دست دادن ملک عبدالله با نا محرم...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

دست دادن ملک عبدالله با نا محرم...!

پست توسط javadfakoori »

روزنامه فرامنطقه الشرق الأوسط که از سوي دولتوهابي عربستان سعودي حمايت مي‌شود، در شماره روز گذشته خود عکس دست دادن«ملک عبدالله بن عبدالعزيز آل سعود» پادشاه سعودي با يکي از دانشجوياندختر در سفر اخيرش به ايالات متحده آمريکا را منتشر کرد.
البته من قصد ندارم به این بحث دامن بزنم که ای بابا در قرن 21 حالا یک نفری با یک خانمی هم دست بدهد
چه میشود
دوستانی که به عربستان رفته اند میدانند در مورد رابطه یک مرد با یک زن چهمحدودیت های وجود دارد و اگر پادشاه ان کشور خود این چنین نباشد چه بایستیگفت
.

**(((واعظان کین جلوه در محراب منبر میکنند*** چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند))))****
.***(((صحبتی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس *** توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند)))
.
تصویر

ایرانیان فنلاند
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

Re: دست دادن ملک عبدالله با نا محرم...!

پست توسط Mohammad.Jafar »

البته فکر نمی کنم شخص آقای ملک عبدالله وهابی باشند؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

javadfakoori نوشته شده:روزنامه فرامنطقه الشرق الأوسط که از سوي دولتوهابي عربستان سعودي حمايت مي‌شود، در شماره روز گذشته خود عکس دست دادن«ملک عبدالله بن عبدالعزيز آل سعود» پادشاه سعودي با يکي از دانشجوياندختر در سفر اخيرش به ايالات متحده آمريکا را منتشر کرد.
البته من قصد ندارم به این بحث دامن بزنم که ای بابا در قرن 21 حالا یک نفری با یک خانمی هم دست بدهد
چه میشود
دوستانی که به عربستان رفته اند میدانند در مورد رابطه یک مرد با یک زن چهمحدودیت های وجود دارد و اگر پادشاه ان کشور خود این چنین نباشد چه بایستیگفت
.

**(((واعظان کین جلوه در محراب منبر میکنند*** چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند))))****
.***(((صحبتی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس *** توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند)))
.
تصویر

ایرانیان فنلاند

اون محدودیتی که شما ازش حرف می زنید ! فقط در شهرهای مذهبی مکه و مدینه هست ! بقیه شهرها اونقدر سخت گیری نیست
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 376 بار

پست توسط sky_pesar »

با سلام به    ,
اينو مطمئن باشيد كه 100 درصد وهابي هست .
آخه وهابي ها هم مثل يهوديا كه در آمريكا نفوذ زيادي در دولت دارند در كشور عربستان وحشتناك نفوذ دارن .
مگه ميشه كسي غير وهابي ها وارد جامعه سياسي عربستاني ها بشه .
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

sky_pesar نوشته شده:با سلام به    ,
اينو مطمئن باشيد كه 100 درصد وهابي هست .
آخه وهابي ها هم مثل يهوديا كه در آمريكا نفوذ زيادي در دولت دارند در كشور عربستان وحشتناك نفوذ دارن .
مگه ميشه كسي غير وهابي ها وارد جامعه سياسي عربستاني ها بشه .

البته این رو از کسی شنیده بودم و الا خودم هم می دونم که احتمالا باید وهابی بقاشد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

عجیبا غریبا...!

خوبه فقط دست داده با یه دختره!!!
کل اینترنت را را زیر و رو کنید فقط در سایتهای ایرانی حول همچین مسائلی بحث صورت می گیره..بیشتر هم برمیگرده به همون تابوهای جنسی موجود در کشور که از یک دست دادن با جنس مخالف اژدهایی 7 سر در اذهان برخی ساخته شده است!
طبیعتا کسی که اینقدر این موضوع برایش لاینحل و غیر قابل هضم است بهتر است خودش را به یک روانپزشک مجرب معرفی کند!
به جای جستجوی مطالب مفید در نت که به علم و دانشمون اضافه کنه میگردیم ببینیم کی به کی دست داده! موهای کی از روسریش زده بیرون! چرا لاک یارو صورتی بوده! چرا یقه اش 2 سانت بیش از حد مجاز بازه!
خیلی دوست دارم روزی را ببینم که در یک جهش فرهنگی کلا دیگه بحثهای این مدلی تو ایران نبینم و نشنوم.ولی به نظرم این آرزو را به گور خواهم برد! و سالهای سال غرق این مسائل و دلمشغولی های ذهنی Cheap خواهیم بود!
راستی ریمل و رنگ روژ لبی که این خانم هنگام دیدار با ملک عبدالله زده احیانا باعث اون مدلی شدن قیافه مرد سمت راست ملک عبدالله نشده ::ss
یک سرچ بزنیم شاید به همین دلیل باشه! :ch:

حرفی نزنیم که خانمی از این این دور و اطراف رد شد و تاپیک را خوند به ریشمون بخنده :-) برای خودمون شخصیت قائل باشیم :razz:

منظور پستم فرد خاصی نیست لطفا برنخوره به کسی یه واقعیت اجتماعی و فرهنگی را گفتم! رونوشت کلی است نه متوجه افراد خاص!

خوش باشید!تصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

میلاد جان فکر کنم این شمایی که یکم زیادی به این مسائل آلرژی پیدا کردی تصویر تا یکی در اینگونه موارد چیزی میزاره نمی تونی جلوی خودت رو بگیری تصویر

از پست اول و مطلب اون و شعر آخرش معلومه که منظور چیه، و مساله عجیبی که به نظر نویسنده رسیده اینه که کشوری که برای زنها اون همه محدودیت داره (به بهانه اسلام) سرانش اینطوری عمل می کنن. موردی هم بود که عکس مشروب خوردن ملک عبدا... رو گذاشته بودند.
کسی که مردمش رو مجبور می کنه اونجوری به اسلام عمل کنن، خودش نباید از این کار ها بکنه و این ربطی به تابو و این حرفا نداره.

یادمه قدیما مردم که از حج برمی گشتن همش صحبت از این بود که تو عربستان تا اذان می گن مردم می دوند برای نماز (که من به شوخی می گفتم، حالا دنبالشون می رفتید ببینید کجا می رن - شاید جای دیگه ای می رن) حالا کسی نبود ببینه آیا مجبوری این کار رو می کن یا به اختیار! آیا کسی می تونه مغازش رو ول نکنه و وایسته؟
همین ایام جام جهانی دیدید که چه طرحی اجرا کردن برای نماز خوندن، حالا تمام این کارها رو ستاد امر به معروف اونها انجام می ده، اگه یک دهم کارهای عربستانی ها رو توی مملکت ما انجام می دادن، مردم چی می گفتن؟

خلاصه اینکه در کشوری که محدودیت های زیادی داره این کارها عجیبه ، وگرنه برای ما که اصلا تصویر

موفق باشید تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

تا یکی در اینگونه موارد چیزی میزاره نمی تونی جلوی خودت رو بگیری

اگه بحث درباره دست دادن یا دست ندادن با جنس مخالف اینقدر برای ملت هیجان انگیزه پس ما هم میشینیم همراه بقیه این فیلم مهیج و هالیوودی را تماشا می کنیم! میگم بُکُش بُکُش هم داره؟ یا فقط دعواییه؟ بی زحمت بگین جکی جانش هم زیاد کنند! یک زنگ هم بزنید گودزیلا هم بیاد!
از پست اول و مطلب اون و شعر آخرش معلومه که منظور چیه

منظور نویسنده با IQ در حد نخود آبگوشت هم قابل درکه!
بحث من چیز دیگری بود که حس تاپیک زدن دربارش نبود همینجا نقد قضیه را چسبیدیم! کلا تجربه سنترال گردی من در این چند سال نشان داده تا یک موردی از این مسائل پیش میاد تاپیک زدن دربارش ردخور نداره! عقده شد برام خیلی کول و بی خیال از کنار این مسائل رد شیم!
کشوری که برای زنها اون همه محدودیت داره (به بهانه اسلام) سرانش اینطوری عمل می کنن.

قبلا هم انجام داده بودن که!کلا آل سعود اهل حالند!
.
.
موفق باشید

هم موفق باشید :razz:
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

هر از گاهی از این دستها می دهند ولی نمیدانم چرا؟؟؟ :shock:

اینارو هم ببینید و موضع گیری هم نکنید
Please Login or Register to see this code

و دست دادن متفاوت
Please Login or Register to see this code
   تصویر     

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

عرب به درد نخور.الان داره میگه ها نعم انا مایه دار.فلوس موجود.الدلار هاااا . اذهب مای بیت. :grin: :grin: :grin:
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 264 بار

پست توسط mortaza-iri »

Mil@d نوشته شده:عجیبا غریبا...!

خوبه فقط دست داده با یه دختره!!!
کل اینترنت را را زیر و رو کنید فقط در سایتهای ایرانی حول همچین مسائلی بحث صورت می گیره..بیشتر هم برمیگرده به همون تابوهای جنسی موجود در کشور که از یک دست دادن با جنس مخالف اژدهایی 7 سر در اذهان برخی ساخته شده است!
طبیعتا کسی که اینقدر این موضوع برایش لاینحل و غیر قابل هضم است بهتر است خودش را به یک روانپزشک مجرب معرفی کند!
به جای جستجوی مطالب مفید در نت که به علم و دانشمون اضافه کنه میگردیم ببینیم کی به کی دست داده! موهای کی از روسریش زده بیرون! چرا لاک یارو صورتی بوده! چرا یقه اش 2 سانت بیش از حد مجاز بازه!
خیلی دوست دارم روزی را ببینم که در یک جهش فرهنگی کلا دیگه بحثهای این مدلی تو ایران نبینم و نشنوم.ولی به نظرم این آرزو را به گور خواهم برد! و سالهای سال غرق این مسائل و دلمشغولی های ذهنی Cheap خواهیم بود!
راستی ریمل و رنگ روژ لبی که این خانم هنگام دیدار با ملک عبدالله زده احیانا باعث اون مدلی شدن قیافه مرد سمت راست ملک عبدالله نشده ::ss
یک سرچ بزنیم شاید به همین دلیل باشه! :ch:

حرفی نزنیم که خانمی از این این دور و اطراف رد شد و تاپیک را خوند به ریشمون بخنده :-) برای خودمون شخصیت قائل باشیم :razz:

منظور پستم فرد خاصی نیست لطفا برنخوره به کسی یه واقعیت اجتماعی و فرهنگی را گفتم! رونوشت کلی است نه متوجه افراد خاص!

خوش باشید!تصویر

خیلی جالبه!
یعنی شما کسی رو که حلال و حرام سرش میشه رو روانی میدونید؟
متاسفم که یک کپی نصفه نیمه از غربیها افتاده توی ذهن بعضیا! درحالیکه غربیا اونا رو غربی نمیدونن و شرقیا هم اونا رو شرقی نمیدونن!!! ( پس اهل برزخنتصویر)
رهبر انقلاب: عاملان جنایت اخیر(شهادت شهید مصطفی احمدی روشن) را مجازات خواهیم کرد...
انشاءالله.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط GREAT OMID »

جناب میلاد عزیز.فکر کنم همه دیگه به ادبیات جذاب و پست های عاطفی شما که بیشتر واسه دختر خانومهای دبیرستانی جذابیت داره پی بردیم پس بیش از این سر هر موضوعی لازم نیست عقاید روشنفکرانه ی خودتون رو تشریح کنید.

متاسفانه این کشور و افراد ملی گرای اون باید همش از به اصطلاح روشنفکران ملی-مذهبی لطمه بخورن.هر وقت پست های شما رو می خونم یاد این دسته میوفتم.(نه فقط این پست در کل عرض کردم)

دست دادن با یک خانوم اصلا مسئله ای نیست ولی از کسایی که به این دلیل دیگران رو مجازات میکنند نباید سر بزنه.

cc خط قرمز های زیادی داره پس زیاد بحث رو باز نمیکنم.ولی شما زیاد لازم نیست کاراکتر انسان های بشر دوست رو بازی کنید.(بازم میگم این یه انتقاد کلیه).

در آخر طبق جمله ی "دشمن دشمن من دوست منه"بازم روی شما به عنوان یه دوست حساب میکنم.و مثل همیشه نظاره گر خواهم بود.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”