مطالب جالب، سرگرم کننده و خنده‌دار

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4727 بار
سپاس‌های دریافتی: 8756 بار

Re: مطالب جالب، سرگرم کننده و خنده‌دار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

حنای گردانندگان دیگه رنگی نداره

پرده ها همه افتاده اما نه میرند نه از رو میرند
آخرین ويرايش توسط 1 on MOHAMMAD_ASEMOONI, ويرايش شده در 0.
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار

پست توسط مهاجر تنها »

MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:خبر روزنامه ی کیهان:
گلوبال ریسرچ:
آمریکا در سال 2015 ،۲۳ هزار بمب بر سر مسلمانان ریخته است
[External Link Removed for Guests]
==================================
حکومتِ امریکا که غیر مسلمان و کافر و جهانخوار و باطل هست و با درخواست یا موافقتِ حکومتهای منطقه بمب ریخته
خودِ حکومتهای مسلمان که ادعای حاکمیت الهی و نبوی و غیره دارند چند صد هزار بمب بر سر مسلمانان ریخته اند ؟؟؟
2 تا حکومت توی این منطقه هست که هر دوتاشون هم ادعا میکنند که فقط خودش حق هست و دومی باطل هست و هر دوتاشون هم برای بقا و گسترش هر کاری حاضرند انجام بدن.
از فدا کردن ملتهاشون و ثروتهای ملتهاشون گرفته تا حمله ی مستقیم به اسم دفاع , تا راه انداختن جنگ نیابتی و ارسال پول و اسلحه و نیرو برای این و اون و غیره و غیره
هر دوتاشون هم مراجع تقلیدشون میگن فقط ما درست میگیم !!!
چیزی که اولی میگه حلال اندر حلاله , دومی میگه گناه کبیره هست !!!
فقط خدا میدونه این دو تا چه بر سر ملتهاشون و ملتهای منطقه آوردند و خواهند آورد برای بقا و گسترش
اللهُم إهدي الّذینَ یَهتَدَون وَخُذ الّذین لایَهتَدون أخذَ عزیزٍ مُقتَدِر
خداوندا هدایت کن کسانی را که هدایت شدنی هستند و با قدرت و اقتدار بردار کسانی را که هدایت شدنی نیستند
سلام دوست عزیز همه مراجع بصورتی که شما فرمودید نیستند بعضیشون منتقد خیلی از اصولی در بحث حکومت هستند که
شاید عامه مردم فکر می کنند نظر مراجع می باشد والبته بخاطر مسائلی سکوت کردن زود قضاوت کردن خوب نیست هرچند که حقیر باشناختی که از شما دارم طبق مکتوباتتون قصد جمع بستن نداشتید
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 58 بار

پست توسط saeedp96 »

امروز یک صحنه قشنگی دیدم حال روحیمو خیلی خوب کرد.تقریبا از اوایل دی ماه یک جفت قمری اومدن با شاخه درختان بالای پکیچ لانه درست کردن.براشون یک ظرف غدای ارزن(تو گوگل دیدم )ویک ظرف اب پلاستیکی درست کردم بعد یه مدت ،اطمینان کردن امدن به دونه خوردن(واقعا لذت بخشه)بعد از 17 دی ماه تا امروز 6 بهمن روی تخم نشستن(فکر میکردم روی تخم نشستم)امروز متوجه شدم که زیاد توی لانه نمیشینند یک ساعت میشد که رفته بودن.حالم گرفته شد .از فرصت استفاده کردم قلاب گرفتم رفتم بالای پکیچ.اون وقت ،اون صحنه استثنایی دیدم یک جوجه خوشگل که خوابیده بود مشکی و زرد .قشنگ نبض بدنشون میدم سریع اومدم پایین به جوجه هم دست نزدم واقعا حالمو جا اوردم.خدایا شکرت
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

مهاجر تنها نوشته شده:

سلام دوست عزیز

همه مراجع بصورتی که شما فرمودید نیستند بعضیشون منتقد خیلی از اصولی در بحث حکومت هستند که
شاید عامه مردم فکر می کنند نظر مراجع می باشد والبته بخاطر مسائلی سکوت کردن زود قضاوت کردن خوب نیست هرچند که حقیر با شناختی که از شما دارم طبق مکتوباتتون قصد جمع بستن نداشتید

سلام علیکم

وجودِ این همه مراجع در جهان اسلام و این همه مذهب و فرقه خودش یک معضل بزرگ هست ولی هیچکدومشون حاضر نیستند حتی یک کلمه مطرح بشه که وجود اینهمه مذهب و مرجع اصلاً مشروعیت نداره چون امپراطوریهای اختصاصیشون زیر سوال میره و به خطر میافته و این چیزی هست که اصلاً براشون خوشایند نیست .

درسته که وسعتِ امپراطوریهاشون با هم فرق داره اما همگی بدون استثناء همه ی فکر و ذکرشون حفظ بقا و گسترش امپراطوریشون هست
مسلمانان کشته میشند به دست مسلمانان , میلیون میلیون , دهها میلیون آواره و مجروح و معلول و یتیم و بیوه و خانه خراب , پناه بردنِ صدها هزار مسلمان به غیر مسلمانان از شرّ مسلمانان , نابودی هزاران میلیارد دلار از ثروتها و درآمدهای مسلمانان , هیچکدوم اینها براشون مهم نیست
فقط میخوان بمونند و اگر بتونند گسترش پیدا کنند
هییییچ مشکلی از مشکلات مردم رو هم ندارند
ترفند جدیدشون:
روی منبرها داد میزنند :
به درد دل مردم برسید , مشکلات مردم رو حل کنید , مردم در مضیقه هستند .

حتی اونهاییشون که خودش مسبب مشکلات هستند هم همین رو میگن !!!!
عقل مردم و به بازی گرفتند
فقط زبان زور و فشار و تهدید حالیشون میشه و تکونشون میده

=============================

میدونین کِی بیدار میشند ؟
وقتی که عموم مردم از دین و مذاهبش و ازشون تا حدی متنفر بشند که در کوچه و خیابان بهشون حمله کنند و جرأت نکنند در بین مردم ظاهر بشند
و یا حتی کشته بشند به دست مردم خشمگین

وقتی هم که زمام امور ازشون گرفته بشه و کنترلی روی ثروتها و درآمدها نداشته باشند و امپراطوریهای اختصاصیشون سقوط کنه اونوقت فریاد میزنند اسلام در خطر است !!!!
اما امروز با این همه جنگ و کشتار و ویرانیِ بی سابقه در تاریخ اسلام , اسلام در خطر نیست از نظرشون چون امپراطوریهای اختصاصیشون در امانه
صبر کنین تا قیامت بشه , قیامتی بشه که بیا و ببین

همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major
Major

پست توسط مهاجر تنها »

سلام علیکم

وجودِ این همه مراجع در جهان اسلام و این همه مذهب و فرقه خودش یک معضل بزرگ هست ولی هیچکدومشون حاضر نیستند حتی یک کلمه مطرح بشه که وجود اینهمه مذهب و مرجع اصلاً مشروعیت نداره چون امپراطوریهای اختصاصیشون زیر سوال میره و به خطر میافته و این چیزی هست که اصلاً براشون خوشایند

علیکم السلام.
مبنا مرجعیت در تشیع خیلی متفاوته با مرجعیت در فرق دیگر لذا نباید بگوییم مراجع جهان اسلام که این مقال نمی گنجد مبانی و فروعی که داره توضیح بدم. اما راجع به فرق که گفتید هیچ یک از مراجع تشیع صاحب فرقه ای نو ظهور نیستند (فرقه و مذهب در اصول دین باهم اختلاف دارند و اختلاف ریشه ای در مبانی باهم دارند مانند ذات خداوند چگونه است )بلکه مراجع تشیع بنسبت مطالعات و زحماتی که در کسب علم می کنند فروعات واجبات محرماتی که از ادله بصورت متقن بدست می اورند را ارائه می دهند(حرفهای شما ظاهری قشنگ داره ولی باعرض معذرت عمیق نیست واحساسی که یه جورایی بهتون حق میدهم)(منظور از مراجع در نوشتار من فقط و فقط مراجع شیعه می باشد نه فرق دیگر خوب دقت کنیدوهمچنین حقیر قصد دفاع از همه مراجع راندارم)
اما نوشتید که سکوت کرده اند درمقابل زیاد شدن مذاهب و همچنین مراجع دیگر بخاطر امپراطوری خودشان. به این ایه دقت کنید می‌فرماید: «وَالَّذِینَ یُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بِغَیْرِ مَا اکْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُّبِینًا؛ و کسانى‌که مردان و زنان مؤمن را بى‌‏آنکه مرتکب [عمل زشتى] شده باشند آزار مى‌‏رسانند قطعاً تهمت و گناهى آشکار به گردن گرفته‏‌اند».شما ادعایی کردید که مساوی با تهمته که مراجع شیعه بدنبال جاه ومقام می باشند همشون مقام پرستند وهذا اثم کبیر.حال ایا بین اینها مقام پرست هست ؟بله شاید باشه اما باید یقین کنید بعد بشخصه نام ببرید تا بدیگران تهمت نزده باشید.اما چراسکوت کرده اند من از شما می پرسم ما چند مرجع داریم که دارای ملکه مرجعیت هستند حقیر نام می برم سیستانی وحید خراسانی تبریزی که مرحوم شد استاد این اقایان خویی بود که مرحوم شد والبته یکی یا دو نفر دیگر انچنان ما مرجع زیادی نداریم که شما می گوئید هر کدام امپراتوری برای خود دارند .شما از نزدیک منزل اقای سیستانی رفته اید چه خدم حشمی داشته مگر؟اقای سیستانی در تمام عمر مرجعیتش یه فتوای سیاسی داده اونهم علیه داعش بوده والبته این فتوا را هر عقل سلیمی می پسنده.دیگر هیچ کاری باسیاست وجنگ نداشته تا اونجای حقیر عراق که بودم با چشم خودم نازحین سنی وشیعی را دیدم که به خواهش ایشان پناه داده بودن در نجف الی کربلا والبته همه فرق در عراق بخاطر این اخلاق متشکر بودند.خیلی شجاعت ونترسی از قیامت می خواد که به ایشان بگویید امپراطور ایکاش خانه کلنگی وقبای و عبای کهنه ایشان را از نزدیک می دیدی چه شباهتی بامپراطور داره.عملکرد سیاسیش هم که عرض کردم شبیه امپراطورها نیست.همچنین اقای وحید خراسانی و تبریزی و استادشان خویی .حقیر باچشم خودم ی دیدم که اقای وحید با پیکان سر درس می امد وهیچ گاه فتوای سیاسی نداده این چه شیرامپراطورانی هستند که بی یال و کوپالند نه زندگی امپراطوری دارند نه حکومتی برای امپراطوری
سکوت این اقایان درمقابل اشتباهات دیگران فقط وفقط بخاطر تفرقه زدایی بوده و بس که اگر هر کدام این بزرگواره مثلا علیه یکی از اقایان سیاسی صحبت می کردن واختلاف شدیدی ایجاد میشد واین اختلافات باعث می شود چیزی از دین باقی نماند دقیقا همی سکوت را امیر المومنین بسفارش پیامبر در باره خلافت و هجوم بمنزلش داشت تا باختلاف امت منجر نشود.اقای اسمانی من به بعد از انقلاب و اقایان سیاسی کارندارم ولی هیچ یک از مراجع شیعی تا قبل از چهل سال گذشته فتوای بحرب نداده و این مذهب حقه بصورت تک مرجعی اداره می شد و الان هم کم کم روبه همان تک مرجعی داره پیش میرود البته نه در ایران
Major
Major

پست توسط مهاجر تنها »

میدونین کِی بیدار میشند ؟
وقتی که عموم مردم از دین و مذاهبش و ازشون تا حدی متنفر بشند که در کوچه و خیابان بهشون حمله کنند و جرأت نکنند در بین مردم ظاهر بشند
و یا حتی کشته بشند به دست مردم خشمگین

وقتی هم که زمام امور ازشون گرفته بشه و کنترلی روی ثروتها و درآمدها نداشته باشند و امپراطوریهای اختصاصیشون سقوط کنه اونوقت فریاد میزنند اسلام در خطر است !!!!
اما امروز با این همه جنگ و کشتار و ویرانیِ بی سابقه در تاریخ اسلام , اسلام در خطر نیست از نظرشون چون امپراطوریهای اختصاصیشون در امانه
صبر کنین تا قیامت بشه , قیامتی بشه که بیا و ببین

اگر روحانیون که در ایران بودند بمثل خلف صالحشون در مباحث سیاسی دخالت نمی کردند کار باینجایی که شما می گوئید نمی رسید حقیر در این قسمت باشما موافق البته در نه درعلت در معلول قبول دارم علت را فقط وارد شدن افرادی بسیاست باسم اسلام. امام زمان. روحانی .(حقیر در باره این اقایان قضاوتی ندارم )ودیگر شما ونه عامه مردم انقدر بد بین نبودند افسوس هرچه می کشیم بخاطر دوری از قران و احادیث اهل بیت علیهم السلامه
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

