چگونه با اين سايت آشنا شديد؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
- سپاسهای ارسالی: 19 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
- تماس:
سلام
من دنبال اطلاعاتي در زمينه MIG_31 ميگشتم که اينجارو پيدا کردم . اول فقط قصد خوندن مطلب رو داشتم ولي بعدش چندتا چيز اينجا نظرم جلب کرد :
1. قانونمندي بي نظير اينجا ( هر چند که خودم همون اول چند مورد قانون شکني داشتم که اميدوارم دوستان ببخشن)
2. مديريت قوي
3.احترام متقابل افراد اينجا به هم
4. و چيزي که خودم بهش اعتقاد دارم يعني نظم ( حالا ممکنه بهش عمل نکنم ولي مهم اعتقادس که دارم
)
واسه همين تصميم گرفتم عضو بشم و از اينجا نهايت استفاده رو ببرم .
اميدوارم بتونم همين قدري که از حضور دوستان با معلومات و فعال اينجا استفاده ميکنم خودم هم تا اونجايي که ميتونم به محيط اينجا کمک کنم .( هر چند بعيد ميدونم
)
در کل براي همه شما دوستان ارزوي موفقيت ميکنم .
من دنبال اطلاعاتي در زمينه MIG_31 ميگشتم که اينجارو پيدا کردم . اول فقط قصد خوندن مطلب رو داشتم ولي بعدش چندتا چيز اينجا نظرم جلب کرد :
1. قانونمندي بي نظير اينجا ( هر چند که خودم همون اول چند مورد قانون شکني داشتم که اميدوارم دوستان ببخشن)
2. مديريت قوي
3.احترام متقابل افراد اينجا به هم
4. و چيزي که خودم بهش اعتقاد دارم يعني نظم ( حالا ممکنه بهش عمل نکنم ولي مهم اعتقادس که دارم

واسه همين تصميم گرفتم عضو بشم و از اينجا نهايت استفاده رو ببرم .
اميدوارم بتونم همين قدري که از حضور دوستان با معلومات و فعال اينجا استفاده ميکنم خودم هم تا اونجايي که ميتونم به محيط اينجا کمک کنم .( هر چند بعيد ميدونم

در کل براي همه شما دوستان ارزوي موفقيت ميکنم .

سلام
راستش من اسمه اینجا رو تویه یه فرومه دیگه دیدم....همینجوری اومدم ببینم چه خبره......بعدش چون دیدم در مورد موضوعاته مختلفی توش بحث میشه واسه همین عضو شدم.
خوبیه اینجا اینه که فقط در مورد یه موضوع بحث نمیشه وگستردگیه مطالب خیلی زیاده.
امیدوارم همه دوستان موفق باشن.
راستش من اسمه اینجا رو تویه یه فرومه دیگه دیدم....همینجوری اومدم ببینم چه خبره......بعدش چون دیدم در مورد موضوعاته مختلفی توش بحث میشه واسه همین عضو شدم.
خوبیه اینجا اینه که فقط در مورد یه موضوع بحث نمیشه وگستردگیه مطالب خیلی زیاده.
امیدوارم همه دوستان موفق باشن.
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
سلام.منم با سرچ گوگل اين سايت عالي رو پيدا كردم .خيلي هم از اينكه اينجا عضوم خوشحالم.البته يه اشنايي مختصري با اقا مهدي تو يه فروم ديگه داشتم و دورادور ايشون رو ميشناختم.وقتي هم متوجه شدم ايشون اينجا ادمين هستم بيشتر خوشحال شدم
همتون رو دوست دارم
دست علي همراهتون

همتون رو دوست دارم

"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."