چگونه با اين سايت آشنا شديد؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 131 بار
- سپاسهای دریافتی: 109 بار
- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
شب سرد پاييزي بود ميون ابرا عشق بازي بود كه داشتم در مورد تانك ذوالفقار و مقايسه ي آن با مركاو اسرائيلي تحقيق ميكردم و گوگل مطالب جالبي رو از اين سايت نشان داد. اولش فكر كردم سايت تخصصي جنگ افزاره ولي هرچقدر جلوتر ميرفتم با مطالب بيشتري رو به رو ميشدم. در نتيجه تصميم گرفتم ثبت نام كنم تا ديگه محتاج گوگل نباشم...
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
جالبه! چون من یه آنتی ویروس خوب میخواستم و توی گوگل سرچ میکردم که اواسط صفحه نام نامیه! centralclubs رو دیدم .راستش اول از اسم این سایت خوشم اومد .
ولی با دیدن عنوان ( سؤالات و اشکالات نرم افزاری خیلی خوشحال شدم ) و این شد که عضو شدم .
اون وقتا بیشتر nt , Ines , ... رو درسایت میدیدم ولی الان کمتر می بینم ! و البته جناب big -man ,..
اینجا یه حس خوبی دارم . سنترالکلابز بیشتر و باارزشتر ازیک سایته ! از وقتی عضو شدم به محض ورودبه اینترنت به سنترال کلابز میام .
با تقدیر و سپاس فراوان از مدیر عزیزمون Mahdi1944 که آغازگر تمام این خوبیهاست. 
ولی با دیدن عنوان ( سؤالات و اشکالات نرم افزاری خیلی خوشحال شدم ) و این شد که عضو شدم .
اون وقتا بیشتر nt , Ines , ... رو درسایت میدیدم ولی الان کمتر می بینم ! و البته جناب big -man ,..
اینجا یه حس خوبی دارم . سنترالکلابز بیشتر و باارزشتر ازیک سایته ! از وقتی عضو شدم به محض ورودبه اینترنت به سنترال کلابز میام .

- محل اقامت: I.R.Iran
- سپاسهای ارسالی: 4472 بار
- سپاسهای دریافتی: 2734 بار
- تماس:
Asal729خانم
منظور آشنای Mahdi1944هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور آشنای Mahdi1944هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمات شارژ سيمکارت | *** [External Link Removed for Guests] *** | مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Asal729 نوشته شده:من هم که تازه وارد هستم و آدرس اينجا رو هم يکي از اقواماي مدير ک ل بهم داده ولي خودش هنوز اينجا نيست ..........![]()
جناب مدير کل يه خورده تحويلمون نميگيريد ؟![]()
آشناييما.............
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز
سعادتی نصیبتون شده که ای کاش نصیب بنده میشد

حالا که آقا مهدی هیچی از خودشون نمیگن، شاید از طریق شما ............

-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
سلام
منم تو گوگل در مورد قطعات سخت افزاري سرچ ميکردم که با اين سايت واقعا عالي آشنا شدم اما بعد يه مدت نميدونم
چي شد ديگه نميتونستم به سايت دسترسي داشته باشم ولي مثل هميشه آقا مهدي گل زحمت کشيدند و IP من رو
درست کردند
واقعا ممنونم ، و الان يه مدتي هستش که دوباره ميتونم وارد سايت بشم و از اين بابت بي نهايت
خوشحالم
منم تو گوگل در مورد قطعات سخت افزاري سرچ ميکردم که با اين سايت واقعا عالي آشنا شدم اما بعد يه مدت نميدونم
چي شد ديگه نميتونستم به سايت دسترسي داشته باشم ولي مثل هميشه آقا مهدي گل زحمت کشيدند و IP من رو
درست کردند

خوشحالم