علیرضا افتخاری: موهای دخترم را کشیدند و به وي توهين كردند
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
- سپاسهای ارسالی: 2466 بار
- سپاسهای دریافتی: 8401 بار
علیرضا افتخاری: موهای دخترم را کشیدند و به وي توهين كردند
من در برنامه ای به رسم ادب به رئیس جمهور عزیزمان ادای احترام کردم. از آن زمان به بعد،من و خانواده ام به وسیله تماسهای تلفنی مورد اذیت و آزار قرار گرفتم.
علیرضا افتخاری -خواننده- ديشب مهمان تلفنی بخش خبری 30/20 شبکه دوم سیما بود.
افتخاری در این مصاحبه که بصورت زنده پخش می شد گفت: من در برنامه ای به رسم ادب به رئیس جمهور عزیزمان ادای احترام کردم. از آن زمان به بعد،من و خانواده ام به وسیله تماسهای تلفنی مورد اذیت و آزار قرار گرفتم.
وی در ادامه با ذکر این نکته که ما همه باید در یک مسیر باشیم گفت:اهانت هایی که به خودم شد را می بخشم اما اهانت هایی که به دخترم در دانشگاه صورت گرفت را به هیچ عنوان نمی بخشم.
وی همچنین در حالی که به حالت بغض سخن می گفت، به تشریح نحوه برخوردهای ناشایست با خانواده اش پرداخت و گفت:در دانشگاه موهاي دختر مرا کشیده اند و به وی توهین کرده اند در حالی که او یک استاد دانشگاه است.
گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی
علیرضا افتخاری -خواننده- ديشب مهمان تلفنی بخش خبری 30/20 شبکه دوم سیما بود.
افتخاری در این مصاحبه که بصورت زنده پخش می شد گفت: من در برنامه ای به رسم ادب به رئیس جمهور عزیزمان ادای احترام کردم. از آن زمان به بعد،من و خانواده ام به وسیله تماسهای تلفنی مورد اذیت و آزار قرار گرفتم.
وی در ادامه با ذکر این نکته که ما همه باید در یک مسیر باشیم گفت:اهانت هایی که به خودم شد را می بخشم اما اهانت هایی که به دخترم در دانشگاه صورت گرفت را به هیچ عنوان نمی بخشم.
وی همچنین در حالی که به حالت بغض سخن می گفت، به تشریح نحوه برخوردهای ناشایست با خانواده اش پرداخت و گفت:در دانشگاه موهاي دختر مرا کشیده اند و به وی توهین کرده اند در حالی که او یک استاد دانشگاه است.
گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان

-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
Re: علیرضا افتخاری: موهای دخترم را کشیدند و به وي توهين كردن
این از نوع ازادی امریکایی که می خواهند برایمان به ارمغان بیاورند مر گ بر منافق رنگی واقعا مایه تاسف ایران همش تهران نیست
مایه خجالت برای مسببینش
مایه خجالت برای مسببینش

- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
بله دوستان این آزادی بیان و عقیده از نوع اوناست خوب شد که دماغشون به خاک مالیده شد
اینا فقط طرفدار دیکتاتوری اند و بس
مرگشان باد ...
اینا فقط طرفدار دیکتاتوری اند و بس
مرگشان باد ...
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7633 بار
- تماس:
انشالله تا چند روز ديگه رئيس شون هم سرشو ميكنيم زيرآب
فقط صبر كنيد
تا چند هفته ديگه خبر خوبي مياد.
انشالله كه نسلشونن منقرض بشه
يا حق
فقط صبر كنيد
تا چند هفته ديگه خبر خوبي مياد.
انشالله كه نسلشونن منقرض بشه
يا حق
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)

- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
خیلی ضایع است که به ایشان استاد اواز ایران می گن اخه یکی نیست بگه توپاپ می خوانی یا سنتی خودشه خراب کرده
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: ایران از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب
- سپاسهای ارسالی: 1369 بار
- سپاسهای دریافتی: 1309 بار
آخه دوست عزیز من ، سنتی خوندن که کار هر کسی نیست ، مگه هر کی از دیگرون تقلید کنه هم بهش میگن استاد آواز ؟
تا مرده باشند استادهای بزرگ.
ولی از این خبر خیلی رنجیدم ، متاسفانه ادب واحترام ما همه بازیچه مسائل سیاسی شده که نمیدونم تا کی ما باید شاهد اینگونه مسائل باشیم
تا مرده باشند استادهای بزرگ.
ولی از این خبر خیلی رنجیدم ، متاسفانه ادب واحترام ما همه بازیچه مسائل سیاسی شده که نمیدونم تا کی ما باید شاهد اینگونه مسائل باشیم
اللهم عجل لولیک الفرج

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12104 بار
- تماس:
اولا که معلوم نیست چه کسانی ! و با چه نیتی چنین کاری کردن ! پس خیل جوگیر نشده و از سرعت رفتن بیش از 110 کیلومتر خوداری کنید ! ( چون استانداردهای 55 گانه ای که یه شبه به خودروهاتون داده شده به درد سابیدن کشک هم نمی خورد !
)
)به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
خیلی فکر کردم چی بنویسم باز جو سایت متشنج نشه ولی مثل اینکه نمیشه.
نمیدونم این چه ادبیاتی که از طرف بعضی ها جدیدا به کار گرفته میشه. تا جایی کم میارن شروع میکنن به تخریب و تهدید و توهین. ما فلان میکنم. بیسار میکنم. چنین میکنیم چنان میکنم. میکشیم میبریم. سرشون میکنیم زیر آب...
جناب HORLIKAN,
شما دقت کردی چند درصد پست هاتون فقط تخریب و توهین و تهدید؟ شما نمیتونی به جز رجز خونی یه چهار تا پست مفید هم بدی محض رضای خدا؟؟؟ در ضمن شما که هیچی گنده هاتون هم نمیتونن نزدیک ایشون بشن. شما هم بپا تو حموم لیز نخوری نمیخواد سر کسی زیر آب کنی.
آقای افتخاری هم بهتره بود جای این پاچه خواری ها بادمجون دور قاب چیدن ها به کارشون میرسد.
نمیدونم این چه ادبیاتی که از طرف بعضی ها جدیدا به کار گرفته میشه. تا جایی کم میارن شروع میکنن به تخریب و تهدید و توهین. ما فلان میکنم. بیسار میکنم. چنین میکنیم چنان میکنم. میکشیم میبریم. سرشون میکنیم زیر آب...
جناب HORLIKAN,
شما دقت کردی چند درصد پست هاتون فقط تخریب و توهین و تهدید؟ شما نمیتونی به جز رجز خونی یه چهار تا پست مفید هم بدی محض رضای خدا؟؟؟ در ضمن شما که هیچی گنده هاتون هم نمیتونن نزدیک ایشون بشن. شما هم بپا تو حموم لیز نخوری نمیخواد سر کسی زیر آب کنی.
آقای افتخاری هم بهتره بود جای این پاچه خواری ها بادمجون دور قاب چیدن ها به کارشون میرسد.

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
renger نوشته شده:خیلی فکر کردم چی بنویسم باز جو سایت متشنج نشه ولی مثل اینکه نمیشه.
جناب HORLIKAN,
خوب دوست من حالا قسم حضرت ابولفضل شما رو باور کنیم یا دم خروس رو.پست شما هم که تمام تهدید و تخریب بود.در ثانی مگر کاندیداتون از ازادی بیان حمایت نمیکنه اقای افتخاری هم عقیدش رو بیان کرده و برای شما متاسفم که میگید پاچه خاری یا بادمجون دور قاب چیدن.لابد اگر از عزیزی که مورد حمایت شماست طرفداری میکرد سمبل ازادی بیان میشد نه.
در پایان این عمل رو به شدت محکوم میکنم که به خاطر اظهار نظر کسی موی استاد داشنگاه رو بکشن.شما هم به جای این پست ها و نصیحت دیگران بهتره خودتون رو اصلاح کنید.
موفق و پیروز باشید.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
جناب ,
مدعی آزادی بیان!!! تا حالا کجا بودین؟ چرا به ایشون چیزی نگفتین؟؟؟ من مشکلی با بیان عقیده از طرف آقای افتخاری ندارم. ولی ایشون در همون مجلسی که گفتن حرکتی کردن که نه تنها من از طرف خیلی از چهره های سیاسی و فرهنگی هم مورد انتقاد قرار گرفتن.
بله من هم جسارتی که به دختر ایشون کردن محکوم کردم. ولی میخوام اینو بدونم بعضی از کجا میدونن که این حرکت از جانب چه کسانی بود؟ تا چیزی میشه تقی به توقی میخوره همه چی میافته گردن یه عده.
در ثانی به قول شما این طرز ادبیات که ما سر رئیسشون میکنیم زیر آب درسته؟ بالاخره اگه بحث احترام باید متقابل باشه. ایشون و دوستاشون احترام خودشون داشته باشن تا بقیه هم کاری به کارشون نداشته باشن.
مدعی آزادی بیان!!! تا حالا کجا بودین؟ چرا به ایشون چیزی نگفتین؟؟؟ من مشکلی با بیان عقیده از طرف آقای افتخاری ندارم. ولی ایشون در همون مجلسی که گفتن حرکتی کردن که نه تنها من از طرف خیلی از چهره های سیاسی و فرهنگی هم مورد انتقاد قرار گرفتن.
بله من هم جسارتی که به دختر ایشون کردن محکوم کردم. ولی میخوام اینو بدونم بعضی از کجا میدونن که این حرکت از جانب چه کسانی بود؟ تا چیزی میشه تقی به توقی میخوره همه چی میافته گردن یه عده.
در ثانی به قول شما این طرز ادبیات که ما سر رئیسشون میکنیم زیر آب درسته؟ بالاخره اگه بحث احترام باید متقابل باشه. ایشون و دوستاشون احترام خودشون داشته باشن تا بقیه هم کاری به کارشون نداشته باشن.

- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7633 بار
- تماس:
renger نوشته شده:جناب ,
بله اقا تهديد ميكنيم كه فتنه گر سرش ميره زير آب
فرق نميكنه گنده و كوچيكش هركي با ملت ايران دوشمني كنه بايد احساس خطر كنه
شما نيز از همين قوماش هستيد و فقط براي شماا فسوس ميخورم
اگر دختر يكي از اين اقا زاده ها تو خيابون پاش پيچ بخوره بيفته زمين هزارتا انگ به همه ميزنيد و حالا علنا به اين بانوي محترمه بد رفتاري شده و هيچ كس حق اعتراض نداره
وجالب اينجا كه .....بعضي ها جانب فتنه را نيز ميگيرند كه با اين كار براي خوشون مشكل ايجاد ميكنن.
اين نيز بگذرد
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)