عيد امامت و سروري حضرت علي(ع) مبارك باد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 8697 بار
سپاس‌های دریافتی: 6241 بار

عيد امامت و سروري حضرت علي(ع) مبارك باد

پست توسط ARafiee »

تصویراللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهمتصویر 

تصویر 

حضرت رسول(ص) مي‌فرمايد: «معاشرالناس... ثم من بعدي عليُ وليُّكم و امامكم بامرلله ربكم، ثم الامامه في ذُرّيتي من ولدِِهِ الي يَوم تَلقَون الله و رَسوله»  
 «اي مردم! ... و پس از من به فرمان پروردگار، علي ولي و صاحب اختيار و امام شماست. آنگاه امامت در فرزندان من از نسل علي خواهد بود. اين قانون تا برپايي رستاخيز كه خدا و رسول او را ديدار كنيد دوام دارد»

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر   عيد سعيد غدير خم,روز اعلام امامت حضرت علي(ع) به امر پروردگار از سوي پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد مصطفي(ص) مبارك باد
تصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

Re: عيد امامت و سروري حضرت علي(ع) مبارك باد

پست توسط sokuteasemuni »

سلام

بنده ي حقير هم بزرگترين عيد خداوند رو تبريك عرض مي كنم به همه تصویر تصویر تصویر
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2158 بار
سپاس‌های دریافتی: 1253 بار

پست توسط m-249 »

تصویر
عید غدیر عید الله الاکبر و عید آل محمد(ص) است و در روایتی از امام صادق(ع) آمده است که از آنجناب پرسیده شد آیا مسلمانان را غیر از جمعه و فطر و قربان عیدی هست؟
فرمودند:آری. عیدی هست که حرمتش از همۀ اعیاد بیشتر است.
راوی گفت: کدام عید است؟

حضرت فرمودند: روزی است که پیامبر(ص) امیر المومنین علی(ع) را به جانشینی خود نصب فرمود و اعلام کرد: هر که من مولا و آقای اویم، پس علی مولا و آقا و پیشوای اوست و آن روز هیجدهم ذی الحجه است.
برای این روز شریف اعمال زیادی وارد شده که ما به اختصار به بعضی از این اعمال اشاره می کنیم. (جهت تفصیل بیشتر به کتاب شریف مفاتیح الجنان مراجعه شود.)
۱- روزه.

۲- غسل کردن.

۳- زیارت حضرت علی(ع) که یکی از آنها زیارت “امین الله” است.

۴- خواندن دعای “ندبه”.

۵- چون مؤمنی را ملاقات کند، این تهنیت را بگوید: «الحمد الله الذی جعلنا من المتمسّکین بولایه امیر المومنین و الائمه المعصومین علیهم السلام.»
منبع:http://mahdi.etudfrance.com
چند تا عکس زیبا هم به مناسبت این عید بزرگ براتون می زارم ضمنا تبریک من رو هم بپذیرید
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است

دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط m-249 »

بیشتر اوقات که تعداد عکس زیادی تو یه پست میزارم بعضی از عکس ها نمیان برای جلوگیری از این عکس ها رو به چند بخش تقسیم کردم
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

