به نظر من که حق این عزیزان هست ،
اینها خیلی به گردن ما حق دارند
تحصیل رایگان فرزندان شهدا و جانبازان در هر رشته ای که بخواهد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 571 بار
- سپاسهای دریافتی: 211 بار
Re: تحصیل رایگان فرزندان شهدا و جانبازان در هر رشته ای که بخ
درسته که حق این عزیزان(البته خود شهدا و جانبازان و رزمنده هاست، نه فک و فامیلاشون) اما به شرطی که اینطوری حق بقیه خورده نشه... که داره میشه...
-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 249 بار
به داوطلبان اینطور سهمیه ها باید گفت: گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل؟!!
-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 34 بار
همش دروغه ، من فرزند جانبازم 49 درصد 2 تا خواهر هم دارم هر سه کنکور دادیم هر سه هم قبول شدیم ، اینا میگفتن کمک میکنن و فلان میکنن بهمان میکنن همونطور که تو رسانه های عمومی تبلیغ میکنن ما گفتیم لااقل یه نفرمون از این امکانات بهره ببره آدرس سایت رو زدیم وارد شدیم ولی اصلا اجازه ثبت نام نمیداد ....
الان خواهر هام هر دوتاشون ترم 4 هستن و درسشون هم من شخصا با توجه به نمره هاشون میتونم بگم خوبه یا لااقل در حد متوسط هست بدون کمک گرفتن از بنیاد دیگر مراجع .
همه از این امکانات استفاده نمیکنن ، یا شرایطش پیش نمیاد یا مثل ما که سال به سال راهمون به بنیاد نمیوفته میخوایم از یه امکانات استفاده کنیم برامون غیر ممکن میشه ...
در ضمن من نمیدونم میگن ماشین میدن خونه میدن ، اینهایی که میگید کجاست ما هم بریم بگیریم ما که چیزی ندیدیم ما نه دوستان پدرم هم که اکثرا تو جبهه و جنگ بودن و نشان افتخاری از اون دوران دارن هم ندیدن شاید چون طرفش نمیرن ندیدن اگر برن شاید ببینن ، حالا شکر خدا من پدرم کارمند سپاه بود و دستش به دهنش میرسید مشکلی نداشتیم اما بعضی از این جانبازا واقعا به نون شبشون هم محتاجن چرا به اینها کمک نمیشه ؟
چهار پنج سال پیش زنگ زدن از خونه مادر بزرگم گفتن بیاید اینجا از بنیاد جانبازان اومد عیدی اوردن براتون پدربزرگم کشیدتشون تو نهار داد بهشون ما هم که رسیدیم نشستیم دست کردن تو کیفشون نفری 500 تا تک تومن دادن به ما ، خندمون گرفته بود خدایی ، بعد از رفتنشون پدرم گفت من برای اینکه بیام 3000 تومن بنزین مصرف کردم عجب کار مسخره ای اسم بنیاد رو هم خراب کردن ...
همه رو به یه چوب نرونید بر میخوره به آدم ....
اگر همون کمکی که دوستان میگن بشه خیلی بهتره طرف لااقل میدونه صلاحیت درس خوندن داره یا نه اگر داره اون پول رو سرمایه تحصیل میکنه و اگر نداره نمیکنه و به صرف اینکه فامیل جانبازه و امکانات دریافت میکنه نمیاد درس بخونه که تازه ممکنه موفق هم نشه یا خدایی نکرده جای یک نفر رو هم بگیره ، و این رو هم بگم کسانی هم هستند که فرزند جانباز یا شهید هستند اما بدون امکانات اومدن و موفق بودن و گاها جزو نخبه ها هستند و کسی نمیدونه اینها فرزند جانبازن ، ما که جایی میریم نمیگیم بابامون جانبازه نصف بدن نداره به ما امکانات بدید گرچه بگیم هم نمیدن انتظار هم نداریم چون جوری تربیت شدیم که رو پای خودمون واسیم ..
الان خواهر هام هر دوتاشون ترم 4 هستن و درسشون هم من شخصا با توجه به نمره هاشون میتونم بگم خوبه یا لااقل در حد متوسط هست بدون کمک گرفتن از بنیاد دیگر مراجع .
همه از این امکانات استفاده نمیکنن ، یا شرایطش پیش نمیاد یا مثل ما که سال به سال راهمون به بنیاد نمیوفته میخوایم از یه امکانات استفاده کنیم برامون غیر ممکن میشه ...
در ضمن من نمیدونم میگن ماشین میدن خونه میدن ، اینهایی که میگید کجاست ما هم بریم بگیریم ما که چیزی ندیدیم ما نه دوستان پدرم هم که اکثرا تو جبهه و جنگ بودن و نشان افتخاری از اون دوران دارن هم ندیدن شاید چون طرفش نمیرن ندیدن اگر برن شاید ببینن ، حالا شکر خدا من پدرم کارمند سپاه بود و دستش به دهنش میرسید مشکلی نداشتیم اما بعضی از این جانبازا واقعا به نون شبشون هم محتاجن چرا به اینها کمک نمیشه ؟
چهار پنج سال پیش زنگ زدن از خونه مادر بزرگم گفتن بیاید اینجا از بنیاد جانبازان اومد عیدی اوردن براتون پدربزرگم کشیدتشون تو نهار داد بهشون ما هم که رسیدیم نشستیم دست کردن تو کیفشون نفری 500 تا تک تومن دادن به ما ، خندمون گرفته بود خدایی ، بعد از رفتنشون پدرم گفت من برای اینکه بیام 3000 تومن بنزین مصرف کردم عجب کار مسخره ای اسم بنیاد رو هم خراب کردن ...
همه رو به یه چوب نرونید بر میخوره به آدم ....
اگر همون کمکی که دوستان میگن بشه خیلی بهتره طرف لااقل میدونه صلاحیت درس خوندن داره یا نه اگر داره اون پول رو سرمایه تحصیل میکنه و اگر نداره نمیکنه و به صرف اینکه فامیل جانبازه و امکانات دریافت میکنه نمیاد درس بخونه که تازه ممکنه موفق هم نشه یا خدایی نکرده جای یک نفر رو هم بگیره ، و این رو هم بگم کسانی هم هستند که فرزند جانباز یا شهید هستند اما بدون امکانات اومدن و موفق بودن و گاها جزو نخبه ها هستند و کسی نمیدونه اینها فرزند جانبازن ، ما که جایی میریم نمیگیم بابامون جانبازه نصف بدن نداره به ما امکانات بدید گرچه بگیم هم نمیدن انتظار هم نداریم چون جوری تربیت شدیم که رو پای خودمون واسیم ..
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 115 بار
-
شما فرمایشاتتون کاملا متین و نگاه کاملا منطقی . نه دوست من شما تفاوت رو نمیتونی حس کنی .انکار نه موضوع رو قبول میکنیم و درست نبودنش رو هم تایید . . منم میگم برسن به خانواده های معظم شهدا .احترامشون واجب نباید به هیچ عنوان فشار مالی روشون باشه باید خیلی راحت زندگی کنند ولی نباید تو یک آزمونی که سرنوشت فرد مشخص میشه آیندش شکل میگیره کنکور. استخدام .....تبعیض اصلا و ابدا
- سپاسهای ارسالی: 7461 بار
- سپاسهای دریافتی: 7118 بار
- تماس:
mobile_nazari نوشته شده:ولی نباید تو یک آزمونی که سرنوشت فرد مشخص میشه آیندش شکل میگیره کنکور. استخدام .....تبعیض اصلا و ابدا
همین اینده ای که شما ازش دم میزنین مرهون خون امثال پدران ما هستین و گرنه العان اینده معلوم بود جای بله فارسی عربی میگفتین نعم!!!!
البته که راضی نیستیم منت هم پشت سرمون باشه برای چیزی که بهمون میدن با دیده منت نگاه کنن...........
اما.................
اما دوست عزیز که فرمودین 49% ببخشین پدرتون پاسدار هستن؟
اگر که هستن کارت شناسایی بنیاد دارن؟ که رنگش صورتی هست؟
شرمنده دوستان محیط سنترال با دیگر انجمن ها فرق میکند و جای بحثهای معمولی و عامیانه نیست اگر هم باشد جایش در پیام خصوصی هست!
-
پسر خوب زمان جنگ همه مردم ایران رنج رو تحمل کردن بمب که میفتاد خونه همسایه ویران میشد دست کمی از مرگ نداشت اونایی که جنگیدند ولی شهادت نصیبشون نشد
اجرشون کمتر از شهدا نیست و نزد خدا محفوظ .امکانات محدود یک کشور از لپ لپ در نمیاد . ماله همه مردم ایرانه تک تک ملت . شما هم تلاش کن اندازه اونایی که سهمیه ندارن ببین قدت اندازه سهمته .اون دوستمون خوب گفت از فضل پدر تو را چه حاصل
اجرشون کمتر از شهدا نیست و نزد خدا محفوظ .امکانات محدود یک کشور از لپ لپ در نمیاد . ماله همه مردم ایرانه تک تک ملت . شما هم تلاش کن اندازه اونایی که سهمیه ندارن ببین قدت اندازه سهمته .اون دوستمون خوب گفت از فضل پدر تو را چه حاصل
- سپاسهای ارسالی: 2158 بار
- سپاسهای دریافتی: 1253 بار
سلام
دیدم بحث جانبازان و شهداست خواستم یه استفاده ای بکنم
متاسفانه چند ساعت پیش به من خبر دادند که یکی از دوستان بنده که تک فرزند یک جانباز هست بعد از مشکلی که تو فوتبال براش پیش اومده و به بیمارستان فرستادنش
بعد از عکس برداری و دیگر ازمایشات مشخص شده که یک تومور بد خیم هست. توی جمع جلوی خودم رو گرفتم که اشک از چشمم خارج نشه.
دکتر گفته که دیگه امیدی به زنده موندنش نیست . معلوم نیست تا چقدر دیگه زندس .
همچنین گفتن که فقط پول امپول هاشون حدود 60 ملیون تومان میشه.اما خانوادش کمک مادی قبول نکردن (اگر کسی میتونه کمک مالی خوبی بکنه اطلاع بده شاید قبول کردند)
و فقط التماس دعا دارن.منم که یه بنده ی گناه کار بیش نیستم پس این موضوع رو این جا بیان کردم شاید یکی از اعضا با نفس گرم خودش یه دعای گیرایی برای دوست من کرد.
اگر یه صلوات هم به امید سلامتیش بفرستین خیلی ممنون میشم.
اگه اقا مهدی اجاز بدن یه تاپیک برای التماس دعا برای این بیمار و تمام بیمار های دیگه که اعضا بیان کنن بزنم.
دیدم بحث جانبازان و شهداست خواستم یه استفاده ای بکنم
متاسفانه چند ساعت پیش به من خبر دادند که یکی از دوستان بنده که تک فرزند یک جانباز هست بعد از مشکلی که تو فوتبال براش پیش اومده و به بیمارستان فرستادنش
بعد از عکس برداری و دیگر ازمایشات مشخص شده که یک تومور بد خیم هست. توی جمع جلوی خودم رو گرفتم که اشک از چشمم خارج نشه.
دکتر گفته که دیگه امیدی به زنده موندنش نیست . معلوم نیست تا چقدر دیگه زندس .
همچنین گفتن که فقط پول امپول هاشون حدود 60 ملیون تومان میشه.اما خانوادش کمک مادی قبول نکردن (اگر کسی میتونه کمک مالی خوبی بکنه اطلاع بده شاید قبول کردند)
و فقط التماس دعا دارن.منم که یه بنده ی گناه کار بیش نیستم پس این موضوع رو این جا بیان کردم شاید یکی از اعضا با نفس گرم خودش یه دعای گیرایی برای دوست من کرد.
اگر یه صلوات هم به امید سلامتیش بفرستین خیلی ممنون میشم.
اگه اقا مهدی اجاز بدن یه تاپیک برای التماس دعا برای این بیمار و تمام بیمار های دیگه که اعضا بیان کنن بزنم.
دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است
دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
-
طرفای ما بله نمیگن .نشنیده میگیرم این توهینت رو به ملت ایران که مرگ شرف داره به حدثی که تو زدی .ما هم کاری رو که بابای تو انجام داد رو انجام میدادیم یعنی شهادت. ولی راحت باش کسی ازت چیزی نمیگیره یه بحث centrali هست ولی در محدوده ادب و احترام .
-
- سپاسهای ارسالی: 571 بار
- سپاسهای دریافتی: 211 بار
پدران ما نجنگیدن که الان بابتش چیزی بخوان. خودشون داوطلبانه رفتن تا از کشورشون دفاع کنن.
چرا منی که اینهمه درس خوندم الان به زور تو استانم تو رشته مورد نظرم قبول شدم؟(چون خیلی زحمت کشیدم. اما دوستم چی؟ کل دبیرستانو ول میچرخیدو تفریح میکرد. اما براحتی تو دانشگاه روزانه دولتی یه استان دیگه قبول شد.
میدونید که خارج از استان قبول شدن خیلی سخته.(خارج 25% سهمیه اما داخل استان-بومی 75%).
چرا منی که اینهمه درس خوندم الان به زور تو استانم تو رشته مورد نظرم قبول شدم؟(چون خیلی زحمت کشیدم. اما دوستم چی؟ کل دبیرستانو ول میچرخیدو تفریح میکرد. اما براحتی تو دانشگاه روزانه دولتی یه استان دیگه قبول شد.
میدونید که خارج از استان قبول شدن خیلی سخته.(خارج 25% سهمیه اما داخل استان-بومی 75%).