ایران تحویل ذخیره اورانیومش به ترکیه را پذیرفت...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

نظرتان درباره تحویل ذخیره اورانیوم ایران به ترکیه چیست؟

موافقم
38
57%
مخالفم
29
43%

مجموع رای گیری: 67

Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

Re: ایران تحویل ذخیره اورانیومش به ترکیه را پذیرفت...!

پست توسط HITMAN_KU »

واقعا برای من ایرانی شرم آوره که ترکیه به دادم برسه.البته من زیاد به حل این مسئله امیدوار نیستم.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 557 بار
سپاس‌های دریافتی: 645 بار

پست توسط sohraba »

البته بعضی جاهاش خراب شده بود البته به سایت مذکور رفتم اونجاهم تقریبا بحث مثل اینجاست وتقریبا نظر مخالفان اونجاهم دست کمی ازاین جا ندارن شاید بهتر باشه مدتی صبر کنیم تامسایل روشنتر بشه اونوقت دوباره بحث رو پی بگیریم این رو هم اضافه کنم که من همچنان درموضع خودم هستم من هم البته مثل بقیه دوستان علاقه ای نداشتم ترکیه وارد این مسئله بشه همون اولم گفتم البته متکی چند روز پیش گفته بود برزیل رو برای این برنامه انتخاب کرده وترکیه کنار گذاشته شده حالا چه اتفاقی افتاد تصمیم عوض شد نمیدونم
----------------------
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

به نظر من نظر اونايي كه ميگن ايران نبايد سوخت رو ميداد . يقينن دوپهلو . چون همونايي هستن كه وقتي اوباما گفت ما براي ايران دست دوستي دراز كرديم و ايران يه جورايي قبول نكرد . همونا گفت كه چرا ايران قبول نكرد .چرا ايران دنبال تنشه و ..... بعد تا ميتونستن به همه توپيدن .

آره اقا اينا همونان . حالا كه ايران خاسته كاري انجام بده حالا ميگن .نه ايران نبايد اين سوختو بده . ايران بايد فلان كنه . فلان كنه.

باشه شما هم بگيد ببينيد اخر عاقبت اين ضديت به وطن به كجا ميرسه .
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

پست توسط @lirez@ »

بابا چه خبره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از همه بیشتر دلم میدونی به حال کی میسوزه؟؟؟؟

بیشتر به حال میلاد میسوزه که از هر 10 تایپیکی که ایجاد میکنه 9تاش یا پلمپ میشه یا یهو محو میشه :grin:
تازشم اون یک تایپیک که میمونه صندلی داغه ::ss

اینو محض تفریح گفتم تا دوستان کمی کوتاه بیان.
اخه بعضی دوستان که رسانه دستون نیست! نونشون از همین اورانیوم 3.5 درست میشه ::ss به خاطر همین حرص زیاد میخورن
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

خیلی جالبه خیلی...
پست   , و  @lirez@ , رو که خوندم خیلی یاد قلعه ی حیوانات افتادم !!
مثلا آمار و ارقامی که سکوئیلر میداد یا متهم شدن سنوبال به خیانت یا فردریک و پیل کینگتن ...
وضع مملکت ما جزء به جز ء این داستان مطابقت داره این کتاب سال 1944 نوشته شده است...
1984 رو هم که ولش ....
[External Link Removed for Guests]

Major II
Major II

پست توسط sohraba »

اقا روزبه شما تو واوان هستید دیگه الان که دیره فردا پسر دایم رومیفرستم سروقتتون اونهام اونجان دروقت صرفه جویی میشه :grin:
البته نونمون ازاین اورانیوم نیست ولی اگر ازدست بره همون بیت الماله که اقایون حرصش رومیزنن
البته کتاب قلعه حیوانات کتاب جالبی داستان در مورد مزرعه ای در انگلستانکه حیوانات آن علیه انسان هایی که اربابشان هستند قیام می کنند و برای خود قلمرویی میسازن به همین اسم البته دراین کتاب حیوانات نمادی برای سیستم حاکم بر جامعس مثلا خوک نماد انسان متفکر سگ نماد انسان خشن گوسفند هم نماد انسان های فقییر وبی عقل که مورد سود جویی طبقات دیگرقرارمیگیرد حالا به نظر شما بنده حقیر که شمارو به یاد اون کتاب انداختم جز کدام دسته هست خوک یا سگ یا گوسفند
البته من نامه ایی به پسرم نوشته (یادرواقعیت وصیتش به فززند) ازناتل خانلری روبیشترتحسین میکنم چون به خوبی انسانهارو روشن میکنه که قدرت نظامی یا سلطه سیاسی نیست که باعث جاودان شدن ومحبوبیت ملتها میشه بلکه قرهنگشون اگر وقت کردید بخونیدش زیادم نیست کمه
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

