چه شری درست کردم!
همتون رو انداختم به جون همدیگه!!چند ساعت نبودیم عجب نبردی اینجا در گرفته!یاسر هم یک تنه زده سپاه دشمن!!

به قول حاج آقا مسئلتن ! بریم سراغ بحث شیرین صیغه!

وبه حساب همه برسیم!

گویا ذکر و خیر ما زیاد بوده اینجا!

من هم عادت به بی جواب گذاشتن هیچگونه تیکه ای ندارم! هرگونه تیراندازی با بمباران سنگین پاسخ داده می شود!
ادبیان عنوان تاپیک چندان درخور نیست! میلاد , مرد مومن راه میزاری جلو پای جوونای مردمسلام بر مهندس اویس قرنی از شعرای به نام قرن هشتم هجری!
تیتر های من همه این مدلی هستند! من خوشم نمیاد تیتر رسمی بزنم! ضمنا مطلب کاملا اموزشیه! و اعتراض وارد نیست! راستی مگه تو راهی برای جوونا داری که به من میگی راه جلوشون میزارم! من چیزی که میدونستم و فکر میکردم بقیه دربارش تلقی غبار الودی دارند را اومدم تو سنترال با رفقا مطرح کنم!
سلام خانم فاطمه!
من نیز با نظر جناب اویس کاملاً موافقم .من نیز با نظر جناب اوایس کاملا مخالفم!
این موضوعات که حساسیت های خاص خود را دارد ، بهتر است که به هر صورتی بیان نشود.اول اینکه بهتره با واژگان پنالتی بازی نکنیم!حساسیت خاص و عام نداریم!
جنابعالی می فرمایید عنوان نشه!صورت مساله پاک می کنید؟ تا کی مخفی باید کرد؟ مخفی کنیم مشکل حل میشه! همه خوبند و ایران بهشت شد! اینکه نشد استدلال!از شما به عنوان یک خانم دانشگاهی بیشتر انتظار میره!معمولا نظریه پرداز ها مشگل گشا هستند نه مشکل پاک کن!
امیدوارم که از این به بعد به این موارد توجه بیشتر صورت گیرد درباره تیتر توضیح دادم ولی اگر دوستان دیگر هم همین مشکلات عظیم را با تیترهای من دارند اعلام کنند کلا از سری بعد سه تا نقطه خالی میذارم به جای تیتر!(شوخی..

