مصاحبه با Centralclubs ها در آستانه سفر به برزیل...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

چرا برزیل از آبادان جدا شد و پرتاب شد اون سر دنیا ؟

برزیل در کلاس آبادان نبود و بهتر که رفت
17
55%
برزیل یادت باشه آبادان سرورته
8
26%
مرگ بر برزیل
6
19%

مجموع رای گیری: 31

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

Re: مصاحبه با Centralclubs ها در آستانه سفر به برزیل...!

پست توسط achachi98 »

با سلام تصویر
می خواستم بگم که الحق و والانصاف آقای میلاد نوشته هاتون بی نظیره متن های طنز رو خیلی خیلی خوب می نویسید .
شما کلا روحیه بچه ها رو تو سایت عوض می کنید ، دستتون درد نکنه ..
امروز که از صبح اعصابم خرد بود و واقعا حوصله هیچی رو نداشتم الان که اومدم متن تونو دیدیم دلمونو شاد کردی خدا دلتونو شاد کنه :AA:

yaşıyasız Mil@d bəy
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

بزار زن بگیره ! اون وقت ببین بچه شاده یا نه ! :::P
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

دربازه بان لهجه استاديوميه دروازه بان بود حداقل تا 10 سال پیش که این طور بود ....!

همون زمان بهمن کرج که امثال خداداد و .... داشت نسخه صنعت نفت مي پيچيد , می گفتن ...!

اينم نسخه ژاپنی ميلاد -- ايشی زاکی

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]

میلاد ازدواج نکرده درجه ززدش اینه .... ازدواج کنه که دیگه ....

تصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

بحث شدید آقایان پیرامون اصلاح صورت پیش از سفر به برزیل!

اویس:
زدن ریش باعث میشه که پوست نازک و نازک تر بشه تا جایی‌ که امروزه ۸۰% درصد از مردان برزیلی مجبورن با ماسک تو خیابون حرکت کنند، یا اینکه صورت شون رو بانداژ کنند یا اینکه چسب زخم بزنند به صورت شون. شما اگه به اعضای مرد پارلمان برزیل نگاه کنید می‌بینید که همگی‌ یک نایلون رو صورتشون کشیدند که جای زخم‌ها معلوم نشه. نمونه دیگه این مساله مایکل جکسون هست که به دلیل استفاده از تیغ، مجبور میشد صورتش رو بپوشونه

تصویر

میلاد نگار
ریش بلند مزایای زیادی داره. چون پوست زیرش شاداب میمونه. درسته هیشکی این پوست شاداب رو نمیبینه، ولی‌ خوب، به درک، پوست که شاداب هست... .از فواید ریش بلند که متاسفانه علم بشر هنور بهش نرسیده میشه به بی‌ نیازی از استفاده از اسکاچ هنگام ظرف شوری اشاره کرد.ضمنا اگر من بین برزیل و تیغ ژیلت یکی‌ را انتخاب کنم، قطعا برزیل را انتخاب خواهم کرد

تصویر

سامان
رد شدن در گزینش استخدام ادارات دولتی کم شدن احتمال دریافت سهمیه دولتی تیر آهن و میلگرد کم شدن احتمال دریافت وام از صندوق قرض الحسنه در جا زدن در ادارات و عدم ارتقا به پستهای مدیریتی صرفنظر از توانایی علمی ومدیریتی ! جیلیت فوژین بهترین مارک و این تیغ سوسماری 50 تومانی ها بدترین مارک است!،

بهروز:
یه رفیق داشتم باباش تو دربار شاه آجودان بود. آب هم که میخورد باید قاشق چنگال دستش میگرفت، بس که مودب بود وقتی‌ عطسه میکرد یه تکست برا رفقاش میزد و ازشون معذرت می‌خاست. یه بار تنها که رفته بود توالت ... بود و از فرط خجالت مجبور شده بود هزینه ازدواج ۴۳ تا زوج بی‌ بضاعت رو بده. هر روز ۲ بار صورتش رو تیغ می‌انداخت. تا اینکه این اواخر سرطان خون گرفت، صورتش هم کلی‌ جوش زد. پیش بهترین پزشک‌های پوست رفت ولی‌ نتونستن درمونش کنن تا اینکه یه بابایی براش از مضرات تراشیدن مو توضیح داده بود. از اون روز تیغ رو گذاشت کنار و در عرض یک هفته جوش‌های صورتش خوب شد. فقط حیف که به خاطر سرطان خون مرد

یاسر:.
قوم لوط تنها قومی بود که سه تیغ میکرد. واسه همین منقرض شدند.انقراض دایناسورها هم به علت نداشتن ریش بود.اسراییل هم به خاطر خاخام های ریشو نابود خواهد شد!

