آقای رییس جمهور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 115 بار
آقای رییس جمهور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امشب آقای احمدی نزاد حرفی گفت که خیلی تعجب کردم .
فرمودند:
الان تو ایران با دو میلیون درآمد خیلی راحت میشه زندگی کرد .(یعنی ایشون فکر میکنند همه درآمدشون میلیونی هست )
تو قسمتی از فرمایشاتشون فرمودند پول یارانه حلالترین پوله قاطی بقیه پولاتون نکنید من که نفهمیدم یهنی چی
فرمودند:
الان تو ایران با دو میلیون درآمد خیلی راحت میشه زندگی کرد .(یعنی ایشون فکر میکنند همه درآمدشون میلیونی هست )
تو قسمتی از فرمایشاتشون فرمودند پول یارانه حلالترین پوله قاطی بقیه پولاتون نکنید من که نفهمیدم یهنی چی
- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
Re: آقای رییس جمهور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
رئیس جمهور محترم فکر کردن که همه جا حتماً بقالی ومیوه فروشی سر کوچه شونه و همه مردم همه مردم هم مثل معاون اول و یا وزیر رفاه هستند که از در آمد میلیونی و ثروت میلیاردی برخوردار باشند.
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
همین الان من کل مصاحبه آقای احمدی نژاد رو خوندم. امیدوارم در اجرای طرحشون موفق باشند . هر چند که در لابه لای سخنان ایشان می شد استنباط کرد که طرح هدفمندی یارانه ها هنوز خیلی جای کار دارد و خیلی هم شکننده است.
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
در آمد دو میلیونی ؟؟؟ در حالی که پایه حقوق کارگری که شامل بسیاری از مشاغل میشه 300 هزار تومنه ؟؟؟؟ عجب ! بقیه پولهامون هم حروم بود نمی دونستیم ! یارانه رو قاطیش نمی کنیم !!!!
ولی در کل من مخالف یارانه های هدفمند نیستم مردم ما خیلی چیزها رو رعایت نمی کنن ! این طرح باید درست اجرا بشه وگرنه نتیجه عکس میده !
ولی در کل من مخالف یارانه های هدفمند نیستم مردم ما خیلی چیزها رو رعایت نمی کنن ! این طرح باید درست اجرا بشه وگرنه نتیجه عکس میده !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
اولا که این تاپیک از پایه ایراد داره و احتمالا با اخراج تنی چند از دوستان ختم بخیر خواهد شد!!
اما،چند نکته رو میگم که ربطی به سیاست نداره اما به موضوع مربوطه:
1- ما ایرانی ها عادت کرده ایم همه چیز را سیاه ببینیم و همیشه بدترین حالت موجود رو فرض میکنیم خدا کند که این عادت غلط از ما ایرانی ها حذف شود.
2-همیشه بجای منابع رسمی و معتبر شایعه را بیشتر قبول داریم و روی حرف سند دار کمتر از شایعه حساب میکنیم.
3-همگی ارزوی سرافرازی و سربلندی ایران را داریم اما وقت عمل یا به نان محتاجیم یا زن و بچه داریم و... در کل فقط حرف میزنیم اما دریغ از ذره ای عمل!
---------------------------------------------------------------
برای روشن تر شدن بعضی ها فقط یک مثال میزنم:
یارانه ارد و بنزین محموعا 34 هزار میلیارد تومن و تقریبا برابر 34 میلیارد دلار است،در حالی که بودجه عمران در سرتاسر ایران چیزی حدود 8 هزار میلیارد تومن برابر 8میلیارد دلار است.
به عنوان یک انسان بی طرف اگر 8 هزار میلیارد در سال به حدود 30 هزار میلیارد در سال(البته با جمع درست برابر42 هزار میلیارد میشود که 12 هزار میلیارد رو تلورانس گرفتم) بشود سرعت پیشرفت و ابادانی ملکت چند برابر میشود؟؟؟
این فقط یک نمونه بود/من هم معتقد هستم که طرح سختی ها و مشقت های زیادی دارد اما باید تحمل و صبور کرد،هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
توکل به خدا فقط دعا کنید و همت/ همه ابادی عزت ایرانم ارزوست
اما،چند نکته رو میگم که ربطی به سیاست نداره اما به موضوع مربوطه:
1- ما ایرانی ها عادت کرده ایم همه چیز را سیاه ببینیم و همیشه بدترین حالت موجود رو فرض میکنیم خدا کند که این عادت غلط از ما ایرانی ها حذف شود.
2-همیشه بجای منابع رسمی و معتبر شایعه را بیشتر قبول داریم و روی حرف سند دار کمتر از شایعه حساب میکنیم.
3-همگی ارزوی سرافرازی و سربلندی ایران را داریم اما وقت عمل یا به نان محتاجیم یا زن و بچه داریم و... در کل فقط حرف میزنیم اما دریغ از ذره ای عمل!
---------------------------------------------------------------
برای روشن تر شدن بعضی ها فقط یک مثال میزنم:
یارانه ارد و بنزین محموعا 34 هزار میلیارد تومن و تقریبا برابر 34 میلیارد دلار است،در حالی که بودجه عمران در سرتاسر ایران چیزی حدود 8 هزار میلیارد تومن برابر 8میلیارد دلار است.
به عنوان یک انسان بی طرف اگر 8 هزار میلیارد در سال به حدود 30 هزار میلیارد در سال(البته با جمع درست برابر42 هزار میلیارد میشود که 12 هزار میلیارد رو تلورانس گرفتم) بشود سرعت پیشرفت و ابادانی ملکت چند برابر میشود؟؟؟
این فقط یک نمونه بود/من هم معتقد هستم که طرح سختی ها و مشقت های زیادی دارد اما باید تحمل و صبور کرد،هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
توکل به خدا فقط دعا کنید و همت/ همه ابادی عزت ایرانم ارزوست
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
"
- تماس:
درسته ولی درآمدی که ایشون فرمودند بسیاری از افراد یعنی اکثریت جامعه ( نه عده کمی ! ) در خواب هم نمیبینن ! و در مورد بخشی از سخنشون در مورد قاطی نکردن این پول حلال ! با بقیه پول هیچ معنی جز حرام بودن بقیه پولها نمیده ! لطفا تفسیر و ترجمه و آیه درست نکنید !!!! همونطور که گفتم این طرح خوبیه منتها در صورت اجرای درست و اینکه همون پولی که شما فرمودی در کجا خرج بشه مهمه !!!
جکسون براون
جکسون براون
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:درسته ولی درآمدی که ایشون فرمودند بسیاری از افراد یعنی اکثریت جامعه ( نه عده کمی ! ) در خواب هم نمیبینن ! و در مورد بخشی از سخنشون در مورد قاطی نکردن این پول حلال ! با بقیه پول هیچ معنی جز حرام بودن بقیه پولها نمیده ! لطفا تفسیر و ترجمه و آیه درست نکنید !!!! همونطور که گفتم این طرح خوبیه منتها در صورت اجرای درست و اینکه همون پولی که شما فرمودی در کجا خرج بشه مهمه !!!
در امدی که ایشون فرمودند شاید اغراق امیز باشه اما در تهران اکثرا زیر ماهی 800 تومن در امد ندارند!
ساده ترین کارگر که در ایران خودرو و سایپا و حتی زیر مجموعه ها کار میکند 700 هزار تومن حقوق میگیرد،تحقیق کنید.
راننده اژآنس ها و تاکسی ها که بطور متوسط روی بین 30 تا 35 هزار تومن در امد دارند(این رو خودم زمان دانشجویی تجربه کردم و دیدم) که میشه حدود 800-900 هزار تومن حتی بیشتر.
شکر خدا کمترین اجاره بهای منزل و مغازه در تهران هم حدود 200 هزار تومن هست. کم کم یک سوم مردم تهران مستجر هستند یعنی افراد در امدی حدود200 تا حتی 700 هزار تومنی از اجاره دادن منزلشان دارند.
حقوق بازنشتگان حدود 500 هزار تا یک ملیون 200 هزار تومن است.
حقوق خانواده شهدا حدود 600 تومن است البته فقط این حقوق! اگر بانشستگی هم داشته باشند که حدود 1 میلیون خورده ای میشود.
و ...
تهرانی ها اکثرا درامد کافی دارند در مورد کشاورزان وضع از این هم بهتر است و ...
باید در امد رو درست مدیریت کرد!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد این پول هم احتمالا منظور ایشون این بوده که چون پول مستقیما از بیت المال مسلمین میاد شبهه کمتری داره! الان انگ تفسیر ایه گفتن و .. بزنید و برچسب بزنید.
زنده باد بهار...
"
"
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 159 بار
Mr.Amirhessam عزیز با اخراج کردن از انجمن تهدید و اینکه بگیم که ما بی تفاوت هستیم و شایعاتو بشتر قبول داریم و... چیزی درست نمیشهبلکه بدرتر هم میشه اصل اینکه این طرح چیزی بجز له کردن اکثریت مردم زیر باره فشار مالی رو نداره خدا بخر کنه کمی بیاییم واقع بین باشیم و از دریچه دیگری حقایق را نگاه کنیم
- تماس:
نمی دونستم در بهشت زندگی می کنیم !!! هنوزم با شما سر در آمد مردم توافق ندارم ! ولی بازم مبلغ ایشون با مبلغ شما فاصله زیادی داره ! در ضمن ایران فقط تهران نیست ! ولی صبر می کنیم ببینیم چی میشه !
جکسون براون
جکسون براون
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 115 بار
دوست من کارشناس اقتصادی نیستم و در مورد طرح هم هیچ نظری ندادم . فقط گفتم شاید من متوجه نشدم به فرمایشات رییس جمهور
که این پول رو قاطی بقیه پولامون نکنیم منظورشون چی بوده . یا بحث در آمد دو میلیونی . شما هم تهدید به اخراج میکنید لطفا موضوع رو هدایت کنید و گرنه نیاز به اخراج نیست گوشه چشمی نشون بدی خودمون نمیایم .
که این پول رو قاطی بقیه پولامون نکنیم منظورشون چی بوده . یا بحث در آمد دو میلیونی . شما هم تهدید به اخراج میکنید لطفا موضوع رو هدایت کنید و گرنه نیاز به اخراج نیست گوشه چشمی نشون بدی خودمون نمیایم .