البته فکر میکنم چنین توافقنامه ای عملا تا وقتی که گروه 5+1 تاییدش نکنه ملغی هست , ترکیه که به خودی خود توانایی غنی کردن و تحویل دادن میله سوخت هسته ای رو نداره پس عملا تا وقتی که کشورهایی مثل فرانسه و روسیه که کشورهای تحویل گیرنده سوخت طبق بسته تشویقی گروه 5+1 بودن, با چنین چیزی توافق نکنند و حاضر به همکاری نشند چنین توافقنامه ای ارزشی نداره ( اینطوری هم که در اخبار هست, مخالفت سران این کشورها داره شروع میشه ) . پس اینکه اعلام میکنند توافقنامه مبادله اورانیوم با ترکیه هست بی معناست به هر حال تعیین کننده نهایی همان کشورهای سابق هستند .
ولی من با یاسر موافقم که میگه ایران با این حرکت توپ رو تو زمین غرب انداخته, حداقل کاری که این توافقنامه میتونه بکنه عقب انداختن تحریم های بیشتر و سردرگم کردن طرف های غربی برای تصمیم گیری در قبال ایرانه.
به نظر من که سیاست هوشمندانه ای بود, اما باید صبر کرد و دید چی میشه

در ضمن از نظر بنده حقیر فکر نکنم دلیلی باشه دوستان به طرح و تفسیر کتاب قلعه حیوانات و شعارهای تکراری و ... سایر مباحث بی ربط توی چنین تاپیکی بپردازن ؛ بگذارید مباحث در سطح یک انجمن تخصصی یاقی بمونه .
در روح و جان من میمانی ای وطن
Major II
Major II

پست توسط sohraba »

بهتره صبر کنیم ببینیم چی میشه فعلا چندتا خبر بزاریم ببینیم نظر طرف مقابل چیه
آمريكا: توافق ايران،برزيل و تركيه مثبت است؛ ولي ما هنوز نگرانيم

خبرگزاري فارس: دولت امريكا در واكنش به بيانيه ايران، تركيه و برزيل اعلام كرد: اين اقدام گام مثبتي از سوي ايران است؛ ولي ما هنوز نگرانيم.

به گزارش خبرگزاري فارس سخنگوي كاخ سفيد توافق ايران با دو كشور تركيه و برزيل براي تبادل سوخت هسته اي را گام مثبتي از سوي ايران دانست و گفت: اين گام مثبتي است كه سوخت هسته اي ايران از خاك اين كشور دور شود.
رابرت گيبس افزود: واشنگتن و شركاي بين المللي اش همچنان نسبت به برنامه هسته اي تهران نگراني جدي دارند.
وي در ادامه گفت:«ايران بايد گام هاي لازم را بردارد تا به جامعه بين الملل تضمين دهد برنامه هسته اي اش صرفا اهداف صلح آميز دارد».
بيانيه مشترك ايران، تركيه و برزيل درباره مبادله سوخت هسته اي ايران با واكنش سردرگم و محتاطانه مقام هاي غربي مواجه شده است.اين در حالي است كه وزير امور خارجه آمريكا قبلا شكست را در توافق هاي اجلاس امروز پيش بيني كرده بود.
ايران پس از اخذ توافق کتبي گروه وين براي امانت گذاري سوخت اعلام آمادگي مي کند

خبرگزاري فارس: متن دقيق بيانيه مشترك ايران، تركيه و برزيل که امروز در حاشيه اجلاس گروه 15 به امضاي نمايندگان سه کشور رسيد، منتشر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امضا كنندگان در اجلاس 17 مي 2010 در تهران، بر روي بيانيه ذيل به توافق رسيدند:
1 - ما بر تعهد به معاهده عدم گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي و مواد مرتبط آن تاكيد مي‌كنيم و حقوق تمام اعضا، شامل جمهوري اسلامي ايران، در استفاده صلح‌آميز و بدون تبعيض در تحقيق، توسعه، توليد و استفاده از انرژي هسته‌اي (همچنين چرخه سوخت هسته‌اي شامل فعاليت‌هاي غني‌سازي) را يادآوري مي‌كنيم.
2 - ما اعتقاد راسخ خود را بيان مي‌داريم كه اكنون فرصتي بدست آمده است تا روندي رو به جلو در فضايي مثبت، سازنده و غير تقابلي شروع تا به دوره‌اي از تعامل و همكاري رهنمون شود.
3 - ما معتقديم كه تبادل سوخت هسته‌اي بستري براي شروع همكاري در عرصه‌هاي مختلف، خصوصا همكاري‌هاي صلح آميز هسته‌اي شامل ساخت نيروگاه هسته‌اي و راكتورهاي تحقيقاتي مي‌باشد.
4 - براساس اين نكات، تبادل سوخت هسته‌اي حركتي سازنده، رو به جلو نقطه شروعي براي همكاري ميان ملت‌ها است. چنين حركتي بايد به تعامل مثبت و همكاري در زمينه فعاليت‌هيا صلح آميز هسته‌اي هدايت شود و از هرگونه تقابلي اعم از اقدامات، رفتار و يا بيانيه‌هيا تهديد آميزي كه به حقوق و تعهدات هسته‌اي ايران تحت NPT لطمه مي‌زند اجتناب گردد و همكاري هسته‌اي جايگزين آنها شود.
5 - براساس موارد فوق، در راستاي تسهيل همكاري هسته‌اي ذكر شده در بالا، جمهوري اسلامي ايران بر امانت‌گذاري 1200 كيلوگرم اورانيوم كم غني شده (LEU) در تركيه موافقت مي‌كند. اين موارد LEU در مالكيت ايران در تركيه قرار خواهد داشت. ايران و آژانس امكان نظاره‌گيري بر نگهداري ايمن از اين مواد LEU را در تركيه دارند.
6 - ايران موافقت خود را با موارد فوق به آژانس ظرف هفت روز پس از اين بيانيه اعلام مي‌كند. متناسب با دريافت پاسخ مثبت گروه وين (آمريكا، روسيه، فرانسه و آژانس) جزييات بيشتر تبادل سوخت از طريق توافقنامه كتبي و ترتيبات مربوط بين ايران و گروه وين كه به طور مشخص خود را متعهد به تحويل 120 كيلوگرم سوخت لازم براي راكتور تحقيقاتي تهران نموده‌اند، به تفصيل بيان مي‌شود.
7 - از زمانيكه گروه وين تعهد خود را به شرايط و مفاد اين بيانيه اعلام نمايد، طرفين خود را به اجراي تعهدات موافقت‌نامه مندرج در بند 6 ملزم مي‌نمايند. جمهوري اسلامي ايران پس از توافق‌نامه بند 6، براي به امانت گذاشتن مواد با غناي كم (1200 كيلوگرم)، آمادگي خود را در طول يك ماه بيان خواهد نمود. گروه وين نيز مطابق همين توافق‌نامه در طول يك سال 120 كيلوگرم مواد مورد نياز راكتور تحقيقاتي تهران را به ايران تحويل مي‌دهد.
8 - در صورتي كه مفاد اين بيانيه مورد توجه و احترام قرار نگيرد، تركيه حسب درخواست ايران، LEU ايران را بدون هيچگونه شرطي و بسرعت به ايران برگشت مي دهد.
9 - تركيه و برزيل از آمادگي جمهوي اسلامي ايران براي تداوم گفت‌وگو‌ها با كشورهاي 1+ 5 كما‌في‌السابق در هر مكان از جمله در تركيه و برزيل حول نگراني‌هاي مشترك بر مبناي تعهدات دسته جمعي براساس مشتركات دو بسته پيشنهادي، استقبال مي‌كنند.
10 - تركيه و برزيل از رويكرد سازنده جمهوري اسلامي ايران در پيگيري ايفاي حقوق هسته‌اي كشورهاي عضو NPT و پاي‌بندي‌اش به اين معاهده قدرداني نمودند، متقابلا ايران نيز از تلاش‌هي سازنده كشورهاي دوست تركيه و برزيل در ايجاد فضاي همكاري و حمايت از حقوق هسته‌اي ايران تشكر نمود
دولت آلمان توافق ايران، برزيل و ترکيه را نپذيرفت

خبرگزاري فارس: سخنگوي دولت آلمان اظهار داشت: قرارداد مبادله سوخت بين ايران برزيل و تركيه نمي‌تواند جايگزين توافق‌نامه بين تهران و آژانس بين‌المللي انرژي اتمي شود.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري "ريانوواستي "، آلمان معتقد است، طرح مبادله اورانيوم با درصد غني‌سازي كم بين ايران، برزيل و تركيه نمي‌تواند جايگزين توافق‌نامه بين جمهوري اسلامي و آژانس بين‌المللي انرژي اتمي شود.
"كريستوف اشتگمنس "، سخنگوي دولت آلمان، در اين رابطه گفت: در هر صورت لازم است كه ايران و آژانس بين‌المللي انرژي اتمي به توافق برسند. اين توافق‌نامه نمي‌تواند جايگزين قرارداد با ديگر كشورها باشد.
صبح روز دوشنبه وزراي امور خارجه ايران، برزيل و تركيه بيانيه اي را در زمينه طرح تبادل اورانيوم با درصد غني‌سازي كم (تا 5/3 درصد) با اورانيوم غني‌شده 20 درصد براي رآكتور تحقيقاتي تهران را به امضاء رساندند. بر اساس اين بيانيه، تبادل سوخت در خاك تركيه انجام خواهد شد و ايران 1200 كيلوگرم از اورانيوم با درصد غني‌سازي كم خود را در خاك تركيه به امانت خواهد گذاشت..
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 815 بار
سپاس‌های دریافتی: 110 بار

پست توسط sevrous »

انتقاد شدید احمد توکلی از بیانیه مشترک تهران، آنکارا، برازیلیا
- احمد توکلی گفت :بیانیه تبادل سوخت هسته‌ای مصالح ملی را تأمین نمی‌کند.
اهم اظهارت احمد توکلی در گفت و گو با خبرگزاری فارس درباره بیانیه ایران،برزیل و ترکیه را در ادامه بخوانید. * در مفاد بیانیه دقت شود تا جان کلام به دست آید. این بیانیه تا اینجا، ایران را یکطرفه متعهد می‌سازد که کل 1200کیلو اورانیوم 3.5 درصدی خود را از تسلط خویش خارج کند و به خاک ترکیه منتقل کرده و تحت سلطه آن کشور قرار دهد بدون آنکه طرف پرمدعای غربی هیچ تعهدی بسپارد.
* در بند هشت این بیانیه آمده است اگر غربیها به مفاد این بیانیه توجه نکنند، ایران باید از ترکیه بخواهد و ترکیه باید بدون قید و شرط اورانیوم امانتی را بازگرداند. در عین حال بند هفت برای گروه وین (آمریکا، فرانسه، روسیه و آژانس) تکلیف تعیین می‌کند که 120کیلو اورانیوم 20 درصد بعداَ آن هم ظرف یک سال به ایران بدهد.
* بقیه بیانیه ‌بیشتر به تعارفات دیپلماتیک شبیه است. در نتیجه تا اینجا ایران خودش را متعهد کرده است و با کمال تعجب قوی‌ترین اهرم خویش را برای ادامه مذاکرات از دست می‌دهد. این بیانیه که آن را بیانیه تبادل سوخت نامیده‌اند مصالح ملی ما را تأمین نمی‌کند و ان را باید بیانیه انتقال سوخت هسته‌ای ایران نامید نه تبادل سوخت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا صدور این بیانیه نمی‌تواند بن بست فعلی را بشکند، یا قطعنامه جدید تحریم را متوقف کند این چنین پاسخ داد.

