توی دنیای کامپیوتر و صفر و یک که وقت آنچنان سریع میگذرد که حتی فراموش میکنیم که استراحت کنیم
یکی از سرگر می های خیلی از افراد دیدن پاورپوینت های زیبایی هست
دیدم اگر یک تاپیک داشته باشیم که پاور پوینت های زیبا را در یک تاپیک جمع اوری کنیم خیلی خوب میشه.
از همه دوستان در خواست میکنم که از این جور چیزا اگر دارند در این تاپیک قرار دهند.
( مردم بابا این فرهنگستان ادب چه میکنه هی بگیم پاور پوینت شنیدم تو کتابهای درسی بهش میگن : ارائه مطلب)
فاصله و فریاد
Please Login or Register to see this code
بهترین لحظات زندگی
برای مادرم
قورباغه های زخمی
پاورپوینت های زیبا و پر معنا
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: روبروی شما
- سپاسهای ارسالی: 2234 بار
- سپاسهای دریافتی: 14097 بار
Re: پاورپوینت های زیبا و پر معنا
منبع : هشت بهشت
خاک
سر تا پاي خودم را كه خلاصه ميكنم، ميشوم قد يك كف دست خاك كه ممكن بود يك تكه آجر باشد توي ديوار يك خانه، يا يك قلوه سنگ روي شانه يک کوه، يا مشتي سنگريزه، تهِتهِ اقيانوس؛ يا حتي خاك يك گلدان باشد؛ خاك همين گلدان پشت پنجره ....
دانلود
قاشق ها
فردي از پروردگار درخواست نمود تا بهشت و جهنم را به او نشان دهد
دانلود
کرگدنها هم عاشق می شوند
یک کرگدن جوان, داشت تنهایی توی جنگل می رفت. دم جنبانکی که همان اطراف پرواز میکرد, او را دید و از او پرسید که چرا تنهاست؟
دانلود
خاک
سر تا پاي خودم را كه خلاصه ميكنم، ميشوم قد يك كف دست خاك كه ممكن بود يك تكه آجر باشد توي ديوار يك خانه، يا يك قلوه سنگ روي شانه يک کوه، يا مشتي سنگريزه، تهِتهِ اقيانوس؛ يا حتي خاك يك گلدان باشد؛ خاك همين گلدان پشت پنجره ....
دانلود
قاشق ها
فردي از پروردگار درخواست نمود تا بهشت و جهنم را به او نشان دهد
دانلود
کرگدنها هم عاشق می شوند
یک کرگدن جوان, داشت تنهایی توی جنگل می رفت. دم جنبانکی که همان اطراف پرواز میکرد, او را دید و از او پرسید که چرا تنهاست؟
دانلود

عنکبوت
مردي در جهنم بود كه فرشتهاي براي كمك به او آمد و گفت: «من به فرمان خدا، تو را نجات ميدهم؛ براي اينكه تو روزي كاري نيك انجام دادهاي. فكر كن ببين آن را به خاطر مي آوري يا نه؟»...
نوح و کشتیاش
و خداوند فرمود: درود بر نوح در میان جهانیان! و این گونه نیکوکاران را پاداش میدهیم
ما اتاقی برای تو نداریم
دلم را سپردم به بنگاه دنیا
و هی آگهی دادم اینجا و آنجا
مردي در جهنم بود كه فرشتهاي براي كمك به او آمد و گفت: «من به فرمان خدا، تو را نجات ميدهم؛ براي اينكه تو روزي كاري نيك انجام دادهاي. فكر كن ببين آن را به خاطر مي آوري يا نه؟»...
نوح و کشتیاش
و خداوند فرمود: درود بر نوح در میان جهانیان! و این گونه نیکوکاران را پاداش میدهیم
ما اتاقی برای تو نداریم
دلم را سپردم به بنگاه دنیا
و هی آگهی دادم اینجا و آنجا

تقدیم به دوستان

اولی پاوپوینت نیست
كودكي
ما سه چيز را در دوران كودكي جا گذاشته ايم:شادماني بي دليل، دوست داشتن بي دريغ، كنجكاوي بي انتها
[External Link Removed for Guests]
معجزۀ باران
فصل خشکسالی بود. مدتی بود که رنگ باران را ندیده بودیم. پرندگان، محصولات کشاورزی و... همه در حال از بین رفتن بودند. اگر به زودی باران نمیبارید، ممکن بود همه چیزمان را از دست بدهیم.
آن روز پسر 6 سالهام را درحالیکه به سمت جنگل میرفت دیدم. طوری قدم برمیداشت مثل اینکه هدف مهمی دارد ...
دانلود
خواربار فروش
زنی با لباس های کهنه و مندرس و نگاهی مغموم وارد خواربار فروشی محلّه شد و با خجالت به صاحب مغازه گفت که شوهرش بیمار است و نمیتواند کار کند و شش بچه اش بی غذا مانده اند و از او خواست کمی خواربار به او بدهد تا وقتی کاری پیدا کرد قرض خود را ادا کند ...
دانلود

اولی پاوپوینت نیست
كودكي
ما سه چيز را در دوران كودكي جا گذاشته ايم:شادماني بي دليل، دوست داشتن بي دريغ، كنجكاوي بي انتها
[External Link Removed for Guests]
معجزۀ باران
فصل خشکسالی بود. مدتی بود که رنگ باران را ندیده بودیم. پرندگان، محصولات کشاورزی و... همه در حال از بین رفتن بودند. اگر به زودی باران نمیبارید، ممکن بود همه چیزمان را از دست بدهیم.
آن روز پسر 6 سالهام را درحالیکه به سمت جنگل میرفت دیدم. طوری قدم برمیداشت مثل اینکه هدف مهمی دارد ...
دانلود
خواربار فروش
زنی با لباس های کهنه و مندرس و نگاهی مغموم وارد خواربار فروشی محلّه شد و با خجالت به صاحب مغازه گفت که شوهرش بیمار است و نمیتواند کار کند و شش بچه اش بی غذا مانده اند و از او خواست کمی خواربار به او بدهد تا وقتی کاری پیدا کرد قرض خود را ادا کند ...
دانلود