big-man نوشته شده:مگه چی گذاشتند....چندتا میوه و .......با این شمعدان و ..با کلاس نشون میده.
بایدم با مجرمهای خارجی اینجوری رفتار کنند. اگه خیلی بهتر از ایناهم ازشون پذیرایی بشه پاشون که به کشورشون برسه میگن ما رو شکنجه کردن مارو شلاق زدند سر ما رو بریدند....به زور به ما تجاوز کردند و به ما بمب بستند و ما رو منفجر کردند ....نمی دونم ترویست زیاد بود اونجا
ايا با مجرمان ايرانيه در بند بيگانگان نيز اينگونه رفتار ميشه؟؟؟
پدر مادرشون برن ديدنشون بعد براشون ميز بچينن و بعد هم با سلام صلوات از ايران خارج بشن
يك سوال؟
15 انگليسي مسلح به مرز ايران تجاوز نمودن بعد با يك دست كت و شلوار خوشگل از ايران رفتن.
مگه اينها مجرم نبودن؟؟؟
پس چرا با متهمان داخلي خودمون اين گونه برخورد نميشه . منظورم زنداني هاي سياسي نيستا.
مثلا كسي كه ميخواد غير قانوني از ايران بره وقتي كه بگيرنش بعد بخواهد ازاد بشه اين گونه باهاش برخورد ميشه؟؟
حالا بعضي ها ميان ميگن كه ايران براي اينكه در ديد مردم جهان خوب جلوه كنه اين كار ميكنه .
مگه ايران منزوي است كه بخواهد با اين كارها مردم ازش خوششون بياد.
ما يك كشور قدرتمندي هستيم ولي اين كار ها به قدرت ما نمي افزايد.
خيلي دوستاشتم حرفايي كه اين 15 انگليسي بعد از ورود به كشورشون در مورد ايران گفتم براتون بزارم ولي ايجا جاش نيست.
در كل بگم كه معدودي از افراد هستن كه بسيار غريب پرستن.
سكينه اشتياني حكمش سال 85 صادر شد. ولي هنوز اين خانوم زندس . چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون دوتا تبعه آلماني با اين خانوم مصاحبه كرد و به اين دليل انقدر گنده شد.
الان در بيشتر كشور هاي غربي ميگن كه در ايران داره نقض حقوق بشر ميشه . و دليلش هم سر اين خانوم كه خودش هم اعتراف كرده . و قرار بود سال 87 سنگسار بشه. و حالا به جايي رسيده كه مسولان قضايي اذربايجان ميترسن كه سنگسارش كنن.
قبل از هرگونه نقض قانون اساسي كشور به قانون و حد الاهي توهين شده است.
من يك كسي هستم كه عاشق ايرانم ولي بي قانوني آن هم به اين گونه علني برام قابل حضم نيست.