یک در خواست از دوستان تهرانی انجمن
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
یک در خواست از دوستان تهرانی انجمن
سلام دوستان
خسته نباشید
یک خواهش ازتون داشتم .
ما به مشورت با چند دکتر متخصص قلب بزرگ در تهران نیاز داریم که اطلاعات به روزی داشته باشند (که معمولا بزرگا همشون دارند) شما که تهران هستید اگر بتونید آدرس چند تا از متخصصین معروف قلب تو تهران و چند تا از جراحان بزرگ قلب در تهران رو بهم بدید ممنون میشم .
برای عمل قلب برادرم دکترای شیراز و بوشهر مارو در دوراهی گذاشتند تعدادی میگن ریسک نداره و انجام بده و تعدادی هم با تاکید تمام میگن انجام نده
دکتری که تو شیراز میگه انجام بده دکتر امیر غفران هست و نعمتی ولی دکتر خسروپناه و جنتی میگه انجام نده تو بوشهر هم دکترهای قلب میگن انجام نده تو تهران هم یکی از دکترهای گم نام گفت انجام بده
خلاصه موندیم که چه کار کنیم ، برادرم هم 4 تا رگش گرفته و ef قلبش هم 0.2 هست یعنی 20 در صد قلبش کار میکنه به خاطر سکته 10 سال پیشه
همش تو فکر این هستیم که چه کار کنیم؟ از چه روشی میشه استفاده کرد ؟ دیگه داریم دیونه میشیم .
خانواده خوشحال خواهد اگر این کار رو برامون انجام بدین و کلی دعاتون میکنیم .
خسته نباشید
یک خواهش ازتون داشتم .
ما به مشورت با چند دکتر متخصص قلب بزرگ در تهران نیاز داریم که اطلاعات به روزی داشته باشند (که معمولا بزرگا همشون دارند) شما که تهران هستید اگر بتونید آدرس چند تا از متخصصین معروف قلب تو تهران و چند تا از جراحان بزرگ قلب در تهران رو بهم بدید ممنون میشم .
برای عمل قلب برادرم دکترای شیراز و بوشهر مارو در دوراهی گذاشتند تعدادی میگن ریسک نداره و انجام بده و تعدادی هم با تاکید تمام میگن انجام نده
دکتری که تو شیراز میگه انجام بده دکتر امیر غفران هست و نعمتی ولی دکتر خسروپناه و جنتی میگه انجام نده تو بوشهر هم دکترهای قلب میگن انجام نده تو تهران هم یکی از دکترهای گم نام گفت انجام بده
خلاصه موندیم که چه کار کنیم ، برادرم هم 4 تا رگش گرفته و ef قلبش هم 0.2 هست یعنی 20 در صد قلبش کار میکنه به خاطر سکته 10 سال پیشه
همش تو فکر این هستیم که چه کار کنیم؟ از چه روشی میشه استفاده کرد ؟ دیگه داریم دیونه میشیم .
خانواده خوشحال خواهد اگر این کار رو برامون انجام بدین و کلی دعاتون میکنیم .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
Re: یک در خواست از دوستان تهرانی انجمن
من هم از دوستانی که دسترسی دارن میخوام مرتضی رو کمک کنند .البته من خودم تو تهرانم ولی دکتر قلب خوب سراغ ندارم.دوستان لطفا کمک کنند.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 180 بار
والا بهترین جراح قلب ایران دکتر ماندگار هستش ایشون در بیمارستان قلب شریعتی و بیمارستانهای خصوصی دی و کسری عمل جراحی انجام می دهند و مریض میبینند فکرکنم وقت گرفتن ازیشون سخت باشه اما با اصرار و پیگیری ممکنه مخصوصا که بیمار شما اورژانسی هست ادرس مطب ایشون را ندارم اما در همان بیمارستانها میتونید ازشون وقت بگیرید و دیگر هرچه که ایشون بگن بی بروبرگرد درسته.ادرس مطبش را شاید در اینترنت یا از طریق همان بیمارستان بتونید تهیه کنید.
یک ادم معروف دیگر مخصوصا در زمینه مشکل شما دکتر محمدحسنی هست محمدرضا محمدحسنی فوق تخصص قلب و عروق از بهترینهاست و حرفش حرفه.ایشون هم در بیمارستان قلب شریعتی و بیمارستان جواهری در خاقانی کار می کنند.اگر بتوانید از این هرکدام از اینها وقت بگیرید مشکل حله.
دکتر مادر خودم دکتر مهربانفر بود ایشون هم خیلی دکتر خوبی هستند و ما راضی بودیم ادرسش را ندارم اما تلفن مطبش را بخواهی بهت می دم. بیمارستان لاله هم مریض میبینه.
کلا دکترهای بیمارستان قلب شریعتی بیشترشون خوب هستند من بازهم براتون از مادرم سوال میکنم درباره دکتر قلب خوب.انشاالله مشکل حل میشه.
یک ادم معروف دیگر مخصوصا در زمینه مشکل شما دکتر محمدحسنی هست محمدرضا محمدحسنی فوق تخصص قلب و عروق از بهترینهاست و حرفش حرفه.ایشون هم در بیمارستان قلب شریعتی و بیمارستان جواهری در خاقانی کار می کنند.اگر بتوانید از این هرکدام از اینها وقت بگیرید مشکل حله.
دکتر مادر خودم دکتر مهربانفر بود ایشون هم خیلی دکتر خوبی هستند و ما راضی بودیم ادرسش را ندارم اما تلفن مطبش را بخواهی بهت می دم. بیمارستان لاله هم مریض میبینه.
کلا دکترهای بیمارستان قلب شریعتی بیشترشون خوب هستند من بازهم براتون از مادرم سوال میکنم درباره دکتر قلب خوب.انشاالله مشکل حل میشه.
- محل اقامت: طهرون-شمرون
- سپاسهای ارسالی: 4127 بار
- سپاسهای دریافتی: 2798 بار
- تماس:
باسلام...با آرزوی شفای کلیه بیماران...آدرس دکتر محمد حسین ماندگار:

آدرس و تلفن و روزهای کاری در مطب :
روزهای زوج از ساعت 20-15خیابان ولی عصر ،ابتدای توانیر،ساختمان پزشکان
شماره 4-طبقه سوم-واحد 15
تلفن:2-88793000
.............................................
آدرس و روزهای کاری بیمارستان:
روزهای فردصبح ها و عصر ها ، بیمارستان دی -خیابان ولی عصر-ابتدای توانیر
............................................
...........................................
پاسخگويي بيماران : 88793001 ( 21 )98
آدرس الکترونیکی :
[External Link Removed for Guests]
dr.mandegar@daygeneralhospital.ir

آدرس و تلفن و روزهای کاری در مطب :
روزهای زوج از ساعت 20-15خیابان ولی عصر ،ابتدای توانیر،ساختمان پزشکان
شماره 4-طبقه سوم-واحد 15
تلفن:2-88793000
آدرس و روزهای کاری بیمارستان:
روزهای فردصبح ها و عصر ها ، بیمارستان دی -خیابان ولی عصر-ابتدای توانیر
............................................
...........................................
پاسخگويي بيماران : 88793001 ( 21 )98
آدرس الکترونیکی :
dr.mandegar@daygeneralhospital.ir
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....
نویسنده آمریکایی ارنست همینگوی:
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

....
«هر انسانی که آزادی را دوست دارد بیش از طول عمرش به ارتش سرخ و شوروی سپاسگزاری بدهکار است.»

-
حالا طبق تحقیقاتی که انجام دادم سلول های بنیادی هم میتونه مفید باشه و خیلی ازش تعریف می کنند و میگن برای این جور افراده که سکته کردن و بافت قلب صدمه دیده ودکتر پارسا تو بیمارستان امام خمینی رو معرفی کردند .
سعی می کنم آدرس همه این دکترا رو پیدا کنم و احتمالا باید یکی از اعضای خانواده بیاد تهران و دنبال کارها رو بکند
باز هم از شما بسیار بسیار تشکر می کنم و دعاتون میکنم .
از وقتی پدرم به رحمت خدا رفت و دکترها هم بعد از این قضیه برادرم رو در دو راهی قرار دادن از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم و همش فکر می کنم نکنه که خدای نکرده ....
خدا عمرت بده که کمک کردی ، هرچی از خدا می خوای بهت بده .

سعی می کنم آدرس همه این دکترا رو پیدا کنم و احتمالا باید یکی از اعضای خانواده بیاد تهران و دنبال کارها رو بکند
باز هم از شما بسیار بسیار تشکر می کنم و دعاتون میکنم .
از وقتی پدرم به رحمت خدا رفت و دکترها هم بعد از این قضیه برادرم رو در دو راهی قرار دادن از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم و همش فکر می کنم نکنه که خدای نکرده ....

خدا عمرت بده که کمک کردی ، هرچی از خدا می خوای بهت بده .

- محل اقامت: طهرون-شمرون
- سپاسهای ارسالی: 4127 بار
- سپاسهای دریافتی: 2798 بار
- تماس:
دوست عزیز خداوند پدرتان را بیامرزد.امیدوارم برادرتان هم خیلی زود بهبود یابند.دکتر ماندگار بعد از خدا بهترین انتخاب هست.شک نکن .این هم بیوگرافی ایشان..
راستی اگر هم خواستی خودم واست وقت میگیرم .مطب خیابان میردامادشون به خانه ما نزدیکه ..هر کاری بود مخلصتم هستیم
حتما مطالع کنید.
راستی اگر هم خواستی خودم واست وقت میگیرم .مطب خیابان میردامادشون به خانه ما نزدیکه ..هر کاری بود مخلصتم هستیم

حتما مطالع کنید.
بنام حاکمی که اگر حکم کند همه محکومند....حکم لازم !!!
....

....

-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 180 بار
نگران نباشید در زمینه قلب و عروق ایران دکترهای خوبی دارد فقط متاسفانه بیشترشون ساکن تهران هستند.
همان دکتر ماندگار در زمینه سلول های بنیادی هم کار می کند فقط سریعتر اقدام کنید.ما هم دعا می کنیم انشاالله خوب می شوند.
همان دکتر ماندگار در زمینه سلول های بنیادی هم کار می کند فقط سریعتر اقدام کنید.ما هم دعا می کنیم انشاالله خوب می شوند.
- سپاسهای ارسالی: 2158 بار
- سپاسهای دریافتی: 1253 بار
بله دکتر ماندگار میگن بهترین هست و کمی تا قسمتی با ایشون اشنا هستم(یه رابطه هایی بوده)
اما شنیدم این اواخر بیشتر کار رو دانشجو هاش انجام میدن
اما شنیدم این اواخر بیشتر کار رو دانشجو هاش انجام میدن
دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
-
با تشکر فراوان از همه دوستان تهرانی و زحماتی که کشیدن
با مطب دکتر ماندگار تماس گرفتم گفت که شنبه یا دوشنبه یکی بیاد و مدارک بیاره و نشون دکتر بده ولی چند ساعتی باید بشینه تا جواب بگیره که اونم روی چشمه جاش و نیازی به وقت قبلی نیست .
احتمالا خواهرم تا چند روز آینده رهسپار تهرانه برای این کار ولی خودم ناراحتم که چرا نمیتونم بیام والا نمیگذاشتم که اون بیاد یا تنها بیاد .
باز هم از تمام دوستان که من رو راهنمایی کردن متشکرم

با مطب دکتر ماندگار تماس گرفتم گفت که شنبه یا دوشنبه یکی بیاد و مدارک بیاره و نشون دکتر بده ولی چند ساعتی باید بشینه تا جواب بگیره که اونم روی چشمه جاش و نیازی به وقت قبلی نیست .
احتمالا خواهرم تا چند روز آینده رهسپار تهرانه برای این کار ولی خودم ناراحتم که چرا نمیتونم بیام والا نمیگذاشتم که اون بیاد یا تنها بیاد .
باز هم از تمام دوستان که من رو راهنمایی کردن متشکرم

- سپاسهای ارسالی: 2158 بار
- سپاسهای دریافتی: 1253 بار
همه ی بچه ها برای برادرت دعا میکنن انشاء الله که جواب میگیری
خدا شفاش بده.
اول از همه باید به خدا توکل کنی
خدا شفاش بده.
اول از همه باید به خدا توکل کنی
دردت چه بود که تمام شب
-
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 1808 بار
- سپاسهای دریافتی: 4147 بار
- تماس:
سلام مرتضی جان.
من هم یکی از بستگانم مشکل قلبی داشتند و دارن.چند سالی هست(نزدیک به 10-15 سال)که تحت نظر دکتر هستند.
در این تجربه ای که تو این چند سال داشتیم ، من دکتر ارشمیدس صنعتی که متخصص داخلی قلب و عروق هستند.ما چند سال پیش سراغ دکتر ماندگار رفتیم که گفتن الا و بلا عمل ، اورژانسی عمل و ...!خلاصه دست به تیغ بودن ایشون حرف نداره.
اول پیشنهاد میکنم که به دکتر صنعتی که متخصص اینترونشنال کاردیولوژی و همچنین عضو رسمی کالج قلب در آمریکا هستند مراجعه کنید.ایشون همین عزیزی رو که از بستگان من هستند رو تقریبا" 10 سال هست که با دارو درمان کردند و تحت درمان هم هستند و شکر خداوند متعال حالشون بهتر هم شده.
آدرس کلینیک تخصصی ایشون : تهران ، خیابان سید جمال الدین اسد آبادی(یوسف آباد) ، نبش خیابان 67ام ، پلاک 25.
تلفن :8806233 و 88062822
اما جراح قلب هم دکتر داریوش جاویدی.ایشون دکتری هستن که تا جای ممکن دست به تیغ جراحی نمیشن.ایشون هم در ساختمان پزشکان در میرعماد هستن.اما اول یک مشورتی با دکتر صنعتی داشته باشید.
انشاالله که مشکلی نیست و همه چیز به خوبی و خوشی درست بشه.
دعا گو هستیم.

من هم یکی از بستگانم مشکل قلبی داشتند و دارن.چند سالی هست(نزدیک به 10-15 سال)که تحت نظر دکتر هستند.
در این تجربه ای که تو این چند سال داشتیم ، من دکتر ارشمیدس صنعتی که متخصص داخلی قلب و عروق هستند.ما چند سال پیش سراغ دکتر ماندگار رفتیم که گفتن الا و بلا عمل ، اورژانسی عمل و ...!خلاصه دست به تیغ بودن ایشون حرف نداره.

اول پیشنهاد میکنم که به دکتر صنعتی که متخصص اینترونشنال کاردیولوژی و همچنین عضو رسمی کالج قلب در آمریکا هستند مراجعه کنید.ایشون همین عزیزی رو که از بستگان من هستند رو تقریبا" 10 سال هست که با دارو درمان کردند و تحت درمان هم هستند و شکر خداوند متعال حالشون بهتر هم شده.
آدرس کلینیک تخصصی ایشون : تهران ، خیابان سید جمال الدین اسد آبادی(یوسف آباد) ، نبش خیابان 67ام ، پلاک 25.
تلفن :8806233 و 88062822
اما جراح قلب هم دکتر داریوش جاویدی.ایشون دکتری هستن که تا جای ممکن دست به تیغ جراحی نمیشن.ایشون هم در ساختمان پزشکان در میرعماد هستن.اما اول یک مشورتی با دکتر صنعتی داشته باشید.
انشاالله که مشکلی نیست و همه چیز به خوبی و خوشی درست بشه.
دعا گو هستیم.

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می (دکتر علی شریعتی)
DJ Dani نوشته شده:
[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,
امری که به راحتی امکان پذیر نیست
- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
دوست عزیز دکتر داریوش جاویدی هم عالی است وفوق تخصص خود را از انگلیس هم گرفته ودر بیمارستان های پارس ومهراد عمل می کنه
ادرسش هم دقیقا درساختمان پزشکان کنار باشگاه فرمانیه می باشد جالب اینکه دکتر ماندگار رو همین دکتر جاویدی عمل کرده
ادرسش هم دقیقا درساختمان پزشکان کنار باشگاه فرمانیه می باشد جالب اینکه دکتر ماندگار رو همین دکتر جاویدی عمل کرده
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]