مسالهي لبنان و فلسطين به ما چه دخلي دارد؟!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: مسالهي لبنان و فلسطين به ما چه دخلي دارد؟!
, به خوبی توضیح داد که چرا این دو تا رو اتخاب کردیم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6708 بار
- سپاسهای دریافتی: 12102 بار
- تماس:
بله منم می دونم چرا !!! منتها این وسط به اسم دین و اسلام !!! و حقوق بشر شده ولی جاهایی که به نفعمون نیست دین کیلو چنده ؟!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Mohammad 1985 نوشته شده:بله منم می دونم چرا !!! منتها این وسط به اسم دین و اسلام !!! و حقوق بشر شده ولی جاهایی که به نفعمون نیست دین کیلو چنده ؟!!
سلام اقا محمد
این حرف شما با اون حرف که مسئله فلسطین به ما مربوط نمیشه خیلی فرق داره
در اینجا شما موضعه انتقادی گرفتید ، ولی در ان مبحث موضع کوتاه امدن از مواضع اسلامی(انسانی) است .
باتشکر

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
- سپاسهای ارسالی: 3045 بار
- سپاسهای دریافتی: 1123 بار
به نظر من قبل از ریشهکن شدن فقر در ایران که خیلیم وضعش خرابه هر گونه کمک به یه کشور دیگه مخصوصاً برای جنگیدن واقعاً اشتباهه و جز منزوی کردن من دانشجو تو جهان هیچ تأثیری نداره
ways of the West
wisdom of the East
wisdom of the East
میهن پرست نوشته شده:دسوتان یعنی در امریکا بیکاری وفقر وجود نداره که اومدن کل دنیارو اشغال کردن.خواهش میکنم یکم سطح دیدتون رو بزرگ تر بکنید.مسلما حکومت ایران هم عاشق چشم و ابروی فلسطینی ها نیست اما امروز امنیت ایران در خارج از مرزها تامین میشه و نفطه مرکزی این جریان هم در فلسطین و لبنان هست.
باز هم خواهش میکنم دوستان پست احساسی ندن و کمی منطقی تر و واقع گرایانه تر به قضیه نگاه کنن.
ببخشید دوتا پست شد
سلام دوست عزیز

بهتره شماهم دیدگاهتو یکم بزرگتر کنی و ببینی که تمام مرز هارو خود انسانها تشکیل دادن و هیچ فرقی بین یک آمریکایی و ایرانی وجود نداره و همون آمریکا برنامهی اصلی کشورش کشف کهکشانهای دیگه و پیشرفت علمیه بشریت هستش و خدمتی که به بشریت و علم کرده هیچ کشوری در تاریخ نکرده و هنوزم ما حتا برای جنگمون از تجهیزاتی استفاده میکنیم که سالها پیش درست کردن آینده تو جنگو کشتکشتار نیست آینده تو باهم شدن تمام کشورها و کنار گذشتن مسائل بچگانه برای کمک به بقای بشریت هستش
ways of the West
wisdom of the East
wisdom of the East
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
, این دقیقا همون چیزیه که اسلام و ایران دنبالشه ولی بعضی از دولتهای زورگو نمی خواد دیگر کشورها پیشرفت کنند ( مثل آمریکا و غرب)
ولی خوی یهود و صهیونیست زد بشری هست و میگه ما قوم برتر هستیم در حالی که نحس ترین قوم موجود روی زمینه
شما هم برو ببین کجای دنیا فقیر پیدا نمی کنی بعد بیا سراغ ایران
شما که دوست دارید جنگ داخل مرزهای خودمون باشه چقدر به جنگ نزدیک بودید و چقدر از معایب و خسارات جانی و مالیش خبر دارید که مخالف نگه داشتن جبهه جنگ خارج از مرزها خومون هستید
چند بار دیدی که خود آمریکا هزینه بکنه که داخل مرزهای خودش بجنگه
شاید صفر بار
در مورد تجهیزات هم بارها گفتیم که ما چیزی بیش از اینا داریم و اونم حس شهادت طلبی و میهن پرستی چند برابر صهیونیست ها و آمریکاییها هست
برای ما مرگ در راه کشور ننگ نیست بلکه شهادت هست
در مورد پیشرفت علمی هم اگر بارها جلوی ایرانی ها گرفته نمی شد الان پیشرفتهای چشم گیری داشتیم و شاید الان کشور جهان سومی نبودیم
نمونه اش چرخه کامل سوخت هسته ای هست بدون کمک هیچ کشوری ولی الان تحریممون می کنند چرا چون می ترسند روزی ما روی پای خودمون وایسیم بیشتر از اینی که ایستادیم
کلا همون جوری که حمایت از صهیونیست برای آمریکا یک سیاست همیشگی هست برای ما هم همین طور موضوع فلسطین و لبنان یک سیاست هست که منافعمون توش هست و اولا چون کشور مسلمان و مظلوم هستند و دوم از همه هم دوری از میدان جنگه
ولی خوی یهود و صهیونیست زد بشری هست و میگه ما قوم برتر هستیم در حالی که نحس ترین قوم موجود روی زمینه
شما هم برو ببین کجای دنیا فقیر پیدا نمی کنی بعد بیا سراغ ایران
شما که دوست دارید جنگ داخل مرزهای خودمون باشه چقدر به جنگ نزدیک بودید و چقدر از معایب و خسارات جانی و مالیش خبر دارید که مخالف نگه داشتن جبهه جنگ خارج از مرزها خومون هستید
چند بار دیدی که خود آمریکا هزینه بکنه که داخل مرزهای خودش بجنگه
شاید صفر بار
در مورد تجهیزات هم بارها گفتیم که ما چیزی بیش از اینا داریم و اونم حس شهادت طلبی و میهن پرستی چند برابر صهیونیست ها و آمریکاییها هست
برای ما مرگ در راه کشور ننگ نیست بلکه شهادت هست
در مورد پیشرفت علمی هم اگر بارها جلوی ایرانی ها گرفته نمی شد الان پیشرفتهای چشم گیری داشتیم و شاید الان کشور جهان سومی نبودیم
نمونه اش چرخه کامل سوخت هسته ای هست بدون کمک هیچ کشوری ولی الان تحریممون می کنند چرا چون می ترسند روزی ما روی پای خودمون وایسیم بیشتر از اینی که ایستادیم
کلا همون جوری که حمایت از صهیونیست برای آمریکا یک سیاست همیشگی هست برای ما هم همین طور موضوع فلسطین و لبنان یک سیاست هست که منافعمون توش هست و اولا چون کشور مسلمان و مظلوم هستند و دوم از همه هم دوری از میدان جنگه
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

دوست عزیز در همجای دنیا فقر وجود داره ولی همجای دنیا بزرگترین منابع نفتی و گازی مدنی ایرانو نداره و این مدیریت اقتصادی غلط هستش شما در یه کشور مثل انگلیس وقتی تو خیابون بیفتی زمین بدون اینکه ازت کارت شناسایی بخوان تا آخرین هزینهٔ درمانتو دولت میده که این تازه چیز کوچیکی ، من کلا مخالف جنگ هستم چه در خاک هر کشوری یا بیرونش، اگرم آمریکا در خاکش جنگ نکرده ابرای موقعیت جغرافیایی و زرنگیش بوده و آمریکا کشوری که باید همیشه تو جنگ باشه تا بتونه از کشورایی که هنوز به جنگ سرگرمند با فروش سلاح پول در بیاره، دوست عزیز شما اگه یکم توجه کنی میبینی کشوری که خودشو برای جنگ با شوروی سازمان داده بود اگه نتونه ایرانو بگیر میتونه حد عقل با خاک یکسانش کنه، تمامی ارتشهای دنیا از انسانهای وطن پرست تشکیل شده چون بیشتره ادامها با حس وطن پرستی زیاد به سمت نظامیگری کشیده میشن، شاید اگر بارها جلوی ایرانیها گرفته نمیشد شاید ما بهتر بودیم ولی حالا که گرفته شده ۶۰۰۰ سال پیش رها کنید به فکر الان باشید، چرخهی سوخته هستهی با مقایسه تکنولوژی روز جهان چیز جدیدی نیست درسته که خیلی زحمت کشیده شده ولی ما میتونستیم با همکاری خیلی راحت تر و کمهزین تر اونو کسب کنیم و مطمئن باشید اگر پولی که خرج لبنانو فلسطین میشه خرج مغزای این مرزو بوم بشه در آینده هزاران برابر منافع بیشتری برای کشور خواهد داشت، کشورهایی که در سطح بینالمللی مشکل کمتر دارن میتونن بیشتر بر پیشرفتشون تمرکز کنن و هیچکس مخلفشون نیست مثل خیلی کشورای کوچیکه اروپایی
ways of the West
wisdom of the East
wisdom of the East
so_ttbb نوشته شده:دوست عزیز در همجای دنیا فقر وجود داره ولی همجای دنیا بزرگترین منابع نفتی و گازی مدنی ایرانو نداره و این مدیریت اقتصادی غلط هستش شما در یه کشور مثل انگلیس وقتی تو خیابون بیفتی زمین بدون اینکه ازت کارت شناسایی بخوان تا آخرین هزینهٔ درمانتو دولت میده که این تازه چیز کوچیکی ، من کلا مخالف جنگ هستم چه در خاک هر کشوری یا بیرونش، اگرم آمریکا در خاکش جنگ نکرده ابرای موقعیت جغرافیایی و زرنگیش بوده و آمریکا کشوری که باید همیشه تو جنگ باشه تا بتونه از کشورایی که هنوز به جنگ سرگرمند با فروش سلاح پول در بیاره، دوست عزیز شما اگه یکم توجه کنی میبینی کشوری که خودشو برای جنگ با شوروی سازمان داده بود اگه نتونه ایرانو بگیر میتونه حد عقل با خاک یکسانش کنه، تمامی ارتشهای دنیا از انسانهای وطن پرست تشکیل شده چون بیشتره ادامها با حس وطن پرستی زیاد به سمت نظامیگری کشیده میشن، شاید اگر بارها جلوی ایرانیها گرفته نمیشد شاید ما بهتر بودیم ولی حالا که گرفته شده ۶۰۰۰ سال پیش رها کنید به فکر الان باشید، چرخهی سوخته هستهی با مقایسه تکنولوژی روز جهان چیز جدیدی نیست درسته که خیلی زحمت کشیده شده ولی ما میتونستیم با همکاری خیلی راحت تر و کمهزین تر اونو کسب کنیم و مطمئن باشید اگر پولی که خرج لبنانو فلسطین میشه خرج مغزای این مرزو بوم بشه در آینده هزاران برابر منافع بیشتری برای کشور خواهد داشت، کشورهایی که در سطح بینالمللی مشکل کمتر دارن میتونن بیشتر بر پیشرفتشون تمرکز کنن و هیچکس مخلفشون نیست مثل خیلی کشورای کوچیکه اروپایی
سلام دوست من
ببخشید که من وسط بحث شما و اقا مرتضی واردشدم
من متوجه شدم شما یک سری قوانین مرتبط با هم رو مد نظر قرار ندادید
اگر ما بخواییم پیشرفت کنیم ، و بدون درد سر ، پس باید هرچی اونا گفتن بگیم چشم ، رو چشم ، و بریم منت کشی ، دین رو بزاریم کنار ، کلآ یک حکومت لائیک بشیم
فلسطین لبنان و هر کشوری دیگه که امریکا و کشورهای غرب باهشون مخالف هستن رو بزاریم کنار ، در کل هر چی امریکا و غرب گفت بگیم چشم
تا اخر سر بعد از سالها اعتماد سازی شاید یک چیزی با ما دادن ...
دوست من باور کنید نمیشه ، امروز مسائل دنیا بهم گره خورده ، اگر همه با هم متحد علیه کشور ها زور گو نشیم ، کشورها ظالم پدر کشورها مظلوم رو در میارن .
تنها راه ممکن برای پیشرفت اتحاد علیه کشورهای زور گو هست
»اگه نتونه ایرانو بگیر میتونه حد عقل با خاک یکسانش کنه«
دوست خوبم باور بفرمایید مسائل به این راحتی که فکر می کنید نیست .
براتون یک مسائل میزنم ، موقعه که امام خمینی با هواپیما می خواست بیاید ایران (12 بهمن 57) ، رژیم شاه ، می تونست با یک موشک یا حتا توپ ضد هوایی هواپیما رو بزنه ، چرا این اتفاق پیش نیامد !؟
چرا در صحرا طبس امریکا شکست خورد !؟ و.....
باتشکر

سلام دوست عزیز
حرف شما کاملا درسته که مسائل بسیار بسیار پیچیده هستش من نظرم راجع قدرت نظامی بود، اگر مخالف حکومت آمریکا یا غرب بر دنیا هستیم راه داره و راهش شاخو شونه کشیدن برای اکثریت کشورهی قدرت منده دنیا نیست چون ضرر بیشتریو ما میبینیم ما میتونیم با گذشته زمان با حرکتهای حساب شده در آینده مجمع جهانییرو تشکیل بدیم که بتونه قدرت کشورهارو معادله همدیگه کنه که کسی نتونه برای کسی مشکل ایجاد کنه، شما کشور ژاپن نگاه کنید سطح استاندارد زندگیو که به امردمش میده بهگاه کنید، کشوری که حق داشتن سلاح یا نیروی تهجمیو نداره و فقط قدرت دفاعی میتونه داشته باشه ولی تونسته خودشو به یکی از قولهای اقتصادی و تکنولوژی جهان تبدیل کنه درسته کشورهای غربی خیلی کلمکش میکنن در بحث نظامی ولی اینم باز باعث کاهش هزینه برای ژاپن میشه چون به فکر جنگ نیست، الان ساله ۲۰۱۰ باید کمکم جنگها کم بشه نه اینکه بیشتر بشه ، دوست من شمارو نمیدونم ولی من مطمئنم که با جنگ جز عقب افتادگی چیزی عاید کشورمون نمیشه همونجوری که جنگ با عراق هنوز اثراتش پاک نشده و جز استفاده از نیروی جوان جامعه بجای کمک به پیشرفت کشور استفاده از اونها به عنوانه یه سرباز که کارش کشتن هستش هیچی دیگه نداره من امیدوارم که هیچ جنگی دیگه برای ایران شکل نگیره که واقعاً میتونه باعث عقب افتادگی شدید بشه,هدف قرار دادن هواپیمای امام خمینیهم ربطی به این صحبتها نداره اون موقع رهبری برای مقابل با امام نبود که بخواد اینکارو بکنه گرچه که تعدادی از خلبنها از پایگاه شیراز یا اصفهان قصد داشتن برن هواپیماشونو بزنن که از پرواز هواپیماهاشون با بستن باند جلوگیری شد

حرف شما کاملا درسته که مسائل بسیار بسیار پیچیده هستش من نظرم راجع قدرت نظامی بود، اگر مخالف حکومت آمریکا یا غرب بر دنیا هستیم راه داره و راهش شاخو شونه کشیدن برای اکثریت کشورهی قدرت منده دنیا نیست چون ضرر بیشتریو ما میبینیم ما میتونیم با گذشته زمان با حرکتهای حساب شده در آینده مجمع جهانییرو تشکیل بدیم که بتونه قدرت کشورهارو معادله همدیگه کنه که کسی نتونه برای کسی مشکل ایجاد کنه، شما کشور ژاپن نگاه کنید سطح استاندارد زندگیو که به امردمش میده بهگاه کنید، کشوری که حق داشتن سلاح یا نیروی تهجمیو نداره و فقط قدرت دفاعی میتونه داشته باشه ولی تونسته خودشو به یکی از قولهای اقتصادی و تکنولوژی جهان تبدیل کنه درسته کشورهای غربی خیلی کلمکش میکنن در بحث نظامی ولی اینم باز باعث کاهش هزینه برای ژاپن میشه چون به فکر جنگ نیست، الان ساله ۲۰۱۰ باید کمکم جنگها کم بشه نه اینکه بیشتر بشه ، دوست من شمارو نمیدونم ولی من مطمئنم که با جنگ جز عقب افتادگی چیزی عاید کشورمون نمیشه همونجوری که جنگ با عراق هنوز اثراتش پاک نشده و جز استفاده از نیروی جوان جامعه بجای کمک به پیشرفت کشور استفاده از اونها به عنوانه یه سرباز که کارش کشتن هستش هیچی دیگه نداره من امیدوارم که هیچ جنگی دیگه برای ایران شکل نگیره که واقعاً میتونه باعث عقب افتادگی شدید بشه,هدف قرار دادن هواپیمای امام خمینیهم ربطی به این صحبتها نداره اون موقع رهبری برای مقابل با امام نبود که بخواد اینکارو بکنه گرچه که تعدادی از خلبنها از پایگاه شیراز یا اصفهان قصد داشتن برن هواپیماشونو بزنن که از پرواز هواپیماهاشون با بستن باند جلوگیری شد
ways of the West
wisdom of the East
wisdom of the East
so_ttbb نوشته شده:سلام دوست عزیز![]()
سلام دوست من
ببیند دوست من ، مگه ماییم که دنبال جنگ هستیم !؟
ما با ظلم مبارزه می کنیم ، پس تاوانش رو هم باید پس بدیم ، ولی اگر رضایی خدا رو در بر داشته باشه حتمآ ارزش رو داره
ما برای امریکا شاخ ،شونه نمی کشیم ، فقط می گیم به این کشور ها ظلم نکن ، زور نگو ، ولی امریکا به گوشش نمیره
از موقعه که فهمیده ما با حکومت ها ظالم مبارزه می کنیم ، بجایی استقبال ، به شدت عصبانی شده و ضد کشور ما فعالیت می کنه
دوست من وقتی بخوایم با یک کشور ظالم و زور گویی مبارزه کنیم ، روال کار این بود که ، یکی چیزی های رو از دست میدیم و یکی چیزی های دیگه رو به دست میارم ، و در این راه همه مورد ازمایش قرار می گیرند(نزد خداوند متعال)
(یکی از بهترین نماد های علیه ظلم امام حسین (ع))
بازم تکرار می کنم ، ما دنبال جنگ نیستم ، فعلآ برادر امریکا و اسراییل دارن خون خونیریزی به پا می کنند ، و برخره یکی باید جلویه این ها رو بگیره یا نه !؟
»هدف قرار دادن هواپیمای امام خمینی ربطی به این صحبتها نداره اون موقع رهبری برای مقابل با امام نبود که بخواد اینکارو بکنه گرچه که تعدادی از خلبنها از پایگاه شیراز یا اصفهان قصد داشتن برن هواپیماشونو بزنن که از پرواز هواپیماهاشون با بستن باند جلوگیری شد«
وقتی خدا نخواد ، کاری انجام بشه ، زمین بره هوا ، هوا بیاد زمین ، اون کار انجام نمیشه ،که نمیشه
به هر حال ممنون ، ببخشید که وسط صحبت شما با اقا مرتضی وارد شدم
باتشکر