من هم تولد امام هشتم رو به تمام بچه ها تبریک میگم الان یه چیزی تو مایه های دل نوشته به زبون خودمونی به ذهنم رسید که برای بچه می نویسم امام رضا(ع) عاشق اون صداتم امام رضا(ع)منتظر اون نگاهتم امام رضا(ع)نوکر او خواهرتم امام رضا(ع)قربون اون راه خونتم امام رضا(ع)مرده ی اون چمهاتم امام رضا(ع)تا اخر عمر خاک اون پاهاتم امام رضا(ع)خسته نمشم نوکر نوکراتم امام رضا(ع)منتظرم منتظرم منتظر... اگه یه مقدار ترتیب و کلمه هاش در همه بخاطر این که تا خواستم بیام بنویسم یه مقدارش یادم رفت هر کاری هم کردم درست تایپ نمیشد.خواهشا اگه کسی خوشش اومد و خواست جای دیگه ای این رو بزاره اسم من رو هم(عبدالله.ش)به عنوان نوکر امام بزاره اگه تا اخر این هفته تونستم اینترنت 512 بگیرم حتما چند تا عکس و مولودی اینجا اپ می کنم و فکر می کنم بهتره عنوان تاپیک رو بهتره به عاشقان امام رضا تغییر بدید تا مخصوص یه روز خاص نباشه
دردت چه بود که تمام شب سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟ چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم