ماجرای عشق و ازدواج علی مطهری

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

ماجرای عشق و ازدواج علی مطهری

پست توسط RAHVAR »

به گزارش «فردا» ، علی مطهری فرزند سوم شهید مرتضی مطهری است که اینروز ها غالبا او را به عنوان نماینده منتقد دولت می شناسند ، دانستن اززندگی شخصی مشهور ترین فرزند این استاد بزرگ که به یکی از چهره های شاخصمجلس تبدیل شده می تواند در نوع خود جالب باشد.
علی مطهری نماینده شاخص مردم تهران در مجلس طی گفتگویی از نسبتخانوادگی با علی لاریجانی ، فوتبال ، اتومبیل شخصی و مسائل خانوادگی خودگفته و ماجرای عاشق شدن شدن خود رانیز بازگو کرده است .
به گزارش «فردا» ، علی مطهری فرزند سوم شهید مرتضی مطهری است که اینروز ها غالبا او را به عنوان نماینده منتقد دولت می شناسند ، دانستن اززندگی شخصی مشهور ترین فرزند این استاد بزرگ که به یکی از چهره های شاخصمجلس تبدیل شده می تواند در نوع خود جالب باشد.
مطهری در مرور دوران جوانی اش از عاشق شدن گفته است ؛ من ۲۳ _ ۲۴ سالهبودم که تصمیمی هم برای ازدواج نداشتم ، آن روز ها دانشجوی مکانیک دانشگاهعلم و صنعت بودم ولی به خاطر انقلاب فرهنگی ، ادامه تحصیل ۲ سال و ۸ ماهمتوقف شده بود ، در این دوران به دعت یکی از دوستانم به رادیو رفتم و برایپر کردن فاصله های خالی برنامه ها مقاله می نوشتیم .
ماه اول آغاز به کارم در رادیو بود که من به یکی از همکارانم در آنجاعلاقمند شدم و این علاقه رفته رفته شدید شد و عشق به معنای واقعی اش کهانسان را از خواب و خوراک می اندازد در من ایجاد شد و ترغیبم کرد که اینموضوع را مطرح کنم و در نهایت یکی از همکاران مسن را واسطه کردم اما آنخانم جواب رد داد و برای بار دوم من خودم با او صحبت کردم که باز هم جوابرد داد و بعد از آن بود که من برای اینکه از آن حالت خارج شوم به سراغازدواج رفتم.
وقتی از جواب رد آن خانم مطمئن شدم از مادرم خواستم که به خواستگاریدختری مناسب برود و بعد از اینکه همسرم را عقد کردم ، تلفنی ماجرا را بهاطلاع آن خانم رساندم تا اگر برنامه ای دارد دیگر ملاحظه مرا نکند . دیدمشروع کرد به گریه و زاری و حرف هایی زد که من تازه متوجه شدم او هم بهاندازه من علاقمند بوده اما توقع اصرار بیشتر از جانب مرا داشته است. اینماجرا حالت بدی در من ایجاد کرد . البته این قضیه باعث شد که همسر خوبینصیبم شود.
علی مطهری در مورد همسرش را نوه شیخ جواد انصاری از عرفای هم عصر اماممعرفی می کند و می گوید : وقتی ازدواج کردیم ایشان ۱۶ سالشان بود و ۸ سالبا من اختلاف سنی داشتند ، ما در ۱۱ دی سال ۶۰ عقد کردیم و ۶ مرداد ۶۲زندگی مشترکمان را آغاز کردیم. در حال حاضر ایشان فوق لیسانس حقوق هستندولی شاغل نیستند ، ۴ فرزند داریم ، اولی مرتضی ۲۴ ساله و مهندسی عمرانتهران جنوب می خواند و دومی رضا است که ۱۹ سال دارد و مهندسی مکانیک شریفمی خواند ، سومی لیلا است که دوم راهنمایی است و چهارمی هم زهرا است کهالان حدود ۲ سال دارد.
وی درباره نسبت خانوادگی اش با علی لاریجانی ، رئیس مجلس نیز اینگونهتوصیح داده است : پنجمین فرزند استاد مطهری ، فریده خانم همسر آقایلاریجانی رئیس مجلس هستند ، ایشان فرزند آیت الله میرزا هاشم آملیلاریجانی مرجع تقلید بودند. روابطی بین پدر ما و مرحوم آملی وجود داشت واین ازدواج اقدامی بود که در زمان حیات پدرم انجام شد . ظاهرا رسمی درازدواج های پسران آیت الله آملی بود که از خانواده های اصیل و شناخته شدهعروس می گرفتند . مثلا همسر آیت الله صادق لاریجانی دختر آیت الله وحیدخراسانی است و همسر آقای دکتر باقر لاریجانی دختر آیت الله حسن زاده آملیهستند.

[External Link Removed for Guests]
   تصویر     

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”