تجربیات و گوشزدهای روزمره زندگی رو بیابگو تا استفاده بکنیم

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

تجربیات و گوشزدهای روزمره زندگی رو بیابگو تا استفاده بکنیم

پست توسط RAHVAR »

سلام به همه دوستان محترم...

کسی روزانه با یکسری ازتجربیات ریز و درشت شخصی (توجه کنید! شخصی!! نه مربوط به مشاهیر و بزرگان)روبرو میشه و در زندگی روزمره خودش اونها رو بکار میبنده...همه رو دراینجا بنویسید...

حال اون تجربیات شاید مربوط به ارتباطات و روابط انسانی باشه...
شاید مربوط به اماکن و نحوه استفاده از امکانات شهری باشه...
شاید مربوط به خوردن یا نخوردن غذایی در شهری خاص باشه ...

و ...

این گوی و این میدون :

برا شروع :

هیچ وفت تا وقتی که از قدرت و نفوذ طرف مقابلتون مطمئن نشدید با اون درگیرنشید!!... آدمها هیچوقت برگ برنده اشون رو چند بار رو نمیکنن...شاید اونبرگ برنده رو برای شما رو کنن!!

اراده کنیم در هنگام عصبانیت تصمیم گیری نکنیم. چون در 90 درصد موردها،وقتی عصبانیت مان فروکش کند می فهمیم که می شد تصمیم بهتری بگیریم.

هر وقت هرجا می رویم، یک هدیه کوچولو برای کسی که دوستش داریمبخریم...حتی یک جاکلیدی یا یک فنجان...این کار ساده بدون اینکه چیزیبگوییم یعنی: «من در تمام مدت دور بودن از تو، به یادت بودم»

از گفتن سریع و به موقع «ببخشید» به کسی که ظرفیتش را دارد دریغ نکنیم.این کار باعث می شود که طرف مقابل مان هم بداند که با ابراز پشیمانی چیزیاز او کم نخواهد شد. درضمن زیاد مرتکب اشتباه نشویم تا اعتبار و اثر«ببخشید» کمرنگ شود.

یه تجربه یا نکته خاصتر!
زنبور عسل نر نیش نمیزنه...جثش یمقدار بزرگتر از زبنور عسل ماده هستش و بال بزرگتری هم داره!بازی با این زنبور خیلی لذتبخش هستش!
   تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

Re: تجربیات و گوشزدهای روزمره زندگی رو بیابگو تا استفاده بکن

پست توسط RAHVAR »

تجربیات و گوشزدهای زندگی رو بگین تا استفاده بکنیم قبل از اینکه خودمان تجربه دیگران بشیم
   تصویر     

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار

پست توسط مغمون »

به خودت بیاموز که از تجربیات صحیح و ریشه دار بقیه انسانها استفاده کنی!غرور،دشمن دانایی است.عاقلان،چرخ را صد بار اختراع نمی کنند.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار

پست توسط ali2914 »

1 -یه مساله مهم که من فهمیدم اینه که هیچوقت فکر نکن بقیه نمی فهمن ! گاهی یه مسایلی پیش میاد که آدم می خواد از بقیه پنهان کنه اما شک نکن که بقیه می فهمن فقط شاید به روی خودشون نمیارن.
2-دیگه اینکه آدم خوش حساب شریک مال مردمه . خوش قول و خوش حساب بودن خیلی مهمه چون اعتماد میاره و با اعتماد هر کاری می شه کرد.
3-دیگه اینکه به قول بابام بزرگترین پدرسوختگی ، سادگی و رو راست بودنه ! منظورش اینه که با سادگی و روراستی و صداقت آدم خیلی بهتر می تونه کارشو پیش ببره تا با بدجنسی و زرنگ بازی.
4-اینکه هر وقت می خوای کار بزرگی انجام بدی همیشه سعی کن از کمک دیگران استفاده کنی . بهتر اینه که مثلا با پول دیگران رو استخدام کنی تا تو اون کار کمکت کنن. سعی نکن تنهایی کار کنی. چون بعد از یه مدت دل زده می شی. اما اگه یه هم پا داشته باشی از نظر روحی هم کمکه.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

اگر توی شب و تو یه جایی هستید که می خواهید از یه سوژه قایمکی با موبایل تون یه عکس شکار کنید، حتما قبلش مطمئن بشید فلاش دوربین موبایل تون خاموشه !

هیچ وقت! هیچ وقت کسی رو نفرین نکنین , و حتی تا جایی که میتونین از کسی کینه نگیرین چون بد جوری سیاهه .
من خودم وقتی احساس می کنم همه رو دوست دارم , رضایت بیشتری از زندگی ام دارم.
   تصویر     

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”