
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حدود ساعت 6:30 صبح روز هشتم خرداد دکل روي چاه 24 پالايشگاه «نفت شهر» شهرستان قصرشيرين منفجر شد كه در پي آن نيروهاي امدادي در محل حاضر شدند و اقدام به اطفاي حريق كردند كه تا لحظه مخابره اين خبر تلاش امدادگران به نتيجه نرسيده است و اين دكل همچنان در آتش ميسوزد.
بهرام تيموري، فرماندار شهرستان قصرشيرين با تاييد اين خبر تعداد کشته و زخميهاي اين انفجار را 13 تن اعلام کرد و به ايسنا گفت: بر اثر انفجار صبح امروز دکل يکي از چاههاي نفت منطقه نفت شهر 3 تن کشته و 10 تن زخمي شدند.
وي گفت: حال چهار تن از مجروحان وخيم است که به بيمارستانهاي ديگر شهرها منتقل شدند و 6 تن به صورت سرپايي مداوا شدند.
تيموري اظهار داشت: شدت حريق دکل چاه نفت «نفت شهر» به حدي است که به نظر ميرسد ماشينهاي آتشنشاني با روشهاي معمول قادر به اطفاء آن نيستند.
وي با بيان اينکه دامنه اين آتشسوزي بسيار وسيع است، تصريح كرد: به نظر ميرسد مهار آتشسوزي به اطفاي حريق تخصصي نياز دارد که موضوع را به تهران منعکس کردهايم.
تيموري به ايسنا گفت: هماکنون نيروهاي امدادي و آتشنشاني شهرستانهاي اطراف همگي در محل حاضرند.
وي تصريح کرد: خوشبختانه دکل چاهي که دچار حريق شده دور از چاههاي نفت ديگر و تاسيسات «نفت شهر» است و خطري اين تاسيسات را تهديد نميکند.
وي با بيان اينکه فعلا علت بروز اين حادثه بطور دقيق مشخص نيست، گفت: طبق نظر اوليه کارشناسان علت اين حادثه نشتي بوده است.