سلام به همه
من تازه عضو شدم
نمیدونم کجا باید سوالم رو بپرسم!؟
دوستان من حدود 30/000/000 تومان پس انداز دارم و میخواستم یه سرمایه گذاری کنم ولی هیچ شم اقتصادی ندارم . بهترین پیشنهاد شما عزیزان که تجربه در کارهای اقتصادی دارین رو با کمال میل قبول میکنم . لطفا راهنماییم کنید .
سپاسگزارم
dolphine
یه سوال اقتصادی
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
یه سوال اقتصادی
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: یه سوال اقتصادی
,
تخصص و استعداد خود شما در چه زمینه ای است؟
از نظر من هر کاری میتواند پر سود باشد به شرط مسلط بودن مجریش. اینطور نیست که بگیم امروز نون در اینه و فردا آن! مطمئن باشید در چیزی که بهش تسلط دارید همیشه نان هست اگر هم مستعد رشته خاصی هستید که فعلا تخصصی درش ندارید بهتره به سراغ کسب تخصص در اون رشته برید. شک نکنید بهترین انتخاب خواهد بود.
تخصص و استعداد خود شما در چه زمینه ای است؟
از نظر من هر کاری میتواند پر سود باشد به شرط مسلط بودن مجریش. اینطور نیست که بگیم امروز نون در اینه و فردا آن! مطمئن باشید در چیزی که بهش تسلط دارید همیشه نان هست اگر هم مستعد رشته خاصی هستید که فعلا تخصصی درش ندارید بهتره به سراغ کسب تخصص در اون رشته برید. شک نکنید بهترین انتخاب خواهد بود.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]