تایید چشم بسته حرفهای دیگران و عقل و شعور در حد مع مع بز...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

حست نسبت به یک فردی که عین بز فقط حرفای دیگران را تایید میکنه و عقل و شعور خود آکبنده.. چیه؟

حرص در بیار هستند!
22
73%
سوژه خنده هستند!
8
27%

مجموع رای گیری: 30

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

تایید چشم بسته حرفهای دیگران و عقل و شعور در حد مع مع بز...!

پست توسط Mil@d »

به اینجور ادما دقت کردین؟

دقیقا حکایت تصاویر زیر هستند! چیزی که می شنون 10 دقیقه بهش فکر نمی کنند چی گفته شده!!! چون طرفی که ازش حرف را شنیدن اهن و تلوپی داره و گفتارش تایید شده و تشکیک در آن ذنب لایغفر!

کلا در فضاهای مختلف! چه در اینترنت! چه در دانشگاه! چه در مدرسه! چه در محافل خصوصی و کاری!

اینگونه افراد لایق مقام شامخ بزیت هستند!!! معععععععععععععععععععععععععع! تایید میشه! هرچی میگی درسته! تو حرفت سنده! چرا از عقل و شعور خودم استفاده کنم؟

مععععععععععععععععععععععععع! بعععععععععععععععععععععععععععععع! معععععععععععععععععععععععع!

بز متفکر!

تصویر

بز چرنده!

تصویر

بز اهل مطالعه!

تصویر

بزی که خودش هم نمیدونه داره چیکار میکنه

تصویر

بز اینترنت گرد!

تصویر
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: تایید چشم بسته حرفهای دیگران و عقل و شعور در حد مع مع بز

پست توسط Solver »

Mil@d,

خوب از نگاه بسیاری از فلسفه ها،

اکثریت افراد جامعه فاقد توان تحلیل صحیح هستند، به همین دلیل به مرور این روال در جامعه جا افتاده که عده ای پیشرو باشند و عده ای دنباله رو.

البته به قول تو خیلی شبیه بز میشوند اون عده که دنباله رو هستند، در حالی که از نگاه فلسفی اینطور نیست، این عده 2 دسته هستند یک عده که ندانسته دنبال روی میکنند و یک عده که هوشمندانه دنباله روی میکنند.

خلاصه کلام یعنی اینکه، هر گردی گردو نیست، هر دنباله رو هم بز نیست :D

قبلا هم اشاره کردم. که حذف شد در پیرو اون داستان در مورد مملکت و شاه ظالم.

اینکه فکر کنیم اطرافیان ما فاقد عقل و شعور هستند یا خود فروخته اوج جاهلیت است. باید یاد بگیریم باور کنیم دیگران هم فکر میکنند و صرف اینکه کسی نسبت به ما نظر دیگری داره دلیل بر خود فروختگی یا استفاده نکردن از فکرش نیست.

آیا اینطور نبوده که همواره گفته شده نباید تعصب داشت، یعین همه دنیا جهنم میرن و ما ایرانی ها به بهشت . و این قبیل حرف های به ظاهر روشنفکرانه، خوب این حرف ها یکسویه است؟ یعنی فقط برای طرف مقابل ما؟ بهتر نیست خود ما هم این حرف ها را پیش رو داشته باشیم.

مطمئناً اون وقت خود ما در معرض اتهام قرار میگیرم که هر کس را که دگر اندیش باشد یا خود فروخته میدانیم یا بز.

انسانی که با این شیوه به اطرافش نگاه کند دچار بیماری فکری شده و باید به سرعت به فکر درمان ذهن بیمار خودش باشد. 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

به اینجور ادما دقت کردین؟

1 - حرص در بیار هستند!

2 - سوژه خنده هستند!

خوب بود گزینه سومی هم باشد .

- - - - -

با سلام تصویر

جنابِ میلاد از زاویه هایی نگاه کردند , حالا زاویه های دیگر:

خیلی ساده میگم , خودتان را جای یک مدیر بگذارید یا احتمالا این موضوع را حس کردید که برای رسیدن هدف مورد نظر یک مدیر , کارمندان

و نفرات دوم به بعد باید کاملا هماهنگ باشند و اما و اگر و .... در کار نباشد که این گروه یک کل منسجم را تشکیل می دهد.

در این مثال ممکن است مدیر و رئیس فرضی چیزی را بداند که ما ندانیم که اگر بدانیم ما هم قبول می کنیم. در فرهنگ ما هم این موضوع

وجود داشته ....

