شرکتهای هرمی: سراب یا واقعیت؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

------------------------------------------------------
تصویر

چند وقت پیش عده ای از دوستانمپیشنهاد دادند که عضو یک شرکت بازاریابی زنجیره ای شوم. این شرکت هامعمولاً روی اصل طرح هرمی کار می کنند. طرح هرمی یک مدل بیزنس ناپایدار میباشد که شامل تبادل پول برای وارد کردن افراد دیگر در طرح می باشد. طرحهای هرمی در بسیاری از کشورها غیرقانونی هستند از جمله ایالات متحده،انگلستان، فرانسه، کانادا، مالزی، نروژ، اتریش، نیوزلند، نپال، سری لانکا،و ایران. به طور طبیعی، 99/99% از افراد در این بیزنس پول خود را از دستمی دهند.

بد نیست اول نگاهی به معنی بازاریابی زنجیره ای در لغت نامه بیندازیم:

براساستعریف لغت نامه، در بازاریابی زنجیره ای، مردم جهان به دو دسته تقسیم میشوند یکی مشتریان آتی و دیگری اعضای بازاریابی زنجیره ای.

C.A.P.:نماد ارتباطات، قرارملاقات ها و معرفی (پرزنتیشن) می باشد. این افرادلیستی از تمام اسامی که باید با آنها تماس بگیرند، تمام برنامه های ملاقاتهای آن روز و پرزنت های برنامه ریزی شده را هر روز با خود دارند. برایروزهای تعطیل یکسری برنامه های خاص دارند که برنامه تعطیلات نامیده می شود.

دعوتکردن: اولین و یکی از مهمترین مهارت هایی است که برای موفق شدن در اینبیزنس نیاز دارید. نکات زیر در این زمینه اهمیت زیادی دارد:

1) کنجکاوی رمز دعوت کردن است، یک کنجکاوی در فرد مقابل ایجاد کنید و آن را قانع نکنید (باید).

2) به هیچ وجه نباید پشت تلفن بیزنس را برای کسی پرزنت یا معرفی کنید. (نباید)

3) اعضا همیشه اسامی افراد را در ذهنشان مرور می کنند (باید).

4)وقتی با مشتری های آتی تماس می گیرند طوری رفتار می کنند که می خواهند یکایده بیزنس را به او معرفی کنند که فرصت خوبی برای تغییر زندگی اوست(باید).

پرزنت کردن یا معرفی: منبع اطلاعاتی اعضای بازاریابی زنجیره ای معمولاً شامل این موارد است:

1) پروفابل شرکت

2) طرح بیزنس

3) بروشورهای شرکت

4) کار گروهی

5) چک های تقلبی

پیگیری:خیلی افراد نمی توانند فوراً یا بعد از یک جلسه وارد شوند. درواقع جاانداختن این مسئله برای خیلی ها دشوار است. به همین خاطر پیگیری باید بعداز معرفی باشد. اینجا همه اعضای بازاریابی زنجیره ای با فرد صحبت می کنندو سوالات او را پاسخ می دهند. در این مرحله اعضا مثل هنرپیشه های هالیوودرفتار می کنند و خود را خیلی خوشحال از این نشان می دهند که پول زیادی بهدست می آورند.

این اعضا برای گول زدن دوستانشان چه می کنند:

-هیچوقت بیزنس را قبل از جلسات آموزشی و به دست آوردن تجربه کافی به کسیمعرفی نمی کنند. معمولاً در 2 تا 3 ماه تجربه لازم برای گول زدن افراد رابه دست می آورند.

- آنها به محض نزدیک شدن به دوستشان درموردبازاریابی زنجیره ای با او حرف نمی زنند. فقط می گویند که وارد یک بیزنسشده اند. سعی می کنند کنجکاوی دوستشان را درمورد آن بیزنس جلب کنند. طوریخودشان را به دوستانشان نشان می دهند که انگار پول زیادی به دست می آورندو وقتی که آن فرد مظلوم اصرار می کند که درمورد آن بیزنس بیشتر بداند بهاو می گویند که به شرکتشان برود تا آنجا به او توضیحات لازم را بدهند.یادتان باشد، به هیچ وجه به دوستشان نمی گویند که این بیزنس بازاریابیزنجیره ای یا شبکه ای است. فقط از واژه بیزنس استفاده می کنند. هدف ایناست که پرزنت انجام شود.
- آنها اعتماد و اطمینان زیادی به سیستم و کارگروهی نشان می دهند. اما واقعیت این است که کاملاً دروغین است و همه اینچیزها را بعد از عضو شدن می فهمید.

- وقتی دوست فرد اصرار می کندکه درمورد بیزنس بیشتر بداند، از او می خواهند که قرار ملاقاتی بگذارند ودرمورد همکاران این بیزنس حرف بزنند. هیچوقت از واژه پرزنت کردن استفادهنمی کنند و بیشتر از واژه میتینگ استفاده می کنند.

- اگر آن دوستبپرسد که درمورد بازاریابی شبکه ای است یا نه می گویند نه. و می گیوند کهاگر دوست دارد بیشتر بداند یک میتینگ بگذارند. طوری رفتار می کنند که اگردوستشان برای میتینگ نیامد هم انگار که مهم نباشد. آنها شب ها و روزهایزیادی را برای یک نفر وقت می گذارند و سعی می کنند طوری رفتار کنند کهانگار اهمیتی نمی دهند.
- وقتی بعد از همه فریب ها و دروغ ها آن دوستآماده پرزنت شدن شد، به او می گویند که با کسی در آن میتینگ روبه رو میشود که رئیس است و این مقدار و آن مقدار پول درآورده است (اطلاعات غلط، پراز دروغ، هیچوقت اطلاعات واقعی را نمی دهند).

- بعد از پرزنت شدن،پیگیری شروع می شود که مهمترین بخش در گول زدن افراد در این بیزنس است. بهمحض اینکه پرزنت تمام شد اعضای این گروه نظر فرد را جویا می شوند و اگربگوید که باید با دوستانش، خانواده یا افراد دیگر مشورت کند تمام سعی خودرا می کنند تا آن چیزها را از ذهن او خارج کنند.

وقتی فرد از مشکلات مالی سوال می کند، این افراد چه می گویند:

-مشکل مالی: 6-5 میلیون مهیا کن و 3-2 میلیون هم از دوستانتان بگیرید، یاوام بگیرید و بعد پس بگیرید. می گوید من هم همین کار را کردم.

-مشکل A و B: همه بچه های گروه خیلی کمک می کنند و هوای تو را دارند. فکرمی کنی اگر تو رشد نکنی، من رشد می کنم؟ پس من باید به تو کمک کنم. انتخابدیگری ندارم. از این گذشته تو دوست من هستی، فکر می کنی اگر دوستم نبودیاصلاً تو را اینجا می آوردم؟

- باید با والدین، دوستان و دیگرانمشورت کنم: درمورد این بیزنس با هیچکس نباید حرف بزنی. چه می خواهی بگویی؟ما یک ساعت و نیم این بیزنس را به تو معرفی کردیم و تو چطور می خواهی آنرا به دیگران معرفی کنی؟ ممکن نیست. پس بهتر است که از آنها نپرسی چونهیچکس تصویر خوبی از بازاریابی شبکه ای ندارد.

- به آنها می گویمکه بازاریابی شبکه ای نیست و بیزنس بسیار خوبی است: چه می خواهی بگویی؟ هرچه بگویی خانواده ات می گویند که چک و این چیزها را نشان بده. من خودمتجربه دارم می دانم.

- فکر می کنم و ظرف دو روز خبر می دهم: اگربخواهی اینطوری فکر کنی در هیچ بیزنسی موفق نمی شوی. اگر بخواهی یکرستوران باز کنی اول باید آشپز و اینها را استخدام کنی. اول که دنبالمشتری نمی روی و بعد غذا بپزی. در هر حال تصمیم با خودت است اگر بخواهی باکسی مشورت کنی فقط کار خودت را خراب می کنی. توصیه من این است که همینالان بیزنس را شروع کنی و جلسه باید و نبایدها را برایت بگذاریم. اگر هنوزفکر می کنی که باید به این قضیه فکر کنی اشکال ندارد اما با هیچکس درموردآن حرف نزن یا مشورت نگیر. این تجربه شخصی من است.

یکبار دیگر تکرار می کنیم:

بازاریابیزنجیره ای راه خوبی برای پول درآوردن نیست پس از آن دور بمانید. اینکارفقط شما، دوستانتان و کشورتان را تخریب می کند. شما قربانی نباشید. لطفاًخانواده و دوستانتان را از بین نبرید. حتی در سمینارها و جلسات پرزنت همبه هیچ وجه شرکت نکنید.

منبع: mardoman.net
تصویر
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

Re: شرکتهای هرمی: سراب یا واقعیت؟

پست توسط HITMAN_KU »

عزیزم فقط سرابندو سراب و سراب صمیمی ترین دوستم جلوی چشمم با این کثافتها نابود شد.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”