عید غدیر خم بر همه شما

و همه شیعیان جهان مبارک باد

طى كنم عرصه ملك و ملكوت از پى دوست‏ ياد آرم به خرابات چو ابروى على(ع)
غدير يادآور عهد من و توست ،عهدى كه سالهاست ما و پدران ما با همه وجود آن را پاس داشته ‏ايم.
غدير داستان ديروز نيست،چراغى است كه امروزمان را مى ‏افروزد و ولايت ، ريسمانى الهى است كه هميشه وهمه جا ما را به سوى خود فرا مى ‏خواند،آنكه به اين ريسمان الهى در آويزد از دنيا بگسلد؛ آنكه سايه پر مهر و بى بديل ولايت رابر سر گسترد، سر بر آستان هيچ كس جز خدا فرو نياورد.
هر كه حق را با امام على، (ع)، و اولاد طاهرينش، بشناسد؛در ميان قرائتهاى رنگ رنگ و پر فريب٬ سرگردان نگردد و آنكه عهدشكنان غدير رابخوبى بشناسد، امروز نيز دست پر نيرنگ فرزندانشان را به يارى و بيعت در دست نگيرد.
غدير على، هنوز هم چشمه اى لبريز از آب حيات و دريايى موّاج از كرامتها و فضايل است.
غدير، دريايى از باور و بصيرت، در كوير حيرت و هامون ضلالت است تا كام جان هااز آن سيراب شود.
غدير، يك كتاب مبين است، سندى براى تداوم خط رسالت در جلوه امامت.
غدير، براى تشنگان، چشمه زلال هدايت است، و براى ره گم كردگان، صراطى است.كه به سنّت پيامبر منتهى مى شود.
غدير، عيد ولايت است.اگر امّت، غديرها را پاس بدارند، عاشورا هاى مظلوميت و كربلاهاى خون و شهادت پيش نمى آيد و خورشيد امامت، در محاق خلافت قرار نمى گيرد.
امّت بى امام، و راه بى علامت و شب بى چراغ ، كشتى بى ناخدا، دشت بى چشمه، و . . . قنات خشكيده و بى آب! . . .
رهشناس تر از «مولود كعبه» كيست؟ و قاطع تر از «ابوتراب» و پسنديده تر از «مرتضى» و والاتر از«على» كدام است؟
غدير، نشان دادن خورشيد به گرفتاران ظلمت است.
غدير، روز تكميل دين و اتمام نعمت است.
خجسته عيد سعيد غدير خم، عيد امامت و ولايت، بر دل دادگان آستان هدايت و شيعيان رهرو سعادت مبارك و تهنيت باد.
منبع:http://agheli.blogfa.com
دردت چه بود که تمام شب

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط m-249 »

تصویر

خورشيد چراغکي ز رخسار عليست / مه نقطه کوچکي ز پرگار عليست
هرکس که فرستد به محمد صلوات / همسايه ديوار به ديوار عليست

نازد به خودش خدا که حيدر دارد / درياي فضائلي مطهر دارد
همتاي علي نخواهد آمد والله / صد بار اگر کعبه ترک بردارد

خدايا به حق شاه مردان / مرا محتاج نامردان مگردان

دلا امشب به می باید وضو کرد / و هر ناممکنی را آرزو کرد

علی در عرش بالا بی نظیر است
علی بر عالم و آدم امیر است
به عشق نام مولایم نوشتم
چه عیدی بهتر از عید غدیر است؟

آنان كه علي خداي خود پندارند / كفرش به كنار عجب خدايي دارند

چون نامه ی اعمال مرا پیچیدند
بردند به میزان عمل سنجیدند
بیش از همه کس گناه ما بود ولی
آن را به محبت علی بخشیدند

تمام لذت عمرم در این است / كه مولایم امیرالمومنین است

نه فقط بنده به ذات ازلي مي نازد
ناشر حكم ولايت به ولي مي نازد
گر بنازد به علي شيعه ندارد عجبي
عجب اينجاست خدا هم به علی مي نازد

هان! ای مردمان! علی را برتر بدانید، که او برترین انسان از زن و مرد بعد از من است... هرکه با او بستیزد و بر ولایتش گردن ننهد نفرین و خشم من بر او باد. (خطبه ی غدیریه)

قرآن به جز از وصف علي آيه ندارد
ايمان به جز از حب علي پايه ندارد
گفتم بروم سايه لطفش بنشينم
گفتا كه علي نور بود سايه ندارد

شبی در محفلی ذکر علی بود
شنیدم عارفی فرزانه فرمود
اگر آتش به زیر پوست داری
نسوزی گر علی را دوست داری

خورشید شکفته در غدیر است علی
باران بهار در کویر است علی
بر مسند عاشقی شهی بی همتاست
بر ملک محمدی امیر است علی

مدح علی و آل علی بر زبان ماست / گویا زبان برای همین در دهان ماست

روز مـحـشــر پـرسـیـد ز مـن رب جـلــــــــی
گفت تو غـرق گنـاهی؟ گفتمش یـا رب بلی
گفت پس آتش نمیـگیرد چـرا جـسم و تنـت
گفتمش چون حـك نمودم روی قلبم یا علی

شبی در محفلی ذكر علی بود ، شنیدم عاشقی مستانه فرمود ، اگر آتش به زیر پوست داری ، نسوزی گر علی را دوست داری . عید غدیر خم بر شما مبارك

نام علی : عدالت -- راه علی : سعادت -- عشق علی : شهادت -- ذكر علی : عبادت -- عید علی : مبارك

ما زین جهان از پی دیدار میرویم ، از بهر دیدن حیدر كرار میرویم ، درب بهشت گر نگشایند به روی ما ، گوییم یا علی و ز دیوار میرویم

عجب تمثیلی است این كه علی مولود كعبه است . . . یعنی اینكه باطن قبله را در امام پیدا كن . عید غدیر خم مبارك

ای خدای مرتضی ، گردی از گامهای فتوت مرتضی را بر سر جهانیان بپاش تا ریشه نامردی در جهان بخشكد . عید غدیر خم ، عید ولایت و امامت مبارك

اگر خلق عالم علی را می شناختند ، دوستش میداشتند و اگر خلق عالم علی را دوست میداشتند ، جهنم آفریده نمیشد .

به روز غدیر خم از مقام لم یزلی ، به كائنات ندا شد به صوت جلی . كه بعد احمد مرسل به كهتر و مهتر ، امام و سرور و مولا علیست علی ، عید غدیر خم بر شما مبارك

رسولی كز غدیر خم ننوشد ، ردای سبز بعثت را نپوشد .
تصویر
تصویر
دردت چه بود که تمام شب

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط m-249 »

تصویر
تصویر
عـــــــــلـــی حبه جنة قسیم النار و الجنــة

وصی المصطــفی حقا امام الانس و الجنـة
______________________________________________________________________________________
یا علی ذاتت ثبوت قل هوالله احد................نام تو نقش نگین امر الله الصمد
لم یلد از مادر گیتی و لم یولد چو تو......لم یکن بعد از نبی مثلت له کفوا احد
______________________________________________________________________________________

از عليّ آموز اخلاص‌ عمل‌..... شير حقّ را دان‌ منزّه‌ از دغل‌
در غزا بر پهلواني‌ دست‌ يافت‌ .....زود شمشيري‌ بر آورد و شتافت‌
او خدو انداخت‌ بر روي‌ عليّ .....افتخار هر نبيّ و هر وليّ
او خدو انداخت‌ بر روئي‌ كه‌ ماه‌ .....سجده‌ آرد پيش‌ او در سجده‌ گاه‌
در زمان‌ انداخت‌ شمشير آن‌ علي ‌..... كرد او اندر غزايش‌ كاهلي‌
گشت‌ حيران‌ آن‌ مبارز زين‌ عمل ‌ .....از نمودن‌ عفو و رحم‌ بي‌ محل‌
گفت‌ بر من‌ تيغ‌ تيز افراشتي ‌ .....از چه‌ افكندي‌ مرا بگذاشتي‌
آن‌ چه‌ ديدي‌ بهتر از پيكار من‌ .....تا شدي‌ تو سست‌ در اشكار من‌
آن‌چه‌ ديدي‌ كه چنين‌خشمت‌ نشست ‌..... تا چنين‌ برقي‌ نمود و باز جست‌
آن‌ چه‌ ديدي‌ كه‌ مرا ز آن‌ عكس‌ ديد .....در دل‌ و جان‌ شعله‌اي‌ آمد پديد
آن‌ چه‌ ديدي‌ بهتر از كون‌ و مكان‌ .....كه‌ به‌ از جان‌ بود و بخشيديم‌ جان‌
در شجاعت‌ شير ربّانيستي‌ .....در مروّت‌ خود كه‌ داند كيستي‌
در مروّت‌ ابر موسائي‌ به‌ تيه‌ .....كامد از وي‌ خوان‌ و نان‌ بي‌ شبيه‌
منبع:wind-dancer.blogfa.com
مدارك متن كامل خطبه غدير

در تاريخچه كتاب‌هاى اسلامى، اولين بار در نقل خطبه غدير به صورت مستقل، به كتابى كه عالم شيعى استاد بزرگ علم نحو شيخ خليل بن احمد فراهيدى متوفاى 175 هجرى تأليف كرده بر میخوريم، كه تحت عنوان «جزء فيه خطبة النبى(ص) يوم الغدير» (3) معرفى شده است، و بعد از او كتاب‌هاى بسيارى در اين زمينه تأليف گرديده است.
خوشبختانه متن مفصل و كامل خطبه غدير در هفت كتاب از مدارك معتبر شيعه كه هم اكنون در دست میباشد و به چاپ هم رسيده، با اسناد متصل نقل شده است. روايات اين هفت كتاب به سه طريق منتهى میشود:
يكى به روايت امام باقر(ع) است كه با اسناد معتبر در سه كتاب «روضة الواعظين» تأليف شيخ إبن فتال نيشابورى (4) ،«الإحتجاج» تأليف شيخ طبرسي (5) ، و«اليقين» تأليف سيد إبن طاووس (6) نقل شده است.
طريق دوم به روايت زيد بن ارقم است كه با اسناد متصل در سه كتاب «العدد القوية» تأليف شيخ على بن يوسف حلى (7) «التحصين» تأليف سيد إبن طاووس(8)، و«الصراط المستقيم» تأليف شيخ على بن يونس بياضى(9) ، و«نهج الايمان» تأليف شيخ حسين بن جبور(10) به نقل از كتاب «الولاية» تأليف مورخ طبرى روايت شده است.
طريق سوم به روايت حذيفة بن اليمان است كه با اسناد متصل در كتاب «الإقبال» تأليف سيد بن طاووس (11) به نقل از كتاب «النشر و الطى» نقل شده است.
شيخ حر عاملى در كتاب «اثبات الهداة»(12) و علامه مجلسى در«بحار الأنوار»(13) و سيد بحرانى در كتاب «كشف المهم» (14) و ساير علماى متأخر، خطبه مفصل غدير را از مدارك مذكور نقل كرده‏اند.
بدين ترتيب، متن كامل خطبه غدير به دست اين بزرگان شيعه حفظ شده و به دست ما رسيده است، كه اين خود در عالم اسلام از افتخارات تشيع است.

اسناد و رجال روايت كننده متن كامل خطبه غدير

ذيلا عين اسناد مربوط به روايت خطبه غدير به عنوان پشتوانه آن تقديم میگردد.
روايت امام باقر(ع) به دو سند است:
1. قال الشيخ أحمد بن على بن ابي منصور الطبرسي في كتاب «الإحتجاج»:
"حدثني السيد العالم العابد ابو جعفر مهدي بن أبي الحرث الحسيني المرعشي رضى الله عنه قال: أخبرنا الشيخ أبو علي الحسن بن الشيخ أبي جعفر محمد بن الحسن الطوسي رضي الله عنه، قال: أخبرنا الشيخ السعيد الوالد أبو جعفر قدس الله روحه، قال: أخبرني جماعة عن أبي محمد هارون بن موسى التلعكبري، قال:
أخبرني أبوعلي محمد بن همام، قال: أخبرنا علي السوري قال: أخبرنا أبو محمد العلوي من ولد الأفطس ـ و كان من عباد الله الصالحين ـ قال: حدثنامحمد بن موسى الهمداني، قال: حدثنا محمد بن خالد الطيالسي، قال: حدثنا سيف بن عميرة و صالح بن عقبة جميعا عن قيس بن سمعان عن علقمة بن محمد الحضرمي عن أبي جعفر محمد بن علي(الباقر)عليهما السلام."
2. قال السيد إبن طاووس في كتاب «اليقين»: قال أحمد بن محمد الطبري المعروف بالخليلي في كتابه «أخبرني محمد بن أبي بكر بن عبد الرحمان، قال: حدثني الحسن بن علي أبو محمد الدينوري، قال: حدثنا محمد بن موسى الهمداني، قال: حدثنا محمد بن خالد الطيالسي، قال: حدثنا سيف بن عميرة عن عقبة عن قيس بن سمعان عن علقمة بن محمد الحضرمي عن أبي جعفر محمد بن علي(الباقر) (ع).
روايت زيد بن أرقم به سند زير است:
"قال السيد إبن طاووس في كتاب «التحصين»: قال الحسن بن أحمد الجاواني في كتابه «نور الهدى و المنجي من الردى»: عن أبي المفضل محمد بن عبد الله الشيباني، قال: أخبرنا أبو جعفر محمد بن جرير الطبري و هارون بن عيسى بن سكين البلدي، قالا: حدثنا حميد بن الربيع الخزاز، قال: حدثنا يزيد بن هارون، قال: حدثنا نوح بن مبشر، قال: حدثنا الوليد بن صالح عن إبن امرأة زيد بن أرقم و عن زيد بن أرقم."
روايت حذيفة بن اليمان به سند زير است:
"قال السيد إبن طاووس في كتاب «الإقبال» قال مؤلف كتاب «النشر و الطي»: عن‏أحمد بن محمد بن علي المهلب: أخبرنا الشريف أبو القاسم علي بن محمد بن علي بن القاسم الشعراني عن أبيه: حدثنا سلمة بن الفضل الأنصاري، عن أبي مريم عن قيس بن حيان (حنان) عن عطية السعدي عن حذيفة بن اليمان.

پینوشت ها:
1- بحار الأنوار،ج 37، ص 235.
2- بحار الأنوار،ج 37، ص 236.
3- الذريعة،ج 5، ص 101، شماره 418.
4- روضة الواعظين، ج 1، ص 89 .
5- الاحتجاج،ج 1، ص 66/ بحار الأنوار،ج 37، ص 201.
6- اليقين، ص 343، باب 127/ بحار الأنوار، ج 37 ص 218.
7- العدد القوية، 169.
8- التحصين، ص 578، باب 29 از قسم دوم.
9- الصراط المستقيم، ج 1، ص 301.
10- نهج الايمان(نسخه خطى كتابخانه امام هادى(ع)در مشهد)، ورقه 26ـ 34.
11- الإقبال، ص 454 و 456/ بحار الأنوار،ج 37، ص 127 و 131.
12- اثبات الهداة، ج 2، ص 114.
13- بحار الانوار، ج 397، ص 201.
14- كشف المهم، ص 190.
از كتاب اسرار غدير، ص 90، محمد باقر انصارى.
و برای این امور فضیلت بسیاری ذکر شده است:
پوشیدن لباسهای نیکو - زینت کردن - استعمال بوی خوش - شادی کردن و شاد نمودن شیعیان امیر المومنین - گذشت از تقصیر شیعیان - برآوردن حاجت آنان - صله رحم - اطعام اهل ایمان - شکر و سپاس به خاطر نعمت بزرگ ولایت و...
منبع:www.missagh.org
خوشا هر روز میلاد تو باشد
زمین تا آسمان شاد تو باشد
ضریحت نور می پاشد به هر سو
خوشا خورشید همزاد تو باشد
تسلای قلوب شیعیانی
جهان مرهون شمشاد تو باشد
طنین عشق می پیچد به هر چاه
خوشا در چاه فریاد تو باشد
تو عشقی یا که شیرینی که هستی
خوشا هر دل که فرهاد تو باشد
به هر دشتی که سرخی موج می زد
نشان از فصل میعاد تو باشد
کلام حق پرستی هم علی جان
نشان از مشی آزاد تو باشد
علی جان، جان ناقابل فدایت
که این جان از خداداد تو باشد
مرا از مال دنیا چیست باقی ؟
همین بس این دلم یاد تو باشد
دلم را یا علی جان باز دریاب
گدای دست آباد تو باشد
شفیعم باش محشر یا علی جان
گذر از روی مرصاد تو باشد .
علی سرچشمه ای شد بر ولایت
زلالی پاک رودی وصل غایت
غدیر خم محمد (ص) دین خود را
کمالی داد با او بی نهایت .

سید مهدی نژاد هاشمی
منبع:http://niazpardaz.com
دردت چه بود که تمام شب

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب
سپاس‌های ارسالی: 1369 بار
سپاس‌های دریافتی: 1309 بار

پست توسط امیر جمالی »

با سلام به همه دوستان عزیز

آسمان غرید وبارانی شدیم
موج زد دریا و طوفانی شدیم

بغض چندین ساله ما باز شد
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

من هم به نوبه خودم این عید بزرگ _عید امامت علی(ع) و عید کمال رسالت نبی(ص) _ را به آقا امام زمان (عج) و همه مسلمانان جهان و تمامی شیعیان و دوستداران علی(ع) و همه دوستان عزیز و فهیم سنترالی تبریک عرض نموده و سعادت و بهروزی و تندرستی همه را در پناه حضرتش از خداوند بزرگ خواستارم.