چو فرمان یزدان چو فرمان شاه ...

- - - - -

و یا در فرهنگ دینی به صورت تقلید از مراجع بزرگوار که نمونه های تاریخی هم دارد:

الیوم استعمال تنباکو و توتون بأی نحو کان....
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

این روال در جامعه جا افتاده که عده ای پیشرو باشند و عده ای دنباله رو.
جهان سومی بودن شاخ و دم نداره!!! البته این دهه گذار را رد کنیم وضع بهتر خواهد شد! هر چی سواد و مطالعه و تحصیلات بره بالاتر نمیگم این خصیصه ریشه کن میشه ولی به مرور کمرنگ تر خواهد شد!

یک عده که ندانسته دنبال روی میکنند
بز فشار قوی و سوپر دولوکس!

و یک عده که هوشمندانه دنباله روی میکنند.
البته هستند عده ای هم که هوشمندانه بز تشریف دارند!

هر دنباله رو هم بز نیست
سو تفاهم نشه منظور این نبود!! بعضی چیزا دنباله روی ازش قشنگ و ارزشمنده...البته به شرطی که همون ها هم با درک و شعورمون سنجیده باشیم و به دنبالش رفته باشیم! نه اینکه به شعور مرخصی بدیم و بع بع کنان بدویم دنبالش!

انسانی که با این شیوه به اطرافش نگاه کند دچار بیماری فکری شده
و ایضا بز ها !

خوب بود گزینه سومی هم باشد .
گزینه سوم و چهارم!

3.بز بودن خوب است!
4.بز بودن بد است!

ممکن است مدیر و رئیس فرضی چیزی را بداند که ما ندانیم که اگر بدانیم ما هم قبول می کنیم.
رییس بگه به جای شلوار با از این آستین کوتاهاش بیا سر کار هم قبوله دیگه! خوب هوا گرمه به هر حال خوبه به فکرمون هستند! رییس یک چیزی میدونه که ما نمیدونیم!تصویر آره والا!

و یا در فرهنگ دینی به صورت تقلید از مراجع
من حرفی از مسائل مذهبی نزدم و نمی خوام بحث به اون سمت بره وگرنه ده ها روایت و حدیث متناقض را میشه در همین تاپیک ردیف کرد کنار هم که هر کدام به یک فردی منسوب هستند و صراحتا همدیگر را نقض می کنند!
سیر بحث همون آسیب بزیت اجتماعی - فرهنگی موجود است... ورود به مسائل مذهبی جیغ بعضی ها را در میاره و حال و حوصله بحث در ان منطقه پرچالش موجود نیست! قوانین سنترال هم اجازه ورود نمیده!

به جای بحث مذهبی که ربطی به تاپیک نداره رجوع شود به [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests]
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

جهان سومی بودن شاخ و دم نداره!!! البته این دهه گذار را رد کنیم وضع بهتر خواهد شد! هر چی سواد و مطالعه و تحصیلات بره بالاتر نمیگم این خصیصه ریشه کن میشه ولی به مرور کمرنگ تر خواهد شد!

برعکس. این خصیصه در کشور های توسعه یافته بیشتر هست و هر چه رو به پایین برویم افرادی که فکر میکنند همه چیز دان هستند بیشتر میشود. اساساً این مسئله خودش از دلایل عقب ماندگی جامعه است. (عدم پیروی یا همان دنباله روی)

تا جایی که حتی مواردی که به ذهنشون غلط میاد هم تنها به موجب همان فرهنگ دنباله روی پذیرفته و اجرا میکنند.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

پست توسط Hosein1395 »

Negar.int نوشته شده:

خوب از نگاه بسیاری از فلسفه ها،

دقیقا کدوم فلسفه ها لطفانام ببرید.

راستی نظرشمادرمورد نیچه چی هست؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

خوب پیش از نام بردن باید یک نکته را بگم،

اساس شکل گیری یک فلسفه همین است، دیگران نمیدانند و اون فلسفه سعی میکنه به اونها اطلاعات لازم را برای دانستن بدهد :D

به ندرت فلسفه ها یی داریم که معتقد باشند همه میدانند! مثل اونهایی که برچسب شیطان پرستی خوردند و در تعاریف مکاتب مربوطه اینطور هست که شما هر چیزی لذت میبری را انجام بده و این یعنی شما میدانی و خوب در این جامعه از نظر فلسفی همه میدانند!