* این ما نبودیم که مذاکرات را متوقف کردیم. رئیس جمهور از هر فرصتی برای گشودن باب گفت و گو بهره می‌گرفته است تا حدی که بعضا مورد انتقاد هم واقع شده است. اگر قرار باشد بن بست به هر قیمت شکسته شود، چرا اساسا چندین سال برای استیفای حق مسلم ملت ایستادگی کردیم و به تولید صنعتی اورانیوم موفق شدیم؟ اگر گروه وین اورانیوم 20 درصد را نداد و شرط تحویل را توقف و تعطیلی هر نوع غنی سازی قرار داد و تهدید کرد که در غیر این صورت تحریم جدید اعمال می‌کنیم چه خواهیم کرد؟ باز هم به نقطه‌ای خواهیم رسید که حال در آن هستیم اگر با فشار ترکیه را از بازگرداندن اورانیوم ما منع کرد چه می‌کنیم؟ در آن صورت که خیلی هم محتمل است روابط دوستانه ما با یکی از همسایگان مهم ما را نیز اسیب می‌زند.
* ترکیه و برزیل برای اجرای صحیح بیانیه تضمین داده‌اند این کفایت نمی‌کند؟ که تمامی اعضای NPT از جمله گروه وین امضا داده‌اند که بدون احتیاج به مبادله یک طرفه اورانیوم غنی شده برای مصارف علمی و غیرتسلیحاتی مانند رآکتور اتمی تهران را تأمین کنند و تا چند سال پیش هم انجام می‌شود. مگر آنها به امضای خود باقی ماندند؟ حال ما ترکیه و برزیل را هم احتمالا از دست می‌‌دهیم.
* من نظر خودم را می‌گویم و نمایندگان خودشان باید تصمیم بگیرند. البته اصل 77 قانون اساسی چنین موافقتنامه‌هایی را پس از تصویب مجلس قابل اجرا شمرده است. دیروز یکشنبه‌ 25 اردیبهشت ماه در مجلس یک بیانیه آ‌ماده امضا شدکه جمع آوری امضاها به سه شنبه موکول شد. مضمون بیانیه این است که درباره اصل مبادله سوخت از دولت حمایت شده ولی چند شرط قائل شده است. اول آنکه مبادله با ارسال بخشی از نیاز ما توسط غربیها در اول کار و انتقال معادل آن از طرف ما صورت گیرد.
* دوم این کار در چند مرحله انجام گیرد نه یکباره تا پایبندی کشورهای سلطه‌گر اتمی آزموه شود و دست ما یکباره خالی شود. سوم شرط مقدمات انجام مبادله این باشد که اولا تمام تحریم‌های گذشته متوقف شود تا محدودیت‌های مالکی، تجاری و سرمایه‌گذاری برای ایران برطرف گردد تا حق غنی سازی اورانیوم برای ایران مجددا به امضای غربیها برسد و ثالثا غربیها به تعهدشان در NPT برای ساخت نیروگاه با ایران همکاری کنند.
* فکر می‌کنم مجلس وارد ماجرا شود و این شروط را الزامی کند. البته قدم اول این است که رئیس جمهور محترم که در سیاست خارجی اهل ایستادگی و منطق است در مجلس حاضر شود و در جلسه غیرعلنی به نمایندگان ملت توضیح دهد که چرا چنین تصمیم عجیبی اتخاذ شده است. بقیه راه پس از آن باید تعیین گردد.
* البته تا همین جا این پیام به غربیها منتقل می‌شود که فشار آنان نه فقط در دولت خاتمی مؤثر افتاد، بلکه در احمدی نژاد هم می‌تواند مؤثر باشد. این یک خسارت است. خدایی ناخواسته اگر این بیانیه اجرا شود، وزن ترکیه را در معادلات منطقه‌ای بالا می‌برد و وزن ما را کاهش می‌دهد و به دلیل عضویت ترکیه در ناتو اگر مناسبات ما با ترکیه آسیب ببیند از این حیث نیز ما ضرر کرده‌ایم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

