عکس/ جرج بوش در چهلستون اصفهان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

عکس/ جرج بوش در چهلستون اصفهان

پست توسط kandoo »

شبکه خبر دانشجو: ایران در زمان رژیم پهلوی یکی از نزدیک ترین متحدان آمریکا در جهان محسوب می شد و بین شاه و سیاستمداران آمریکایی (خصوصاً جناح جمهوری خواه) روابط گرم و دوستانه ای برقرار بود.
این عکس مربوط به سفر جرج بوش پدر به ایران در اردیبهشت ماه سال 1356 است که او را در چهلستون اصفهان نشان می دهد. جرج بوش پدر حدوداً سه سال پس از این تاریخ به معاونت اول ریاست جمهوری آمریکا و حدوداً 11 سال پس از این تاریخ به ریاست جمهوری آمریکا رسید و در زمان این سفر یکی از اعضای ارشد حزب جمهوری خواه محسوب می شد. نعمت الله نصیری (رئیس ساواک) هم در این عکس دیده می شود:

تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

Re: عکس/ جرج بوش در چهلستون اصفهان

پست توسط میهن پرست »

خوب امریکا با این همه قدرت حسرت به دل داشتن یکی از این بنا های تاریخی مونده و اوج تمدنش بر میگرده به 300 سال پیش :::P
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

میهن پرست نوشته شده:خوب امریکا با این همه قدرت حسرت به دل داشتن یکی از این بنا های تاریخی مونده و اوج تمدنش بر میگرده به 300 سال پیش :::P

!!تمدن 300 ساله!!
البته اگه چیزی رو که بر مبنای کندن پوست کله سرخپوستان بومی ساکن آمریکا و در غل و زنجیر کردن سیاهان آفریقا و به برده بردن آنها به آمریکا برای کار اجباری بنا شده است را بتوان تمدن نامید.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

پست توسط shaman »

salam دوست عزیز :razz:
بعید میدونم حسرت این بنارو اینجوری که شما داری میگی‌ بخورن وقتی‌ ۴۰ ساله پیش تونستن پرچم کشورشونو روی کرهٔ ماه بزارن و من ایرانی‌ و هر انسان دیگیی‌ به این امر افتخار می‌کنه، یکم به قاضیا منطقی‌ تر فکر کنیم خیلی‌ بهتره
ways of the West
wisdom of the East
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط میهن پرست »

عجب کاشتن پرچم روی ماه چه ربطی به ابنیه تاریخی و فرهنگی داشت.اگر کره ی ماه رو تسخیر کنن باز هم ارزش تخت جمشید رو نخواهد داشت.ما تمدن بشری رو ساخیتیم دوست عزیز و حالا این کشور تازه به دوران رسیده برای ما از تمدن و فرهنگ و حقوق بشر حرف میزند.در کل بحث رو ادانه ندید خواهشا.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

پست توسط shaman »

دوست من ما تمدن بشریرو برای همهٔ آدما ساختیم روزی که انسان بوجود اومد مرزو کشوری وجود نداشت هم ایران خونهٔ منو شماست هم آمریکا هم همجای دگهٔ، جهان ارزش تخت جمشید بسیار زیاده ولی‌ از نظر من قدم گذاشتن روی یه کرهٔ دیگه برای اولین بر توسط بشر ارزشش خیلی‌ بالاست من نخواستم باهم اینارو مقایسه کنم یه مثال ساده زدم. با فکر کردن و استفاده از علم و پیشرفت دیگران بجای شاخو شونه کشیدنو مسخره کردنشون تونستن پیشرفتییو با همین تاریخ کمشون بکنن که بشرو الان به اینجا برسونه و ابرقدرت جهان باشن . می‌تونم بپرسم چرا بحثو ادامه ندم؟
ways of the West
wisdom of the East
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط میهن پرست »

دوست من کسی منکر پیشرفت های امریکا نیست اما باید بدونی تاریخ تمدا رو میسازه و از این لحاظ امریکا حرفی برای گفتن نداره و بنده هم اشاره کردم امریکایی ها خیلی دوست دارن یکی از این بنا ها داشته باشن.انشالله ما هم در سالهای اینده بتونیم به کره ماه برسیم.
اما مقایسه این دو به نظر خود شما هم درست نیست.بنده از این لحاظ گفتم بحث ادامه پیدا نکنه.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

من فکر میکنم اینکه در زمانهای قدیم ما چی بودیم دیگه خیلی مهم نیست چون ما واقعا از اونی که بودیم فاصله گرفتیم و در خیلی موارد از اروپایی ها و آمریکاییها و خیلی کشورهای دیگه بسیار عقبتریم .
مثال میزنم :ایرانیهای باستان برای اینکه حرمت خاک رو حفظ کنن مرده هاشون رو دفن نمیکردند بلکه روی بلندی و در جایی قرار میدادند تا پرنده ها گوشت اون رو بخورند .بعد استخوانهای اونها رو در یه محفظه به نام استودان که توی سنگ میتراشیدن قرار میدادن و درش رو می بستن .منظورم احترام به طبیعت و خاکه نه چیز دیگه . اما حالا شما با اتومبیل توی جاده های خودمون حرکت کن و کنار جاده رو نگاه کن مثل یه ذباله دان بزرگ و طولانیه که مثل اینه هرکی تا اونجا که از دستش بر می اومده سعی در پر کردن این زباله دان داشته و داره .حالا توی جاده های اروپایی حرکت کن و ببین کی متمدن تره .وضعیت جنگلها و کوهها و کویرمون هم کاملا مشابهه همینه. شما تعداد سازمانهای غیر دولتی خیریه توی آمریکا و اروپا رو با ایران مقایسه کن ،فرهنگ ترافیک خودمون رو در نظر بگیر ،احترام گذاشتن به قانون و حقوق دیگران خودمون رو در نظربگیر و ... اینها رو گفتم که بگم ما بهترین اجداد رو داشتیم و داریم بهترین بناهای تاریخی رو شاید داشته باشیم ولی اینا نمیتونه نشونه متمدن بودن آدمای این نسل باشه . تمدن در بنا و سنگ و مجسمه خلاصه نمیشه بلکه امتدادش توی ذهن و زندگی آدمهای هر نسل میتونه نشونه متمدن بودن اون نسل باشه .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

پست توسط kandoo »

من بعد از دیدن این عکس از این حسرت خوردم که در اون زمان چگونه فرهنگ و تمدن و کشورمان در جهان نام آور بود و نخبه گان میهن مان واقعاً بهترین برنامه‌ها و طرحها را برای شناساندن هر چه بیشتر ایران و ایرانی‌ تهیه میکردند ، افسوس
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”