بین جنگ جهانی دوم درسرزمین رایش یک بشقاب پرنده سقوط کرد که این بشقاب پرنده توسط ارتش آلمانپیدا و ضبط میشه.طی مراحلی متخصصین ارتش آلمان با باز کردن و تحقیقاتفراوان و برداشتن نمونه ها و نقشه های دقیق از مدل سفینه یک نقشه جدیدطراحی میکنن و اقدام به ساخت یک نمونه از این بشقاب پرنده میکنند و برایتکمیل شدن بشقاب پرنده اون رو به سلاح مجهز میکنند و به اون جنبه کاملآنظامی میدن.سلاحهای استفاده شده در این پرنده یک نوع مسلسل بزرگ خمپارهاندازهای سبک هست.مدل با موفقیت ساخته شد و ظاهری کاملآ شبیه به یک بشقابپرنده مدرن پیدا کرد و مورد تحسین پیشوای بزرگ آلمان و هم نژادانش قرارگرفت.در واقع بیشتر مردم ایران از این موضوع آگاهی ندارن و نمیدونن کهتکنولوژی ساخت اولین بشقاب پرنده در دستان آلملنیها بود.در سالهای بعد بودکه دانشمندان جهان ساخته شدن چنین پرنده ای رو اون هم با وجود امکانات وادوات دهه ۴۰ میلادی خارق العاده بیان کردند.شیء پرنده ای که نسبت به زمانخودش واقعآ پیشرفته بود.فناوری ساخت بشقاب پرنده در ایالات متحده امریکاچند سال پس از پایان جنگ جهانی دوم مهیا شد و جالب اینجاست که بدونید اینفناوری رو دانشمندان آلمان نازی بعد از جنگ به شرط در امان بودن به امریکابردند و خودشون هم اولین بشقاب پرنده در امریکا رو طراحی و ساختند.هماکنون در امریکا بشقاب پرنده های مدرن و پیشترفته ای ساخته شده که خیلی هااز این موضوع بی اطلاع هستند و کاملآ محرمانه هستند.امروزه در آمریکامنطقه ای به نام منطقه ۵۱ جزء سری ترین مرکز نظامی تحقیقاتی آمریکا هست کهفعالیتهای فوق سری در اونجا صورت می گیره و حتی بشقاب پرنده هایی بسیارمدرن در این منطقه مشاهده شده.آمریکاییها تمام این پیشترفتها را مدیونهیتلر و نازیها هستند.ما هم خوشحالیم که اولین بشقاب پرنده ساخته شده بشربه دست آلمانیها بود.
طور که تمام جهان میدونن که مخترع بزرگ ماشین فولوکس شخص هیتلر بود که نقشه اون رو هم شخصآ طراحی کرد و فقط در مدت زمان بسیار کمی تونستند اون رو بسازنند.دلیل ساخت فولوکس هم مقاومت در برابر سرمای شدید بود که با قرار دادن موتور اون در عقب فولوکس موتور در برابر سرمای شدید مقاومت میکنه.اصلی ترین دلیل برای ساختنش هم حمله به روسیه بود که اب و هوایی بسیار سرد داشت.
ساخت اولین بشقاب پرنده بشر به دست هیتلر
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
ساخت اولین بشقاب پرنده بشر به دست هیتلر
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .

- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
Re: ساخت اولین بشقاب پرنده بشر به دست هیتلر
ببخشید میشه یک منبع معتبر در مورد این قضیه ساخت بشقاب پرنده در آلمان و سپس در آمریکا ارائه بدین !؟!
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
نه
شوخی کردم منم این مطالب رو هم قبلا شنیده بودم هم توی مقاله های متفرقه خونده بودم .
شوخی کردم منم این مطالب رو هم قبلا شنیده بودم هم توی مقاله های متفرقه خونده بودم .

- سپاسهای ارسالی: 687 بار
- سپاسهای دریافتی: 2866 بار
من این مطلب رو قبلادر بعضی از وبلاگها خونده بودم ولی اونها هم هیچکدوم منبعی برای این حرفهاشون نداشتند
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.
جان.اف.کندی
جان.اف.کندی