مهم: ایران به روسیه پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم هسته ای داد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 198
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۵۱ ب.ظ
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

مهم: ایران به روسیه پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم هسته ای داد

پست توسط kandoo »

تصویر


مسکو، 4 شهریور، خبرگزاری «ریانووستی»/ ایران به روسیه پیشنهاد کرد برای تامین سوخت هسته ای نیروگاه اتمی بوشهر و نیروگاه های اتمی که در آینده ساخته می شوند، تحت مجوز روسیه کنسرسیوم هسته ای تشکیل دهند. به گزارش خبرگزاری "ایرنا" این مطلب را "علی اکبر صالحی" رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بیان کرده است.
به گفته صالحی در حال حاضر مسکو در حال بررسی این پیشنهاد است. صالحی همچنین تصریح کرد که ایران قصد ندارد تمامی سوخت هسته ای را در داخل کشور تولید کند.
یادآوری می شود که نیروگاه اتمی بوشهر روز شنبه 30 مرداد مرحله راه اندازی فیزیکی خود را آغاز کرد. این نیروگاه توسط کارشناسان روس در ایران ساخته شده است. ایران پس از سه دهه توفیق پیدا کرد که نخستین نیروگاه اتمی خود را افتتاح کند.
جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت امسال با امضای توافقنامه تهران با حضور ترکیه و برزیل، آمادگی خود را برای مبادله اورانیوم سه و نیم درصد غنی سازی شده با اورانیوم بیست درصد غنی سازی شده به منظور استفاده در رآکتور تحقیقاتی تهران اعلام کرد.
در 26 مرداد رییس‌جمهور ایران قانونی را ابلاغ کرد که بر اساس آن دولت این کشور موظف است در خصوص تحویل سوخت راکتور آموزشی درمانی تهران، غنی سازی 20درصد را به منظور تحویل سوخت راکتور مذکور استمرار بخشیده و صفحه‌های سوخت مورد نیاز راکتور تهران را تهیه کند.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 198
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۵۱ ب.ظ
محل اقامت: خانه
سپاس‌های ارسالی: 636 بار
سپاس‌های دریافتی: 561 بار

Re: مهم: ایران به روسیه پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم هسته ای داد

پست توسط kandoo »

تصویر

روسیه ایجاد مرکز تولید سوخت نیروگاهی در ایران را محتمل می داند
مسکو، 4 شهریور، خبرگزاری «ریا نووستی»/ یک مقام آگاه نزدیک به روند مذاکراتی ضمن تفسیر سخنان امروز طرف ایرانی اعلام کرد که روسیه امکان ایجاد توان تولیدی سوخت برای نیروگاه های اتمی در ایران را حذف نمی کند.

وی با اشاره به سخنان "علی اکبر صالحی" رییس سازمان انرژی اتمی ایران در خصوص تاسیس کنسرسیوم مشترک تولید سوخت نیروگاه های اتمی در ایران با روسیه گفت: "اگر در باره آینده صحبت کنیم می توان گفت که تولید مرکز مونتاژ سوخت در خاک ایران امکان پذیر است".

یادآوری می کنیم که صالحی اعلام کرد که ایران به روسیه پیشنهاد کرد برای تامین سوخت هسته ای نیروگاه اتمی بوشهر و نیروگاه های اتمی که در آینده ساخته می شوند، تحت مجوز روسیه کنسرسیوم هسته ای تشکیل دهند. به گفته صالحی در حال حاضر مسکو در حال بررسی این پیشنهاد است.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”