همانطور که گفته شد به ندرت فلسفه ای هست که این طور باشه جز چند مورد خیلی قدیمی و امروزه هم مکاتب وابسته به شیطان پرستی.

از ملاصدرا و تقسیم جامعه به 3 دسته، آنها که نمیدانند، آنها که میدانند و آنها که در راه دانستن هستند گرفته تا دکارت که پیشنهاد فلسفیش به مردم پرسیدن 3 سوال بود (و پرسیدن هم ریشه اش ندانستن است) تا مکاتب مارکسیسم که اساسا در اونها فهمیده ترین افراد هم بدون خواندن کاپیتال و امثال اون بی سواد و به تعبیری نادان تلقی میشود. و البته در ادیان الهی نیز همگی این مسئله به چشم میخورد. امیدوارم دقیقاً که گفتید را پوشش داده باشم.

پس همانطور که اویس اشاره داشت، خاص مکاتب الهی نیست و چه مکاتب الهی و چه غیر الهی، همگی بر این موضوع اشاره دارند که اکثریت جامعه دنباله رو هستند.

راستی نظرشمادرمورد نیچه چی هست؟

:-O جواب به اندازه خارج نشدن از موضوع مبحث میدم چون فکر کنم بی ربط باشه به بحث حاضر البته منظورم نظر من در موردش هست نه نظر نیچه در مورد بحث حاضر :-)

شاید خیلی تشابه درش به نظر نیاد اما به نظر من باید گفت سهروردی خارجی ها :grin: هر دو با خودشون رو راست نبودند :-)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

پست توسط Hosein1395 »

حدس میزدم بانیچه میونه بدی داشته باشید.

بحث من وشما بی فایدست... .

ولی فراموش نکنید که اگرروحی هست،این به خاطروجود جسمه انسانه....
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,
من با نیچه میانه ای ندارم که خوب یا بد باشه، چون هنوز فرصت نشده تفکراتم را مقابل تفکراتش به صف بکشم فقط نظرم را در موردش گفتم. اگر شما مسلط به تفکرات نیچه هستید، فکر کنم بد نباشه نظرش را در مورد مبحث حاضر بیان کنید که در فلسفه وی چه نظری در این مورد وجود دارد :-(
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 30 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

پست توسط amir-h »

به نظر من بز خواندن انسان ها کار درستی نیست :x به نظر من شما درک خود را بالا تر از دیگران می دانیداما هرچه درک انسان ها بالا تر می رود باید متوجه بشوند که در این دنیا ذره ای بیش نیستند و اگر به کسانی که اطرافت هستند کمک کنی تا از مقام بزیت بیرون بیایندمسلما کار درست تری است نه اینکه به خاطر بز بودن مسخره شوند
سر در علم نوشته شده باید ایمان داشته باشی تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام دوستان
من یک سرچی زدم تویه اینترنت متوجه شدم اسمش کاملش "فریدریش نیچه"
که می تونید امارش را در[External Link Removed for Guests] قسمت سایت ویکی ببینید

اینم "نظریه در مذهب"

"نیچه بر خلاف آنچه تصور می شود بیشتر بر حرکت جمعی جامعه پیش می رود و مرگ یک ملت را مردن آرمانها و ارزش های انسانی می پندارد و همین را دلیل مستحکم بر نفوذ مذهب و نابودی پیشروی میداند . و مذهب را زاده خیال می داند و تا آنجا پیش میرود که می گوید :تمامی قلمرو اخلاق و دین ذیل این برداشت از علت های زاده ی خیال جای می گیرد و شناخت انسان زیباتیرن میداند به جای آنچه توهم مذهبی می نامیم که باید اطاعت بی چون و چرا دانست ."

تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on sinaset, ويرايش شده در 0.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

پس یعنی اگر کسی از مرجع تقلید خودش پیروی کرد یا بزه یا حرص در بیاره و یا سوژه خنده ...لابد از نظر شما اینجوریه دیگه؟
چون خیلی از مسائل دینی هنوز علتشون کشف نشده و فعلا از لحاظ منطقی با عقل جور در نمیاند و چون مثلا اسلام گفته باید پیروی کنیم و ما چون اسلام گفته پیروی می کنیم سوژه خنده ایم نه؟
دستتون درد نکنه
پس با این وضع 99.9 مردم جهان بز هستند.
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”