آموزش ازدواج موقت ...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

آیا با ازدواج موقت موافقید؟

بله
22
65%
خیر
12
35%

مجموع رای گیری: 34

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

Re: آموزش ازدواج موقت ...!

پست توسط SAMAN »

میلاد جان نکته مهمی که شمااشتباه کردید مساله دادن نفقه در ازدواج موقت است که از[COLOR=#ffc000] [COLOR=#ffffff][HIGHLIGHT=#ffc000]وظایف شوهر    ونیز زن و شوهر از هم ارث نمی  

همین قدم اول در بی حرمت کردن زن است. مرد استفاده خود را برده و حاجی حاجی را در مکه میبیند! و بنده پرسیده ام و دیده ام که اگرهم قرار بر مهریه باشد به مبالغ بسیار ناچیز و کم!!!

حضرت علی (ع) عمر را بخاطر ممنوع کردن ازدواج موقت لعن کردند و این کار را پایه گذار رواج فساد و فحشا خواندند.

این بحث ها را من قبول ندارم. اگر خواستید در پی ام خدمتت عرض میکنم آقا یاسر عزیز تصویر

سوال من از شما و سایردوستان این است، در عصر حاضر و در کشور ما داشتن دوست پسر قبل از ازدواجبرای دختر ناپسند تر شده است یا ازدواج موقت ؟

قطـــــــــــــــــا" که ازدواج موقت, بدون شک! یک مقدار فکر کنیم متوجه خواهیم شد. ازدواج موقت بازی با آینده ی فرد است اما این دوران دوست پسر و ... این صحبت ها موقتی و گذرا هست مگر اینکه کسی واقعا" ریشه اخلاقی فاسدی داشته باشد.!

آیا رواج بی حدوحساب دوستیهای خارج از ضابطه دختران با چندین پسر و پسران با چندین دختر شنیع تر وشرم آور تر است یا ازدواج موقت یک پسر و دختر؟

این بحث هم کاملا" جداست. انسان ناپاک خواه پسر و خواه دختر شخصیتی جدا از یک انسان سالم را دارند که ترقیب به این عمل می شود.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

حضرت علی (ع) عمر را بخاطر ممنوع کردن ازدواج موقت لعن کردند و این کار را پایه گذار رواج فساد و فحشا خواندند.

در مورد احادیث / با توجه به این که به بحث ما هم نزدیک است چهار جهت گیری کلی وجوددارد :

1 - حدیث کاملا مورد قبول فرد است و بدان ایمان دارد.

2- فردی در جامعه که شیعه یا مسلمان نیست - پس شاید قبول نداشته باشد.

3 - با توجه به بعضی احادیث جعلی -- سند برخی از احادیث باید قابل اطمینان و محکم باشد -- در غیر فرد چندان بدان پایبند نیست در

واقع این فرد این حدیث را منصوب به امام نمی داند.

4 - با توجه به شرایط زمانی به مصادیق حدیث عمل می کند / مثلا تا آن جا که به یاد دارم پیامبر اکرم (ص) مالیات را بر شتر

قرار داده بودند اما امام علی (ع) در زمان حکومت خود , مالیات را بر اسب هم قرار دادند ... یعنی تطبیق با شرایط حال.... (اما

اصل تغییر نمی کند)

[HR]
یک مثال از استفاده سالم از عقد موقت (کلمه صیغه ف ی ل ن ر است!) مثالی که بنده عرض کردم در دوران نامزدی در بسیاری از

خانواده ها صیغه خوانده می شود .....
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#NaNNaNNaN]
هرچند که دوستان کمی وارد این بحث شده اند ولی به هر حال برای رونق بحث پست سامان عزیز را جواب می دهم.

SAMAN نوشته شده:
[COLOR=#c00000]میلاد جان نکته مهمی که شمااشتباه کردید مساله دادن نفقه در ازدواج موقت است که از[COLOR=#ffc000]

[COLOR=#ffffff][HIGHLIGHT=#ffc000]وظایف شوهر   

ونیز زن و شوهر از هم ارث نمی  

همین قدم اول در بی حرمت کردن زن است. مرد استفاده خود را برده و حاجی حاجی را در مکه میبیند! و بنده پرسیده ام و دیده ام که اگرهم قرار بر مهریه باشد به مبالغ بسیار ناچیز و کم!!!

این یک حکم شرعی است و اتفاقا در آن آزادی بیشتری برای زنان قائل شده است؛ در ضمن مگر مرد ها برده زنان هستند که باید خرجی آنها ر ا بدهند؟!! به خصوص در دوره حاضر که زنان شاغل هستند و بیشتر آنها نیز برای داشتن استقلال مالی کار می کنند. همان اسلامی که در ازدواج دائم دادن نفقه را وضیفه مرد قرار داده در ازدواج موقت این وظیفه را قرار نداده است.
سوال من از شما و سایردوستان این است، در عصر حاضر و در کشور ما داشتن دوست پسر قبل از ازدواجبرای دختر ناپسند تر شده است یا ازدواج موقت ؟

قطـــــــــــــــــا" که ازدواج موقت, بدون شک!

یک مقدار فکر کنیم متوجه خواهیم شد. ازدواج موقت بازی با آینده ی فرد است اما این دوران دوست پسر و ... این صحبت ها موقتی و گذرا هست مگر اینکه کسی واقعا" ریشه اخلاقی فاسدی داشته باشد.!

من هم می خواستم شما دقیقا به همین نکته اشاره کنید. عملی ناهنجاری تلقی می شود که منع دینی ندارد، اما عملی که منع دینی دارد، در حال تبدیل شدن به هنجار است.
آیا می توان صحبت از عشق در ازدواج کرد اما فردی در پیشینه خود عاشق چندین نفر شده باشد؟ اگر این مورد امکان دارد پس بعد از ازدواج موقت نیز می توان عاشق فردی شد. دوستی های دوران جوانی نیز مضرات فراوانی دارند، ضمن اینکه بیشتر مساله ای مخفی هستند و نوع رابطه قبلی و چهارچوب آن نیز مشخص نمی باشد.
صحبت از دوستی یک پسر بچه با یک دختر بچه نیست، بلکه صحبت از دوستی دو انسان بالغ است که دارای غرایض طبیعی انسانی هستند.

آیا رواج بی حدوحساب دوستیهای خارج از ضابطه دختران با چندین پسر و پسران با چندین دختر شنیع تر وشرم آور تر است یا ازدواج موقت یک پسر و دختر؟

این بحث هم کاملا" جداست.

انسان ناپاک خواه پسر و خواه دختر شخصیتی جدا از یک انسان سالم را دارند که ترقیب به این عمل می شود.

این بحثی است که در حال گسترش در جامعه است و حال نام آنرا هر چه می خواهید بگذارید، مساله اصلی وجود آن است که ناشی از وجود یک نیاز طبیعی در انسان است. راه حل شما برای حل آن چیست؟ آیا تنها طرح عفاف ؟!!

OWEIYS نوشته شده:

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]در مورد احادیث / با توجه به این که به بحث ما هم نزدیک است چهار جهت گیری کلی وجوددارد :

2- فردی در جامعه که شیعه یا مسلمان نیست - پس شاید قبول نداشته باشد.

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#4f6128]این مورد در جواب افرادی که در حال حاضر شیعه هستند و بدان استناد کردند آورده شد.

4 - با توجه به شرایط زمانی به مصادیق حدیث عمل می کند / مثلا تا آن جا که به یاد دارم پیامبر اکرم (ص) مالیات را بر صاحبان شتر

قرار داده بودند اما امام علی (ع) مالیات را بر اسب هم قرار دادند ... یعنی تطبیق با شرایط حال.... (اما اصل تغییر نمی کند)

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#4f6128]در همان شرایط زمانی ممنوع کردن ازدواج موقت معادل با رواج فساد گرفته شده است. عده زیادی به بهانه همین مساله تطبیق بسیاری از اصول اولیه احکام اسلامی را نیز زیر سوال می برند.   
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][COLOR=#4f6128]در بحث اسلامی مطلب باید دید آیا علماء دین این مساله را که ازدواج موقت امری مجاز است نفی می کنند؟
[HR]
یک مثال از استفاده سالم از عقد موقت (کلمه صیغه ف ی ل ن ر است!) مثالی که بنده عرض کردم در دوران نامزدی در بسیاری از   
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]خانواده ها صیغه خوانده می شود ..... 

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]یک استفاده سالم دیگر برای فردی است که بچه دار نمی شود، می تواند با ازدواج موقت صاحب بچه ای شود که از گوشت و خون خود وی است. 
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]به همین نحو مثال های دیگری نیز بنا به شرایط افراد می تواند زد. 

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] 

در ادامه اگر دوستان صحبتی داشتند، پس از صحبت های تعداد بیشتری از آنها و در صورت نیاز گفتگو خواهم داشت (میلاد هم که رفته گل بچینهتصویر) در غیر اینصورت و عدم نیاز به شفاف سازی صحبت تمام شده تلقی می گردد.

موفق باشید.

تصویر

دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط clever cat »

سلام به دوستان انجمن

آقا من يه چيز ميگم :براي مثال دو نفر ميخوان با هم يك رابطه نامشروع جنس ي داشته باشند خوب براشون چه فرقي ميكنه كه قبل از رابطه يه آيه بخونن اينكه همون زن ا شد!يعني ز.ن.ايي كه حكمش سنگسار بود با خوندن يه آيه به رابطه اي كاملا حلال و حتي مستحب موكد تبديل ميشه؟؟؟اصلا از كجا معلوم كه اين حكم دستخوش تحريف نشده باشه؟؟تازه جالب اينكه اهل سنت اين حكم رو حرام ميدونن و ما ميگيم جايز!!به هر حال از نظر من يه جاي كار ميلنگه! :shock:
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

ازدواج موقت به جاي دوستي‌‌هاي خياباني

مخبر کميسيون حقوقي و قضاي مجلس گفت: ما در خصوصازدواج موقت از نظر شکلي مقررات نداريم، اما از لحاظ ماهيتي در قانون مدنيتمهيداتي انديشيده‌ شده است به گونه‌اي که عقد نکاح دو قسم است دايم وموقت و اين موضوع حتي به عقدنامه‌ها نيز راه يافته است.

امين حسين رحيمي افزود: ما در لايحه حمايت از خانواده درصدد تدوين مقرراتيبراي ازدواج موقت هستيم اما شواهد حکايت از آن دارد که ازدواج موقت از نظرفرهنگي در جامعه ما جا نيفتاده عليرغم اين که وجود دارد و اتفاق مي‌افتد.ازدواج موقت از نظر شکلي قانونمند خواهد شد.

رحيمي درباره طرح خانواده‌هاي نيمه مستقل که سازمان ملي جوانان، دنبال آناست، اظهار داشت: ازدواج زماني در جامعه افزايش مي‌يابد که زيرساخت‌هاي آناز قبيل اشتغال، مسکن و غيره فراهم شده باشد در غير اين صورت در مرحلهشعار باقي مي‌ماند، درگذشته خانواده‌ها به واسطه داشتن مسکن بزرگترمي‌توانستند پسر يا دخترشان را با اين روند تحمل کنند، اما اکنونآپارتمان‌هاي ۵۰، ۶۰ متري اجازه‌ چنين طرح‌هاي شعارگونه‌اي را نمي‌دهد.

مخبر کميسيون قضايي درپاسخ به اين توضيح که«بنابراين به بالا رفتن سنازدواج در جامعه، ما هم از پاسخگويي به مسايل جنسي جواناندرمانده‌ايم»گفت: ازدواج موقت در تشيع براي چنين روزهايي توصيه شده است،اما فرهنگ آن در جامعه ما وجود ندارد. شما ملاحظه مي‌کنيد که برخي دختر وپسرها با هم دوستي غير مشروع دارند وقتي به آنها مي‌گوييد اين دوستي‌ رابه ازدواج موقت تبديل کنيد موضع مي‌گيرند، راه‌حل اساسي پاسخگويي به مسائلجنسي در جامعه ازدواج دايم است، اگر زيرساخت‌ها فراهم نبود بايد سراغازدواج موقت رفت در غير اين صورت راه‌حل شرعي ديگري وجود ندارد.

وي که با هفته‌نامه «اميد جوان» گفت وگو کرده، ادامه داد: شرع مقدسمي‌گويد بايد تمهيداتي فراهم شود که زن پس از بيوه يا مطلقه شدن از نظرمالي تأمين شود، تجربه نشان داده برخي زنان بعد از طلاق آواره و بي‌پناهمي‌شوند و حتي ممکن است به فساد کشيده شوند، در اينجا بايد حاکميت و دولتتدبير کنند و براي کساني که بعد از طلاق، حمايت و پشتيباني ندارند،سرپرستي نمايند. پرونده‌هاي قضايي مي‌گويد آنهايي که در دام فساد و تباهيافتاده‌اند کساني بوده‌اند که پس از بيوه يا مطلقه شدن، دچار فقر شده‌اندو نياز، آنان را به سوي کارهاي خلاف کشانده‌ است. 
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط mahde35 »

من یه سوال دارم زنهای که بدونه شوهرند یعنی شوهرشون را از دست داده اند حالا یا طلاق یاطوری دیگه . آنها چطوری باید غرائز جنسی شونا آرام کنند.
در مورد مردها میگین برن ازدواج کنند . زن وقتی کسی به خواستگاریش نمیاد چیکارکنه
صیغه به نظر من مدیریت غرائض جنسی وحتی عاطفی کسانی هست که شرایط ازدواج را ندارند
آیا سرکوب کردن غریزه جنسی ونیاز عاطفی درسته؟آیا همه میتونن این کاررا بکنند؟
اگه نیاز ومشکل اجتماعی مدیریت بشه جامعه سالم میمونه واگر مدیریت نشه فساد شیوع پیدا میکنه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

چه شری درست کردم!تصویر
همتون رو انداختم به جون همدیگه!!چند ساعت نبودیم عجب نبردی اینجا در گرفته!یاسر هم یک تنه زده سپاه دشمن!!تصویر
به قول حاج آقا مسئلتن ! بریم سراغ بحث شیرین صیغه!تصویر وبه حساب همه برسیم! تصویرگویا ذکر و خیر ما زیاد بوده اینجا!تصویر
من هم عادت به بی جواب گذاشتن هیچگونه تیکه ای ندارم! هرگونه تیراندازی با بمباران سنگین پاسخ داده می شود!تصویر

ادبیان عنوان تاپیک چندان درخور نیست! میلاد , مرد مومن راه میزاری جلو پای جوونای مردم
سلام بر مهندس اویس قرنی از شعرای به نام قرن هشتم هجری!
تیتر های من همه این مدلی هستند! من خوشم نمیاد تیتر رسمی بزنم! ضمنا مطلب کاملا اموزشیه! و اعتراض وارد نیست! راستی مگه تو راهی برای جوونا داری که به من میگی راه جلوشون میزارم! من چیزی که میدونستم و فکر میکردم بقیه دربارش تلقی غبار الودی دارند را اومدم تو سنترال با رفقا مطرح کنم!

سلام خانم فاطمه! تصویر

من نیز با نظر جناب اویس کاملاً موافقم .
من نیز با نظر جناب اوایس کاملا مخالفم!

