به این میگن سربازی!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

به این میگن سربازی!!!

پست توسط javadfakoori »

<!-- body {background-color: white; font-family: "Tahoma"; font-size: x-small;direction: rtl} -->تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2998 بار
سپاس‌های دریافتی: 405 بار

Re: به این میگن سربازی!!!

پست توسط رضاخان »

حتما جشنی مراسمی چیزی بوده وگرنه اینهمه تدارک برای یه ناهار خیلی اغراق به نظر میرسه
مثل هتل میمونه اونم از نوع 5 ستاره4
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12104 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

البته اینا سربازی مثل ما ندارن !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

اینها حقوق بگیران رسمی ارتش آمریکا هستند، نه سرباز وظیفه!
البته از این خبرها هم نیست، احتمالا یا این تصاویر مربوط به جشن و مراسم خاصی هست، یا تصاویر تبلیغاتی ارتش. چون ارتش آمریکا برای جذب نیرو زیاد در آمریکا تبلیغ میکنه.

ولی خب، دلشون به انی خوش نباشه، به چی خوش باشه؟! بدبخت ها رو می فرستند به سرزمینی که هزاران کیلومتر با کشور خودشون فاصله داره. جونشون رو اونجا در معرض خطر قرار میدند، بدون اینکه اصلا بدونند برای چی دارند می جنگند. یکی برای ناموسش میجنگه، یکی برای کشورش، یکی برای دینش؛ اینها نمی دونند برای منافع کشورشون دارند می جنگند، برای منافع یک عده سرمایه دار مفت خور دارند می جنگند، برای دموکراسی و انسانیت (!!) دارند می جنگند، یا چیز دیگه؟! خب وقتی هدف برای این بدبخت هایی که باید اونجا جون بدند، معلوم نیست؛ حداقل باید یک پولی، یک امکاناتی چیزی براشون فراهم بشه، که بگن حداقل شغلمون اینه، از این راه تامین معاش می کنیم. مثل کسی که در نقش یک بادیگارد هست، و هدف از حفاظت از جان مشتری براش مهم نیست، شغلش همینه، یا یک وکیل که بی گناه یا با گناه بودن موکل زیاد براش مهم نیست، پول میگیره که از موکلش دفاع کنه. در همچین شرایطی، اگر دستمزد و امکانات کفایت نکنه، دیگه انجام اون کار برای فرد توجیه نداره!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

اینها حقوق بگیران رسمی ارتش آمریکا هستند، نه سرباز وظیفه!

و اکثرا قشر نه چندان بالای طبقه اجتماعی ایالات متحده هستند.

اینها نمی دونند برای منافع کشورشون دارند می جنگند، برای منافع یک عده سرمایه دار مفت خور دارند می جنگند، برای دموکراسی و انسانیت (!!) دارند می جنگند، یا چیز دیگه؟!

تبلیغات استخدامی در ارتش ایالات متحده بسیار رنگی و هالیوودی است ، این به کنار ؛ برای بالا رفتن روحیه قبل از اعزام برنامه های

مختلف عقیدتی برای آن ها اجرا می شود ، مجری و شو من هایی که دقیقا روحیه جوانان را هدف قرار گرفتند ...

سربازان فکر می کنند برای مبارزه با تروریسم و نازیبایی ها می جنگند و به نوعی خود را فرزندان مسیح می دانند که هدیه دموکراسی را

به ارمغان می آورند .

برای قضاوت صحیح تر باید در فضای یک سرباز اعزامی به خط مقدم قرار بگیرید!

تصویر تصویر تصویر

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

سلام خدمت عزیزان سنترالی تصویر

دوست من اگه می خواهید بدونید سربازی یک آمریکایی یعنی چه، برید فیلم The Hurt Locker رو ببینید و بعد بیاید با این تصاویر مقایسه کنید و نظرتون رو بگید.

من تا زمانی که این فیلم رو ندیده بودم شاید درک نمی کردم که چرا این فیلم جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردان رو در اسکار 2009 مال خودش کرد. دست خانم بیگالو درد نکنه، باید پاداش خدمتش به ارتش آمریکا و نظام آمریکا رو می گرفتتصویر. توجیه حضور نظامی در عراق، نشان دادن چهره فداکارانه سرباز آمریکایی و ...

اما چند مورد در این فیلم برای من جالب بود و باعث شد مواردی برام روشن بشه و یا بهتره بگم به یقین برسم.
1- اینکه چرا سربازای آمریکایی راحت به مردم عادی شلیک می کنن، علیرغم چیزی که در فیلم نشان داده شد.
2- اینکه چرا واقعا یک سرباز آمریکایی به جایی میرسه که می خواد خودکشی کنه؟ شما که فکر نمی کنید از غذاهای بالا باشه تصویر
3- اینکه چرا باید این مقدار زیاد به سربازان رسیدگی کرد، جوری که شما فکر می کنید اونها تو هتل هستند.
و ...

چند مورد رو هم در آخر اضافه کنم، فکر می کنید الان در عراق و افغانستان چه خبره؟
فکر می کنید چرا آمریکایی ها قصد خروج از این کشورها رو ندارن؟
فکر می کنید چرا نظامی ها خودشون هم مایل نیستند از این کشورها خارج بشن؟
فکر می کنید چرا آمریکا به ایران حمله نمی کنه؟
اگه تحقیقی راجع به نحوه حضور آمریکایی ها در عراق و افغانستان داشته باشید، جواب این چرا ها رو پیدا می کنید.
می فهمید که اونها به گروههایی از طالبان پول می دن تا بزارن تجهیزات نظامی از مناطق حساس رد بشه
می فهمید که بودجه های کلان نظامی که برای این کشورها می گیرن صرف چه مواردی میشه و چجوری همه اونها از بالا تا پایین سهم خودشون رو از این بودجه ها بر می دارن
متوجه می شید که چرا از بودن در افغانستان راضی هستند.
می بینید که تجهیزات نظامی اونها رو الان در گمرک (تهران) با چه قیمتی می تونید تهیه کنید.
اونهایی که فیلم سربازان بوفالو رو دیدن الان کاملا متوجه شدن چی دارم می گم.
تو عراق و منطقه خزراء چه امپراطوری برا خودشون درست کردن.

حالا زمانی آمریکا دست به یک اقدام دیگه می زنه که برای نظامی ها مناقع اون اقدام از مضراتش بیشتر باشه، و البته برای سرمایه دار ها. (این آخری جواب حجم انبوه تبلیغات جنگی دوستان در چند مدت اخیر تو سنترال بودتصویر)
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”