شبکه جدید من و تو و حمله تصویری جدید به فرهنگ ایرانی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

شبکه جدید من و تو و حمله تصویری جدید به فرهنگ ایرانی

پست توسط Mr.Amirhessam »

شبکه جدید من و تو و حمله تصویری جدید به فرهنگ ایرانی این روز ها شاهد ظهور شبکه جدید تلویزیونی من وتو که به ظاهرا تفاوتهایی با شبکه های بی محتوا و بدون دانش که مورد لطف و عنایت اقای مهران مدیری نیز قرار گرفتند دارند و ظاهرا توانسته اند جای خود را بین ایرانیانی که دسترسی به ماهواره دارند مثل ساکنین حاشیه خلیج فارس و غیره ... به واسطه برنامه های مستند و تاریخی و علمی باز کنند این که این شبکه ها از کجا تغذیه می شوند و هزینه های ا ن به چه صورت تامین میشود و اصلا چرا بوجود می ایند جای بس تامل دارد.

بدون شک منافع بسیار برای برگزار کنندگان ان دارد که در حال حاضرمورد بحث من نیست. از برنامه های مستند و علمی و گشت و گذار گوشه کنار دنیا که مرز و محدوده ای برای آن نمی باشد بگذریم، مشخص نیست اصرار گردانندگان مجموعه بر مقصر شناساندن هیتلر و مظلومیت پاریس و لندن که به مراتب شنیده ایم چیست و چرا هیچ مطلبی ازحمله امریکا به ویتنام و یا چگونه گی شکل گیری مهاجرت یهودیان به اسراییل و یا حمله عراق به ایران و یا خاطرات خلبانان ایرانی در دفاع مقدس مثل عملیاتی که باعث نابودی فرودگاه مرز عراق و اردن که باعث از بین رفتن وزنه هوایی عراق نسبت به ایران که به مراتب شنیدنی تراز خاطرات پیرمردهای روسی می باشد نشان داده نمی شود؟

این یعنی هدفمند بودن شبکه از نمایش برنامه هایی خاص که در لابلای برنامه های به ظاهر جذاب پخش می شود البته بنده دلایل دیگری نیز دارم جهت اینکه فقط مجریان این شبکه ایرانی و فارسی زبان می باشند. برنامه ای در این شبکه نمایش داده می شود از امپراطوری های قدیمی رومی مثل نرون و یا سرکوبی اسپارتاکوس توسط کراسوس که بسیار جالب و به ریز به شرح ماجرا و وقایع آن دوران می پردازد و البته غافل از این که هر جا اسمی از امپراطوری روم و یا یونان قدیم هست اسم ایران خوش می درخشد ولی در این شبکه به ظاهر ایرانی هیچ اشاره ای به این مهم نمی شود که مثلا کراسوس و پومیه دو تن از سردارن بزرگ روم در ان زمان که موفق به فتوحات بسیاری برای روم شده بودند هنگامی که هوس حمله به ایران به سرشان زدچنان شکستی توسط بزرگ سردار ایرانی به نام سورنا خوردند که بعد از ان هیچ سردار رومی جرات حمله به ایران را نکرد.

در آن جنگ کراسوس و پسرش کشته شدند و پومیه با خفت فرار کرد و یا نرون که به شکست ناپذیری شهره بود توسط تیرداد دیگر سردار ایرانی با خفت تمام شکست خورده و مجبور شد تمام مخارج جنگ با ایران را پرداخت کرده و با دست خود تاج پادشاهی ارمنستان را بر سر تیرداد بگذارد و فرار را بر قرار ترجیع دهد و حالا چرا از پسر خاله های نرون و دخترخاله های کراسوس در این شبکه ایرانی نام برده می شود و از سرداران نامی ایرانی هیچی خوب شک برانگیز می باشد.

البته برای دانستن این مطالب نیازی به تحصیلات دانشگاهی نیست کافیست در اینترنت مقداری جستجو کرد. مثلا اگر در گوگل یک کراسوس به فارسی تایپ کنید دو هزار تا سورنا پیدا می کنید و یا یاد ندارم ایرانی غیرت مندی را که از اسکندر ملعون با نام اسکندر کبیر یاد کند کسی تمام کتاب خانه های ایران را سوزاند و ایران را مورد تاخت و تاز قرار داد این ها دلیل بر این است که این شبکه ها نتنها ایرانی نبوده بلکه برای مقاصد خاص راه اندازی شده اند و باید جهت کم کردن جذابیت انها جذابیت شبکه های وطنی را بیش از بیش کرد تا مخاطب پیدا کردن برایشان به مراتب دشوار شود با امید واری از این که مسئولین فکری جهت این موضوع بکنند.

و در آخر ای ایرانی شاغل در شبکه به ظاهر ایرانی من و تو اسکندر را برای این کبیر میگویندش که تنها اروپایی بود و توانست ایران را شکست بدهد. ایرانی که وارث اولین منشور حقوق بشر و پرچمدار آزادی ادیان و زندگی مسالمت آمیز قومیت های مختلف در زیر یک پرچم از آغاز پیدایش تمدن درکره خاکی زمین می باشد. پس آگاه باش که اسکندر برای تو حقیر است نه کبیرحتی اگر مسلمان هم نیستی پس ایرانی باش اگر در برسی طب قدیمی و تاریخچه طب که نمایش میدهی جایی برای بو علی سینا نیست لطفا اسکندر را نیز کبیر ترجمه نکن.

[External Link Removed for Guests]
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جهان اول - کره زمین - نبش خلیج فارس - کشور ایران
سپاس‌های ارسالی: 533 بار
سپاس‌های دریافتی: 601 بار

Re: شبکه جدید من و تو و حمله تصویری جدید به فرهنگ ایرانی

پست توسط gurkha »

آقاجان تو رو خدا بیخیال شید ^:)^
انگار شبکه های داخلی کاملا عادلانه برنامه پخش می کنند :-?
کم کمش اینا 4 تا برنامه جذاب و دیدنی پخش می کنند یا وسط اخبار به قول شما دروغ و یک طرفشون دو تا خبر راست هم هست .
ولی اینجا چی ؟ هر شبکه ای رو که میبینی یا داره ........ نشون می ده یا فقط داره می گه آمریکا فلان شد اسراییل وهمان شد .
انگاری توی آمریکا یه کار خوب به نفع بشریت نمیشه یا چیز جدیدی اختراع نمیشه عوضش هر چی خبر از داخل کشور و دولت می گن فقط از پیشرفت و نرخ صعودی آمارهای خوب می گن یا برنامه انتقادی می سازن مثل 30 : ... :L:L که ماهیتشو یه بچه کوچیکم می فهمه .
بازم می گم آقا جون تو رو خدا بیخیال :smile: :smile:
ای دل چو زمانه می کند غمناکت / ناگه برود ز تن روان پاکت

بر سبزه نشین و خوش بزی روزی چند / زان پیش که سبزه بر دمد از خاکت

((( خیام )))
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

دقیقا همین سئوالی بود که مدتها بود برای من پیش اومده بود که چه منفعتی داره که بیان برای ایرانی ها برنامه علمی پخش کنند .
البته منوتو 1 که اکثرش برنامه های الکی هست ولی 2 بهتره ولی این که چرا در مورد کوروش و ... برنامه ای نشون نمیده ...
یکی از علت های این که در مورد کوروش و ... چیزی نمیگه میتونه این باشه که برنامه ها توسط شبکه های آمریکایی و ... ساخته شده و اینا فقط برنامه ها رو ترجمه می کنند
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

پروژه تحقیر ایران مدتهاست که از سوی غربیها کلید خورده و مسئله ای که بسیار آزار دهنده است اینه که متاسفانه برخی از هموطنان هم دانسته یا نادانسته در راستای این هدف (یا بهتره بگیم آرزو) غربیها مشغول قلم فرسایی میباشند که در این انجمن هم نمونه هایی وجود دارد، مانند آن دوستی که از قول یک آمریکایی (که اینجور القاء میشد که چون این حرف از دهان یک آمریکایی درآمده، وحی منزل است!) میگفت :

"البته مطالعات تاریخی که کنید (بابا محقق تاریخ !) ، متوجه خواهید شد همیشه قلو هایی در مورد حاکمان در تاریخ وجود داشته است. خصوصاً در این مورد ما ایرانی ها خیلی معروف و زبان زد جهانیان هستیم.

یک آمریکایی دوستم بود، استاد تاریخ دانشگاه بود، سر جریان فیلم 300 و یک وبلاگ انگلیسی زبان با من دوست شد و من در بعضی پروژه های آنلاین نقشه های تاریخی اون دانشگاه باش همکاری کردم. نکات جالب و جدیدی درباره ایرانی ها به من گفت که همیشه تو ذهنم میاد. خصوصاً اینکه قبل از اون هر گز اینطور از بیرون به خودمون نگاه نکرده بودم هر چند با دیدگاه غیر ایرانی ها را درباره خودمان زیاد بررسی کرده بودم اما دیدگاه اون خیلی روی من اثر گذاشت.

یکیش این بود: ایرانی ریشه هر چیزی را در خودشان می بینند و یه طوری خودشان را به همه چیز ربط میدهند.

نکته جالب توجه دیگه این بود که میگفت شما ایرانی ها احتمالاً به خاطر وطن پرستی افراطی هست که همیشه تاریک ترین نقاط تاریخ خودتون را جزو افتخارات می دونید. البته این را زیاد قبول نکردم ازش. به هر حال بیشتر از من در مورد تاریخ ایران اطلاعات داشت. و البته میگفت با همه وجود ایرانی ها چون فکر می کنند خیلی خاص هستن، واقعاً هم خاص شده اند. ( ترجمه : یعنی اینکه ایرانیها فقط فکر میکنند که خاص هستند)

من را کمک کرد تا دید درست تری نسبت به تاریخ و روایات تاریخی ایران داشته باشم. ساخت شاهان رویایی و افسانه ای همان چیزی است که حاصلش خمودگی فعلی در میان قشر جوان هست !!!! و این به صلاح ما نیست.
"
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

به منوتو کار ندارم اما خود مهران مدیری یک ضدفرهنگه
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

من و تو هم وظیفش غربزده کردن مردم ماست که داره موفق هم میشه متاسفانه...

باز منوتو1 یکمی خوونوادگی تره. اما دو که همش داره از غرب تعریف و تمجید الکی و نادرست میکنه.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

آقاجان تو رو خدا بیخیال شید تصویر
انگار شبکه های داخلی کاملا عادلانه برنامه پخش می کنند تصویر
کم کمش اینا 4 تا برنامه جذاب و دیدنی پخش می کنند یا وسط اخبار به قول شما دروغ و یک طرفشون دو تا خبر راست هم هست .
ولی اینجا چی ؟ هر شبکه ای رو که میبینی یا داره ........ نشون می ده یا فقط داره می گه آمریکا فلان شد اسراییل وهمان شد .
انگاری توی آمریکا یه کار خوب به نفع بشریت نمیشه یا چیز جدیدی اختراع نمیشه عوضش هر چی خبر از داخل کشور و دولت می گن فقط از پیشرفت و نرخ صعودی آمارهای خوب می گن یا برنامه انتقادی می سازن مثل 30 : ... تصویر که ماهیتشو یه بچه کوچیکم می فهمه .
بازم می گم آقا جون تو رو خدا بیخیال

چشم بنده سعی میکنم بیخیال بشم!

شما مشخصا تلوزیون ایران رو نگاه نمیکنید! بنده به شخصه از برنامه های کانال مستند لذت میبرم اکثر برنامه ها علمی و در حد من و تو 2 هست.
فیلم ها و سریال ها هم با تمام ضعفی که دارند اوقات فراغت من را پر میکنند.
حدود 25 تا 30 شبکه استانی وجود دارد که پنج شنبه و جمعه برنامه های متنوعی دارند برای مثال برنامه های خوشا شیراز از شبکه فارس و برنامه زنده رود از شبکه اصفهان و ...
شاید چیزهایی که شما دوست دارید رو کانال های ایرانی پخش نمیکنند،البته به شخصه کانال های ماهواره رو هم همیشه میبنم حتی همین شبکه من و تو!

اما!

جا انداختن مسائلی که با فرهنگ ما تناقض شدید دارد از اهداف این شبکه هست:

برای مثال: جمع شدن یکسری نامحرم اون هم از نوع زنان شوهر دار با پسران مجرد و مردان متاهل! خوردن مشروب در کنار هم و شوخی های زننده!! البته بدون شوهر و زن های مربوطه!

برای من سوال اینه: در انگلستان و امریکا ایرانی محجبه نداریم نه؟ لباس های نیمه عریان و تیپ های غربی و به قول معروف چیزی که امریکایی ها عاشق اون هستن و اون رو فرهنگ خودشون میدونن و اسمش رو امریکن لایف استایل گذاشتن و تمام قدرتشون رو بر اشاعه اون صرف میکنن!

اما در پاسخ شما! نکنه برای شما اینکه شبکه های امریکایی و اروپایی ما رو تروریست و یکسری وحشی خطاب کنند جالب تره نه؟ یا اینکه اگر وقت کردن ما رو با اعراب مقایسه کنند و ما رو مقصر بدبختی مردم افعانستان و عراق بدونن و...................

این شبکه هم ادامه داستان دراز نابودی فرهنگ ایران است که با شبکه های نیمه س ک س ی مثل فارسی وان شروع شده و تا الان به من و تو ختم شده!
شما برای من بگو با چه توجیه اقتصادی کانال های من و تو! پی ام سی! جم! تی وی پرشیا و ... فعالیت میکنن؟ از روی ایرانی دوستی؟ صاحبان این شبکه ها کی هستن و هدف اونها چیه؟
باز هم بگم منکر افتضاحات در صدا و سیما و کمبود ها نیستم اما اینچنین سخن گفتن... بیخیال!

یا حق
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

پست توسط kalafe2006 »

منوتو فقط برنامه هایی که در آمریکا و اروپا ساخته شده رو دوبله و پخش میکنه (منوتو2 گه مد نظر بعضی از دوستان هست ) اگر چیزی در مورد ایران ساخته بودند حتما دوبله می کردند و پخش می کردند در ثانی ما فرض میکنیم که کلام همه دوستان درست و صحیح باشه چرا مسئولین صدا و سیمای ما که در ایران هم هستم بجای خرج میلیاردی برای خرید و دوبله فیلمهای بی محتوا که هدفش ساختن تاریخ دروغی برای کره است و بازسازی تاریخ اعراب حتی یک کلیپ سی ثانیه ای از پادشاهان ایران درست نکردن ؟ چرا میخواستن اسم پادشاهان ایران را از کتابهای تاریخ پاک کنند ؟ چرا از جنایات اعراب در ایران با افتخار و به نام حمله اسلام به ایران یاد می کنند ؟ چرا اول یک سوزن به خودمون نمی زنیم بعد یک جوالدوز به بقیه ؟
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

پست توسط RAHVAR »

ماهیت اصلی این شبکه ها موقع انتخابات معلوم میشه منتظر باشید
   تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

سلام به تمام دوستان عزیز :razz:
تمامی شبکه های ماهواره ای فقط فقط به دنبال این هستن که مردم ایران سرگرم بشن وبه دنبال پیشرفت و بالندگی کشورشون نرن.با یک مقایسه بین شبکه های که برای مردم خودشون پخش میکنند و برای مردم ایران به این نتیجه میشه رسید. و با این نظر دوستان کاملا موافق هستم که صدا وسیما مشکل داره ولی آدم باید بین بد و بدتر بد انتخاب کنه
چون ضرری که می زند کمتر است
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

از وابسته بودن این کانال به صهیونیسمها که هیچ شکی نیست...خودم دو روزه این کانالو نگاه میکنم اما از همون اولش معلوم بود چه خبره.......

مثل برنامه ی سرنیزه ی مسیح......چه چرندیاتی میگفت....
امشبم قراره حمله ی یتلر به بریتانیا رو نشون بده فقط بشینید و تماشا کنید که چه مظلوم نمایی واسه این انگلیس میکنند ...
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جهان اول - کره زمین - نبش خلیج فارس - کشور ایران
سپاس‌های ارسالی: 533 بار
سپاس‌های دریافتی: 601 بار

پست توسط gurkha »

جناب امیر حسام
من هم مثل شما از بی بند و باری در شبکه های ماهواره ای ناراحتم .
ولی حرف شما را هم قبول نمی کنم .
یا باید مثل طالبان کاملا تلویزیون حرام اعلام کنیم یا باید با تمام ابعاد قبولش کنیم . اینکه بگیم ملت فقط شبکه های داخلی نگاه کنید که بقیه کانالای دنیا جیزه تصویر که نمیشه هدایت میشه جبر و استسمار . مشکل اینه که میخایم همه رو به زور منطق خود ساخته به تفکر خودمون سوق بدیم و حق انتخاب رو ازشون بگیریم تصویر
شما کلاه خودتون قاضی کنید ! شبکه های داخلی اصلا چیزی واسه گفتن دارند ؟
شبکه های داخلی پر شده از میز گرد و همایش و نقد و بررسی ! چون ساختنش هزینه نداره و فکر زیادی نمیخاد . یه شبکه ورزش اومدن بسازن که آخرش معلوم نیست چی شد ! سر انجام شبکه های فیلم و کودکم مثل ورزش شد . شما از شبکه هایی دفاع می کنید که تو ایام جشنواره ها و اعیاد بهترین فیلم هاشون مال هالیووده تصویر. آقای امیر حسام تو دنیا کشورهای دیگه ای هم به غیر از وطن هستند که واسه خودشون فرهنگ و دین دارند که تو بعضی از زمینه ها از ما جلوترن. لطفا همشونو با لفظ بی حجاب و عریان خطاب نکنید .بیایید به جای تعریف الکی و تو خالی از شبکه های داخلی انتقاد سازنده بکنیم که هم برنامه های بهتری بسازند هم جو سیاسی رو از خودشون دور کنند تا ملت فرهنگ خودمون بهتر بشناسن. ((( ما هنوز تصویر سازهای ملی رو از صدا و سیما ندیدیم تصویر اونوقت شما می خاین جوون ما بره دنبال فرهنگ و هنر ایرانی که هنوز نمی دونه سه تار چند تا سیم داره ولی همه هنرمندای موسیقی پاپ و راک و متال و میشناسه تصویر))))
آقای امیر حسام بازم می گم بیخیال ...تصویر
ای دل چو زمانه می کند غمناکت / ناگه برود ز تن روان پاکت

بر سبزه نشین و خوش بزی روزی چند / زان پیش که سبزه بر دمد از خاکت

((( خیام )))
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”