همیشه روزگارتان عید باشد
اللهم عجل لولیک الفرج
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

عید اکمل دین وپایان دهنده رسالت حضرت محمد واغاز امامت وجانشینی امام علی بن ابیطالب رابه همه مسلمانان تبریک می گم وانشاالله از فردا بیعت قلبی خودمان را باپیامبر وامام علی رادوباره ثابت می کنیم :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط m-249 »

مقام و منزلت علی(ع)

شیخ صدوق در حدیث اول خود در کتاب فضائل شیعه آورده است:
عبدالله بن عمر گفت:از رسول خدا (ص) در مورد علی بن ابی طالب (به طور توهین آمیزی)سوال کردیم. آن حضرت خشمگین شد و فرمود:
چرا عده ای به بدی یاد می کنند از کسی که مقام و منزلتش نزد خدا،همچون مقام و منزلت من است؟
آگاه باشید هرکس علی را دوست بدارد،مرا دوست می دارد و هر کس مرا دوست بدارد خدا از او راضی است و هر کس خدا از او راضی باشد،پاداشش را بهشت قرار میدهد.بدانید،هر کس علی را دوست بدارد، از دنیا نمی رود مگر اینکه از حوض کوثر بنوشد و از درخت طوبی بخورد و جایگاه خود را در بهشت ببیند.
آگاه باشید هر کس علی را دوست بدارد، نماز،روزه و شب زنده داری اش پذیرفته می شود و دعایش مستجاب می گردد.
بدانید هر کس علی را دوست بدارد،فرشتگان برای او طلب آمرزش می کنند و درهای هشتگانه بهشت بر او گشوده می شود تا از هر دری که بخواهد،بدون حساب وارد شود.
آگاه باشید،هر کس علی را دوست بدارد، خداوند نامه عملش را به دست راستش میدهد و به حساب او همچون حساب انبیا رسیدگی می کند.
بدانید،هر کس علی را دوست بدارد،خداوند شدت و سختی جان دادن را بر او آسان می کند و قبرش را باغی از باغهای بهشت قرار می دهد.
آگاه باشید، هر کس علی را دوست بدارد،خداوند به تعداد رگهای بدنش،از حوری های بهشت به او می بخشد و در مورد هشتاد نفر از اقوام و خویشانش،شفاعت می کند و به تعداد موهای بدنش، از حوریان بهشتی و از شهرهای بهشت برخوردار می شود.
بدانید، هر کس علی را دوست بدارد،خداوند،ملک الموت را برای (قبض روح) او، آنگونه می فرستد که برای پیامبران فرستاده می شود و ترس از نکیر و منکر را از او بر می دارد و رویش را سفید می کند،و او با حضرت حمزه ی سیدالشهدا همنشین خواهد بود.
آگاه باشید،هر کس علی را دوست بدارد،خداوند،حکمت را در قلبش ثابت می کند و سخن درست را بر زبانش جاری می سازد و درهای رحمت را به رویش می گشاید.
بدانید، هر کس علی را دوست بدارد،در آسمانها و زمین،اسیر خدا نامیده می شود.
آگاه باشید، هر کس علی را دوست بدارد،فرشته ای از زیر عرش او را صدا می زند: ای بنده خدا،عمل(به فرامین الهی) را از نو آغاز کن؛زیرا خداوند تمام گناهانت را آمرزیده است.
بدانید، هر کس علی را دوست بدارد،روز قیامت در حالی به صحرای محشر می آیدکه صورتش همچون ماه شب چهارده می درخشد.
آگاه باشید، هر کس علی را دوست بدارد،بر سرش تاج پادشاهی گذاشته می شود و لباس کرامت و برزگواری بر او پوشانده می شود.
بدانید، هر کس علی را دوست بدارد،از پل صراط همچون برق جهنده می گذرد.
آگاه باشید، هر کس علی را دوست بدارد،برای او،دوری از آتش جهنم و جواز عبور از صراط و امان از عذاب دوزخ نوشته می شود، نامه عملش گشوده نخواهد شد و کردارش سنجیده نمی شود و به او گفته می شود:بدون حساب به بهشت وارد شو.
بدانید، هر کس علی را دوست بدارد،ملائکه با او دست می دهند و انبیا او را زیارت می کنند و خداوند،تمام حاجتهایش را بر می آورد.
آگاه باشید، هر کس آل محمد را دوست بدارد،از حسابرسی و سنجش کردار و عبور از صراط ، در امان است.
بدانید، هر کس بر دوستی آل محمد بمیرد،من همنشینی او را با انبیا در بهشت ضمانت می کنم.
آگاه باشید،هر کس بر بغض و کینه آل محمد بمیرد،بوی بهشت را استشمام نمی کند.
ابورجا می گفت:حماد بن زید به این حدیث افتخار می کرد و می گفت:این حدیث،اصل(مهمی در دین)است
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

منبع:markazealamdar.blogfars.com
همه ی مطالب و برخی عکس های بالا و عکس های پایین مربوط به این سایت است
و در اخر عکس شیعیان کشته شده.
هرکس دل دیدنشو نداره نبینه

دست از شیعه کشی بردارید ای ملعونان. دست از کشتن محبان علی ع و فاطمه الزهرا س بردارید.اللهم عجل لولیک الفرج.

تصویر
تصویر
تصویر
دردت چه بود که تمام شب

Captain
Captain
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 8697 بار
سپاس‌های دریافتی: 6241 بار

پست توسط ARafiee »

اَلحَمدُ للهِ الَذی جَعَلَنا مِنَ المُتَمَسِکين بِوِلایَةِ اَمیرالمؤمنین (علیه السلام) و اَئِمَةِ المعصومین (علیهم السلام)

این عید بر رهپویان امامت حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام) خجسته باد

تصویرتصویرتصویر 
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 336 بار
سپاس‌های دریافتی: 583 بار

پست توسط نجف47 »

بسمه تعالی

با سلام

یا علی (ع) گفتیم و عشق آغاز شد..........این همه گفتیم و پایانی نداشت

السلام علی الشجرة النبویة و الدّوحة الهاشمیة المثمرة بالنبوّة و المونقة بالامامة یا مولینا و صاحبنا و مقتدانا و امامنا و ابانا یا امیرالمومنین و المومنات و یا افیض الفیوضات و اعاظم الاعظم و اتمّ و اکمل و نور الحق و النعمات یا علی ابن ابی طالب یا اسد الله الغالب غالب کلّ غالب یا والی الولی....

بنده حقیر هم بنوبه خود این عید عظمی و اعظم اعیاد الهیه رو به تمام محبان و دوستاداران ولایت تبریک و تهنیت میگم انشاءالله همه مون زیر سایه ولایت مولامون علی ارواحنا فداه مورد رضایت فرزند عزیزش امام عصر آقامون مهدی فاطمه ارواحنا فداهما باشیم....

در آخر چند سطر از بافته ها و سروده های خود این حقیر کمترین عاصی رو خدمت همه دوستداران ولایت تقدیم میکنم:

اول دو سه بند از ترکیب بندی در منقبت مولا مون علی ابن ابی طالب علیه افضل الصلاة و السلام:

ای شهنشاه کلُّ ما ادراک
از طفیل تو خلقت افلاک
وی به حاجاتنا و قدّمناک
وی تجلّی حق پدر بر خاک
جز ولیّش نباشد عرّفناک
" کلُ ارواحنا جعلت فداک"

ای خداوندگار عشق و ولا
شاه هستی و کلُّ ما فیها
مَن مَعَک یُغنی مِن حیاة و فنا
مَن عَلَیکَ مُفلسُ الدّارا
پس دهَم سَر ندا ز دل، بی باک
" کلُّ ارواحنا جعلت فداک"

یا امیراً لِکُلّ ما یُخلَق
یا عظیماً لِآیةٍ یُّفلَق
یا رحیماً لرحمةٍ مُّطلق
حق مَعَک و انَّکَ بالحق
لن حیاة الخلائقَ لولاک
" کلُّ ارواحنا جعلت فداک"......

دوم ...دو بیت از غزلی که بیشتر این دوبیتشو به صورت رباعی مینویسم.....

مهر تو که اوجب از صلاة است علی(ع)
بهر دل و جان آب حیات است علی(ع)
آن دل که منوّر از ولایـــــت باشـــــــد
مذکور به ذکر صلوات است علی(ع).....

یا علی مدد.
عشق و معرفت حسین(ع) و مهدی فاطمه(عج) ضامن پیروزی و قوام و بقای ماست.

به کاوش مژه از گور تا نجف بروم...........اگر به هند خاکم کنی یا به تتار 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

تصویر 
 تصویر   تصویر 
 تصویر
   به دوست عهد بندد ز میان پاکبازان چو علی که می تواند که به سر برد وفا را