سوء قصد نافرجام علیه هیتلر

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 656
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ تیر ۱۳۸۹, ۱:۱۱ ب.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1080 بار
سپاس‌های دریافتی: 3413 بار

سوء قصد نافرجام علیه هیتلر

پست توسط dolphine »

66 سال پیش در روز 20 ژوییه سال 1944 میلادی آدولف هیتلر،رهبر آلمان نازی به طور تصادفی از انفجار بمبی كه برای كشتن او كار گذاشته شده بود جان سالم به در برد.این انفجار در مقر اصلی ستاد ارتش در راستنبورگ در پروس شرقی و در زمانی كه هیتلر با ژنرال هایش نقشه های جبهه های جنگ را بررسی می كرد ، رخ داد.


تصویر
  رغم 12 سال دیكتاتوری و حكومت وحشت نازی ها، آدولف هیتلر هرگز موفق نشد طبقه نظامیان اشراف زاده پروس كه به سنت ها و شرافت خود پایبند بودند را با خود همراه سازد. 
  قصد 20 ژوییه سال 1944 میلادی با نام رمز «عملیات والكایری» مهمترین سوء قصدی بود كه نسبت به جان هیتلر صورت گرفت.  
  كه برای انجام این سوء قصد هم پیمان شده بودند قصد داشتند با قتل هیتلر رژیم نازی را ساقط كرده و یك رژیم دیكتاتوری محافظه كار با احتمال برقراری دوباره حكومت سلطنتی را مستقر كنند. آنها تصمیم داشتند با غرب صلح كرده اما به جنگ با اتحاد شوروی ادامه دهند. 
  میان آنها افسران عالیرتبه ای از جمله كنت كلاوس فن اشتوفنبرگ ، رییس ستاد مشترك ارتش‌های داخل آلمان مشاهده می شدند. او در افریقا در كنار مارشال اروین رومل جنگیده بود و پس از یك جراحت شدیدكه منجر به نقص عضو او شد به آلمان بازگشته بود.  
  اشتوفنبرگ در روز سوءقصد ، كیف حاوی بمب را در نزدیكی هیتلر و در زیر میزی می گذارد كه در اطراف آن هیتلر و ژنرال هایش نقشه ها را بررسی می كردند. او سپس به بهانه یك تماس تلفنی خارج شده و فورا عازم برلین می شود تا پس از قتل هیتلر، ارتش را به قیام دعوت كند. 
  پای یكی از افسران به كیف می خورد و او كیف را برداشته و آن را در فاصله دورتری قرار می دهد. هنگام ظهر وقتی انفجار رخ می دهد ، میز كنفرانس مانند یك حفاظ مانع از كشته شدن هیتلر شده و او فقط جراحتی سطحی می بیند ، اما تا پایان عمر دچار لرزش دست و پا شد. 
  سوءقصد كه از سرنوشت هیتلر بی اطلاع بودند در به دست گرفتن قدرت تردید به خرج می دهند.  
  در همان شب 20 ژوییه دستگیر شده و به قتل می رسد. آدمیرال ویلهلم كاناریس به اردوگاه مرگ فلوسنبورگ اعزام شده و در آنجا به دار آویخته می شود. مارشال هانس فن كلوگ قبل از دستگیری خودكشی كرد.  
  روز 14 اكتبر سال 1944 میلادی ، فیلد مارشال اروین رومل كه با عاملان سوءقصد هم پیمان شده بود ، ناگزیر به خودكشی می شود اما با توجه به محبوبیت بسیار او در آلمان هیتلر برای رومل مراسم تشییع جنازه رسمی و ملی برپا می كند. 
  مجموع دستكم 200 افسر عالیرتبه كه اغلب از نظامیان اصیل زاده پروس بودند توسط نازی ها كشته می شوند.  
 
دخالت یك افسر در جابه جا كردن كیف حاوی بمب موجب می شود هیتلر به طور تصادفی ازسوء قصد افسران میهن پرستی كه قصد نجات آلمان را داشتند ، نجات یابد. او پس از این انفجار دچار سنگینی گوش و رعشه می شود، اما آلمان را تا انتها با جنون خود به سوی نابودی سوق می دهد. 
==========================================
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .  
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]   
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”