غرب شده است در اسلام پیشبینی شده است.
فقط در مورد دختران باکره شرط عدم دخول لازم الاجرا است!

در صورتی که این شرط گذاشته شود فرقی مابین دختر باکره و غیره نیست ولی اگر بعد از عقد فرد راضی شود مانعی ندارد.

تصویر

naghme نوشته شده:"]

هر آنچه در اسلام اشاره و بیان شده است، بی شک حکمتی دارد. اما در رابطه با موضوع حاضر، برداشت درست و عدم استفاده سوء، بی نهایت اهمیت دارد، و دقیقاً حساسیت مسئله همین جا است.

( که ایا تعابیر درست صورت می گیرد یا ....)

من متوجه منظور شما و بعضی از دوستان از تعبیر نمی شوم؟ مگر در این مورد جایی برای تعبیر هم می ماند؟ مساله ازدواج موقت و احکام آن کاملا شفاف و روشن است حال اگر به این اسم کار دیگری صورت گیرد، مساله دیگری است.
تا یادم نرفته:
خوب در رابطه با سوال نظر سنجیتون هم فکر می کنم بسیار کلی است

با توجه به آنکه اگر بخوایم حقیقت ماجرا رو در جامعمون ببینیم
متاسفانه تعابیر مختلفی از این مسئله است. ( مطلوب، نامطلوب )
پس بهتر است که جهت سوال نظر سنجی مشخص شود.

منظور از کلی بودن چیست؟ فرد یا با این مساله موافق است یا مخالف . بهتره دوستان منظور خودشون رو از تعبیر و تفسیر بهتر مشخص کنند تا بشود صحبتی داشت.

SAMAN نوشته شده:با تشکر از میلاد

تصویر

بنده مسلمانم و شیعه , ولی ازدواج موقت را یک عمل شنیع و دور از هر گونه توجیح می دانم.

سامان جان مگر حضرت علی (ع) امام اول شیعیان نیست؟ آیا ما که شیعه او هستیم از وی بیشتر در مورد این مساله می دانیم؟
حضرت علی (ع) عمر را بخاطر ممنوع کردن ازدواج موقت لعن کردند و این کار را پایه گذار رواج فساد و فحشا خواندند.

بار ها با دوستان زیادی صحبت کرده ام. ازدواج موقت پاک کردن صورت مساله ی نیاز طبیعی انسان ( یعنی همان ازدواج ) است.

ازدواج موقت توهین به شخصیت زن است و هیچ زنی چنین عملی را قبول ندارد! مگر خواص که اغلب نیازمند مسائل اقتصادی هستند.

1- این ازدواج هم نوعی ازدواج است و ممکن است دلایل گوناگون زیادی داشته باشد و صرفا ارضاء نیاز ج ن س ی نباشد.
2- بهتر است در وهله اول خود زنان از حقوق خود دفاع کنند و اینکه آیا این را توهین می دانند یا خیر و ایا راضی به آن هستند یا خیر
3- فرهنگ و هنجار موجود در یک جامعه، اثر زیادی بر نوع نگرش افراد به این موضوع دارد و با تغییر هنجار ممکن است همین مساله ای که اکنون در نظر بسیاری ناپسند است به یک عمل پسندیده تبدیل شود.
سوال من از شما و سایر دوستان این است، در عصر حاضر و در کشور ما داشتن دوست پسر قبل از ازدواج برای دختر ناپسند تر شده است یا ازدواج موقت ؟
آیا رواج بی حدوحساب دوستی های خارج از ضابطه دختران با چندین پسر و پسران با چندین دختر شنیع تر و شرم آور تر است یا ازدواج موقت یک پسر و دختر؟
اکنون در جامعه ما به مرور رفتارهایی در حال تبدیل شدن به هنجار هستند، که نه در دین ما مجاز شمرده می شوند و نه در فرهنگ ایرانی ما، اما ما در برابر رفتاهایی از خود مقاومت نشان می دهیم که حداقل از نظر دین ما مجاز شناخته شده اند.

تصویر

[FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#NaNNaNNaN]
mahshid-banoo نوشته شده:درود

این قضیه بستگی به هدف و نیت انجامش داره.
دو حال داره یا برای آشنایی قبل ازدواج یا برای ارضای نیاز.

در حالت اول،
بهتره 6 ماه تا یکسال آشنایی بدون محرمیت باشه تا عاطفه ایجاد نشه و طرفین منطقی فکر کنن.
ولی بعد از دوران نامزدی، از عقد تا ازدواج، صیغه مناسبه تا در شناخت بهتر و رفت و امد و خرید و... راحت باشن.
  [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]اینکه از نظر مشاوران کاملا توصیه می شود. [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#NaNNaNNaN]
در حالت دوم،
شاید ازدواج موقت برای یک پسر مناسب باشه اما برای دختر چی؟
واقعا کدوم یک از پسرایی که در این نظرسنجی پاسخ مثبت دادن، حاضرن با دختری ازدواج کنن که قبلا یه ازدواج موقت داشته و از دختر بودن یا نبودن اون آگاه نیستن؟ در این مورد دختر هست که ضربه میبینه.
  [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]همانطور که در بالا گفتم زمانی که هنجار تغییر کند دیگر این مسائلی که شما گفتید مطرح نمی شود، اما تا زمانی که هنجار تغییر نکند حتی در صورت آزاد بودن ازدواج موقت امکان انجام آن محدود می باشد. [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]
 [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#NaNNaNNaN]:x :-P

دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”