تصویر

رامین
سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که از مهندس ناظر پروژه اکشاف نفت در خلیج مکزیک، به دیوان داوری لاهه شکایت خواهد کرد. به دنبال نشت روزانه ۸۰۰ هزار لیتر نفت خام در خلیج مکزیک و فاجعه زیست محیطی‌ حاصل از آن، کاخ سفید با اعزام یک گروه کارشناسی به منطقه دنبال علت یابی‌ این حادثه بود که پس از انجام کارشناسی‌های لازم به این نتیجه رسیدند که تراشیدن روزانه ریش توسط سر مهندس ناظر باعث این فاجعه دهشتناک شده است. به دنبال این کشف، سناتور ایالت ماساچوست در حال تهیه لایحه‌ای است که به نا‌بر این لایحه مالیات وضع شده بر تیغ‌های ریش تراشی، با افزایش ۱۰۰% مواجه خواهد شد

محمد 1985.
یکی‌ از بچه‌های سنترال که آدم دودوزه‌ای هم هست رو میشناسم که چند سال تو کار عکاسی و طراحی بود اما هیشکی براش تره هم خورد نمیکرد. اصلا تو کارش موفق نبود، تاپیک هاش نمی گرفت و از فرط بی‌ پولی‌ هیچ وقت مهمون دعوت نمیکرد تا اینکه تو یکی‌ از سفر هامون به هندوستان با چشم خودش دید که مرتاض‌های هندی که ریششون رو نمیزنن تا چه اندازه پیشرفت میکنند. حتی یه مرتاض کاربر سنترال هم بود که عکس گاو تو غروب ساحل هم که تاپیک میکرد، تاپیکش می گرفت. پرس و جوکردیم فهمیدیم که دلیلش همین نزدن ریش هست و بس. این آقای دودوزه پس از پی‌ بردن به این امر، ژیلت رو گذاشت کنار و از فردای اون روز کارش بدجوری گرفت. الان طوری شده که حتّی ارگان‌های رسمی مثل القاعده هم برای طراحی لوگوشون میان پیش این..

میلاد
اگر ریش مرا خشک خشک زدند، شما بدانید فتنه ای در کار است. این ریش است که میلاد را سرحال زنده نگه داشته است، ریشم را می زنند ولی هدف سبیل من است !من یه دوستی‌ داشتم که فارغ التحصیل دانشگاه شریف بود. رفت کانادا، تو شرکت شل استخدام شد، سالی‌ ۳۰۰ هزار دلار فقط حق مأموریت میگرفت، با یه خانم جراح مغز ازدواج کرد، یه ویلا خرید که تو استخرش میشد تایتانیک رو رد کرد بدون اینکه به صخره برخورد کنه... بچه‌هاشون یکیشون قهرمان شنای کرال سینه بود و یکی‌ دیگه قهرمان بولینگ شمال کانادا... اما چون ریشش رو میتراشید یه روز تصادف کرد مرد.

قال میلاد: الذین یصلحون الریش و یتراشون السبیل ، اولئک هم الخوشگلون

تصویر
.

.

گفتنی است سایر همسفران اعم از آقا و خانم در بحث این عده معدود مشارکت نکردند و آنها را به حال خودشان گذاشتند!و گفتند شما به جای برزیل بهتره یک توک پا برید افغانستان پیش عمو ملا عمر! اونجا هر 10 سانت ریش برای استخدام در طالبان در هر روز 10 امتیاز!

تصویر
  بی  
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

عبدالرضا شولا پس از گلزنی به تیم ملی مالدیو ...(او همچنان ارزشی است!!)

تصویر

Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان گرامی تصویرتصویر

به دلیل سفرهای پیاپی و همچنین مشغله بسیار شدید, در چند هفته اخیر فرصت حضور در سنترال عزیز و جمع دوستان گرامی برای بنده به ندرت پیش آمد ! البته این سفرها همچنان هم ادامه دارند و وقت بنده بسیار محدود و اندک میباشد اما انشاالله پس از بازگشت از آخرین سفر که احتمالا" اواسط هفته آینده انجام شود, همچون گذشته در خدمت دوستان و سنترال عزیز خواهم بود.

با توجه به دستور مستقیم و تاکید موکد میلاد عزیز در خصوص حضور بنده در این سفر ورزشی - تفریحی به عنوان خلبان هواپیمای اختصاصی تیم اعزامی به مسابقات برزیل, جسارتا" بنده ادامه این طنز نوشته زیبا را با قلمی بسیار حقیرتر از میلاد عزیز و به رسم یادگار تقدیم دوستان گرامی مینمایم. تصویر

========================

همانطور که در پستهای قبلی اشاره شد, هواپیمای اختصاصی تیم سنترال با نام PD-380 (یکی از شاخه های تازه ورشکسته کمپانی MD) و با شماره ثبت EP-ICC مجهز به پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا در زمینه سفرهای تجاری و تفریحی میباشد. این هواپیما به صورت کاملا" دست ساز در یک گاراژ متروکه درحوالی روستای چک چک از توابع استان یزد مونتاژ و ساخته شده است ! موتورها از نوع NPT-1700 و مریوط به یکی از اولین دستاوردهای بشر در زمینه ساخت موتورهای توربینی میباشد که با موافقت کتبی آژانس انرژی اتمی, با استفاده از اورانیوم به حرکت در می آیند ! (اسنادش هم موجوده) تصویر !!

همچنن مسافرین گرامی در 2 کلاس Business و First طبقه بندی شده اند که بخش بیزینس در داخل و بحش First در صندوق عقب جا دارند. مسیر پروازی ما ما نیز پس از عبور از مرزهای هوایی کشورمان, به سمت بندر کرکوک و سپس آدیس آبابا و از آنجا یه اصرار میلاد عزیز به سمت بورکینافاسو و سپس بنئوس آیرس و در نهایت برزیلیا میباشد ! فقط یا اجازه دوستان من سر راه در شانگهای برای بازدید از اکسپو پیاده میشم و شما بقیه مسیر را رو با دنده 3 ادامه بدین تا من هم برای فرود خودم رو برسونم ! تصویر

مدت زمان پرواز نیز حدود 32 ساعت و 16 دقیقه میباشد. همچنین اگر در وضعیت فشار هوا در داخل کابین تغییر ناگهانی رخ داد میتوانید با استفاده از دستگیره موجود شیشه را پایین یدهید و این هواپیما فاقد ماسک اکسیژن میباشد! درب های خروجی اضطراری این هواپیما نیز عبارت اند از 4 درب در 4 طرف هواپیما که مجهز به قفل کودک هم میباشند.

همچنین خواهشمندیم در طول پرواز به برچسب No Smoking که بر روی چراغ وسط سقف چسبیده است دقت نمایید ! البته این هواپیما مجهز به 2 دوربین در طرفین خود میباشد اما توجه داشته باشید که: اجسام از آنچه در مانیتور میبینید یه شما نزدیکترند !! پس اگر احیانا" نقطه با لکه سیاهی بر روی صفحه مشاهده فرمودین, یقین بدانید که جنگنده های رهگیر دشمن به دلیل نقض حریم هوایی کشورشان در چند متری ما هستند ! البته قبلا" برای گرفتن ویزا با کشورهای سر راه هماهنگ شده اما چون بعضی از کشورها هواپیمای ما را به رسمیت نشناختند در نتیجه ویزا هم ندادند که ما مجبوریم شبانه و با استفاده از تجهیزات پنهانکاری که آقا سامان عزیز روی هواپیما نصب کردند از مرز آنها عبور کنیم ! تصویر

فقط دوستانی که نامشان در لیست سیاه و جزو سازمان های تروریستی قرار دارد لطفا" قبل از پرواز اطلاع دهند تا فکری بکنیم ! ورود هرگونه سلاح سرد و گرم شامل انواع قمه و نارنجک ضد نفر و RPG به داخل هواپیما ممنون است و اگر مسافرین گرامی قصد حمل چنین تجهزاتی را دارند لطفا" آن را در بخش Cargo (روی باربند) بگذارند ! تصویر

ضمنا" دوستان عزیز توجه داشته باشند که به دلیل کمبود فضا. از سرو غذا دراین پرواز معذوریم ! پس دوستان عزیز آذوقه لارم را به همراه داشته باشند. میلاد جان شما هم اجازه نداری اون گار پک نیک سبز رو که روش با سفید نوشته (12) بیاری داخل هواپیما تصویر ! همچنین قابل توجه دوستان عکاس (مخصوصا علیرصای عزیز تصویر ) تصویربرداری از این هواپیما و انتشار آن به هر نحو ممنوع بوده و از طرف اداره U.S Pattent آمریکا پیگرد قانونی دارد !! تصویر همچنین به دلیل ایرانی الاصل بودن همگی مسافران, از ترجمه انگلیسی نکات بالا جدا" معذوریم. تصویر

تصویر..... Have a Nice Flight 

===================

امیدوارم دوستان بزرگوار این جسارت بنده را بر حساب یک مزاح و شوخی دوستانه بگذارند. تصویر

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

آقا ما از آن جهت که وارد خدمت مقدس سربازی میشویم، اجازه خروج از کشور را نداریم. ::sa

بنا براین از این پس انتشار هر سندی مبنی بر حضور من در تیم خبری کذب بوده و پیگرد غیر قانونی دارد (خطرش بیشتر از مدل قانونی هست - حسابی مواظب باشید). لازم به تذکر است این تصمیم از چند ماه قبل گرفته شده و روزنامه ها خبرش را منتشر کرده بودند، این روزنامه زرد :grin: ظاهرا بی اطلاع بوده و به اشتباه اطلاعات نادرستی داده است که اینجا اصلاح شد.

:-o بنده با توجه به این شرایط یا در تیم مقاومت سپاسی :K:L خواهم بود یا مرصاد !

بنابراین همین جا اعلام میکنم شما بازیکن متفکر تیم خودتون را از دست دادین ... بابت طلب چند صد میلیونی هم خودم میدونم و میلاد ! :grin:

ضمنا ترک تیم در ارتباط با استفعا مربی فوتسال نمی باشد ... ::ss
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

Mil@d نوشته شده:
گفتنی است سایر همسفران اعم از آقا و خانم در بحث این عده معدود مشارکت نکردند و آنها را به حال خودشان گذاشتند!و گفتند شما به جای برزیل بهتره یک توک پا برید افغانستان پیش عمو ملا عمر!

با عرض درود و سلامی گرم بر دوستان سنترالی عزیز تصویرتصویرتصویر
گفتنی است خدمت بانوهای گرامی سنترال اعم از آنهایی که بودند و نبودند و من بعد از این خواهند بود عرض کنم شگردمان گرفت تصویر
به حمدالله، توانستیم مستقلانه به سفر و جهانگردی خود بپردازیم تصویر

-----------------------------
تصویر
-----------------------------
البته چون هدف از سفر و جهانگردیمان طبق اشارات اسلام کسب تجربه و عبرت آموزی است چندین توک پا به افغانستان و .... نیز خواهیم داشت و تمام تدارکات دیگر فعلاً تا جای امکان فراهم شده است. تصویر تصویر
---------------------------------------------
تصویر
---------------------
تا یادمان نرفته خدمت میلاد توصیه می کنیم تا هر چه زودتر با وجود این اتفاق حتماً leader دیگریتصویرتصویر را از میان جمع برگزینید البته پیشنهاد ما negar.int بود اما حیف شد، تصویرگزینه های دیگری هم بی شک هستند تصویر
سفر  شی داشته باشید  تصویر
تصویر
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

hiميلاد .تو اين دو سه روزي كه نبوديم كولاك كردي تصویرراستي كجا جراحي پلاستيك كردي خوشتيپ شدي تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با سلام به همه دوستان تصویر

اجازه بدید من هم یک خاطر از این سفر تعریف کنم! تصویر

گشت زنی من, میلاد,اویس و عبدالرضا: (از نوع ماخولیایی)

وقتی رسیدم برزیلیا دیگه شب شده بود!

هممون گیج میزدیم, بعضی ها مون هم حالت تهوع داشتن چون رامین هفت 8 بار مانور اسپیلت S و چند تا چرخش 360 درجه ایی رو با A-380 اش زده بود! البته باید میزد چون خطر تهدید مون میکرد!

تو یه مزرعه در نزدیکی حومه شهر فرود اومدیم, اعصاب رامین خراب بود! می گفت چرخ هواپیمام کثیف شده بدنه اش گلی شد!! چیکار کنم! باید گروهی بیایید بشوریدش!

مام گفتیم تو که کشتیمون , حالا باشه بزار نفسمون بیاد سرجاش یه فکری میکنیم

شانس آوردیم 2 تا هتل رزرو کرده بودن یکی برا آقایون و یکی هم برا خانم ها! هنوز این فرد خیر معلوم نیست کی بود که هتل برامون گرفته بود! تصویر به هر حال دستش درد نکنه تصویر
صبح زود همه آماده بودن که برن گشت و گزار تو برزیلیا , گروه گروه شدیم و هر کی با همفکراش قرار شد برن گردش و بعد از ظهر یا عصر برگردن.
من و میلاد و اویس و عبدالرضا هم به اصرار من یه گروه شدیم و قرار شد بریم یه دوری بزنیم, روزبه گریه کرد و گفت من هم میخام بیام! ولی من گفتم عزیزم تو حالت خوب نیست اینجام هواش گرمه شرجیه اذیت میشی بمون پیش رامین یه دستی و لنگی به این 380 بکشید تا مام بیایم, ولی چرخاشو بزارید واسه خودم تا بیام ردیفش کنم!

خلاصه ما چهار نفر را افتادیم.

میلاد از همه تند تر می رفت گفتیم: بـــــا چرا اینقد تند میری ؟ گرمه مردیم یواش برو! نگو وطنشه و یه روزی اینجا طبق فرضیه ها و نظریه ها جز آبودان بوده و به همین حاطر شرایط جویش بهش می سازه!

به شهر که رسیدم دهنمون وا مونده بود و چندین بار به کیوسک های تلفن,تیر های چراغ برق و چند بار هم به چند تا لاتو لوت تنه زدیم که شری خاست بگیرمون! تصویرچند بار هم جیغ ترمز ها رو سر چهار راه ها میشنیدیم که فقط تنها حالتی که چهرمون داشت گرد شدن چشم ها و باز شدن دهنمون بود و تو دلمون به راننده میخاستیم بگیم حواست باشه! که راننده ها از پنجر سرشونو بیرون می آوردن و به برزیلی فحش میدادن! مام تا نصفه خم میشیدم میگفتیم : بی خیال داش چاکرتیم حواسمون نی شرمنده!! تصویر

نزدیک های ظهر بود که بحثمون گرفت, مقصر میلاد بود میخاست بره تا نمایندگی فارسی 1 و چند تا از بازیگراش رو گیر بیاره! من و عبدالرضا هم اولش قرار بود بریم و تجهیزات نظامی ارتقا داده شده ی برزیل رو که توسط اسرائیل ارتقا داده شده بود ببینیم!اویس هم از لج میلاد با ما همراه شد و به میلاد گفت: هه هه تصویر
میلاد گیر داده بود و مرغ یه پا داشت اما هر طوری بود منصرفش کردیم اما یه پیشنها دیگه داد!! گفتیم چیه؟گفت میخام برم نظر برزیلی ها رو راجع به صیغه بدونم!! گفتیم بــــــا ولمون کن شر نده دستمون تصویراومدیم بگردیم نه مصاجبه با ملت شریف بگیریم!

ایجا بود که میلاد گریه اش گرفت و گفت اصلا" باتون قهرم! ولی آخرین پیشنهادش رو داد و گفت حداقل بیاید بریم یه ساموسه و فلافل بخوریم! ما هم قبول کردیم ولی من گفتم تو بلذی کجا داره؟ تصویرگفت آره فول آبشم اینجا رو ( یه لافی اومد اساسی)

خلاصه قبول کردیم ما هم بدمون نیومد وقرار شده میلاد مارو با حساب خودش مهمون کنه!

