شبکه جدید من و تو و حمله تصویری جدید به فرهنگ ایرانی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

Re: شبکه جدید من و تو و حمله تصویری جدید به فرهنگ ایرانی

پست توسط Mr.Amirhessam »

یا باید مثل طالبان کاملا تلویزیون حرام اعلام کنیم یا باید با تمام ابعاد قبولش کنیم . اینکه بگیم ملت فقط شبکه های داخلی نگاه کنید که بقیه کانالای دنیا جیزه تصویر که نمیشه هدایت میشه جبر و استسمار . مشکل اینه که میخایم همه رو به زور منطق خود ساخته به تفکر خودمون سوق بدیم و حق انتخاب رو ازشون بگیریم

اولا لطف کنید و بگید از کجای صحبت من این برداشت رو داشتید! تا خودم هم بدونم!!!

حق انتخاب؟!
عزیز من فرهنگ و اصالت و قانون حق انتخابی برای ما نمیذاره! شما دوست داری به سبک غربی زندگی کنی،در ایران جایی نداره این سبک زندگی! میتونید به غرب کوچ کنید.
در کشور با تمدنی غنی که حجاب در اون سابقه ای به قدمت تاریخ اون داره! غیرت و ناموس هم همینطور جایی برای زندگی به سبک غربی و برهنگی نیست!

شما در کدام اثر باستانی ما تصویری از زنان برهنه و عریان میبینید؟؟ در هیچ کجای تاریخ ما برهنگی جایی ندارد! (سوء برداشت نکنید که تفکر ما در خانه مبحوس کردن زنان است،زنانی چون ارتمیس در ایران باستان و حضرت خدیجه در اسلام سرامد هستند اینان در اومور اجتماعی و نظامی و اقتصادی فعال بوده اند اما برهنگی در انان دیده نمیشود!
بجای ان در اثار باستانی غرب بخصوص یونان برهنگی موج میزند اثار موجود در موزه لور پاریس را دیده اید؟؟ کسی که در شرق پرورش یافته و در بستر خانواده شرم میکند به همراه خانواده و حتی همسر خویش به دیدن این اثار برود!

من منکر کمبود در تلوزیون ملی نیستم!
انتقاد: بله اولین انتقاد به بخش موسیقی است،وزارت ارشاد با فیلترهای فراوان به اثری مجوز پخش میدهد اما دریغ از استفاده از اون اثر یا پخش ان در صدا و سیما! حتی دریغ از امکان تبلیغ ان اثر و...

همین یک مثال گویایی اوضاع اسفبار صدا و سیمای ملی ماست اما نباید از ان ور بام افتاد!

چون صدا و سیما حرفی برای گفتن ندارد باید به کانال های ترویج س ک س و بی غیرتی روی اورد؟
کانال های مثل جم،پی ام سی و ... تا زمانی که شروع به پخش سریال های فارسی وانی نکرده بودند و فقط موزیک پخش میکرندن ایرادی به انها وارد نبود!
اوضاع اسفناک فرهنگ ایرانی در غرب تا به جایی پیش رفته که تلوزیون های لس انجلسی خود به صدا در امده اند!
چه لزومی است در پس زمینه یک موسیقی فارسی که باید نمایانگر فرهنگ و ادب زبان فارسی و خواننده ایرانی ان باشد،زنان و دخترانی با ببخشید ش و رت و س و ت ی ن و لباس زیر شلنگ تخته بندازن؟؟؟ این با جای فرهنگ ما سازگاری دارد؟ یا زنان و مردان نیمه لخت رو همدیگر سور بخورند؟؟؟

آقای امیر حسام تو دنیا کشورهای دیگه ای هم به غیر از وطن هستند که واسه خودشون فرهنگ و دین دارند که تو بعضی از زمینه ها از ما جلوترن. لطفا همشونو با لفظ بی حجاب و عریان خطاب نکنید

شاید تصویر ذهنی شما از بنده یک انسان خشک و مذهبی باشد در حالیکه نه شخصیت بنده و نه تیپ و ظاهر و ... به همچین چیزی شباهت ندارد! اما باید برای ایرانی بودن و فرهنگ خودمان ارزش قائل باشیم دوست من !!!

شما متن قبلی ارسالی من رو بخونید گفتم یعنی ما در خارج از کشور ایرانی با حجاب نداریم؟؟؟ تکلیف خیلی از ماها روشنه! کسی که 5 سال است از ایران خارج شده و در همان برنامه بفرمایید شام کانال من و تو از هر 4 کلمه ای که صحبت میکنه دو تای ان انگلیسی است چه چیزی رو میخواد ثابت کنه؟؟؟ ایشون زبون مادری فراموشش شده ؟؟؟
ایرانیان زیادی در خارج داریم که سالهاست در خارج زندگی میکنن و فارسی رو مثل بل بل حرف میزنند!

فرهنگ هر کشور مربوط به خود اون کشور است!

برای شما مثالی از یک استاد میزنم:
در مجلسی بودیم و شخصی سوال کرد در اروپا فساد و فحشاء بسیار است چرا اینان گرفتاد عذاب الهی و ... نمیشوند ولی در ایران دائما سیل زلزله و ... می اید ما که ادعا داریم کشو اسلامی هستیم و ...
پاسخ ان استاد بسیار جالب بود،ایشان فرمودند فرهنگ و دیدن انها،اینان را ازاد گذاشته است تا اینگونه رفتار کنند پس به انان عیبی وارد نیست اما در ایران که ما ادعای مسلمانی و ... داریم این کارها باعث مشکلات میشود یعنی حرف و عمل ما یکی نیست!!

به نظر شما فرهنگ برتر یعنی لخت و عور گشتن؟ یا لباس های نیمه س ک س ی پوشیدن؟؟؟ ارتباط داشتان با زنان شوهر دار و بی بندوباری؟؟ و...........

بیایید به جای تعریف الکی و تو خالی از شبکه های داخلی انتقاد سازنده بکنیم که هم برنامه های بهتری بسازند هم جو سیاسی رو از خودشون دور کنند تا ملت فرهنگ خودمون بهتر بشناسن. ((( ما هنوز تصویر سازهای ملی رو از صدا و سیما ندیدیم تصویر اونوقت شما می خاین جوون ما بره دنبال فرهنگ و هنر ایرانی که هنوز نمی دونه سه تار چند تا سیم داره ولی همه هنرمندای موسیقی پاپ و راک و متال و میشناسه

در بالا نظر خودم رو راجب صدا و سیما گفتم اما با این بخش از سخنان شما موافق هستم که مشکلات ریشه ای در شناساندن فرهنگ اصیل ایرانی،نظیر موسیقی ایرانی،اداب و رسوم،صنایع و تاریخ ایران زمین به جوانان این مرز و بوم داریم.

اما اینها دلیل بر افتادن از سوی دیگر پشت بام نمیشود!!!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

اقای امر حسام. دوست عزیزم.

اگه قراره دینو فرهنگ حق انتخاب رو بگیرن که نشونه ضعف این دینو فرهنگه.

تعجب میکنم که از فرهنگ غنی حرف میزنید،اما از طرفی میفرمایین اگه میخوای اونطوری زندگی کنی برو بیرون. یعنی فرهنگ ما اینقدر ضعیفه؟
یه نکته میگم خودت قضاوت کن. ما هی بیایم بگیم ما فلان بودیمو بهمان بودبم. اما الان میری تو اکثر خونه ها دارن همین فیلمها رو میبینن و ازشون خوششون میاد.

تا درخواست نباشه،چیزی تولید نمیشه.

من نمیگم اینا خوبن یا بد. اما هرچی هستن،کلی طرفدار دارن.

مشکل از خود ماست.نباید از اونا ناراضی باشیمو بزاریم گردن اونا.

این که مجسمه هایی از بدنهای عریان رو نشونه بیفرهنگی بدونیم کاملا بدور از دیدگاه هنریست. اونا بیشتر جنبه نماد داشتن تا مستهجن بودن(البته دوره رونسانس بحثش کاملا متفاوته).
حتی تو ایران باستان هم نقاشی هایی عریان پیدا شده. پس ماهم بیفرهنگ بودم. دوست عزیز، هر کشوری برای خودشون فرهنگی داشتنو تمدنی. ما نباید با تعصب بگیم دین ما فلانه،کشور ما فلانه. باید به بقیه هم احترام بزاریم. اگه نزاریم یعنی فرهنگمون اشتباهه!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جهان اول - کره زمین - نبش خلیج فارس - کشور ایران
سپاس‌های ارسالی: 533 بار
سپاس‌های دریافتی: 601 بار

پست توسط gurkha »