تذکر به جایی بود

هرچند منظور خاصی از این تیتر نداشتم

)
بهتر است که جهت سوال نظر سنجی مشخص شودمشخص است! من یا صیغه رو قبول دارم یا ندارم!واضح تر از این!مگه نظر سومی هم میشه داد!البته اگر یارو همجنس باز باشد در آن دسته سوم قرار میگیرد که باید گزینه بی طرف هم اضافه میکردم!
ازدواج موقت را یک عمل شنیع و دور از هر گونه توجیح می دانم.باشه حالا قبول نداری اوکی !دیگه شنیع چیه! فکر نمیکنی توهین به اون بنده خداهایی بود که از این راه ارضای غرایز میکنند؟
ازدواج موقت توهین به شخصیت زن است و هیچ زنی چنین عملی را قبول ندارد! مگر خواص قبول ندارم!من زیاد خانم دیده ام که با دوست پسرشان صیغه می خوانند! خواص هم نیستند و عوامند!فقط ترس از احساس گناه باعث میشه صیغه بخونند! البته با این تفاصیل این خانم ها هم دارن عمل شنیع انجام میدن!با وجود اینکه خیلی هم محترم و تحصیلکرده اند! (از این مدل ادم در عمرم کم ندیدم!) دیگه تعمیم بده به اجتماع ببین چند نفر میشن..ضمن رعایت شرط عدم دخول و عدم بارداری! اتفاقا این خانمها بعد ها ازدواج هم کردند و ازدواج های موفقی هم بوده! اینکه به همسرشان گفته اند که قبلا صیغه بوده اند یا نه را نمی دانم!
انتهای بحث این تاپیک هم به احتمال زیاد قفل شدن هست.چرا قفل بشه! مگه داریم درباره پ.و.ر.ن صحبت می کنیم؟ اتفاقا بحث بسیار داغی است و انبوهی از خوانندگان بی صبرانه منتظر ادامه این نبرد خونین هستند!
واقعا کدوم یک از پسرایی که در این نظرسنجی پاسخ مثبت دادن، حاضرن با دختری ازدواج کنن که قبلا یه ازدواج موقت داشته و از دختر بودن یا نبودن اون آگاه نیستن؟ در این مورد دختر هست که ضربه میبینه.در مواردی که من دیدم این نظریه شما صدق نمی کرد! ضمنا این روابط جنسی بین دوست دختر دوست پسرها به دختر آسیب نمیزنه که حالا صیغه شده آسیب زن! من برعکس اکثر رفقا درجه مذهبی بودن لایتی دارم و بچه ها بهم میگن مسلمون دمکرات! ولی قرار نیست دیگه مسائل را دگرگونه جلوه بدیم!
سوال من برجاست ها! دختران از دوست پسرشان اسیب نمی بینند؟(حتما نمی بینند!)
میلاد جان نکته مهمی که شما اشتباه کردید مساله دادن نفقه در ازدواج موقت است منظورم نفقه نبود!درست ننوشتم بد برداشت شد!!منظورم تامین مالی حداقلی نیازهای همسر موقت بود!کار ندارم واجبه یا مستحبه ولی اگر این تامین مالی هرچند کوتاه مدت را انجام ندهد نامردی است و به دور از انسانیت و انصاف!
در صورتی که این شرط گذاشته شود فرقی مابین دختر باکره و غیره نیست ولی اگر بعد از عقد فرد راضی شود مانعی ندارد.رزولوشن جمله برای عوام کم بود!عنایت داشته باش همه رقم ادم با سطح تحلیل های بالا پایین میان اینترنت!با نثر روان می نوشتی بهتر بود!ضمن اینکه ازاله بکارت در ازدواج موقت دیگه برمیگرده به رضایت دختر و پدر دختر که من نظر خاصی درباره اش ندارم!
حال اگر به این اسم کار دیگری صورت گیرد، مساله دیگری است.مخصوصا این مردهای زن دار تنوع طلب!زن داره ولی میره صیغه هم میکنه!اوج تهوع!
حضرت علی (ع) عمر را بخاطر ممنوع کردن ازدواج موقت لعن کردند و این کار را پایه گذار رواج فساد و فحشا خواندند.بهتر بود رفرنس های دقیق روایت را میذاشتی تا دوستان دچار تردید نشوند!(به دانشگاهی جماعت نباید این تذکرها را بدیم ها)
بهتر است در وهله اول خود زنان از حقوق خود دفاع کنند و اینکه آیا این را توهین می دانند یا خیر و ایا راضی به آن هستند یا خیرهمینو بگو!
راه حل شما برای حل آن چیست؟ آیا تنها طرح عفاف ؟!!هیچکس در این تاپیک راه حل ارائه نکرد! خیلی رک میگم همه فقط ایراد بنی اسراییلی گرفتند!
(میلاد هم که رفته گل بچینهرفتم یک لقمه نون حلال بچینم!
========================
یک نکته خاص که تو این چند سال فعالیتم در نت خیلی زیاد باهاش برخورد کردم تاثیر یک سری کلید واژه های خاص در میزان توجه به یک موضوع است! چند تا کلمه نافرم هست که از بیانش معذورم هر وقت میخوام برم گوگل جستجو کنم پیش فرض همونا رو میده!
لامصب ایرانیا آباد کردند همه جا رو! رودرواسی نداریم اقا! جامعه با یک بمب جنسی رو به انفجار روبروست! ایران یکی از رکورد داران سرچ کلمات جنسی در گوگل است! وقتی یک جوان در محیط طبیعی به نیازش رسیدگی نشه میزنه به اینترنت و خودشو حداقل از نظر بصری تخلیه میکنه!
در همین سنترال با عرض پوزش از همه کاربران باید بگم من هر وقت واژه دختر یا ازدواج یا...یه چیزایی تو مایه های اینا در تیتر گذاشتم ظرف چند ساعت تاپیک به شدت پربحث و همچینی امار بازدید در مدتی کوتاه خیره کننده میشه!

اینه درد جامعه ما!

تابو بودن بحث درباره این مسائل این بلا رو سر جوانان این مملکت اورده!

که چشمشان عین رادار پدافند هوایی به سرعت این مدل واژگان را در هر نقطه اینترنت شکار میکند و تا کنه موضوع میرود!
این تاپیک اما موضوعش خیلی خاصه و خیلی ها روشون نمیشه بیان تو میدان!

غیر از 2 خانم هم تا الان بقیه جرات حضور نداشته اند!

پسرها هم شرم خاص خودشان را دارند!ولی خیلی نامردید پس چرا از تاپیک بازدید میکنید!خوب تا ته مطالب را سر کیف و حوصله میخوانید ولی نظرتونو نمیگید!فکر میکنید اگه نظر پیرامون صیغه بدین کسر شان میشه!با همتون قهرم و الان میرم خونه مامانم اینا! (اسمایلی دختر تازه عروس ناز نازو و پروانه ای)
یه حسی بهم میگه هر خانمی این تاپیک رو بخونه همون طرز فکر غلط و کلیشه و مهوع را میاره تو ذهنش که مردا همشون سر و ته یک کرباسند و شبانه روز به غیر از کمر به پایین به چیز دیگری فکر نمیکنند !نه خیر اینطوری هم نیست! مرد ها را به چشم یک موجود شهوت پرست نبینید! مرد نیمه دوم وجود زن و با هم تکمیل می شوند! اینقدر بدبین نباشید! به خدا مردا اونجوری نیستن که دربارش توهم زدین! یا گیر میدین که هیزند! یا میگن همش به اون چیزا فکر می کنند و یا....از این طرز فکر غلط خسته نشدید! یعنی ادم بیاد واقعیت رو بگه باید اینهمه برچسب بخوره؟ این نهایت بی انصافی است!
دوستان چه خانم و چه آقا... نظرات و استدلال هایی دارند بعد از من بدهند منطقی باشد می پذیرم واینقدر شجاعت دارم که بیام بگم من اشتیاه میکردم شما درست میگین

ولی اگر کم اورده اید خودم را 8 بر صفر پیروز این میدان سنگین اعلام میکنم!

ضمنا همچنان نتیجه نظرسنجی به نفع موافقین ازدواج موقت است!