والا من چند باري تو اينترنت وبلاگ زدم که با دوام ترينش يک ماه کامل بود ولي يه باره قاطي مي کردم و وبلاگ رو پاک ميکردم. 8-) چند باري هم خواستم عضو فروم هاي پرشين تول و هوپا بشم که پرشين تول خيلي قاطي پاطي بود و سايت هوپا هم واقعا با تفکر ذهني من فرق داشت واصلا کارش مقابله قرار دادن علم و دين شده بود که اعصاب آدم رو قاطي ميکرد. 8-)
يه روز که کلي بيکار بودم و کلي وبلاگ آقا آرمان و آقا سعيد رو خوانده بودم. شروع به جستحو در گوگل کردم که در نهايت با کلمه نيرو هوايي با اين سايت آشنا شدم.
اوايل به اين سايت شک داشتم که مثل بقيه سايت ها باشه ولي وقتي مدتي به سايت سر زدم متوجه شدم کاربران اين سايت خيلي باحال و در عين حال تشابه فکري رو هم با حدودي ديدم.
بعد وقتي خبر ساخت صايقه رو شدم از موقعيت استفاده کردم و خبر دست اول رو با عضويت در سايت رسما به http://www.centralclubs.com پيوستم. اوايل بيشتر مطالعه مي کردم و يک بار هم جو منو گرفت و گفتم بايد تو سايت در قسمت بازي ها اول بشم که شدم(ولي دوباره رتبه ام رو از دست دادم ) آخرشم که در قسمت ليزر که اطلاعاتي داشتم در تايپيک پيشنهاد تايپيک ليزر رو دادم که به آقا مهدي آقا مهدي تايپيکي زدم و به تشويق آقا مهدي فعاليت هم رو افزايش دادم و الان 80 درصد اينترنت رو تو اين سايت هستم
من توی اینترنت دنبال یه فروم خوب می گشتم تا بالاخره بصورت تصادفی با این فروم آشنا شدم البته من سابقه طولانی در فرومهای دیگه دارم ولی بعللی دیگه به ان فرومها مراجعه نمی کنم.اما این سایت واقعا با دیگر همقطارانش فرق می کنه Very Happy واقعا سایت عالیه است .امیدوارم بتونم مثمره ثمر باشم
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
چه جالب خيلي باحال عضو شديد همه اول يه جا اخراج ميشن بعدش ميايند توي اين سايت منم خودم توي سايت بودم اخراج شدم چون اعصاب همهي رييسارو رخته بودم به هم مي گفتند تاپيک الکي نزن منم بيشتر مي زدم اينجا هم اين تخصص رو دارم و بعضي موقه ها هم اخطار بهم ميدن چه کار کنيم ديگه حالا که رفتيم دوباره تابستان پيدام ميشه شروع مي کنم
DJ.HAMED عزيز
ما که همگي دوست داريم شما دوباره به جمعمون برگردي اما اين توجه را هم داشته باش که درس از همه چيز مهمتره نميخوام نصيحت بکنم اما اين چيزها هميشه هست.
اميدوارم هميشه در پناه خداوند موفق باشي