جناب امیرحسام ما هر دو از یه سرزمین و یه دین و یه فرهنگیم اما مشکل تو ادراک و برداشتهای ما از این فرهنگه .
در این که فرهنگ اصیل ایرانی (( نه نوع قاطی با فرهنگ جاهلیت عربی )) به انسان و شخصیتش بها میدادن بر همه روشنه.
اون زمانی که همه حکومتای دنیا از برده و نظام برده داری استفاده می کردن ما دارای سیستم اداری و کارگرای حقوق بگیر بودیم که همه این مطالب در لوحه ها و اسناد تاریخ نگاران اومده . ولی مشکل منطق شما اینکه فرهنگ خودپسند و خودشیفته عرب جاهلیت میخاین قاطی فرهنگ ایرانی کنید و به اسم ایرانی تبلیغ کنید و به دنیا نشون بدید در حالی که در داخل هم میزبانی برای پذیرایی از این فرهنگ بسته و خشک و تو خالی وجود نداره .
از خود شما میپرسم ؟ آیا فرهنگ ایرانی اصیل واقعا اینه ؟ خشک ، مستبد ، بی تحمل ؟ :-(
این تفکر نمونه امروزیش میشه طالبان ، گروهک ریگی و ....
من هم مثل هر ایرانی وطنم ، مردمم و دینمو دوست دارم . از اینکه امروز به جایی رسیدیم که حرفمونو تو دنیا میخونن و داریم به سمتی می ریم که قدرتمند ، با ارزش و مستقل بشیم خیلی خوشحالم ، ولی این طرز فکرها مثل اکثر اوقات (( نه همش )) تاریخ بعد از اسلام
مثل سنگیه جلوی پیشرفت کشور . :-P
به امید روزی که بهترین برنامه ها تو صدا و سیما ساخته بشه ، فضای رقابت تو این عرصه باز بشه و بر عکس امروز ، دنیا برای دیدن فیلمها
، سریالها و مستندهای ما روز شماری کنه. :) :) :(
ای دل چو زمانه می کند غمناکت / ناگه برود ز تن روان پاکت

بر سبزه نشین و خوش بزی روزی چند / زان پیش که سبزه بر دمد از خاکت

((( خیام )))
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

درود دوست من با حرف های شما در قسمت اخر موافقم.تصویر
بنده کاری به فرهنگ اعراب ندارم!
هدف من اعتلای فرهنگ ایرانی و اسلامی خودمان است!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

kalafe2006 نوشته شده:منوتو فقط برنامه هایی که در آمریکا و اروپا ساخته شده رو دوبله و پخش میکنه (منوتو2 گه مد نظر بعضی از دوستان هست ) اگر چیزی در مورد ایران ساخته بودند حتما دوبله می کردند و پخش می کردند در ثانی ما فرض میکنیم که کلام همه دوستان درست و صحیح باشه چرا مسئولین صدا و سیمای ما که در ایران هم هستم بجای خرج میلیاردی برای خرید و دوبله فیلمهای بی محتوا که هدفش ساختن تاریخ دروغی برای کره است و بازسازی تاریخ اعراب حتی یک کلیپ سی ثانیه ای از پادشاهان ایران درست نکردن ؟ چرا میخواستن اسم پادشاهان ایران را از کتابهای تاریخ پاک کنند ؟ چرا از جنایات اعراب در ایران با افتخار و به نام حمله اسلام به ایران یاد می کنند ؟ چرا اول یک سوزن به خودمون نمی زنیم بعد یک جوالدوز به بقیه ؟

اینو که واقعا راست گفتی دوست دارم ای کاش یکی اینو از عوامل صدا و سیمای عرب زدمون (شاکی نشید عرب زدگی هم لنگه غرب زدگیه) می پرسید که انگار ما هیچ تاریخی نداشتیم و عربها و کره ای ها هم سن دایناسورها تاریخ دارن و ما زیر بته عمل اومدیم هرکی انصافا این سولات رو نقض کنه باید به ایرانی بودنش شک کرد (دچار عرب زدگی شده)

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
یک مسئله ای همیشه برای من جالب بوده و اونم این است که چرا ما به علت به این به اصطلاح عرب زدگی نگاهی نمی کنیم.متاسفانه یکی از اصلی ترین دلایل این مسئله رو بایستی در حکومت پهلوی دوم جستجو کرد. شخصی که از صبح تا شب تماما از حکومت باستان ایران و کوروش و داریوش تعریف میکرد و عملا می خواست پایان حکومت ساسانی رو به آغاز حکومت پهلوی گره بزنه. یعنی یک چیزی در حدود ۱۴ قرن ناقابل رو بی خیال شه!!!!!این اعمال باعث واکنش های شدیدی در دوره پس از انقلاب به این گونه عقاید شد و تا سالها هر گونه صحبت در این رابطه را به عنوان ضدیت با انقلاب و اسلام تفسیر می شد و در حال حاضر هم هنوز عده ای با همان تفکر در نهادهایی مثل صدا و سیما حضور دارند و سعی می کنند ایران پس از اسلام را نشان دهند و اصلا انگار نه انگار که ایرانی قبل از اسلام نیز وجود داشته.حال عده ای نیز که به هر دلیل با جمهوری اسلامی مشکل دارند این مسئله را به عنوان یک مستمسک استفاده میکنند.متاسفانه نسل جدید ما اطلاع دقیقی از جامعه ایران در آن عصر ندارند.جامعه ای که اکثریت آن از تحصیل محروم بودند و اکثریت ثروت در دست طبقه اندکی از جامعه بود. اگر واقعه مردم در آن زمان طرفدار حکومت ساسانی بودند هرگز اجازه پیروزی به اعراب را نمی دادند.
Old soldiers never die.They just fade away
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

با سلام تصویر

حتی تو ایران باستان هم نقاشی هایی عریان پیدا شده.

غیر از دوران سلوکیان که آن ها هم جانشینان اسکندر بودند ؛ این نقوش یافت نشده ، اگر موردی هست که بعید می دونم با مدرک بفرمایید تا

بررسی شود.

اما شنیده ها حکایت از ایجاد شبکه مستند جدید از سینمای جمهوری اسلامی ایران دارد! حاج ابراهیم راست می گفت :

topic-t71785.html

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

سلام درود بر ايران دوستان عزيز :)

اول از همه

((((((دم به دم بر همه دم بر گل رخسار محمد صلوات))))) :D

رخصت:

دوستان گرامي تا به حال دقت فرموده ايد كه چرا بيشترين تهاجم فرهنگي عليه ج ج ا (جمهوري اسلامي ايران) است؟؟
واقعا چرا؟؟؟
چرا ايراني كه وقتي عكس هاي 120 ساله پيشش را ببيني تمام بانوانش با حجاب ديده ميشود الان
به جايي رسيده كه لب مرز تركيه دختراش با يه پارچه نازك ميرن (همون روسري امروزي)تو توالت((روم به ديفال))از اونور يه زني مياد بيرون كه انگار كه وسط لاسوگاس به دنيا اومده.؟
واقعا چرا؟؟
چرا ايراني كه زماني در پي صدور انقلاب بود الان داره از انقلاب دفاع ميكنه تا از بين نره.
واقعا چرا؟؟
چرا در ميدان وليعصر تهران دختر ها رسما دارن سر قيمت شب زنده داري :grin: (البته خودتون ميدونيد چي دارم ميگم ::ss )با اقا پسر هاي .... چانه ميزنن((وسط خيابون))
واقعا چرا؟؟
چرا شبكه .س .س.س.س فارسي وان كه همگان ميدونن چه شبكه اي انقدر طرف دار داره؟؟
واقعا چرا؟؟
چرا در بازار شيرازي تهران لباس زير زنانه در جلوي همگان (زن و مرد) فروخته ميشه؟؟
واقعا چرا ................................................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آيا به نظر شما اين مشكل از صدا و سيماي ماست؟؟
آيا به خاطره اينكه ايران برنامه مستند نشون نميده؟؟ :-(
آيا اين ....................؟؟

دوستان هيچ چيز بدتر از اين نيست كه چشمون رو جلوي حقايق ببنديدم و براي رضايت وجدان خودمون بگيم مشكل از صدا و سيماي ماست كه برنامه هاي قشنگ نميزاره.
اقا يدفه بگو من فلان شبكه رو دوست دارم خلاص اون موقعه كسي بي جا ميكنه به شما حرف بزنه.
چون راست و حسيني عقيده ات رو گفتي.
ولي اينكه بخواهيد با مقلطه كردن موضوع رو به جاده خاكي بكشيد اين قابل قبول نيست.
من فلان شبكه ماهواره رو ميبينم چون صدا و سيماي خودمون فلانه.
شبكه 4 كه در حد خودش برنامه مستند نشون ميده.
شبكه 3 كه برنامه هاي ورزشي رو خوب دنبال ميكنه
شبكه 6 هم خبر از تمام دنيا براتون مياره
شبكه هاي 2 و 1و 5(استاني)همه جور برنامه اي دارن.
حالا اين برنامه ها حس علمي و پژوهشي شما رو ارضا نميكنه ::ss خب ماهواره هم تماشا كن .
البته به طور قاطع عرض كنم اينكه در صداو سيماي ما مشكل وجود داره شكي نسيت.ولي ابتذال در وسط بزرگراه هاي تهران ديگه دست اين اورگان نيست.و بخواهيم از ضعف اين وزارت خانه تمام مشكلات رو گردنش بندازيم.

در پايان عرض كنم كه فرهنگ هر كشور اگر ضربه بخوره يعني تمام پارامتر هاي توسعه عم از اقتصادي .سياسي و حتي ذفاعي هم ضربه ميخوره.
كشوري كه فرهنگ بيگانه درش رسوخ كنه تمام وجودش رو مثل موريانه ميخوره .
پس بيايم يك چيز رو قبول كنيم:

ايران براي دفاع از ارزش هاي فرهنگي خودش داره با فرهنگ خوب يا بد غرب ميجنگه و ماهم بايدبراي حفظش در كنار كشورمون بمونيم و ضعف در خويشتن داري خودمون رو به گردن يكديگر نيندازم و ديگران را متهم به دسيسه براي ساختن عوامل طبيعي مثل سيل و زلزله اتشفشان نكنيم.

و من الله توفيق
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”