یا باید مثل طالبان کاملا تلویزیون حرام اعلام کنیم یا باید با تمام ابعاد قبولش کنیم . اینکه بگیم ملت فقط شبکه های داخلی نگاه کنید که بقیه کانالای دنیا جیزهکه نمیشه هدایت میشه جبر و استسمار . مشکل اینه که میخایم همه رو به زور منطق خود ساخته به تفکر خودمون سوق بدیم و حق انتخاب رو ازشون بگیریم
اولا لطف کنید و بگید از کجای صحبت من این برداشت رو داشتید! تا خودم هم بدونم!!!
حق انتخاب؟!
عزیز من فرهنگ و اصالت و قانون حق انتخابی برای ما نمیذاره! شما دوست داری به سبک غربی زندگی کنی،در ایران جایی نداره این سبک زندگی! میتونید به غرب کوچ کنید.
در کشور با تمدنی غنی که حجاب در اون سابقه ای به قدمت تاریخ اون داره! غیرت و ناموس هم همینطور جایی برای زندگی به سبک غربی و برهنگی نیست!
شما در کدام اثر باستانی ما تصویری از زنان برهنه و عریان میبینید؟؟ در هیچ کجای تاریخ ما برهنگی جایی ندارد! (سوء برداشت نکنید که تفکر ما در خانه مبحوس کردن زنان است،زنانی چون ارتمیس در ایران باستان و حضرت خدیجه در اسلام سرامد هستند اینان در اومور اجتماعی و نظامی و اقتصادی فعال بوده اند اما برهنگی در انان دیده نمیشود!
بجای ان در اثار باستانی غرب بخصوص یونان برهنگی موج میزند اثار موجود در موزه لور پاریس را دیده اید؟؟ کسی که در شرق پرورش یافته و در بستر خانواده شرم میکند به همراه خانواده و حتی همسر خویش به دیدن این اثار برود!
من منکر کمبود در تلوزیون ملی نیستم!
انتقاد: بله اولین انتقاد به بخش موسیقی است،وزارت ارشاد با فیلترهای فراوان به اثری مجوز پخش میدهد اما دریغ از استفاده از اون اثر یا پخش ان در صدا و سیما! حتی دریغ از امکان تبلیغ ان اثر و...
همین یک مثال گویایی اوضاع اسفبار صدا و سیمای ملی ماست اما نباید از ان ور بام افتاد!
چون صدا و سیما حرفی برای گفتن ندارد باید به کانال های ترویج س ک س و بی غیرتی روی اورد؟
کانال های مثل جم،پی ام سی و ... تا زمانی که شروع به پخش سریال های فارسی وانی نکرده بودند و فقط موزیک پخش میکرندن ایرادی به انها وارد نبود!
اوضاع اسفناک فرهنگ ایرانی در غرب تا به جایی پیش رفته که تلوزیون های لس انجلسی خود به صدا در امده اند!
چه لزومی است در پس زمینه یک موسیقی فارسی که باید نمایانگر فرهنگ و ادب زبان فارسی و خواننده ایرانی ان باشد،زنان و دخترانی با ببخشید ش و رت و س و ت ی ن و لباس زیر شلنگ تخته بندازن؟؟؟ این با جای فرهنگ ما سازگاری دارد؟ یا زنان و مردان نیمه لخت رو همدیگر سور بخورند؟؟؟
آقای امیر حسام تو دنیا کشورهای دیگه ای هم به غیر از وطن هستند که واسه خودشون فرهنگ و دین دارند که تو بعضی از زمینه ها از ما جلوترن. لطفا همشونو با لفظ بی حجاب و عریان خطاب نکنید
شاید تصویر ذهنی شما از بنده یک انسان خشک و مذهبی باشد در حالیکه نه شخصیت بنده و نه تیپ و ظاهر و ... به همچین چیزی شباهت ندارد! اما باید برای ایرانی بودن و فرهنگ خودمان ارزش قائل باشیم دوست من !!!
شما متن قبلی ارسالی من رو بخونید گفتم یعنی ما در خارج از کشور ایرانی با حجاب نداریم؟؟؟ تکلیف خیلی از ماها روشنه! کسی که 5 سال است از ایران خارج شده و در همان برنامه بفرمایید شام کانال من و تو از هر 4 کلمه ای که صحبت میکنه دو تای ان انگلیسی است چه چیزی رو میخواد ثابت کنه؟؟؟ ایشون زبون مادری فراموشش شده ؟؟؟
ایرانیان زیادی در خارج داریم که سالهاست در خارج زندگی میکنن و فارسی رو مثل بل بل حرف میزنند!
فرهنگ هر کشور مربوط به خود اون کشور است!
برای شما مثالی از یک استاد میزنم:
در مجلسی بودیم و شخصی سوال کرد در اروپا فساد و فحشاء بسیار است چرا اینان گرفتاد عذاب الهی و ... نمیشوند ولی در ایران دائما سیل زلزله و ... می اید ما که ادعا داریم کشو اسلامی هستیم و ...
پاسخ ان استاد بسیار جالب بود،ایشان فرمودند فرهنگ و دیدن انها،اینان را ازاد گذاشته است تا اینگونه رفتار کنند پس به انان عیبی وارد نیست اما در ایران که ما ادعای مسلمانی و ... داریم این کارها باعث مشکلات میشود یعنی حرف و عمل ما یکی نیست!!
به نظر شما فرهنگ برتر یعنی لخت و عور گشتن؟ یا لباس های نیمه س ک س ی پوشیدن؟؟؟ ارتباط داشتان با زنان شوهر دار و بی بندوباری؟؟ و...........
بیایید به جای تعریف الکی و تو خالی از شبکه های داخلی انتقاد سازنده بکنیم که هم برنامه های بهتری بسازند هم جو سیاسی رو از خودشون دور کنند تا ملت فرهنگ خودمون بهتر بشناسن. ((( ما هنوز تصویر سازهای ملی رو از صدا و سیما ندیدیماونوقت شما می خاین جوون ما بره دنبال فرهنگ و هنر ایرانی که هنوز نمی دونه سه تار چند تا سیم داره ولی همه هنرمندای موسیقی پاپ و راک و متال و میشناسه
در بالا نظر خودم رو راجب صدا و سیما گفتم اما با این بخش از سخنان شما موافق هستم که مشکلات ریشه ای در شناساندن فرهنگ اصیل ایرانی،نظیر موسیقی ایرانی،اداب و رسوم،صنایع و تاریخ ایران زمین به جوانان این مرز و بوم داریم.
اما اینها دلیل بر افتادن از سوی دیگر پشت بام نمیشود!!!

که نمیشه هدایت میشه جبر و استسمار . مشکل اینه که میخایم همه رو به زور منطق خود ساخته به تفکر خودمون سوق بدیم و حق انتخاب رو ازشون بگیریم
اونوقت شما می خاین جوون ما بره دنبال فرهنگ و هنر ایرانی که هنوز نمی دونه سه تار چند تا سیم داره ولی همه هنرمندای موسیقی پاپ و راک و متال و میشناسه 

(البته خودتون ميدونيد چي دارم ميگم
)با اقا پسر هاي .... چانه ميزنن((وسط خيابون))