ماهواره و معضلی به نام قانون + نظر سنجی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده

موافق ماهواره اید ؟

بله
8
67%
خیر
1
8%
تحت شرایطی
3
25%
نظر خاصی ندارم .
0
بدون راي

مجموع رای گیری: 12

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

ماهواره و معضلی به نام قانون + نظر سنجی

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

احمدی‌مقدم گفته در مورد جمع‌آوری ماهواره‌ها به قانون عمل می‌کنیم. می‌توان گفت سردار مأمور است و معذور و از کنار ماجرا گذشت اما مأمور هرچقدر هم معذور باشد نمی‌تواند به فکر آبرو و احترام و شأن خود و پرسنل خود نباشد.
   بی‌پرده سخن بگویم آنچه در افواه عمومی وجود دارد، حرف و سخن‌هایی است که به شأن و حیثیت این نهاد مهم لطمه می‌زند. 
 ‌خواهم بگویم تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها، اما خود آقای احمدی‌مقدم هم اگر در معرض چنین رفتاری قرار بگیرد بعید می‌دانم چیز دیگری به ذهنش برسد. این که هرچند وقت یک بار مأموران انتظامی می‌ریزند و با استناد به قانون، ماهواره‌ها را جمع می‌کنند و بعد تا مدت‌ها کاری به کار هیچ ماهواره‌‌‌داری ندارند چه معنی‌‌ای می‌تواند داشته باشد؟ 
  است بگویید: خب، عده‌ای به آقای احمدی‌مقدم امروز می‌گویند ماهواره‌ها را جمع کن و فردا می‌گویند ماهواره‌ها را جمع نکن. در آن صورت بنده خواهم گفت: این توجیه به مراتب توهین‌آمیزتر از شایعه‌ای است که در افواه عمومی وجود دارد. مگر آقای سردار و همکارانشان رباتند بدون آن که به بازتاب عملکرد خود بیندیشند هرگاه به آنها بگویند جمع کنید جمع کنند و هرگاه به آنها بگویند پهن کنید، پهن کنند. آن وقت بفرمایید مردم باید چگونه به چنین نهادی اعتماد کنند؟ 
  باید آن را امین خود فرض کنند و در هنگام خطر به آن پناه آورند؟ اصلاً این چه قانونی است که هر چند وقت یک بار آن هم به صورت ناقص و ابتر اجرا می‌شود؟ قانون اگر قانون است لازم‌الاجراست و باید اجرا شود. 
  هم قانونی است که واضعان آن می‌دانند اجرایی شدن آن محال و یا فعلاً به مصالحی نباید اجرا شود، صدایش را در نیاورند و بگذارند مردم به زندگی‌شان برسند یا قانون را اصلاح کنند تا قانون‌گریزی که خطری به مراتب بزرگتر است، دامنگیر نشود. این بلاتکلیفی به نفع هیچ‌کس نیست. نه به نفع مردم و نه به نفع نیروی انتظامی. 
  که چه کسی یا چه کسانی از این ماجرا سود می‌برد پرسشی است که پاسخش را بنده نمی‌دانم. علاقه‌ای هم به دانستن آن ندارم. اما گمان می‌کنم در چنین وضعیتی بیش از همه آقای احمدی‌مقدم باید در مقابل چنین حوادثی حساس باشد و واکنش نشان دهد. 
 ‌اعتمادی به نهادی که قرار است امنیت و آسایش مردم را تأمین کند بزرگ‌ترین صدمه‌ای است که از رهگذر چنین رفتارهایی حاصل می‌شود. آقای احمدی‌مقدم باید از شأن و حیثیت نهادی که متولی آن است با تمام قوا دفاع کند. تصویر

[External Link Removed for Guests] تصویر

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
New Member
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

Re: ماهواره و معضلی به نام قانون + نظر سنجی

پست توسط a_ehtiaty »

با سلام خدمت دستان عزیزم

من نظر موافق دادم زیرا به عینه میبینم که استفاده از وسایلی چون ماهواره فقط به شخصیت افراد بر میگردد

من اگر در کیفم یک کاتر (تیغ) دارم برای اینه که هنگام تعمیر موبایل از آن استفاده کنم نه هنگام عصبانیت.

ماهواره هم همینطوره هر کس با توجه به نوع نگاه وشخصیتش از آن استفاده میکنه

لطفا کسی نگه ماهواره از کجا وارد میشه و دیش کجا ساخته میشه اینا همش توطئه دشمنه

این هم یه وسیله ارتباطی دیگه است مثل تلویزیون مثل اینترنت میشه اینارو از مردم گرفت

اگر جواب شما نه می باشد

پس ماهواره رو هم نمیشه از مردم گرفت

ما که هیچ وقت به خاطر اون ممنوعیت اولیه ویدئو، خونمون رنگش رو ندید تا منقرض شد

ماهواره هم تا یک سال پیش نداشتیم که اینقدر تلویزیون برفکی شد که پدر و مادر قانون مند ما راضی به خرید یک دستگاه شدن به شرط استفاده فقط استانی :grin:

در هر صورت ما که همونرو هم نیگا نمیکنیم

برداشت غلط نکنید فیلماش چرت نیست من وقت ندارم

قربون همتون
تا بعد
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”