مشکلات سنترال کلابس

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1138 بار
سپاس‌های دریافتی: 1124 بار

مشکلات سنترال کلابس

پست توسط salam_2407 »

سلام دوستانتصویر
واقعا دلم برا سنترال و بچه های گلش تنگ شده بودتصویر
من 3تا مشکل برای سنترالم پیش اومده :
1- از روز شنبه 9 مرداد 1389 16:38 تا روز شنبه 16 مرداد 1389 08:09 امکان ورود به سنترال برای من موجود نبود که این را حتی به وسیله ایمیل به آقا مهمدی هم گفتم که ایشون فرمودند سایت مشکلی نداره بعدش هم با اپراتور شبکه سرویس دهنده اینترنت خودم تماس گرفتم و متوجه شدیم از اونجاست که تا درست بشه این همه وقت طلبید
2-دیگه اینکه من وفتی وارد سایت میشم و یوزرنیم و پسورد را هم وارد میکنم به محض اینکه روی لینکی کلید میکنیم از سایت خارج میشیم و تو صفحه باز شده هم نوشته ابتدا به سایت وارد شوید تا از امکانات سایت بهرمند شوید حتی وقتی هنگام ورود تیک شناسایی خود کار را هم میزارم همینجوریه تصویر
سوم اینکه وقتی روی لینکی کلیک کردی تا پستی را باز کنی بعد از لود شدن کامل صفحه یک مرتبه سفید میشه و دوباره باید ریفرش کنی تا محتویات صفحه مشخص بشوند
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

Re: مشکلات سنترال کلابس

پست توسط abdolmahdi »

salam_2407 نوشته شده:سلام دوستانتصویر
واقعا دلم برا سنترال و بچه های گلش تنگ شده بودتصویر
من 3تا مشکل برای سنترالم پیش اومده :

2-دیگه اینکه من وفتی وارد سایت میشم و یوزرنیم و پسورد را هم وارد میکنم به محض اینکه روی لینکی کلید میکنیم از سایت خارج میشیم و تو صفحه باز شده هم نوشته ابتدا به سایت وارد شوید تا از امکانات سایت بهرمند شوید حتی وقتی هنگام ورود تیک شناسایی خود کار را هم میزارم همینجوریه تصویر
سوم اینکه وقتی روی لینکی کلیک کردی تا پستی را باز کنی بعد از لود شدن کامل صفحه یک مرتبه سفید میشه و دوباره باید ریفرش کنی تا محتویات صفحه مشخص بشوند

با سلام
مشكل دوم و سومت را با عوض كردن اكسپلوررت ميتوني حل كني. مثلا" از Fire fox استفاده كن. مشكل اولت هم خدا را شكر قبلا" حل كرده اي. تصویر
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”