چگونه با اين سايت آشنا شديد؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

پست توسط Elahe »

DJ.HAMED, عزيز منم اول تو سايت [External Link Removed for Guests] فعاليت ميکردم که يه روز حس فضوليم گرفت که هر کاربر سايت مورد علاقه اش چيه که بعد از کلي جيلون زدن تو سايت هاي مختلف به نام کاربري اقا مهدي رسيدم و اومدم تو اين سايت و خيلي خوشم اومد و .... و الان در خدمتتون هستم جالبيش اينجاست ديگه به اونجا سر نزدم :? :::P :) :grin: :-)
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 130 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

خدا رو شکر شما محلي به من گذاشتيد :grin: :)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

elahe,
خانم الهه از کابران متين،‌ موقر و مودب اين سايت هستن و مايهء‌ افتخار همهء ما. :o
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Elahe »

Reza6662, اين نظر لطف شماست بخدا دارم خجالت ميکشم اينقدر شرمندم نکنين خودتون گلين همه رو هم مثل خودتون ميبينين :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

آقايون و خانومها كنار بريد لطفا !!
نوبت منه كه بگم چه جوري اومد اينجا.
راستش رو بخواهيد من داشتم از اينجا رد مي شدم! ديدم اينجا عضو گير دارن منم اومدم عضو شدم! و شما ها رو از نعمت وجود خودم بهرمند كردم! و در واقعه بدون من اين سايت اصلا جذابيتي نداشت!!!!!!! و بايد درش رو تخته مي كردن!!!! و من اومدم و كلي اينجا پيشرفت كرد! ( يادتون باشه كه نه اين سايت سنترال و كلا اينترنت بدون من هيچ لذتي ندارد!)
:::P
خارج از شوخي من از اعضاي انجمن هوا فضا بودم(حالا هم هستم) كه يكي از دوستان اين سايت به من پي ام داد كه بيام اينجا هم فعاليت كنم كه منم اومدم و حالا شما ها مجبوريد كه منو تحمل كنيد!
اما CentralClubs مستقل هست

مهدي جان منظور شما از اينكه مي گوييد سنترال مستقله يعني چي؟ اينها كه هيچ فرقي با هم ندارن! :?
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

elahe, Mohammad 1985 به شما دوستان عزيز هم خوش آمد ميگم و خوشحاليم که شما به اين مجموعه آمديد :razz:
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 130 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

خوب مي بينم دوباره داريد پست مي زنيد :grin: :) :) :)
خوشحال شدم ديدم اين قدر اين تاپيک طرفدار داره :smile: :smile: :( :( :grin: :)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Elahe »

Farhad3614, مرسي از لطف شما مدير عزيز :razz:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

ضمن تشکر از DJ.HAMED, عزيز
بايد عرض کنم، من در اين فروم فقط دوستي و اخلاق و رفتار انساني ديدم. با اکثر کاربران،
که سليقه ها و عقايد گوناگوني دارند، با محبت و مهرباني برخورد مي شود.
شانس خوب من بود که با آقامهدي در فروم . . . آشنا شدم. من به دليل عقب ماندگي ذهني
مديران آن سايت و تنگ نظري در ايجاد موضوعات جديد، از آن فروم اخراج شدم و آقا مهدي عزيز
با اينکه هيچ دخالتي در اين امر نداشتند از من عذرخواهي کردند و مرا به اين فروم راهنمايي کردند.
در اينجا نيز با آقافرهاد عزيز آشنا شدم که بايد عرض کنم انسان فهميده و بسيار با اخلاقي هستند.
من در اين سايت، دوستان خوبي پيدا کردم؛ دوستاني که نمونء خوبي از اخلاف و رفتار انساني هستند.
همين جا از همگي کاربران عزيز تشکر مي کنم.
:o :)
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Reza6662 ممنون از شما و همه‌ي دوستان عزيز ديگري که به بنده و سايت خودشون لطف دارند (محمد عزيز، الهه خانم و ديگر دوستان عزيز :) )
من هم به داشتم چنين دوستاني افتخار مي‌کنم :o
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Elahe »

Mahdi1944, ما هم به مديران با تدبيري مثل شما افتخار مي کنيم :razz: :razz:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

ما بايد به چنين دوست خوبي مثل مهدي افتخار كنيم
راستي من هم از طريق مهدي خان به اينجا آمدم :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :) :)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”