[BLOCKQUOTE]
تو را خدا مواظب خودتان - کودکان و افراد سال خورده باشید.
با دیگران مهربان باشید و چهار شنبه سوری را درست بر گذار نمایید.
[External Link Removed for Guests]
[/BLOCKQUOTE]
تصاویری دلخراش از چهار شنبه سوری !!! ( هشدار تصویری )
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
- سپاسهای ارسالی: 650 بار
- سپاسهای دریافتی: 1785 بار
- تماس:
Re: تصاویری دلخراش از چهار شنبه سوری !!! ( هشدار تصویری )
چهارشنبه سوری یا چهارشنبه سوزی ؟ خدا به اینها عقل نداده ؟ چرا با این کارهای نابخردانه فرهنگ خودمان را زیر سوال میبریم ؟
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمیآیند.
آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.
دکتر علی شریعتی
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمیآیند.
آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.
دکتر علی شریعتی

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
ببخشید قصد توهین ندارم
ولی چرا تو تهران جوانها کارهایی می کنند که از عقل آدم دور است و سلامت عقل را زیر سئوال می برد ؟
من خودم بارها تو چهارشنبه سوری های شهرهای بوشهر و شیراز حضور داشتم و چنین صحنه های وحشتناکی ندیده بودم و ندیدم
این چه هیجانی هست که تو جوانهای تهرانی بیشتره و باید به روش های نا متعارف تخلیه بشه ؟ چهارشنبه سوزی ، اکستازی ، کارهای عجیب غریب و ... چرا ما تو همسن های خودمون تو شیراز یا اصفهان و یا شهرهای دیگه نمی بینیم ؟
خودم به شخصه برای تجربه هم که شده با همه جور آدم معاشرت داشتم ولی این جور نبودند که موارد عجیب غریب تو تهران می بینم .
ولی چرا تو تهران جوانها کارهایی می کنند که از عقل آدم دور است و سلامت عقل را زیر سئوال می برد ؟
من خودم بارها تو چهارشنبه سوری های شهرهای بوشهر و شیراز حضور داشتم و چنین صحنه های وحشتناکی ندیده بودم و ندیدم
این چه هیجانی هست که تو جوانهای تهرانی بیشتره و باید به روش های نا متعارف تخلیه بشه ؟ چهارشنبه سوزی ، اکستازی ، کارهای عجیب غریب و ... چرا ما تو همسن های خودمون تو شیراز یا اصفهان و یا شهرهای دیگه نمی بینیم ؟
خودم به شخصه برای تجربه هم که شده با همه جور آدم معاشرت داشتم ولی این جور نبودند که موارد عجیب غریب تو تهران می بینم .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 1602 بار
- سپاسهای دریافتی: 3486 بار
چهارشنبه سوري از ائين هاي حسنه ايرانيان بود كه مردم ان را جشنن مي گزفتند و به ديد و بازديد مي پرداختند كه در اسلام هم به اون توصيه شده و خب اتش كوچكي هم درست مي كردند از روي اون با توجه به عقايدشون مي پريدند اما الان از اون فرهنگ نتنها نشاني نيست بلكه چند نفر ابله تعقييرش دادن به چهارشنبه سوزي وبه جاي صله ارحام با صداي انفجار مردم رو ازار مي دن و به جاي يه بوته كوچك اتش نارنجك مي تركونند و به جاي خوشحالي از اومدن سال نو سر از بيمارستان و قبرستان در ميارن پس ايين چهارشنبه سوري نيست :
چهارشنبه سوزيه

چهارشنبه سوزيه

- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7633 بار
- تماس:
این عکس ها مال نارمکه
نارمکیا همشون باهم کوری خونی دارن
میدان 17 با 18 ......میدان 77 با 76
خیلی بچه های شری داره این نارمک
نارمکیا همشون باهم کوری خونی دارن
میدان 17 با 18 ......میدان 77 با 76
خیلی بچه های شری داره این نارمک
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)

-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 36 بار
اگر دولت و سازمان های اجتماعی و بخش های مثل شهرداری با برنامه ریزی زیبا این جشن را مدیریت کنن مثل خیلی از کشور های دیگه که اتشبازی وجود داره می تونیم کمتر شاهد این همه مصیبت بشیم

- سپاسهای ارسالی: 2158 بار
- سپاسهای دریافتی: 1253 بار

چهارشنبه سوری: با جشن چهارشنبه سوری به پيشواز نوروز، اين مايه پيوستگی ايران و ايرانی، میشتابند. اين جشن در سراسر ايران در آخرين چهارشنبه سال برگزار میشود. شک نيست که چنين روز قطعی برای اين مراسم، آیينی پس از اسلام است، چه ايرانيان شنبه و آدينه نداشتند، و هر يک از دوازده ماهشان بیکموبيش سی روز بود که هر روز به نام يکی از ايزدان خوانده میشد، چون هرمزد روز (روز اول)، بهمن روز (روز دوم)، اردیبهشت روز (روز سوم)، و جز آن. درباره جزء سوری سخن بسيار گفتهاند. از اين دست آن که سوری را برگرفته از سوری به معنی سرخ و شماری نيز آن را از سور به معنی ميهمانی دانستهاند. چهارشنبه سوری مقدماتی دارد.
از چيزهایی که در شب چهارشنبه سوری میخرند يکی آينه است که مظهر صميميت و يکرنگی است و کوزه که جای آب است و آب هم مظهر پاکی و اسفند که برای دفع چشم زخم است. اسفند خريدن تشريفات خاصی داشته، برای مثال در گيلان به ويژه در رشت کسی که میخواهد اسفند بخرد – بيشتر دختری دمِ بخت – از خانه بيرون میآيد، از اولين مغازهی رو به قبله میپرسد: «اسفند داری؟» و بی آنکه منتظر جواب شود به راه میافتد و از مغازهی بعدی همين سؤال را میپرسد تا هفت دکان. و بر میگردد از مغازهدار اولی اسفند میخرد. فروشندهی اسفند بايد سيد باشد و شال سبزی به کمر بسته باشد که نشانهی سيادت است. در رشت، اسفندفروش هنگام فروختن اسفند چنين میخواند: «عاطيله کون، باطيله کون، تی مرده مار، بيرون کون، اسفند دودکون، جاووش بايه، تی مرده مار، به هوش بايه.»
افروختن آتش، بزرگترين سنت جشن چهارشنبه سوری است. هنگام غروب آفتاب، آنگاه که خورشيد میرود تا چند گاهی از ديده پنهان باشد، کپههای هيزم را روی هم میگذارند، و دور هم جمع میشوند و خورشيد که فرو رفت، تودههای هيزم را برمیافروزند، گویی میخواهند آتش فروزندهشان را جانشين خورشيد تابنده سازند. چون هيزمها شعله برافروخت، از روی آتش میپرند يا گرد آن به شادمانی میپردازند و میخوانند: زردی من به تو – سرخی تو به من، يا زردی ما از تو – سرخی تو از ما و جز آن. جستن از روی آتش و گفتن «سرخی تو از من، زردی من از تو»، از روزگارانی است که ايرانيان مانند نياکان خود آتش را نمايندهی فروغ ايزدی نمیدانستند. برخی محققان را عقيده بر اين است که آتش افروزی بر بامها را اصالت بيشتری است که گويا اين کار برای راهنمایی فروهرها به سوی دودمان خويش است تا به ديدن دود آتش و فروغ آن، جايگاه خود را باز شناسند.
گاه اسفند را برای دفع چشم زخم بر آتش میريزند، به ويژه بر آتش چهارشنبه سوری، تا از جشم زخم يکساله شان نگهدارد و چنين میخوانند: «بترکه چشم حسود و بيگانه، چه بيرون و چه تو خانه، شنبه را، يکشنبه را، دوشنبه را، سه شنبه را، چهارشنبه را، بنجشنبه را، جمعه را، هرکه از دروازه ها تو میآد، هر که از دروازه ها بيرون میره، زاغ چشم، سياه چشم، ارزق چشم، بترکه چشم حسود و بيگانه، چه بيرون و چه تو خانه." آتش چهارشنبه سوری را میگذارند تا خود خاموش شود، همچنان آتش نوروز و چراغ سفرهی نوروزی.
آتشها که فرونشست و بازیها که پايان يافت، افراد خانواده دور هم به شادی مینشينند. بزرگترها با داستان سرایی شان سرمای اسفند را بدرود میگويند. مادرها سينیهای آجيل را میآورند. خوردن آجيل چهارشنبه سوری که بيشتر عبارت است از انجير، کشمش، خرما، توت خشکه، فندق، پسته و بادام، تخمه، شاه بلوط، باسلُق، برنجک، مغزگردو، برگه هلو، برگه زردآلو، جوزقند و آلو شکون دارد.
در شب چهارشنبه سوری در بيشتر مناطق آش میپزند که مجموعهای است از همهی دانهها و سبزیها و مواد اوليهی غذایی، بدان اميد که در سال آينده، روزیشان را همه برکت باشد. اگر کسی مرادی و آرزویی داشته باشد از برای برآورده شدن آن آش میپزند. اگر منظور رفع بلا و ناخوشی باشد، آش امام زينالعابدين يا آش اَبودَردا میپزند که دانهها و مواد اوليهی آش را از راه قاشق زنی گرد میآورند.

دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
فکر کنم بد نباشه که یک مقدار هم در مورد علت های پیدایش این نوع رفتارها اشاره بشه!

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
خدارا شکر الان تو شمال دیگه خیلی کم شده یادم چند سال پیش از دوماه قبل صدای ترقه ادم رو دیوانه میکرد ولی الان همچین چیزی خبر نیست
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت