مساله‌ي لبنان و فلسطين به ما چه دخلي دارد؟!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

Re: مساله‌ي لبنان و فلسطين به ما چه دخلي دارد؟!

پست توسط shaman »

فکر می‌کنم من و شما خیلی‌ نظراتمون از ریشه باهم فرق می‌کنه :razz:

اینو منظورم شما نیست کلا می‌خواستم بگم که خیلی‌ خوب دوستان تمامی منابعو مطالعه بکنن و فقط به منابعی که روش تعصب خاص هستش اکتفا نکنن که کار سختیم هست، آدما نظراتشون تغییر می‌کنه با زمان با فهمیدن حقیقت، متأسفانه بخاطر قوانین سایت نمی‌شه خیلی‌ چیزها گفت بشه که به بحث ضربه می‌زنه
ways of the West
wisdom of the East
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 485 بار
سپاس‌های دریافتی: 440 بار

پست توسط Hannover96 »

عرض سلام خدمت دوستان
در حال حاضر ايران تنها به دليل مسايل استراتژيكي از فلسطين و حزب الله حمايت ميكند.
چون هدف اسراييل پس از بدست گرفتن فلسطين و لبنان و سوريه كشوري نيست جز ايران و اين هم جزيي از برنامه ي خاور ميانه ي بزرگ اسراييلي هاست.
و به همين خاطر ايران از فلسطين و لبنان فقط و فقط به خاطر سپر شدن اين كشور ها براي جلوگيري از نزديكي اسراييل به مرزهاي ايران استفاده ي سياسي ميكند چون همه بر اين مساله واقفيم كه اسراييل با استفاده از جنگنده ها و موش هايي كه آمريكا و ... در اختيارش گذاشتند ميتواند در عرض چند روز تا حدودي ايران را با خاك يكسان كند و ايران اصلا راضي به چنين ريسكي نيست كه اسراييل ب مرز هاي ايران نزديك شود و از اين دو يارش يعني حماس و حزب الله در اين زمينه حمايت همه جانبه ميكند.
و گرنه اگر ايرانيها خيلي به فكر فلسطين و غزه بودند خيلي زودتر كشتيهاي به اصطلاح صلح را به نوار ساحلي غزه ميفرستادند.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

so_ttbb نوشته شده:فکر می‌کنم من و شما خیلی‌ نظراتمون از ریشه باهم فرق می‌کنه :razz:

اینو منظورم شما نیست کلا می‌خواستم بگم که خیلی‌ خوب دوستان تمامی منابعو مطالعه بکنن و فقط به منابعی که روش تعصب خاص هستش اکتفا نکنن که کار سختیم هست، آدما نظراتشون تغییر می‌کنه با زمان با فهمیدن حقیقت، متأسفانه بخاطر قوانین سایت نمی‌شه خیلی‌ چیزها گفت بشه که به بحث ضربه می‌زنه

سلام دوست گلم
بله دوست خوبم ، بعضی چیزها رو گذشت زمان ، و بعضی موارد اون دنیا مشخص میشه ..

ولی چیزی که الان مهم من و شما و هر دوست عزیز که پیرو دین محمدی (اسلام) احترامش از واجبات ، و این اختلاف عقایید نبایید ، باعث جدایی و تفرقه ببین من و شما و هر برادر ایمانی دیگر باشه

این گلم هم تقدیم به شما و هر دوست عزیز که دلش برای انسان و انسانیت (و در راه انسانیت قدم بر می داره) می سوزه تصویر
باتشکر از شماتصویرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

در ضمن ما خدا رو قبول داریم ، خدا هم میگه هر ملتی که خودش بخواد اونو از دست ظالم رها میکنه .... حالا بعد از این همه سال اینا آزاد نشدن چه نتیجه ای میشه گرفت؟!

کاملاً درست گفتید.

متاسفانه اقوام عرب هنوز آنقدر ها از عصر حجر دور نیستند و به کمترین بها دیگران که هیچ، خود فروشی میکنند، مشکلی که بیشتر جبه های مقاومت با آن روبرو هستند.

اما حمایت از اون افراد هر چند اندک با همت بلندشون در صدد ترویج فرهنگ مقاومت و ظلم ستیزی هستند به رسم جوانمردی وظیفه هر انسان خواه مسلمان و غیر مسلمان یا عرب و فارس و ... است. ما در حال انجام چنین وظیفه ای هستیم. :D

حکایت بزرگمهر را همه میدانیم: من بابت آنچه میدانم مواجب میگیرم نه آنچه نمیدانم!

اینجا هم همین است، ما در حال حمایت از دشمنانی که روزی به خاک ما تحت ریاست بعث تجاوز کردند نیستیم! ما در حال حمایت از جوانان، کودکان و زنانی هستیم که در خانه خود هدف موشک و گلوله هستند.

اگر روزی ما از دشمنان متجاوز به خاک کشورمان که فلسطینی بودند حمایت کردیم جای اشکال گیری است ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”