این موضوعات که حساسیت های خاص خود را دارد ، بهتر است که به هر صورتی بیان نشود.
اول اینکه بهتره با واژگان پنالتی بازی نکنیم!حساسیت خاص و عام نداریم!
جنابعالی می فرمایید عنوان نشه!صورت مساله پاک می کنید؟ تا کی مخفی باید کرد؟ مخفی کنیم مشکل حل میشه! همه خوبند و ایران بهشت شد! اینکه نشد استدلال!از شما به عنوان یک خانم دانشگاهی بیشتر انتظار میره!معمولا نظریه پرداز ها مشگل گشا هستند نه مشکل پاک کن!

امیدوارم که از این به بعد به این موارد توجه بیشتر صورت گیرد
درباره تیتر توضیح دادم ولی اگر دوستان دیگر هم همین مشکلات عظیم را با تیترهای من دارند اعلام کنند کلا از سری بعد سه تا نقطه خالی میذارم به جای تیتر!(شوخی..تصویرتذکر به جایی بود تصویرهرچند منظور خاصی از این تیتر نداشتمتصویر)

بهتر است که جهت سوال نظر سنجی مشخص شود
مشخص است! من یا صیغه رو قبول دارم یا ندارم!واضح تر از این!مگه نظر سومی هم میشه داد!البته اگر یارو همجنس باز باشد در آن دسته سوم قرار میگیرد که باید گزینه بی طرف هم اضافه میکردم!تصویر

ازدواج موقت را یک عمل شنیع و دور از هر گونه توجیح می دانم.
باشه حالا قبول نداری اوکی !دیگه شنیع چیه! فکر نمیکنی توهین به اون بنده خداهایی بود که از این راه ارضای غرایز میکنند؟

ازدواج موقت توهین به شخصیت زن است و هیچ زنی چنین عملی را قبول ندارد! مگر خواص
قبول ندارم!من زیاد خانم دیده ام که با دوست پسرشان صیغه می خوانند! خواص هم نیستند و عوامند!فقط ترس از احساس گناه باعث میشه صیغه بخونند! البته با این تفاصیل این خانم ها هم دارن عمل شنیع انجام میدن!با وجود اینکه خیلی هم محترم و تحصیلکرده اند! (از این مدل ادم در عمرم کم ندیدم!) دیگه تعمیم بده به اجتماع ببین چند نفر میشن..ضمن رعایت شرط عدم دخول و عدم بارداری! اتفاقا این خانمها بعد ها ازدواج هم کردند و ازدواج های موفقی هم بوده! اینکه به همسرشان گفته اند که قبلا صیغه بوده اند یا نه را نمی دانم!

انتهای بحث این تاپیک هم به احتمال زیاد قفل شدن هست.
چرا قفل بشه! مگه داریم درباره پ.و.ر.ن صحبت می کنیم؟ اتفاقا بحث بسیار داغی است و انبوهی از خوانندگان بی صبرانه منتظر ادامه این نبرد خونین هستند!

واقعا کدوم یک از پسرایی که در این نظرسنجی پاسخ مثبت دادن، حاضرن با دختری ازدواج کنن که قبلا یه ازدواج موقت داشته و از دختر بودن یا نبودن اون آگاه نیستن؟ در این مورد دختر هست که ضربه میبینه.
در مواردی که من دیدم این نظریه شما صدق نمی کرد! ضمنا این روابط جنسی بین دوست دختر دوست پسرها به دختر آسیب نمیزنه که حالا صیغه شده آسیب زن! من برعکس اکثر رفقا درجه مذهبی بودن لایتی دارم و بچه ها بهم میگن مسلمون دمکرات! ولی قرار نیست دیگه مسائل را دگرگونه جلوه بدیم!
سوال من برجاست ها! دختران از دوست پسرشان اسیب نمی بینند؟(حتما نمی بینند!)تصویر

میلاد جان نکته مهمی که شما اشتباه کردید مساله دادن نفقه در ازدواج موقت است
منظورم نفقه نبود!درست ننوشتم بد برداشت شد!!منظورم تامین مالی حداقلی نیازهای همسر موقت بود!کار ندارم واجبه یا مستحبه ولی اگر این تامین مالی هرچند کوتاه مدت را انجام ندهد نامردی است و به دور از انسانیت و انصاف!

در صورتی که این شرط گذاشته شود فرقی مابین دختر باکره و غیره نیست ولی اگر بعد از عقد فرد راضی شود مانعی ندارد.
رزولوشن جمله برای عوام کم بود!عنایت داشته باش همه رقم ادم با سطح تحلیل های بالا پایین میان اینترنت!با نثر روان می نوشتی بهتر بود!ضمن اینکه ازاله بکارت در ازدواج موقت دیگه برمیگرده به رضایت دختر و پدر دختر که من نظر خاصی درباره اش ندارم!

حال اگر به این اسم کار دیگری صورت گیرد، مساله دیگری است.
مخصوصا این مردهای زن دار تنوع طلب!زن داره ولی میره صیغه هم میکنه!اوج تهوع!

بهتر بود رفرنس های دقیق روایت را میذاشتی تا دوستان دچار تردید نشوند!(به دانشگاهی جماعت نباید این تذکرها را بدیم ها)

بهتر است در وهله اول خود زنان از حقوق خود دفاع کنند و اینکه آیا این را توهین می دانند یا خیر و ایا راضی به آن هستند یا خیر
همینو بگو!

راه حل شما برای حل آن چیست؟ آیا تنها طرح عفاف ؟!!
هیچکس در این تاپیک راه حل ارائه نکرد! خیلی رک میگم همه فقط ایراد بنی اسراییلی گرفتند!

(میلاد هم که رفته گل بچینه
رفتم یک لقمه نون حلال بچینم!

========================

یک نکته خاص که تو این چند سال فعالیتم در نت خیلی زیاد باهاش برخورد کردم تاثیر یک سری کلید واژه های خاص در میزان توجه به یک موضوع است! چند تا کلمه نافرم هست که از بیانش معذورم هر وقت میخوام برم گوگل جستجو کنم پیش فرض همونا رو میده!

لامصب ایرانیا آباد کردند همه جا رو! رودرواسی نداریم اقا! جامعه با یک بمب جنسی رو به انفجار روبروست! ایران یکی از رکورد داران سرچ کلمات جنسی در گوگل است! وقتی یک جوان در محیط طبیعی به نیازش رسیدگی نشه میزنه به اینترنت و خودشو حداقل از نظر بصری تخلیه میکنه!
در همین سنترال با عرض پوزش از همه کاربران باید بگم من هر وقت واژه دختر یا ازدواج یا...یه چیزایی تو مایه های اینا در تیتر گذاشتم ظرف چند ساعت تاپیک به شدت پربحث و همچینی امار بازدید در مدتی کوتاه خیره کننده میشه!تصویر اینه درد جامعه ما!تصویر تابو بودن بحث درباره این مسائل این بلا رو سر جوانان این مملکت اورده! تصویرکه چشمشان عین رادار پدافند هوایی به سرعت این مدل واژگان را در هر نقطه اینترنت شکار میکند و تا کنه موضوع میرود!
این تاپیک اما موضوعش خیلی خاصه و خیلی ها روشون نمیشه بیان تو میدان!تصویرغیر از 2 خانم هم تا الان بقیه جرات حضور نداشته اند!تصویر
پسرها هم شرم خاص خودشان را دارند!ولی خیلی نامردید پس چرا از تاپیک بازدید میکنید!خوب تا ته مطالب را سر کیف و حوصله میخوانید ولی نظرتونو نمیگید!فکر میکنید اگه نظر پیرامون صیغه بدین کسر شان میشه!با همتون قهرم و الان میرم خونه مامانم اینا! (اسمایلی دختر تازه عروس ناز نازو و پروانه ای)

یه حسی بهم میگه هر خانمی این تاپیک رو بخونه همون طرز فکر غلط و کلیشه و مهوع را میاره تو ذهنش که مردا همشون سر و ته یک کرباسند و شبانه روز به غیر از کمر به پایین به چیز دیگری فکر نمیکنند !نه خیر اینطوری هم نیست! مرد ها را به چشم یک موجود شهوت پرست نبینید! مرد نیمه دوم وجود زن و با هم تکمیل می شوند! اینقدر بدبین نباشید! به خدا مردا اونجوری نیستن که دربارش توهم زدین! یا گیر میدین که هیزند! یا میگن همش به اون چیزا فکر می کنند و یا....از این طرز فکر غلط خسته نشدید! یعنی ادم بیاد واقعیت رو بگه باید اینهمه برچسب بخوره؟ این نهایت بی انصافی است!

