تنها درایران: دویست هزار= دو هزار
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
- سپاسهای ارسالی: 2466 بار
- سپاسهای دریافتی: 8401 بار
تنها درایران: دویست هزار= دو هزار

ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: تنها درایران: دویست هزار= دو هزار
ببخشید ولی شما دارید یک اشتباه می کنید
من خودم که محسن صنعتی( مالک کلاسهای کنکور 7 استاد و دانش نوین و در رابطه با کلاس های کنکور ماهان و مدرسان شریف که حتی برای کلاس های نکته و تست هم اساتید برجسته این کلاس کنکور ها رو برامون از تهران اورد که تو رتبه هامون خیلی تاثیر داشت) که اگر بشناسید استاد و مشاورم بوده برام توضیح داده .
این عددی که زده تو عکس 2619 رتبه کل در سهمیه هست یعنی در بین رنج 1 تا 227820به تعداد 2619 نفر از سهمیه استفاده کردند و از شما جلو افتادند که چیزهای مختلفی رو شامل میشه و الا ایشون رتبشون همون 230398هست
من خودم که محسن صنعتی( مالک کلاسهای کنکور 7 استاد و دانش نوین و در رابطه با کلاس های کنکور ماهان و مدرسان شریف که حتی برای کلاس های نکته و تست هم اساتید برجسته این کلاس کنکور ها رو برامون از تهران اورد که تو رتبه هامون خیلی تاثیر داشت) که اگر بشناسید استاد و مشاورم بوده برام توضیح داده .
این عددی که زده تو عکس 2619 رتبه کل در سهمیه هست یعنی در بین رنج 1 تا 227820به تعداد 2619 نفر از سهمیه استفاده کردند و از شما جلو افتادند که چیزهای مختلفی رو شامل میشه و الا ایشون رتبشون همون 230398هست
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
آقا شما که کارشناسی به من بگو این آقا با این رتبه و معدل دیپلم ، دانشگاه قبول شده یا نه ؟؟؟ یا اینکه این بابا در آینده قراره چه رشته ای بخونه با این درصدهاش ؟
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
نه بابا ما و کارشناس؟
من فقط این اطلاعات رو از استادمون کسب کردم که خودش مشاور و صاحب نظر هستند والا ما کجا اون کجا
با این رتبه و معدل حتی اگر مجاز به انتخاب رشته شده باشه به غیر از شهرهای دور افتاده اونم پیام نور در بهترین حالت نمیتونه بیاره
چون بچه خواهر خودم با 37500 به زور پیام نور خارگ و کنگان آورد
من فقط این اطلاعات رو از استادمون کسب کردم که خودش مشاور و صاحب نظر هستند والا ما کجا اون کجا
با این رتبه و معدل حتی اگر مجاز به انتخاب رشته شده باشه به غیر از شهرهای دور افتاده اونم پیام نور در بهترین حالت نمیتونه بیاره
چون بچه خواهر خودم با 37500 به زور پیام نور خارگ و کنگان آورد
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
زمان ما معدل زیر 10 به عنوان مردودی شناخته میشد و باهاش فقط میشد توی همون سال درجا زد و لا غیر . ولی حالا مثل اینکه امکانات خیلی زیاد شده و با این معدل میشه توی کنکور دانشگاه شرکت کرد و انشاالله یه جایی قبول شده و آینده ساز این مملکت شد !!!!! . بابا ایول پیشرفت در آموزش عالی .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان