علت 25 مرگ عجيب در جهان!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 941
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۸۵, ۲:۴۱ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

علت 25 مرگ عجيب در جهان!!

پست توسط Elahe »

١ــ آرنولد بنت: داستان نویس انگلیسی(‌١٩٣١ــ‌١٨٦٧) وی برای آنکه ثابت کند آب شهر پاریس از نظر بهداشتی کاملا سالم است، یک لیوان از آن را خورد و در اثر تیفوئید ناشی از آنابلب در گذشت!

‌٢ ــ آگاتوکلس (خود کامه ی سراکیوز ‌٢٨٩ ــ‌٣٦١ ق.م) در اثر قورت دادن خلال دندان خفه شد.

‌٣ ــ آلن پینکرتون ( موسس آژانس کارآگاهی آمریکا ‌١٨٨٤ــ ‌١٨١٩) هنگام نرمش صبحگاهی به زمین خورد و زبانش لای دندان ماند و زخم شد و در اثر قانقاریای ناشی از این زخم درگذشت.

‌٤ ــ آیزادورا دانکن ( ستاره آمریکایی ‌١٩٢٧ــ ‌١٨٧٨) هنگامی که در اتومبیل بود، شال گردن بلندش به چرخ عقب اتومبیل گیر کرد و گردنش شکست و خفه شد.

‌٥ ــ اسکندر کبیر (پادشاه مقدونی ‌٣٢٣ ــ‌٣٥٦ ق.م) در اثر تب درگذشت.

‌٦ ــ الکساندر (پادشاه یونان ‌١٩٢٠ــ ‌١٨٩٣) یک میمون خانگی گازش گرفت و در اثر عفونت خون در گذشت.

‌٧ ــ تامس آت وی (نمایشنامه نویس انگلیسی ‌١٦٨٥ ــ‌١٦٥٢) مرد فقیری بود. به دنبال روزها گرسنگی سرانجام یک گیته به دست آورد و با آن یک دست پیچ گوشت خرید و از شدت ولع همان لقمه دهان پر کن اول گلو گیرش شد و خفه‌اش کرد!

‌٨ــ تامس می ( مورخ انگلیسی ‌١٦٥٠ ــ‌١٥٩٥) بر اثر بلعیدن غذای زیادی، خفه شد.

‌٩ــ جان وینسون ( ماجرا جوی بریتانیا ‌١٦٢٩ــ ‌١٥٥٧) وی در ‌٧٢ سالگی از اسب به زمین افتاد و میخی وارونه بر زمین افتاده بود، در سرش فرو رفت.

‌١٠ــ جروم ناپلئون بناپارت (آخرین بناپارت آمریکایی ‌١٩٤٥ــ ‌١٨٧٨) در سنترال پارک نیویورک، پایش به زنجیر سگ زنش گرفت و افتاد و در اثر زخمهای حاصله در گذشت.

‌١١ــ جورج دوک کلارنس ( انگلیسی ‌١٤٧٨ــ‌١٤٤٩) به دستور برادرش ریچارد سوم در خمره خفه شد.

‌١٢ــ جیمز داگلاس ارل مورتون (‌١٥٨١ــ‌١٥٢٥) بوسیله دستگاهی شبیه گیوتین که خودش آن را به اسکاتلندیان معرفی کرده بود، سر بریده شد.

‌١٣ــ رودولفونی یرو ( ژنرال مکزیکی ‌١٩١٧ــ ‌١٨٨٠) اسبش در شن روان گرفتار شد و سنگینی طلاهایی که به همراه داشت باعث فرو رفتن به درون ماسه شد.

‌١٤ــ زئوکسیس (نقاش یونان قرن پنجم ق.م) به تصویری که از یک ساحره پیر کشیده بود آنقدر خندید که یکی از رگهایش پاره شد و مرد!

‌١٥ــژراردونرال (نویسنده فرانوسوی‌١٨٥٥ــ‌١٨٠٨) با بند پیشبند، خودرا از تیر چراغ برق خیابان حلق آویز کرد.

‌١٦ــ فرانسیس بیکن (‌١٦٢٦ــ‌١٥٦١) براثر گرفتاری در یک سرمای ناگهانی گرفتار شد و درگذشت.

‌١٧ــ فالک فیتز وارن چهارم (بارون انگلیسی ‌١٢٦٤ــ ‌١٢٣٠) در بازگشت از یک جنگل، اسبش در باتلاق افتاد و فالک که زره پوشیده بود، در درون زره اش خفه شد.

‌١٨ــکلادیوس اول ( امپراتور روم ‌٥٤ ب م. ـ‌١٠ ق .م ) با یک پر آغشته به سم خفه شد.

‌١٩ــ کنت اریک مگنوس آندرئاس هرس ستنبورگ ( ‌١٨٩٥ ـ‌١٨٦٠) لین انگلیسی در اثر خشم ، با سیخ بخاری به دوستش حمله کرد، اما خودش توی بخاری افتاد و سوخت.

‌٢٠ــ گریگوری یفیموویچ راسپوتین (‌١٩١٦ــ‌١٨٧١) وزنه‌ای به بدنش بستند و در رود نوا غرقش کردند.

‌٢١ــ لایونل جانسن (شاعر انگلیسی ‌١٩٠٢ـ ‌١٨٦٧) از روی چهارپایه ی پشت بار به زمین افتاد و در اثر زخمهای حاصله در گذشت.

‌٢٢ــ لنگی کالیر (کلکسیونر آمریکایی ‌١٩٤٧ــ‌١٨٨٦) در خانه خود و در تله‌ای مهلک درگذشت. تله را برای دستگیری دزدان کار گذاشته بود.

‌٢٣ــ مارکوس لیسینیوس کراسوس (سیاستمدار رومی ‌٥٣ــ ‌١١٥ ق.م) این رهبر بدنام و صراف رمی به دست سربازان پارتی با ریختن طلای مذاب در حلقش درگذشت.

‌٢٤ــ هنری اول (پادشاه انگلیسی ‌١١٣٥ــ‌١٠٦٨) در اثر افراط در خوردن مارماهی دچار ناراحتی روده شد و مرد.

‌٢٥ــ یوسف اشماعیلو ( کشتی گیر ترک .) بر اثر سنگینی طلاهایی که به کمرش بسته بود در دریا غرق شد. چون نتوانست به راحتی شنا کند.
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 4394
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۴, ۱:۱۴ ب.ظ
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

اسکندر کبیر

بهتر بود به جاي اسكندر كبير از واژه اسكندر وحشي استفاده مي كردي!
در ضمن دستت درد نكنه ممنون جالب بود :-)
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۴, ۹:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
elahe خانم
اين مطلب قبلا در اينجا قرا گرفته بود.
Don't play games with the ones who love you
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 665
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۲ تیر ۱۳۸۵, ۱۲:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

:grin: :::P :::P :::P جالب و خنده دار بود
my GF kill me if I speak with U
New Member
پست: 19
تاریخ عضویت: شنبه ۱۷ تیر ۱۳۸۵, ۳:۱۹ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط adnan »

واقعا که خدا چه کسايي رو چه جوري برده :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad: آدم عبرت بگيره :P :razz:
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 941
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۸۵, ۲:۴۱ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

پست توسط Elahe »

Mohammad 1985, چرا اسکندر وحشي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”