نقل قول:
ایا اقتصاد ایران هم جزو همین اقتصادهای باز و ازاد دنیاست؟ ایا اساسا به سمت تبدیل شدن به یک اقتصاد ازاد حرکت می کند؟ ایا اصلا اقتصاد ما رقابتی است؟ ایا ما نظام مالیاتی سالم و مرتبی داریم؟ وضع گمرک کشور و واردات و صادرات چگونه است؟
سوال اول:مشخصه که نیست! ولی باید یک استارتی از یک جایی بخوره؟ تا کی امروز فردا کردن؟
سوال دوم:تا به امروز خیر حرکت نکرده!حتی خصوصی سازی هایی هم که انجام شد بیشتر به اختصاصی سازی شبیه بود!
سوال سوم:خیر نیست! دانه درشت هایی هستند که اقتصاد کشور را تقریبا به گروگان گرفته اند!
سوال چهارم:سیستم مالیاتی بسیار عقب مانده ای داریم و در امد چندانی از آن حاصل نمیشه! اکثر دول غربی درامد اصلی بودجه های سالانه را از مالیات به دست می اورند! و ما هنوز اندر خم نفتیم! البته اصلاح سیستم مالیاتی هم گویا برنامه بعدی طرح است و از اردیبهشت ماه 90 یعنی 5 ماه دیگر اغاز میشه
سوال پنجم:البته درامدهای گمرکی تا جاییکه من بررسی کردم وضع بدی ندارد! ولی وضع صادرات و واردات و تراز مالی بدون نفت خراب است! بخش عظیمی از ارز کشور هم خرج بنجل های چینی وارداتی می شود و منابع کشور از این طریق هم به هدر می رود!
نقل قول:
برای دلال ها هم فکری شده؟
این سوال را من نباید جواب بدم چون کاره ای نیستم ولی در مصاحبه دیشب اشاراتی به ان شد اینکه چقدر عملی شود زمان مشخص میکنه
در مورد دلال ها فکر کنم دوستان مطالعات لازم را ندارند،برای مثال طرح مالیات بر ارزش افزوده یکی از طرح ها برای قطع دست دلال ها بوده.
فکر کنم دوستان متاسفانه این طرح را فقط اصلاح قیمت ها میدانند در حالیکه اینگونه نیست! طرح تحول اقتصادی شامل 7 طرح است که اصلاح قیمت ها یکی از هفت بخش است.
سرفصل های طرح:
1-اصلاح در محور گمرك
2-اصلاح محور ماليات
3-اصلاح در محور توزيع
4-اصلاح در محور بانك
5-اصلاح در محور بهرهوري
6-اصلاح يارانهها
7-اصلاح ارزش پول ملی
اصلاح در محور توزیع تقریبا قراره دست دلال ها رو از بازار قطع کنه.
2-اطراف تهران بطور 100% افرادی هستند که از شهرستان ها به تهران امده اند! همان افرادی که تهران را به وضع فعلی دچار کردند و دولت و حکومت را مجبور کردند منابع را صرف نقاط غیر کلیدی کند! این افراد باید به شهر و دیار خودشون برگردن یا هزینه زندگی در تهران رو متحمل بشن
خوبه بدانید این افراد برای خوش گذرانی به تهران نمی ایند شدت فقر و بیکاری و امکانات بسیار ضعیف در شهرهای دیگر ان ها را به سمت کلانشهرها می کشاند.انها از خدایشان است که برگردند به شهر و دیارشان اما چطور؟ وقتی در شهرستان ها کار نیست مراکز درمانی نیست امکاناتی حتی در حد اب شرب سالم نیست چه باید کرد؟ اینکه گفتم باید اول زمینه سازی می شد این چیزها منظورم است.
در ضمن این یک بحث اقتصادی است و نه سیاسی.مگر اینکه اقتصاد را هم سیاسی ببینید که این خیلی خیلی بد است.
دوست من قرار نیست معجزه ای بشه تا اینها برگردنند،باید گام به گام و با پیشرفت به استانها و شهرهای خود بازگردند.این طرح لازمه پیشرفت کشور و همین گام به گام جلو رفتنه.
------------------------------------------------------------------------------------------
برای اجرای صحیح این طرح باید همگی یک دل و هم قسم بشیم اگر ارزوی ابادی و ابادانی ایران رو دارید.