سلام خدمت عزیزان سنترالی

دوست من اگه می خواهید بدونید سربازی یک آمریکایی یعنی چه، برید فیلم The Hurt Locker رو ببینید و بعد بیاید با این تصاویر مقایسه کنید و نظرتون رو بگید.
من تا زمانی که این فیلم رو ندیده بودم شاید درک نمی کردم که چرا این فیلم جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردان رو در اسکار 2009 مال خودش کرد. دست خانم بیگالو درد نکنه، باید پاداش خدمتش به ارتش آمریکا و نظام آمریکا رو می گرفت

. توجیه حضور نظامی در عراق، نشان دادن چهره فداکارانه سرباز آمریکایی و ...
اما چند مورد در این فیلم برای من جالب بود و باعث شد مواردی برام روشن بشه و یا بهتره بگم به یقین برسم.
1- اینکه چرا سربازای آمریکایی راحت به مردم عادی شلیک می کنن، علیرغم چیزی که در فیلم نشان داده شد.
2- اینکه چرا واقعا یک سرباز آمریکایی به جایی میرسه که می خواد خودکشی کنه؟ شما که فکر نمی کنید از غذاهای بالا باشه

3- اینکه چرا باید این مقدار زیاد به سربازان رسیدگی کرد، جوری که شما فکر می کنید اونها تو هتل هستند.
و ...
چند مورد رو هم در آخر اضافه کنم، فکر می کنید الان در عراق و افغانستان چه خبره؟
فکر می کنید چرا آمریکایی ها قصد خروج از این کشورها رو ندارن؟
فکر می کنید چرا نظامی ها خودشون هم مایل نیستند از این کشورها خارج بشن؟
فکر می کنید چرا آمریکا به ایران حمله نمی کنه؟
اگه تحقیقی راجع به نحوه حضور آمریکایی ها در عراق و افغانستان داشته باشید، جواب این چرا ها رو پیدا می کنید.
می فهمید که اونها به گروههایی از طالبان پول می دن تا بزارن تجهیزات نظامی از مناطق حساس رد بشه
می فهمید که بودجه های کلان نظامی که برای این کشورها می گیرن صرف چه مواردی میشه و چجوری همه اونها از بالا تا پایین سهم خودشون رو از این بودجه ها بر می دارن
متوجه می شید که چرا از بودن در افغانستان راضی هستند.
می بینید که تجهیزات نظامی اونها رو الان در گمرک (تهران) با چه قیمتی می تونید تهیه کنید.
اونهایی که فیلم سربازان بوفالو رو دیدن الان کاملا متوجه شدن چی دارم می گم.
تو عراق و منطقه خزراء چه امپراطوری برا خودشون درست کردن.
حالا زمانی آمریکا دست به یک اقدام دیگه می زنه که برای نظامی ها مناقع اون اقدام از مضراتش بیشتر باشه، و البته برای سرمایه دار ها. (این آخری جواب حجم انبوه تبلیغات جنگی دوستان در چند مدت اخیر تو سنترال بود

)