مطالب جالب، سرگرم کننده و خنده‌دار

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4785 بار
سپاس‌های دریافتی: 7076 بار

Re: مطالب جالب، سرگرم کننده و خنده‌دار

پست توسط bamn »

دوستان عزیز ، حتماً تا به حال برایتان پیش آمده که درگیر یا شاهد دعواهای خانوادگی باشید .دعواهای خانوادگی گاهی منجر به ضرب و جرح و حتی قتل هم می شود . اما آیا تا به حال شنیده اید که یک خانواده جنگ جهانی به راه بیاندازند؟

بیشتر پادشاهان و ملکه های اروپایی در زمان آغاز جنگ جهانی اول از نسل ملکه ویکتوریا بودند یا با وی نسبت خانوادگی داشتند . جورج پنجم پادشاه انگلستان پسر ادوارد هفتم و نوه ملکه ویکتوریا بود که البته کاملاً بدیهی است . اما مادر ویلهلم دوم قیصر آلمان هم پرنسس ویکتوریا دختر ملکه ویکتوریا بود . ملکه الکساندرا همسر نیکلای دوم (تزار روسیه) دختر لویی چهارم گراندوک هسه دانمارک و شاهدخت آلیس ، یکی دیگر از دختران ملکه ویکتوریا بود . کنستانتین اول پادشاه دانمارکی الاصل یونان پسر جورج اول بود که خواهرانش با تزار الکساندر سوم و ادوارد هفتم ازدواج کرده بودند . خود کنستانتین هم با خواهر ویلهلم دوم یعنی پرنسس سوفیا ازدواج نمود و ...

اما هیچکدام از این نسبت های خانوادگی باعث نشد تا آنها از وقوع جنگ جهانی اول جلوگیری کنند!

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

هم بخندیم (7) :

تصویر معلم : وقتی می گویم دانش آموزان تکالیف خود را با میل انجام می دهند ، میل در اینجا چه کلمه ای است؟ دانش آموز : آقا اجازه ، حرف اضافه!

تصویر از یه نفر می پرسن : چرا پرنده ها زمستونها از شمال به جنوب پرواز می کنن؟ میگه : آخه پیاده خیلی راهه!

تصویر به یه نفر میگن : پاشو سحره . میگه : بذار بخوابم ، فردا خودم بهش زنگ می زنم!

تصویر شخصی میخی را برعکس به دیوار می زد ، دوستش به او رسید و گفت : داری اشتباه می کنی ، این میخ مال دیوار رو به روییه!

تصویر به یه نفر میگن : سگتون بچه ما رو گاز گرفته . میگه : اولاً سگ ما گاز نمیگیره ، دوماً ما سگمون رو همیشه می بندیم ، سوماً ما اضلاً سگ نداریم!

تصویر شهید مدرس در دو مورد نسبت به فرمانفرما مطالبی انتقادی گفته و ایراد گرفته بود . فرمانفرما توسط یکی از دوستان مدرس که با او نزدیک بود به مدرس پیغام می دهد که : خواهش می کنم حضرت آیت الله اینقدر پا روی دم من نگذارند . مدرس جواب می دهد : به فرمانفرما بگویید حدود دم حضرت والا باید مشخص شود زیرا من هر کجا پا می گذارم دم حضرت والاست!

صلوات

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط مدافعان حرم »

معتقدم شخصیت هایی که در فضای سینمایی ما ، کمی دغدغه اجتماعی و فرهنگی دارن و تو کارهاشون و صحبتهاشون این رو نشون میدن ، اگر هم از لحاظ مالی توانمند هستند ، برای مقبول افتادن در بین مردم و تأثیر گذاری بیشتر ، نباید تظاهر به اشرافی گری کنند . کاری به اینکه آیا لیاقت بهترین ها رو دارند و یا ندارند ، ندارم . میگم وقتی میبینی یه نفر در ظاهر مردمی عمل میکنه و فیلم و سریال میسازه ، از دید مخاطب عام و مردمی که توان مالی متوسط و پایین دارند ، حرفهای خوبش تأثیر گذاری کمتری خواهد داشت وقتی با یک بنز یا BMW 2016 تو انظار ظاهر بشه . یا مثلا تو انظار عموم سیگار بکشه .
از آدمهای تازه به دوران رسیده این کارها قابل تحمل هست ولی از آدمهای جا افتاده و صاحب نظر ، خیر !
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط مدافعان حرم »

یارو تو دولته . راجب واردات اجناس خارجی ازش سئوال کردن . گفت برای ما به صرفه تره . یعنی این مدل تدبیر و اداره مملکت تو حلقمه !
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

می دانید بزرگترین صادرات دانمارک قبل از جنگ جهانی اول چه بوده است ؟

صادرات پادشاه و ملکه!!!

یونانی ها بعد از اینکه از عثمانی مستقل شدند شاهی برای خود انتخاب کردند که نالایق از کار درآمد . پارلمان یونان وی را برکنار و از قدرت های اروپایی خواست شاهزاده ایی را برای حکومت بر یونان معرفی کنند! ، آنها هم یک شاهزاده دانمارکی را معرفی کردند که با نام جورج اول پادشاه یونان شد . نروژی ها هم بعد از اینکه از سوئد جدا شدند با یک همه پرسی رای به پادشاهی یک شاهزاده دانمارکی دیگر که با نام هاکن هفتم در سال 1908 بر تخت نشست دادند . هاکن هفتم در سال 1940 پس از اینکه نازی ها به کشورش حمله کردند در برابر آنها مقاومت سرسختانه ایی نشان داد و به یکی از اسطوره های تاریخ نروژ بدل شد در حالی که برادرش کریستیان دهم پادشاه دانمارک بعد از مقاومتی که به اندازه صرف یک صبحانه طول کشید کشورش را تسلیم آلمان کرد!

دانمارکی ها ملکه های زیادی هم صادر کردند مثلاً همسر ادوارد هفتم پادشاه انگلستان و دو تزار آخر روسیه یعنی الکساندر سوم و نیکلای دوم پرنسس های دانمارکی بودند!

البته خاندان پادشاهی پروس هم که تبدیل به قیصرهای آلمان متحد شدند دست کمی از دانمارکی ها نداشتند . شاهزاده هایی از این خاندان به حکومت بر رومانی و اسپانیا رسیدند!

صلوات

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4725 بار
سپاس‌های دریافتی: 8755 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

تیتر امروز روزنامه تجارت :
ایران بهشت گردشگرانِ خارجی میشود
یعنی خودِ ملتِ این کشور و گردشگرانِ خودِ این کشور تو جهنم هم باشند ( که هستند) مهم نیست .
اما باز هم جای شکرش باقیه . شاید از صدقه ی سر گردشگرانِ خارجی ملت هم فیض ببرند و امکانات رفاهیشون بیشتر بشه
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

هم بخندیم (8) :

تصویر دو تا پسر حوصله شون سر رفته بود ، یکیشون میگه : بیا شیر یا خط بندازیم ، اگه شیر اومد میریم دوچرخه سواری ، اگه خط اومد میریم پلی استیشن بازی کنیم . اگه سکه روی لبه اش ایستاد ، میریم درس می خونیم!

تصویر معلم : احمد ، اگه تو 200 تومان پول داشته باشی و برادرت 50 تومان آن را بردارد ، چقدر پول خواهی داشت؟ احمد : 300 تومان . معلم : چه جوری؟ احمد : چون آنقدر گریه می کنم که بابام 150 تومان دیگه بهم بدهد!

تصویر تهرونیه توی حج پرده خونه خدا رو میگیره و میگه : خدایا توبه ، دیگه برای غضنفر جک نمی سازم . یهو غضنفر میزنه روی شونش و میگه : داداش قبله از کدوم طرفه؟ تهرونیه داد میزنه : خدایا خاطره که می تونم تعریف کنم!

تصویر روز قیامت از چوپان دروغگو می پرسن : اسم؟ میگه : دهقان فداکار!

تصویر یه نفر به خونه میره به زنش میگه : همه پرده ها را بکن! زنش همه پرده ها رو می کنه . بعد بهش میگه : حالا بیا بشین میخوام باهات بی پرده صحبت کنم!

تصویر استاد شهریار با شعر نو مخالف بود و عقیده داشت مضامین جدید را باید با الفاظ متین و محکم بیان نمود . روزی شاعر نوپردازی پیش او رفته و شعر نو و بی قافیه ای را که ساخته بود برای استاد خواند و سپس از او خواست تا درباره شعر او اظهار نظر کند . استاد شهریار که نه میل داشت دل او را بشکند و نه حاضر بود بدون جهت تعریفی کرده باشد گفت : بسیار چیز خوبی است . آن وقتها که ما جوان بودیم چنین چیزهایی می گفتیم منتهی اسم آن را نثر می گذاشتیم!

صلوات

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط bamn »

هم بخندیم (9) : 

تصویر مجلس خواستگاری غضنفر ؛ دختر : من می خوام درس بخونم! غضنفر : اشکالی نداره ، من میرم یه ساعت دیگه میام! 

تصویر یارو میره زن بگیره ، بهش سفارش میکنن که بالای مجلس بشین و حرفای گنده بزن ، اون هم میره روی طاقچه میشینه و میگه : دایناسور ، فیل ، اژدها ، زرافه ... 

تصویر دختر زشتی به نامزدش گفت : شباهت من و خورشید چیه؟ نامزد گفت : به هردوتون نمیشه مستقیم نگاه کرد! 

تصویر آیا می دانید بزبز قندی اولین بز دیابتی تاریخ بوده!!! 

تصویر فالگیر : فردا شوهرتون می میره! زن : اینو که خودم هم می دونم ، بگو ببینم گیر پلیس می افتم یا نه؟! 

تصویر یکی از شاگردان علامه طباطبایی گوید : چندین سال قبل که به مشهد مقدس رفته بودم برای دیدن علامه طباطبایی به منزل او رفتم . دیدم در اتاق بر روی تشکی نشسته اند (زیرا طبیب دستور داده بود که به خاطر کسالت قلبی بر روی زمین ننشینند) . ایشان از روی تشک برخاستند و مرا به نشستن روی آن تعارف کردند ، من از نشستن خودداری کردم و مدتی هر دو ایستاده بودیم تا بالاخره فرمودند : بنشینید تا جمله ایی را عرض کنم . من هم ادب نموده و اطلاعت کردم و نشستم و ایشان نیز روی زمین نشستند سپس فرمودند : جمله ای را که می خواستم عرض کنم این است که آنجا که شما نشستی نرم تر است!  

صلوات

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

یه نفر بود مزخرفات زیاد میگفت
یه روز بحث زن گرفتن و خصوصیات زنِ خوب بود , گفت:
زنِ خوب باید مثل ماه باشه
گفتیم یعنی منظورت اینه که زیبا باشه ؟
گفت نه , باید مثل ماه باشه سرِ شب بیاد دَمِ صبح بره !!!

همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

رفتم یه جا پیرهن بخرم . دیدم صاحب مغازه نیستش
از میون اون همه کت وشلوار و پیرهن , یه پیرهن خوب انتخاب کردم و رفتم توی اتاق پرو و پوشیدمش
رو کردم اینطرف دیدم دیواره و آینه نداره , 90 درجه چرخیدم باز هم دیدم دیواره . دوباره 90 درجه چرخیدم دیدم دیواره !!!! , 90 درجه دیگه چرخیدم دیدم دربِ اتاق پرو هست !!!!!!!!....
یعنی چه ؟؟؟ با خودم گفتم عجب گیجی هست صاحب مغازه , اتاق پرو زده بدون آینه !!!!!...
از اتاق پرو اومدم بیرون , یه کم وایسادم صاحب مغازه اومد
گفتم آقا این اتاقه که همه طرفش دیوار و دره . گفت: پس توقع داشتی بی در و دیوار باشه ؟ نمیشه که
تو دلم گفتم اینو باش , به شوتُ الدّوله گفته زکی .

گفتم آخه بالاخره آدم باید خودش رو برانداز کنه دیگه . گفت خودش رو برانداز کنه که چی بشه ؟
با خودم گفته : عجب گیجُ السَّلطنه ای هست این بابا , هر چی هم بهش میگم باز هم حالیش نمیشه اتاق پرو آینه میخواد
با عصبانیت گفتم بابا مگه تو گیجی ؟ نمیفهمی بدون آینه آدم نمیتونه کارش رو درست انجام بده ؟ باید خودمون رو توی آینه ببینیم یا نه ؟ واقعاً که مغازه دار گیج تر از تو ندیدم . اتاق پرو زدی بدون آینه ؟؟؟, هر چی هم بهت میگم نمیفهمی , تو چجوری میخوای لباس بفروشی اینجا ؟؟؟!!! آخه مردم چطوری بدون پرو کردنِ این لباسها اونها رو بخرند ؟ واقعاً که , شوتی تو ؟ گیجی ؟ نمیفهمی ؟ یا کله ات آفتاب خورده ؟ نکنه بالا خونه رو اجاره دادی ؟ برو دکتر خودتو معالجه کن
با خونسردی گفت:اولاً اونی که بهش میگی اتاق, اتاق نیست و توالته , دوماً این لباسها لباسهای مردمه , سوماً اینجا لباسفروشی نیست و خشکشوئی هست , یه تابلو 3 متری هم زدیم بالای در مغازه روش نوشتیم خشکشوئی .
حالا من گیجم یا تو ؟ من شوتم یا تو ؟ من باید برم خودمو معالجه کنم یا تو ؟ من نمیفهمم یا تو ؟ من بالا خونه رو اجاره دادم یا تو ؟ کله ی من آفتاب خورده یا تو ؟
از خجالت و شرمندگی مردم .
====================================
10 سال از اون ماجرا گذشته . توی عمرم یه همچین توپوزی نخورده بودم . از اون روز دیگه توی هر مغازه ای بخوام برم اول 100 بار تابلوش رو میخونم ببینم اینجا چی چیه و چی میفروشند و کارشون چیه
صفحه ای از خاطرات آقای حواس پرت

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط مدافعان حرم »

یارو میگه اگه فلانی انتخاب نمیشد از ایران میرفتم . خلاصه به سن طرف احترام گذاشتم جوابش رو ندادم .
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

در مصر به آهن قراضه و آهن اوراقی میگن خُردَة (khorda)

به ماشین قراضه و ابوطیاره هم میگن خُردة
از این به بعد میتونین به ایرانخودرو بگین ایرانخرده .
به خودرو وطنی هم میتونین بگین خرده وطنی

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”