مطالب جالب، سرگرم کننده و خنده‌دار

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4726 بار
سپاس‌های دریافتی: 8756 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

رسوائی بزرگ در کویت
از چند سال پیش قانون شد که هیچ کویتی حق دریافت پاسپورت جدیدِ الکترونیکی نداره مگر بعد از آزمایش DNA
صدها نفر لو رفتند با آزمایش DNA که بچه های پدر و مادرهای ثبت شده ی خودشون نیستند بلکه به ملیتهای دیگه که بیشترشون سوری هستند تعلق دارند و با پرداخت رشوه و کلک و دروغ براشون تابعیت کویتی گرفته اند
تابعیت کویتی ارزش زیادی داره . میلیاردها تومن پرداخت میشه به فرد کویتی از وقتی که به دنیا میاد تا وقتی که بمیره (حقوقهای بالا , بیمه ی کامل , بازنشستگی زود هنگام با حقوق و مزایای بسیار زیاد , مسکن , حق مسکن , حق تأهل , حق اولاد , یارانه های بسیار بسیار زیاد , اعتبار بین المللی , آزادی سفر به بسیاری از کشورها بدون ویزا , ارزش بالای پول و غیره)
====================================
حالا امروز بمب خبری در روزنامه ها منفجر شده که حدود 400 هزار نفر از 1 ملیون و 300 هزار کویتی , کویتی نیستند و با جعل مدارک و رشوه و کلک و دروغ تابعیت گرفته اند
خیلیهاشون در پست و مقامهای بسیار بالا هستند
عده ای از نماینده های مجلس خواستار تست DNA همه ی ملت شده اند
میگن"جمعیت بقیه شیخ نشینها 5 برابر شده اما جمعیت کویتیها بیش از 10 برابر !!!!! که حاکی از دستکاری و جعل مدارک هست
یک کویتی 78 نفر فرزند ثبت کرده به اسمش !!!!!
عده ای از این تابعیت فروشها سالهاست که فرار کرده اند و رفته اند و کسی خبر نداره الان کجا هستند و زنده اند یا مرده

قبلاً هم درخواستِ آزمایش DNA داده شد اما از ترس فروپاشی بسیاری از خانواده ها و فاش شدنِ خیانتهای خانوادگی , این درخواست مدتی بعد از انجامش متوقف شد چون گفته بودند پاسپورتهای جدیدِ الکترونیکی به هیچ کویتی داده نمیشه مگر بعد از آزمایش DNA
پاسپورت در کویت چیز مهمی هست وگرنه تا آخر عمر باید بمونند توی این کویت کوچک

حالا معلوم نیست کار به کجا بکشه
باید صبر کرد و دید چی میشه
[External Link Removed for Guests]
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

Re: مطالب جالب، سرگرم کننده و خنده‌دار

تعطیلی زنجیره وار کارخانه های ایرانی همچنان با سرعت ادامه دارد

با بانوانِ محترم و آقایانِ محترم اهل کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی افغانستان حسابی با ادب و احترام برخورد کنید چون اینجوری که بوش میاد تا چند سال دیگه باید بریم کشور دوست و برادر , جمهوری اسلامی افغانستان برای کار

همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط مدافعان حرم »

اینقدر از هیاهوی جامعه خسته شدم که حال توضیح واجبات رو هم ندارم چه برسه به توضیح واضحات . ولی :

دوستان گرامی !

برای درمان بیماریهای صعب العلاج به طب سنتی ، گیاهی ، علفی ، چینی ، سوزنی و ... روی نیارید. درسته که متاسفانه ، سیستم پزشکی ما طوری عمل کرده که بیماران دیگه اعتماد گذشته رو بهش ندارند ، ولی روی اوردن به روشهای غیر علمی ، درصد ریسک خیلی بالاتری داره . تا جایی که تا الان که خدمت شما هستم ، به خاطر همین کار غلط ، مادر خانم بنده الان زیر خاکه و خاله یکی از دوستان هم حال بسیار وخیمی داره .

خلاصه نکنید آقا ! نکنید !
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 1772 بار
سپاس‌های دریافتی: 846 بار

پست توسط ho3ein2000 »

مدافعان حرم نوشته شده:اینقدر از هیاهوی جامعه خسته شدم که حال توضیح واجبات رو هم ندارم چه برسه به توضیح واضحات . ولی :

دوستان گرامی !

برای درمان بیماریهای صعب العلاج به طب سنتی ، گیاهی ، علفی ، چینی ، سوزنی و ... روی نیارید. درسته که متاسفانه ، سیستم پزشکی ما طوری عمل کرده که بیماران دیگه اعتماد گذشته رو بهش ندارند ، ولی روی اوردن به روشهای غیر علمی ، درصد ریسک خیلی بالاتری داره . تا جایی که تا الان که خدمت شما هستم ، به خاطر همین کار غلط ، مادر خانم بنده الان زیر خاکه و خاله یکی از دوستان هم حال بسیار وخیمی داره .

سلام
حاجی دمت گرم این که گریه دار بود
میگن میگرن و فلج و خلاصه همهچی رو درمان میکنیم
الله و اعلم
تو این شفته بازار اینم یه دکون واسه زرنگاتصویر
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

این زن ایتالیایی بعد از 117 سال زندگی , چند روز پیش بالاخره امتحانش در دنیا به پایان رسید و از دنیا رفت
3 قرن رو دید در زندگیش . قرن نوزدهم و بیستم و بیست و یکم چون در 29/11/1899 به دنیا اومد , 4 سال قبل از پرواز تاریخی برادران رایت
2 جنگ جهانی رو دید در عمرش
90 دولتِ ایتالیا رو دید
عکسهاش

مدافعان حرم نوشته شده:اینقدر از هیاهوی جامعه خسته شدم که حال توضیح واجبات رو هم ندارم چه برسه به توضیح واضحات . ولی :

دوستان گرامی !

سلام
طب سوزانی و طب سنتی و گیاهی در دانشگاهها تدریس میشه و اگر توسط افراد دارای صلاحیت انجام بشه نتایجش گاهی بهتر از طب مدرن هست .
حتی بسیاری از داروهای مدرن از گیاهان درست شده
متاسفانه در طب سوزنی و طب سنتی و گیاهی هم کلاهبرداری و شیادی وجود داره و عده ای سودجودی بی وجدان دست به این کارها میزنند که گاهی هم باعث شفای مریض میشه بإذن الله
در طب مدرن هم پزشکانی هستند که باوجود داشتن مدرک طبابت , در تشخیص بیماری و یا علاج دچار اشتباه میشن و حتی باعث صدمه های جبران ناپذیر و یا مرگ مریض میشند

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4786 بار
سپاس‌های دریافتی: 7077 بار

پست توسط bamn »

با هم بخندیم (1) :

تصویر پدر برای اولین بار دید که دخترش به جای دو ساعت ، یک ربع با تلفن حرف زد و قطع کرد . پرسید : کی بود؟ دختر گفت : اشتباهی گرفته بود!

تصویر قاضی : اگه جواب ندی پدرتو در میارم! متهم : خدا پدرتون رو بیامرزه ، پدر من خیلی وقته که توی زندانه!

تصویر یه دختر مسیحی میره پیش کشیش و میگه : ببخشید من هر وقت از جلوی آینه رد میشم به خودم میگم من چقدر خوشگلم ، آیا من گناه می کنم؟ کشیشه میگه : نه دخترم ، شما گناه نمی کنید ، اشتباه می کنید!

تصویر به یه نفر میگن چه کار کردی که ورشکست شدی؟ میگه : بادکنک می فروختم به شرط چاقو!!!

تصویر یکی میره کارت پستال فروشی و میگه : آقا کارتی دارید که روش نوشته باشه : تو تنها عشق منی! فروشنده میگه : آره! میگه : لطفاً 16 تا به من بدید!

تصویر روزی رضاشاه از روی شوخی دست بر جیب مدرس گذاشت و گفت : آقا عجب جیب بزرگی دارد! مدرس در حالی که تبسم می کرد گفت : بله جیب من بزرگ است ولی ته دارد . این جیب شماست که ته ندارد!  

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

با هم بخندیم (2) :

تصویر یه روز یه گنجیشکه با یه موتوری تصادف میکنه و بیهوش میشه . وقتی به هوش می یاد می بینه توی قفسه ، میزنه تو سرش و میگه : بیچاره شدم موتوریه مرد!

تصویر پدر : پسرم صبح چی می خواستی به من بگی؟ پسر : هیچی ، نمی خواستم بترسونمتون ، ولی معلم ریاضیمون گفته از این به بعد هر کس مساله ها رو غلط حل کنه تنبیه میشه!!!

تصویر یه نفر خسیس موبایل خرید ، صفرشو بست!

تصویر یه نفر رادیو گوش میداده ، رادیو می گفته : مسیر انقلاب به امام حسین بسته است . طرف میگه : خب بسته است که بسته است ، دیگه چرا قسم می خوری؟!

تصویر یه نفر یه بسته هزار تومنی می شمرده ، 250 تومان کم میاره!

تصویر بنان طفیلی از مشاهیر ظرفا عرب است که به شکم پروری و پرخوری معروف بود . از او سئوال کردند : از آیات قرآن کریم کدام را بیشتر دوست داری؟ بنان جواب داد : از آیه " ما لکم ان لا تاکلوا " (یعنی شما را چه می شود که نمی خورید؟) . گفتند : کدام دستور قرآن را بیشتر عمل می کنی؟ جواب داد : آیه " کلوا و اشربوا " (یعنی بخورید و بیاشامید) . گفتند : کدام دعای قرآن را همواره می خوانی؟ گفت : آیه " ربنا انزل علینا مائده من السماء " (یعنی ای پرودگار ما سفره طعامی از آسمان بر ما فرو فرست) . گفتند : از احادیث پیامبر (ص) کدام حدیث را اختیار کرده ای؟ گفت : حدیث " لو دعیت الی کراع لا جبت " ( یعنی اگر مرا به پاچه گوسفندی دعوت کنند هر آینه اجابت می کنم)  

صلوات

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

Re:

پست توسط مدافعان حرم »

MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:این زن ایتالیایی بعد از 117 سال زندگی , چند روز پیش بالاخره امتحانش در دنیا به پایان رسید و از دنیا رفت
3 قرن رو دید در زندگیش . قرن نوزدهم و بیستم و بیست و یکم چون در 29/11/1899 به دنیا اومد , 4 سال قبل از پرواز تاریخی برادران رایت
2 جنگ جهانی رو دید در عمرش
90 دولتِ ایتالیا رو دید
عکسهاش

دوستان گرامی !

سلام
طب سوزانی و طب سنتی و گیاهی در دانشگاهها تدریس میشه و اگر توسط افراد دارای صلاحیت انجام بشه نتایجش گاهی بهتر از طب مدرن هست .
حتی بسیاری از داروهای مدرن از گیاهان درست شده
متاسفانه در طب سوزنی و طب سنتی و گیاهی هم کلاهبرداری و شیادی وجود داره و عده ای سودجودی بی وجدان دست به این کارها میزنند که گاهی هم باعث شفای مریض میشه بإذن الله
در طب مدرن هم پزشکانی هستند که باوجود داشتن مدرک طبابت , در تشخیص بیماری و یا علاج دچار اشتباه میشن و حتی باعث صدمه های جبران ناپذیر و یا مرگ مریض میشند

علی برکت الله
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

هم بخندیم (3) :

تصویر پدر : پسر جان ، چون وارد شانزده سالگی می شوی ، امکان دارد دوستانت تو را گول بزنند و به تو سیگار تعارف کنند ، مبادا قبول کنی! پسر : نه ، پدر ، مطمئن باش ، چون من دو سال پیش سیگار رو ترک کردم!

تصویر از دختره می پرسند : نامزدت چه شکلیه؟ میگه : مثل اسب نجیب ، مثل پلنگ مهربون ، مثل شیر قوی ، مثل عقاب تیزبین . دوستش میگه : کی میریم باغ وحش نامزدت رو ببینیم!

تصویر مادره به بچه اش میگه : میدونم شیطون گولت زد و موهای سر خواهرت رو کشیدی! بچه میگه : آره ، ولی لگدی که توی دلش زدم ابتکار خودم بود!

تصویر به نیوتن گفتند : چرا از افتادن سیب تعجب کردی؟ گفت : آخه من زیر درخت گلابی نشسته بودم!

تصویر از یه نفر می پرسن : پارسال روز زن چه کادویی به زنت دادی؟ میگه : بردمش کیش! میپرسن : امسال چه کار می کنی؟ میگه : میرم از کیش میارمش!

تصویر روزی هارون الرشید برای تفریح به دارالمجانین رفت . در میان دیوانگان جوان با متانت و آرامی را مشاهده کرد . با او مشغول صحبت شد و به گمانش رسید که آوردن این جوان به دیوانه خانه ظالمانه بوده است . در این هنگام خلیفه شرابی طلبید و خود جامی آشامید و جامی به جوان داد . جوان از گرفتن شراب خودداری کرد . هارون اصرار کرد تا جام شراب را بگیرد . جوان گفت : تو شراب می نوشی که مثل من شوی ، اگر من بنوشم مثل چه کسی خواهم شد؟ هارون خندید و امر کرد آزادش کنند .

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

هم بخندیم (4) :

تصویر یه نفر میره عیادت یکی از دوستاش ، موقع رفتن به اقوام حاضر میگه : تو رو خدا مثل دفعه قبل نکنید که مریضتون مرد و ما رو خبر نکردید!

تصویر یه نفر یه سکه میندازه توی هوا ، شیر میاد ، فرار می کنه!

تصویر گرگه میره در خونه بزبز قندی ، در میزنه ، میگه : منم مادرتون ، غذا آوردم براتون! خرسه میاد در رو باز می کنه و میگه : بابا ، پدر من رو در آوردی! اونا ده ساله که از اینجا رفتند!!!

تصویر یه نفر با نامزدش توی پارک قدم می زده ، دختره میگه : عزیزم ، فکر می کنی اگه این درخت کاج زبون داشت الان به ما چی می گفت؟ پسره میگه : می گفت من بلوطم ، کاج نیستم!

تصویر به یه پیرزنه میگن : ننه ، شوهرت بدیم یا ببریمت مکه؟ میگه : ننه ، مکه که فرار نمی کنه!

تصویر ابن جوزی از خطبای معروف زمان خود بود . بالای منبری رفت که از سه پله برخوردار بود تا برای مردم سخنرانی کند . زنی از پایین منبر بلند شد و مساله ای از او سئوال کرد . ابن جوزی گفت : نمی دانم . زن گفت : تو که نمی دانی چرا سه پله از دیگران بالاتر نشسته ای؟ ابن جوزی گفت : این سه پله را که من بالا نشسته ام به آن اندازه ای است که می دانم و شما نمی دانید . من به اندازه معلوماتم بالا رفته ام ، اگر می خواستم به اندازه مجهولاتم بالا بروم باید منبری درست کنم که تا فلک الافلاک بالا می رفت!

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

هم بخندیم (5) :

تصویر از یه نفر می پرسن : چرا جورابات یکیش قرمزه یکیش آبیه؟ میگه : چه می دونم والا ، یکی همین جوری هم تو خونه دارم!

تصویر سه راه برای پولدار شدن : 1- بابات برات پول در بیاره 2- بابای مردم رو در بیاری تا پولدار بشی 3- بابات دربیاد تا پول در بیاری!

تصویر یه نفر به دوستش میگه : من یه تمساح پیدا کردم ، چه کارش کنم؟ دوستش میگه : ببرش باغ وحش . فردا دوستش میگه : بردیش؟ میگه : آره ، امروز هم می خوام ببرمش سینما!

تصویر یه نفر با بچه اش گرگم به هوا بازی می کرده ، جوگیر میشه بچه اش رو می خوره!

تصویر معلم : احمد ، اگر مادرت به تو بگوید نصف پرتغال را می خواهی یا هشت شانزدهم آن را کدام را انتخاب می کنی؟ احمد : نصف پرتغال را . معلم : مگر نمی دانی که نصف پرتغال با هشت شانزدهم آن یکی است؟ احمد : چرا ، ولی پرتغالی که شانزده قسمت شده باشد دیگر قابل خوردن نیست!

تصویر روزی محمد شاه قاجار از حاج میرزا آقاسی پرسید : این حوض که جلوی عمارت تخت مرمر قرار گرفته است گنجایش چند کاسه آب را دارد؟ حاج میرزا آقاسی هرچه فکر کرد نتوانست جواب دهد . ناچار گفت : قربان من سواد کافی ندارم . بهتر است این را از حکما بپرسید . شاه امر کرد یک نفر حکیم آگاه را آوردند و شاه سئوال خود را تکرار کرد . حکیم گفت : قربان تا کاسه چه اندازه باشد؟ شاه با تعجب پرسید : منظورت چیست؟ حکیم گفت : اگر کاسه به اندازه نصف حوض باشد دو کاسه و اگر به اندازه ثلث آن باشد سه کاسه و اگر به اندازه ربع آن باشد چهار کاسه و اگر ... شاه وسط حرف حکیم پرید و گفت : کافی است بقیه را فهمیدم . و دستور داد به او انعام دادند .

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

هم بخندیم (6) :

تصویر در زندگی برای رسیدن به آزادی راه های مختلفی وجود دارد ، فقط باید قیمت آن را پرداخت : از رسالت 1000 تومان ، از شوش 2000 تومان!

تصویر زن از شوهرش می پرسه : از چی من بیشتر خوشت میاد . از صورت قشنگم یا هیکل متناسبم! مرد نگاهی به سر تا پای زنش می کنه و میگه : از اعتماد به نفست!

تصویر به یه گربه میگن : مدرکت چیه؟ میگه : پیش دانشگاهی!

تصویر سه نفر پلیس مخفی می شن ، الان ده ساله که نیروی انتظامی دنبالشون می گرده بهشون حقوق بده!

تصویر به یه نفر میگن : علی یارت! میگه : یار خودت ، ما تیممون تکمیله!

تصویر روزی خسرو پرویز به همسر خود گفت : پادشاهی چیز خوشی است اگر دائمی بود . همسرش گفت : اگر دائمی بود به تو نمی رسید!

صلوات

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”