ملتی که با فحش دادن به همدیگه احساس راحتی و آرامش میکنند اورژانسی هست

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major
Major

پست توسط مهاجر تنها »

[quote="MOHAMMAD_ASEMOONI"]ملتی که با فحش دادن به همدیگه احساس راحتی و آرامش میکنند اورژانسی هست

باسلام .
خیلی خوب بود اگر بیشتر توضیح می دادید
ایا تو نوشته من توهینی بود؟تصویرتصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

مهاجر تنها نوشته شده:

باسلام .
خیلی خوب بود اگر بیشتر توضیح می دادید
ایا تو نوشته من توهینی بود؟تصویرتصویر

سلام علیکم
مطلبِ بنده در مورد شما نبود
سوء تفاهم شده براتون
مدرکش رو با پیام خصوصی براتون میفرستم چون همین جمله رو در یک سایت دیگه هم نوشته ام دیروز
موفق باشید

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 58 بار

پست توسط saeedp96 »

امروز 20 بهمن 96 تقریبا ساعت 6:45 بود یه چیزی خورد به شیشه بالکن،از پشت پرده هر طرف را نگاه کردم چیزی ندیدم میخواستم که بر گردم پشت در بالکن یکی از بچه قمرهای اومده بود روی کف بالکن میخواستم بزارم بالای پکیچ پر زد رفت توی حیاط مجتمع روبرویی دیگه ندیدمش.البته مادر وپدرش پرواز بچه شون رو نگاه کردن.(خودم ملامت میکردم که چرا در باز بالکن باز کردم هنوز مادر و پدرشون بهشون غذا میداد نمیدونم زنده میمونه یا نه).بعد گرفتم خوابیدم باز صدا اومد دیدم اون یکی پچه قمری هم روی شیشه داره بالا و پایین میره با کمک یکی از والدینش.(اول فکر کردم قبلی برگشته) اونم رفت حالا بدجوری گرفته شد چون لانه سازی پدر و مادر و خوابیدن روی تخم و بعد خوابیدن روی بچه ها بعد هم دیگه روشون نمی خوابیدن به خصوص شباامروز هم که رفتن.ولی یکی از والدینشون بی تابی میکرد کوچه رو نگاه کردم دیدم یکی شون داره را میره واسه خودش(فکر کنم اولی بود) سریع شلوار پوشیدم رفتم پایین.اول میخواست بال بزنه با قربون صدقه رفتن گرفتمش همون لحظه اقا کلاغه شروع به غار غار کردن میکرد(گفتم خیال کردی عمرا بذارم بخوریش).بغلش کردم اوردمش بالا گذاشتم روی پکیچ.مردد بودم از اینکه چون بچه ،دست انسان خورده والدینش قبولش نکنند. ولی خدا روشکر نه، مامان وباباش اومدن نازش کردن.البته وقتی یکیشون مو نداشت از پکیچ افتاد پایین با کیسه فریز گذاشتم سر جاش. خلاصه میدونم اینم امروز فردا میره(خیلی این بچه ها با هم اخت بودن) ولی ای کاش زمانی بره که از لحاظ تغذیه خودش دون بخوره.اون یکی هم که رفت امیدوارم گرفتار ادم نااهل نشه .
چند نکته اینکه قمریها اینکه بچه هاشون چقدر عزیزن برخلاف بعضی ادما. واینکه بزرگ کردن بچه چقدر سخته.وقتی هم ارزن میزاری غذاشون کامل میخورن مثل ما برخی ادما اسراف نمیکنند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4788 بار
سپاس‌های دریافتی: 7078 بار

پست توسط bamn »

ما بالاخره در این چند روز اخیر چشممان به جمال ثمرات برجام روشن شد!

یک دستگاه سوپرماشین BMW I8 (با قیمت پایه سه میلیارد تومان) در چند روز اخیر در محلات اطراف تخت فولاد و گلستان شهدا در حال تردد مشاهده شده است! فقط حیف که رویم نشد بروم جلو لمسش کنم تا ثمرات برجام برایم ملموس شود!!! 
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

دیدین بعضیها میگن شرمنده , طرف مقابل هم میگه دشمنت شرمنده ؟ یا مثلاً میگه خاک بر سرم . طرف میگه خاک بر سر دشمنت ؟

حالا یه نفر چند پیام رد و بدل کرده با یکی دیگه و آخر کار برای خداحافظی نوشته فدات شَم

طرف جواب داده فدای دشمنت !!!!

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”