محبوبيت از جمله صفاتي است كه معمولا اكثر انسانها آرزويش را دارند. بعضيها ذاتا خصوصياتي دارند كه از آنها آدمي محبوب و دوست داشتني ميسازد ولي ميتوان با رعايت نكاتي خاص هم به فردي محبوب تبديل شد.
- شنونده خوبي هستند. خيليها هنگام دلتنگي يا بروز مشكل دوست دارند با آنها درد دل كنند و مسائل خود را با آنها در ميان بگذارند.
[COLOR=#002060]- هميشه سعي ميكنند طرف حق را بگيرند.
- به اطرافيان انرژي مثبت منتقل ميكنند؛ كمتر از نااميدي حرف ميزنند و نسبت به همه چيز ديدي مثبت و پر انرژي دارند.
[COLOR=#002060]- در حد امكان سخاوتمند و بخشندهاند و اين كار آنها را راضي و شاد ميكند.
- دروغ نميگويند. دروغگو هيچگاه محبوب نميتواند باشد.
[COLOR=#002060]- نامرتب و ژوليده نيستند. برعكس، آراسته و تميزند.
- گرهگشا و دست به خيرند.
[COLOR=#002060]- غرور بيجا ندارند؛ فروتنند و در سلام كردن پيشي ميگيرند.
- بخيل و حسود نيستند. آنها به حدي دوست داشتنياند كه كمبودي در خود حس نميكنند كه به خاطرش حسد بورزند.
[COLOR=#002060]- كمتر عصباني ميشوند و داراي منطقي قوي و استوارند.
- رازدارند و به راحتي ميشود به آنها اعتماد كرد.
[COLOR=#002060]- كمتر اخمو هستند و برعكس وقتي با آنها رو به رو ميشوي معمولا تبسمي دوسداشتني بر لب دارند.
- قوي و استوار و با اعتماد به نفسند و ايماني راسخ و نفوذناپذير دارند.
انسانهاي دوستداشتني چه ويژگيهايي دارند؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: انسانهاي دوستداشتني چه ويژگيهايي دارند؟
داخل موارد بالا تو این موارد شک دارم که باید دوستان نزدیک به آن پی ببرند
- غرور بيجا ندارند؛ فروتنند .
- بخيل و حسود نيستند. آنها به حدي دوست داشتنياند كه كمبودي در خود حس نميكنند كه به خاطرش حسد بورزند.
- ايماني راسخ و نفوذناپذير دارند.
فکر می کنم تو این موارد ضعیف هستم که امیدوارم هر چه زود تر بتونم اونا رو برطرف کنم مخصوصا آخری
- غرور بيجا ندارند؛ فروتنند .
- ايماني راسخ و نفوذناپذير دارند.
فکر می کنم تو این موارد ضعیف هستم که امیدوارم هر چه زود تر بتونم اونا رو برطرف کنم مخصوصا آخری
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم