یک راهنمایی از دوستان در مورد هیپنوتیزم میخاست.......
میخاستم بدونم هیپنوتیزم واقعیت داره یا نه....مثلا یعنی من میتونم یک نفر رو هیپنوتیزم کنم و از زبونش یه حرفایی رو بیرون بکش یا نه؟
اگه واقعیت داره چه حوریه؟
با تشکر
هیپنوتیزم
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: هیپنوتیزم
,
بله، کاملا علمي هست اين موضوع، البته اساس کار اون بر اساس ايجاد اعتماد افراطي و تلقين به فرد هيپنوتيزم کننده هست، يعني تا خود فرد اجازه نده نميشه (اين توضيحي هست که يکي از اساتيد اين کار به من داده بود)، احتمالا دوستاني که به صورت عملي و علمي اين مقوله رو دنبال ميکنند جوابهاي علمي و تخصصيتري خواهند داد
بله، کاملا علمي هست اين موضوع، البته اساس کار اون بر اساس ايجاد اعتماد افراطي و تلقين به فرد هيپنوتيزم کننده هست، يعني تا خود فرد اجازه نده نميشه (اين توضيحي هست که يکي از اساتيد اين کار به من داده بود)، احتمالا دوستاني که به صورت عملي و علمي اين مقوله رو دنبال ميکنند جوابهاي علمي و تخصصيتري خواهند داد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
اگه واقعیت داره میتونید یک سایتی کتابی چیزی در موردش معرفی فرمایید؟
استاد شما توضیحات بیشتری نداده بود؟؟/
میخاستم بدونم یادگیریش آسونه یا ....چجوریه؟
استاد شما توضیحات بیشتری نداده بود؟؟/
میخاستم بدونم یادگیریش آسونه یا ....چجوریه؟
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
خير، خود من در اين زمينه کار نکردم، اين رو هم صرفا از فردي که در اين زمينه کار کرده بود پرسيدم، اما کتابهاي زيادي ميتونيد در کتاب فروشيها در مورد اون پيدا کنيد
خير، خود من در اين زمينه کار نکردم، اين رو هم صرفا از فردي که در اين زمينه کار کرده بود پرسيدم، اما کتابهاي زيادي ميتونيد در کتاب فروشيها در مورد اون پيدا کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد