خدایا آخه این انصافه؟!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

خدایا آخه این انصافه؟!

پست توسط javadfakoori »

تصویر 
 تصویر 
 تصویر 
 تصویر 
 تصویر 
 تصویر 
 تصویر 
 تصویر 

<!--colorstart:#FF0000--><!--/colorstart-->  FOOD DUMPED ON THE SOIL AFTER THE  <!--colorend--><!--/colorend-->

تصویر 
 تصویر 

<!--colorstart:#FF0000--><!--/colorstart--> ONE PART OF THE WORLD WASTING THE FOOD <!--colorend--><!--/colorend-->

تصویر 
 تصویر 

<!--colorstart:#FF0000--><!--/colorstart-->  PART OF THE WORLD DOESN'T HAVE FOOD TO RUN THEIR  <!--colorend--><!--/colorend-->

تصویر 
 تصویر 
 تصویر 
 تصویر 
 تصویر 
 تصویر 

تصویر 

تصویر 
 تصویر 

<!--colorstart:#FF0000--><!--/colorstart-->HEAL THE WORLD
<!--colorend-->
<!--/colorend-->
There´s a place in your heart
And I know that it is love
And this place could
Be much brighter than tomorrow
And if you really try
You´ll find there´s no need to cry
In this place you´ll feel
There´s no hurt or sorrow

There are ways
To get there
If you care enough
For the living
Make a little space
Make a better place

Heal the world
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
There are people dying
If you care enough
For the living
Make a better place
For you and for me

Let this be remembered.. . each time we throw away Foods!

Mc donalds who throw away foods to keep freshness of their foods
these people don\'t have anything!

people who are live in rich countries,, don\'t know this,, don\'t want to know
this, never understand this!

but U, please U, understand this ..................................

ایرانیان  
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

Re: خدایا آخه این انصافه؟!

پست توسط FREE MAN »

چند سال پیش که من در حال انجام خدمت سربازی در چابهار بودم یه روز چند تا بنگلادشی که به صورت غیر مجاز داشتن توی ایران کار می کردند و دستگیر شده بودند رو به من و یک ونفر دیگه تحویل دادند و گفتند که به مرز میرجاوه ببریم و تحویل مقامات پاکستان بدیم تا به کشورشون برشون گردونن. توی راه من بهشون گفتم شما چرا به ایران اومدید مگه توی کشور خودتون نمی تونستید کار کنید .یکیشون یه جوابی بهم داد که من بعد از 12 سال یادم نرفته . اون گفت" شما از نظر ما دارید توی بهشت زندگی می کنید اینجا نعمت واقعا فراوونه . بعد یه دایره خیلی بزرگ روی زمین کشید و یه قسمت کوچیکشو جدا کرد و گفت اگه این دایره بزرگه ایران باشه اون قسمت کوچیکه بنگلادش ماست ولی شما 50 میلیون نفرید و ما 100 میلیون نفر، ما توی بنگلادش سالی دو بار محصول می کاریم ولی خیلی از مردم ما دو روز یکبار غذا میخورن ، این نونهایی که شما دور میریزید خیلی از ماها چند روز یکبار هم گیرمون نمیاد و ما آرزوی خوردنشو داریم برای همین هم ما به ایران اومدیم ."
دوست عزیزم آقای javadfakoori
فقط اون عربهای معلوم الحال تازه به دوران رسیده ی بدون تکلیف اینطور به بیراهه نرفتن ما هم اگه به رفتار خودمون نگاه کنیم میبینیم خیلی مبری از گناه نیستیم .ما هم خیلی جاها اسرافهای کلان میکنیم . ما هم در زندگی روزمره خیلی به فکر فقرای مملکتمون نیستیم چه برسه به افراد تصاویر بالا .گاهی چیزهایی که برای ما بی ارزشند جزو آرزوهای خیلی های دیگه هستن . ای کاش وجدان تمامی افراد بشر بیدار میشد تا با کمک هم ریشه این بدبختی ها رو می کندن تا هیچکس دیگه شاهد این عکسها نباشه.اینجا باید از ته دل گفت " اللهم عجل لولیک الفرج"
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”