دوستان چه خانم و چه آقا... نظرات و استدلال هایی دارند بعد از من بدهند منطقی باشد می پذیرم واینقدر شجاعت دارم که بیام بگم من اشتیاه میکردم شما درست میگینتصویر ولی اگر کم اورده اید خودم را 8 بر صفر پیروز این میدان سنگین اعلام میکنم!تصویر

ضمنا همچنان نتیجه نظرسنجی به نفع موافقین ازدواج موقت است!تصویر
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 938 بار

پست توسط vahid_kh »

بحث فقط ارضاي غرايز و رفع مشكلات جنسي جوانان مذكر جامعه نيست.!!!!!!!!

با اين كار مشكل ذكور جامعه را حل كرديم پس مشكل دختران و زنان جامعه چي ميشه..؟؟؟؟؟؟؟

ايا ازدواج موقت يه راه حله.؟؟؟؟

ما هميشه ميگيم جايگاه زن تو جامعه اسلامي يه جايگاه بزرگ است و ارزشي كه در كشورهاي غربي براي زنان ميگذارند يك ارزش در حد

يك كالاي اقتصادي براي داد و ستد هست.!!!!!!

پس با اين كار ما گوي سبقت را از غربي ها هم ميگيريم اول اين كه يه قرارداد شرعي براي اين كار مينويسيم كه نه در اين دنيا و نه در

ان دنيا جوابگو باشيم و دوم اين كه ارزش اقتصادي اين معامله را با كلامي به عنوان مهريه و نفقه رد و بدل ميكنيم تا كاملا حالت قانوني به

خود بگيرد.!!!!

همه شما هم ميدونيد و نياز به توضيح يا معذرت به اين گفتار نيست به اين كار وقتي در خيابان بدون يك قرارداد شرعي انجام شود

تنفروشي ميگويند و فرق انها در اين است كه ازدواج موقت فقط از يك قرارداد قانوني تبعيت ميكند.!!!!!

مشكل جامعه ما يك مشكل فرهنگي است دختر و پسر نحوه ارتباط با يكديگر را درك نميكنند ازدواج موقت مشكلي را حل نميكند بلكه ان را

شديدتر ميكند وضع جامعه ما مانند يك زودپز در حال انفجاري هست كه سوپاپ اطمينان ندارد اين كار انفجار ان را شديدتر ميكند بهترين راه

ايجاد يك فرهنگ درست هست نه نابودي ارزشها.؟؟؟؟
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

از دید بعضی اقایون زنا خوبه اما ازدواج موقت جیززه و خیلی کار بدیه !!

در جواب سامان محترم :

شما که میگید حدیث رو قبول ندارید ، حرف خود عمر رو که قبول دارید ؟

این جمله عمر رو ندیدید که میگه : متعتان محللتان فى زمن رسول الله صلى الله عليه و آله انا احرمهما

دو متعه که در زمان رسول الله صلی الله علیه و اله حلال بود را حرام کردم. که این دو متعه یکی ازدواج موقت است و دیگری طواف نساء در ایام حج است.

دیگه نمیگم حلال خدا را حرام کردن چه جرمی حساب میشه خودتون بهتر از من میدونید.

بحث مذهبی در اینجا ممنوعه این چند خطی هم که نوشتم برای جواب برخی رفقا بود ، مایل به ادامه بودید در اعتقادات درخدمتیم.

تاپیک قفل شد...

:razz:
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”