در همین حین یه گنجشگی از بالای سر من رد شد و من گفتم : هی اف-5 بود! رضا گفت: نه بابا اف-4 بود ! من گفتم: نه این نوکش تیز بود و توش رادار داشت! تصویر تصویررضا گفت نه بالش پهن بود! تصویر خلاصه خاستیم وسط خیابون با هم درگیر شیم که اویس گفت:
هیچ کدومش نبود!! از بالا یه عنایتی فرستاد پایین که واکنش شیمیایش نشون میده که ..... یه گنجشک بوده تصویر

به دنبال ساموسه خیابون خیابون رو گشتیم ! من گفتم میلاد تو که بلد بودی کجا داره؟ گفت آره از همین پس کوچه بیایید بریم! ... تصویر
چشمتون روز بد نبینه رسیدم به پس کوچه ایی که هفت 8 تا از این لات و لوت ها توش بود! و داشتن فیت بال بازی میکردن ( گل کوچیک)!
مام داشتیم رد میشدیم, مثل اینکه خوششون از شلوار 6 جیب اویس نیومده بود و هوس کرده بودن یه گیری بدن! شاید هم چاقوی ضامن دار اویس رو از تو جیبش دیده بودن!
یکشیون توپش شوت کرده به سمت عینک دودی من! و درب و داغونش کرد! گفتم : ای بر .... , حواست کجاست مگه اینجا دروازه هست که شوت میکنی؟ تصویر با صدای کلفت گفت: می تونیم! .... تصویر

شیپور دعوای خیابونی زده شد! من رفتم جلو ولی چون تا به حال دعوا نکرده بودم فنون دعوا رو نمیدونستم و یارو یکی زد زیر گوش ما! تصویر
من هم موبایلم رو درآوردم و گفتم گور بابای رومینگ و زنگ زدم خونه گفتم: مامان پسرتو کشتن!
گفتم اویس کار خوته برو جلو داش, رضا هم ماشالله هیکل خفنی داره و رفت که انتگرال طرف رو بگیره! میل هم علی رغم اینکه قدش کوتاه بود ولی خوب جنگید و خلاصه ترتیب بچه برزیلی ها رو دادن!! و اونا فرار کردن!
من به میلاد گفتم : خوب ساموسه ایی خوردیم! خیلی خوشمزه بود! خیلی ! خوب راهو نشون مون دادی! میلاد گفت: بابا اینجا ساختو ساز کردن راهشو گم کردم قبلا" اینطوری نبود؟!

نزدیک های شب بود برگشتیم , چند تا از خانم ها با کمک هم یک غذای ایرانی خوشمزه درست کرده بودن که همگی یکی یه انگشتشون رو باهاش خورده بودن! متاسفانه ما دیر رسیدیم و همش رو دوستان خورده بودن تصویر .....تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

هتل رو من رزرو کرده بودم ! منتها یه دونه ! یه طبقه مال آقایون و یه طبقه خانومها ! فکر کنم هتل رو اشتباه اومدیم ! چون تا اونجا که من می دونم بروبچ سایتهای رقیب چون تعدادشون زیاد بوده 2 تا هتل رزرو کرده بودن ! :-P
گل بگیرن این برزیل رو همون بهتر که از ایران جدا شد بی صاحاب چقدر گرمه ! شرجی هم هست ای بترکی هی !!! :-?
میگم حالا که تا اینجا که اومدیم بریم قطب جنوب اینطوری رهگیریمون هم سختر میشه ! یا اگه نمیشه رامین یه توک پا منو برسونه قطب برگرده ! من گرمم شده ! قول میدم براتون یه چندتا پنگوئن بگیرم بیارم ! فقط خداوکیلی رامین یه بار دیگه با این 380 مانور کبرا انجام بدی خودم گردنتو میشکنم !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

پست توسط @lirez@ »

Mohammad 1985 نوشته شده:هتل رو من رزرو کرده بودم

خالی نبند تصویر این همه سنترال تبلیغات دور زمین جمع کرده این همه بودجه و سرمایه داره که تو بری واسه ما رزرو کنی؟؟ تصویر

میلاد میگم کلاس خاطره نویسی گزاشتی؟ اون از اویس که با تصویر خاطرات و ثبت میکنه اینم از سامان که این اویس بیچاره رو ول نمیکنه تو سفر هم کل کل دارن تازه امار هم به ایران و منزل میده جدیدا
دیگه اخر اخریشم برادر خلبان بود که اونم به جمع خاطره نویسها اضافه شد(رامین عزیز منظورمه!!)
ولی همین هاست که خاطره میشها.مخصوصا عنایت اف 5 به اویس!!!!!!!!!
بابا بریم افریقا دیگه
یه نظرسنجی که بلدی بکنی تصویرکه ببین بچها چی میگن.
راستی تو نظر سنجیت باز چیزی تنگش نذاری قفل بشه تایپیکت تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”