با سلام به همه دوستان
اولا باید بگم که بسیار خوشحالم که بعد از مدت زیادی و بعد از تموم شدن سربازی برگشتم به انجمن.اما در رابطه با موضوع بحث:
من فکر میکنم بعضی از دوستان خیلی تند رفتند و نتیجه گیریهای احساسی کردند.دوستان دنیای سیاست بسیار پیچیده تر از این حرفهاست. الان توپ تو زمین اونهاست و هنوز هم هیچ جواب رسمی داده نشده.به نظر من ایران به دنبال خرید زمانه.برای چه کاری من نمی دونم؟تصویراما بیایید یکم بیشتر فکر کنیم و نگاهی بیاندازیم به سیر پرونده هسته ای ایران در چند سال گذشته:
در ابتدا اون کشورها چی می گفتند ، می گفتن مثل لیبی هر چی دارید رو سوار کشتی کنید و بفرستید بیاد و حتی رشته دانشگاهی اون رو هم تعطیل کنید.حالا کجا هستیم.چه بخواهند یا نه ما وارد جمع کشورهای دارنده فناوری شدیم و همونطور هم که دیروز اعلام شد هیچ بخشی از فعالیت های اتمی تعلیق و یا حتی کم نمی شه.در مورد اون 1200 کیلوگرم اورانیوم هم به نظر من این اوج بلند نظر و عظم ایران برای حل مسئله رو میرسونه تا دیگه طرف مقابل بهانه ای برای تحریم نداشته باشه و از اون طرف هم ما فعالیتهای خودمون رو ادامه بدیم.خیلی از همین دوستانی که الان اعتراض دارن به این حرکت تا دیروز که می گفتن اصلا کل این انرژی هسته ای به درد نمی خوره و باید تعطیل بشه و حالا چی شده که نگران عزت ایران و برنامه اتمی شدن.
به نظر من تاریخ در حال تکراره و دقیقا به مانند ماجرای ملی شدن نفت... فقط اسمها تعویض شدن.
به امید ایرانی آباد و سرفرازتصویر
Old soldiers never die.They just fade away
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط afi66 »

میدونید خنده دار چیه دولت خاتمی رو محکوم به سازش میکردن :???: :???: :???: این که ما هرچی تولید کردیم رو بدیم به یک کشوری که ازیک طرف ادعای دوستی با مارو داره از طرفی دستش تو جیب امریکاست از هر ذلتی بدتره این همه تحریم و انزوا برای اینکه بگیم ما جلوی امریکا وغرب می ایستیم اخرش هم اینجوری با ترس هرچه داشتیم بدیم بره 7 ماه از پیشنهاد ایران به اژانس میگذره تو این مدت ایران بازهم تولید کرده وبیشتر از 1200 کیلوگرم داره امریکا وغرب که بچه نیستن گول بخورن اونا دیگه از سیاست دروغ و دوپهلو ایران خسته شده و قصد تحریم را دارند وقتی که قانون تنبیه شرکتهای معامله کننده با ایران را تصویب میکنند کار را تمام شده بدانید و در مورد نظر سنجی نظر من اینه انرژی هسته ای بره به درک وقتی که کشور اینقدر در فقر و بیکاری وفساد جنایت بیداد میکنه
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

نميدونم چرا بعضيا مي خواهن اين بحث بپيچونن. افرادي تو اين جمع هستن كه گاهي از يه در گاراژ تو نميرن ولي از سوراخ سوزن ميرن تو. هر وقت بحث كوبيدن دولت باشه همه سراسيمه اماده هستن ولي وقتي ميگن يه راه كار بگيد همه در سكوت مطلق به سر ميبرند.
نصيحت: به راه راست بياييد كه اخر عاقبت اين چپ گرايي و غرب گرايي جايي نميرسه.

نميخاستم اين رو بگم ولي 70 درصد اونايي كه مخالفن حرفاي رسانه هاي بيگانه را در اينجا بازگو ميكنن(voa, bbc, ............................................................................)

از خدا ميخواهم همه مارا به راه راست هدايت كنه. :razz:
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”