احوال پرسی ایرانی ها تعارف نکن آقا تعارف نکن...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست

احوال پرسی ایرانی ها

زیادش خوبه
7
19%
کمش خوبه
22
59%
در حد یه سلام و علیک
4
11%
خوب نیست
4
11%

مجموع رای گیری: 37

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

احوال پرسی ایرانی ها تعارف نکن آقا تعارف نکن...!

پست توسط RAHVAR »

[SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]سلام ... احوال شما؟        [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]سلام... خوب هستین؟      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]قربون شما... خانواده خوبن؟      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]شما خوبین؟ بچه ها خوبن؟      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]قربون شما... دست بوسن...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]ممنون به مرحمت شما...      
  [SIZE=85][COLOR=#364a51] [COLOR=#282d2f][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]...       
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]میوه بفرمایید...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]زحمت نکشین...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]چه زحمتی...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]بفرمایید تو رو خدا...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]ممنون صرف شده...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]تعارف می کنینا...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]به خدا نمی تونم دیگه... تعارف نمی کنم...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حالا شیرینی بفرمایید... کوچیکه...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]چایی بفرمایید...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دست شما درد نکنه زحمت نکشین...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اختیار دارین... ببخشید دیگه...      
  [SIZE=85][COLOR=#364a51] [COLOR=#282d2f][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]...       
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]سلام برسونید...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]از قول من دختر گلتون رو ببوسین...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]فداتون بشم...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]قربان شما...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]خیلی ممنون...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دست شما درد نکنه...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]زحمت کشیدین...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]لطف کردین...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]منت گذاشتین...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]شرمنده کردین...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]فداتون بشم...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]قربونتون برم...      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]تعارف نکن آقا تعارف نکن...! مهمونت معذبه... بابا بدبخت جا نداره دیگه... د اصلا گوش می کنی طرفت چی داره میگه؟!      
  [SIZE=85] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]عید نزدیکه... بیایم به خودمون و مهمونامون لطف کنیم انقدر تعارف نکنیم... حیف این همه انرژی که صرف حرفایی میشه که اصلا طرف گوش نمی کنه! فقط حرف خودشو میزنه!      
   تصویر     

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

Re: احوال پرسی ایرانی ها تعارف نکن آقا تعارف نکن...!

پست توسط Mr.Amirhessam »

شاید تعارف کردن جز اصلی فرهنگ و اصالت ایرانی ها باشه که وجهه تمایز ما با سایر ملل هستش.
البته من هم زیادش رو دوست ندارم.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

عرف شده ديگه!!

كاريش نميشه كرد!!

ترك عادت..........
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

تعارف کردن عادت بسیار زیبا و پسندیده ی ما ایرانی هاست ، باعث نزدیکی دلها میشه

منتها هر کاری (حتی عبادت) بیش از حد دیگه تو ذوق میزنه
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

این تعارف های الکی حالمو بهم میزنه. چرا باید حرفیو که با یه بار میشه بیان کرد، باید 10بار بگیم؟
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

یک بار دو بار سه بار
بعدش هم این اخلاق اگه پسندیده هستش و دیگری رو به خودمون مقدم میدونیم چرا این تو صف و رعایت نوبت وجود نداره بخصوص در رانندگی که حتی حق دیگران حاضریم ضایع کنیم چه برسه مقدم دونستن اونها
این رفتار و تعارفات در واقع نشانه مقدم دونستن شخص مقابل هستش ولی آیا این واقعیت داره؟ این رفتار باید موجب نظم و احترام بشه نه دلیلی برای زبان بازی و مکر
من که تعارف ندارم یک برا میگم مثلا فعلانی بفرما قصا حاضر هستش و دوست دارم کسی که بهش تعارف میکنم تعارف نداشته باشه و اگر من رو قابل میدونه با من همسفره یا هم سفر بشه
تعارف بیش از اندازه بیهوده هستش
به رویاهایت بی اندیش ..........
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”